Top 15 lab 70-518 for IT professionals (151 to 165)

70-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-518
Exam name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-518 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-518 Exam.

2016 Mar 70-518 Study Guide Questions:

Q151. The application includes multiple Windows Workflow Foundation (WF) hosts along with thousands of instances. 

The application will continue to execute over extended periods of time. 

You need to ensure that the performance of the application does not degrade over extended periods of time. 

Which type of testing should you perform on the application? 

A. Stress testing 

B. Duration testing 

C. Functional testing 

D. Scalability testing 

Answer: B 


Q152. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The business logic layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You create a duplex bidirectional WCF service that contains a single operation. The service operation sends the result back to the client application by using a two-way callback operation. 

You plan to design a service interaction strategy. 

You need to ensure that deadlocks are prevented. 

What should you do? 

A. Configure the CallbackBehaviorAttribute attribute to use the Synchronization context in the callback class, 

B. Configure the ServiceBehaviorAttribute attribute to use the Synchronization context in the service class. 

C. Configure the CallbackBehaviorAttribute attribute to use the Reentrant or Multiple concurrency mode in the callback class. 

D. Configure the ServiceBehaviorAttribute attribute to use the Reentrant or Multiple concurrency mode in the service class. 

Answer: D 


Q153. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application will be deployed on Windows 7 computers in the United States and Europe. 

You need to ensure that array data is sorted based on the culture of the operating system. 

What should you do? 

A. Add a configuration setting to the appSettings section of the App.config file. 

B. Use a comparison method to compare ASCII values. 

C. Use the Resource Manager to create culture-sorted lists. 

D. se a comparison method that specifies a Culturelnfo class or the CompareOptions enumeration parameter. 

Answer: D 


Q154. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that will process data. The data is stored in a Microsoft SQL Server 2008 database. 

You plan to access the data by using ADO.NET Entity Framework 4. 

You need to recommend an approach that minimizes the number of calls to the database server. 

What should you recommend? 

A. Use eager loading. 

B. Use SqlDependency objects. 

C. Use lazy loading. 

D. Use change tracking in the ObjectContext object. 

Answer: A 


Q155. You are creating a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The business logic layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You create a WCF service that contains a single operation to upload large binary data files. You configure the binding of the WCF service to enable data streaming. 

You need to ensure that the WCF service operation receives binary data files along with a string parameter that contains the description of each file. 

You create a service operation that receives a single parameter. What should you do next? 

A. Implement the service parameter as a Serializable class that contains a property for the description of the file and another property for the content of the data file 

B. Implement the service parameter as a DataContract class that contains a DataMember property for the description of the file and another DataMember property for the content of the data file. 

C. Implement the service parameter as a MessageContract class that contains a MessageHeader property for the description of the file and a MessageBodyMember property for the content of the data file. 

D. Implement the service parameter as a MessageContract class that contains a MessageBodyMember property for the description of the file and another MessageBodyMember property for the content of the data file. 

Answer: C 


70-518 exams

Up to the minute 70-518 free practice questions:

Q156. You are evaluating an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application. The WPF application runs in a Web browser as a XAML browser application (XBAP). The WPFapplication runs in the Intranet zone with Full Trust. A client certificate for the WPF application has been generated. 

Users are unable to access the WPF application. You locate the following message in the security log: "User has refused to grant required permissions to the application." Users state that they are clicking OK in all message boxes that appear. 

You need to recommend an approach for ensuring that the WPF application runs correctly on all client computers. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use the Code Access Security Policy Tool to grant the appropriate permissions. 

B. Sign the ClickOnce manifest for the WPF application. 

C. Modify the ClickOnce manifest for the WPF application to grant the appropriate permissions. 

D. Import the client certificate to the Trusted Root store. 

Answer: AB 


Q157. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to create a Customer object that contains an Orders property. The Orders property contains an array of Order objects. 

When users browse Customer objects, they must be able to optionally view Order objects. 

You need to design a data access strategy that retrieves data only when necessary. 

Which strategy should you use? 

A. lazy loading 

B. eager loading 

C. file streaming 

D. pessimistic locking 

Answer: A 


Q158. You have developed a Windows Forms server application by using Microsoft .NET Framework 4. 

Client applications connect to the server application to receive streaming media on demand on a single server. Each incoming connection is launched on a separate thread. 

As the number of client applications increases, users report that connection attempts intermittently fail. 

You need to ensure that users can connect to the server application even when the number of client applications increases. 

What should you do? 

A. Add additional RAM to the server. Increase the size of the thread pool. 

B. Add additional RAM to the server. Decrease the size of the thread pool. 

C. Install a network load balancer. Increase the size of the connection pool. 

D. Install a network load balancer. Decrease the size of the connection pool. 

Answer: A 


Q159. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. You plan to create a wizard by using a Window, a Frame, and several Page objects. 

The wizard will use the NavigationService. The NavigationService will be invoked by buttons on the user interface (UI). You need to ensure that prior-page navigation can be disabled. 

What should you do? 

A. In the button Onclick event, remove the previous wizard page from the journal. 

B. In the button Onclick event, remove the previous wizard page from the Window. 

C. In the button OnMouseDown event, remove the previous wizard page from the Frame. 

D. In the button OnMouseDown event, remove the previous wizard page from the Window. 

Answer: A 


Q160. You are designing an application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. 

The application will be used by a sales team to enter sales orders and update customer information. 

You need to ensure that the application meets the following requirements: 

. Allows users to enter sales orders while their computers are disconnected from the network 

. Uploads sales orders to the server database when connected to the network 

. Compiles against the .NET Framework 4 client profile 

What should you use? 

A. XML files 

B. WCF services 

C. Microsoft Sync Framework 

D. the System.Web.Caching namespace classes 

Answer: C 


70-518 exam question

Precise 70-518 dumps:

Q161. You are debugging a Windows application that uses Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application is deployed as an XAML browser application (XBAP). Some users report that they are not able to use the drag-and-drop functionality. 

You need to ensure that all users can use the drag-and-drop functionality. 

What should you do? 

A. Use loose XAML. 

B. Require the FullTrust permission on the XBAP application. 

C. Add the URL for the application to the browser's trusted sites list. 

D. Register the assembly that contains the IDataObject objects to the GAC on all client computers. 

Answer: C 


Q162. You are developing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application contains a grid that displays customer data stored in a database table. 

Users report that the grid takes a long time to display. 

You plan to implement data caching to improve loading time for the grid. 

You need to ensure that the cached data expires when the customer data is updated. 

What should you do? 

A. Use the System.Web.Caching.CacheDependency class. 

B. Use the System.Runtime.Caching.SqlChangeMonitor class. 

C. Use the ADO.NET Entity Framework. 

D. Use a static variable to store the Grid object. 

Answer: A 


Q163. You are designing a Windows Forms application. 

You intend to display graphics on a form in the application by using a third-party Windows Presentation Foundation (WPF) control. 

You need to recommend a control for hosting the third-party WPF control. 

What should you recommend? 

A. An ElementHost control 

B. APanel control 

C. ACanvas control 

D. AWindowsFormsHost control 

Answer: A 


Q164. You are creating a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The business logic layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You create a WCF service that contains a single operation to upload large binary data files. You configure the binding of the WCF service to enable data streaming. 

You need to ensure that the WCF service operation receives binary data files along with a string parameter that contains the description of each file. 

You create a service operation that receives a single parameter, what should you do next? 

A. Implement the service parameter as a Serializable class that contains a property for the description of the file and another property for the content of the data file 

B. Implement the service parameter as a DataContract class that contains a DataMember property for the description of the file and another DataMember property for the content of the data file. 

C. Implement the service parameter as a MessageContract class that contains a MessageHeader property for the description of the file and a MessageBodyMember property for the content of the data file. 

D. Implement the service parameter as a MessageContract class that contains a MessageBodyMember property for the description of the file and another MessageBodyMember property for the content of the data file. 

Answer: C 


Q165. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

The application calls methods that perform long-running computational tasks. 

You need to recommend an approach for ensuring that the application remains responsive while the tasks are executing. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Use synchronous method calls from a thread other than the thread on which the user interface runs. 

B. Run the user interface from a new multi-threaded apartment (MTA) thread. 

C. Use synchronous method calls from the user interface thread. 

D. Use asynchronous method calls from the user interface thread. 

Answer: AD