Apr 2016 updated: Exambible Microsoft 70-515 practice test 91-105

70-515 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-515
Exam name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-515 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-515 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-515 Exam.

2016 Apr 70-515 Study Guide Questions:

Q91. You are implementing an ASP.NET Web site that will be accessed by an international audience. The site contains global and local resources for display elements that must be translated into the language that is selected by the user. You need to ensure that the Label control named lblCompany displays text in the users selected language from the global resource file. Which control markup should you use? 

A. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

meta:resourcekey="lblCompany" /> 


B. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="meta:lblCompany.Text" /> 


C. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="<%$ Resources:lblCompanyText %>" /> 


D. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="<%$ Resources:WebResources, lblCompanyText %>" /> 


Answer: D 


Q92. You create an ASP.NET MVC 2 Web application. You implement a single project area in the application. In the Areas folder, you add a subfolder named Test. You add files named TestController.cs and Details.aspx to the appropriate subfolders. 

You register the area's route, setting the route name to test_default and the area name to test. You create a view named Info.aspx that is outside the test areA. You need to add a link to Info.aspx that points to Details. aspx. 

Which code segment should you use? 

A. <%= Html.RouteLink("Test", "test_default", new {area = "test"}, null) %> 

B. <%= Html.ActionLink("Test", "Details", "Test", new {area = "test"}, null) %> 

C. <a href="<%= Html.RouteLink("Test", "test_default", new {area = "test"}, null) %>">Test</a> 

D. <a href="<%= Html.ActionLink("Test", "Details", "Test", new {area = "test"}, null) %>">Test</a> 

Answer: B 


Q93. You have a master page custom.master. 

You create a nested.master page using it. 

You then have a content page that uses the nested.master as its master page. 

Which code would you use to get a string property from custom.master? 

A. master.master 

B. parent.master 

C. this.master 

D. unknown 

Answer: B 


Q94. You are developing an ASP.NET web application. 

The application includes a class library named Contoso.dll that will be used by other ASP.Net applications on the same server. 

You need to ensure that only one copy of the class library exists on the server. 

What should you do? 

A. Add the following code segment to the top of each web page. <%@ Register TagPrefix="cc" NameSpace="contoso" Assembly="contoso" %> 

B. Install the class library into the Global Assembly Cache on the server. 

C. Deploy the class library on the App_Code folder 

D. Add the following assembly attribute to the Contoso class library′s AssemblyInfo.cs file. [assembly: AssemblyConfiguration("Shared")] 

Answer: B 


Q95. You create an ASP.NET MVC 2 Web application that contains the following controller class. 

Public Class ProductController Inherits System.Web.Mvc.Controller Shared products As List(Of Product) = New List(Of Product)() Function Index() As ActionResult Return View() End Function End Class 

In the Views folder of your application, you add a view page named Index.aspx that includes the following @ Page directive. 

<%@ Page Inherits="System.Web.Mvc.ViewPage" %> You test the application with a browser. You receive the following error message when the Index method is invoked: # The view 'Index' or its master was not found.# 

You need to resolve the error so that the new view is displayed when the Index method is invoked. 

What should you do? 

A. Change the name of the Index.aspx file to Product.aspx. 

B. Create a folder named Product inside the Views folder. Move Index.aspx to the Product folder. 

C. Replace the @ Page directive in Index.aspx with the following value. <%@ Page Inherits="System.Web.Mvc.ViewPage(Product)" %> 

D. Modify the Index method by changing its signature to the following Function Index(ByVal p As Product) As ActionResult 

Answer: B 


70-515 free practice test

Updated 70-515 question:

Q96. You create an ASP.NET page named TestPage.aspx that contains validation controls. You need to verify that all input values submitted by the user have been validated by testing the Page.IsValid property. Which page event should you add an event handler to? 

A. Init 

B. Load 

C. PreInit 

D. PreLoad 

Answer: B 


Q97. You work as an ASP.NET Web Application Developer for SomeCompany. 

The company uses Visual Studio .NET 2010 as its application development platform. 

You create an ASP.NET Web application using .NET Framework 4.0. 

You create a Web page in the application. 

The Web page will get large sets of data from a data source. 

You add a DataPager control to the page. 

You are required to display navigation controls that enable you to create a custom paging Ul for the DataPager control. 

What will you do? 

A. Use NextPreviousPagerField. 

B. Use NumericPagerField. 

C. Use PreviousPagerField. 

D. Use NextPagerField. 

E. Use TemplatePagerField. 

Answer: E 


Q98. You are implementing an ASP.NET Web site. The site allows users to explicitly choose the display language for the site's Web pages. You create a Web page that contains a DropDownList named ddlLanguage, as shown in the following code segment. 

<asp:DropDownList ID="ddlLanguage" runat="server" AutoPostBack="True" ClientIDMode="Static"OnSelectedIndexChanged="SelectedLanguageChanged"> 

<asp:ListItem Value="en">English</asp:ListItem> 

<asp:ListItem Value="es">Spanish</asp:ListItem> 

<asp:ListItem Value="fr">French</asp:ListItem> 

<asp:ListItem Value="de">German</asp:ListItem> 

</asp:DropDownList> 

The site contains localized resources for all page content that must be translated into the language that is selected by the user. 

You need to add code to ensure that the page displays content in the selected language if the user selects a language in the drop-down list. 

Which code segment should you use? 

A. protected void SelectedLanguageChanged(object sender, EventArgs e) { 

Page.UICulture = ddlLanguage.SelectedValue; 


B. protected override void InitializeCulture() 

Page.UICulture = Request.Form["ddlLanguage"]; 


C. protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) 

Page.Culture = Request.Form["ddlLanguage"]; 


D. protected override void InitializeCulture() 

Page.Culture = ddlLanguage.SelectedValue; 


Answer: B 


Q99. You work as an ASP.NET Web Application Developer for SomeCompany. 

The company uses Visual Studio .NET 2010 as its application development platform. 

You are creating an ASP.NET Web application using .NET Framework 4.0. 

The Web application makes use of SqlMembershipProvider. 

You need to test the application locally and then deploy it to numerous production servers. 

You must ensure that each and every deployed application accesses the identical production database in a Microsoft SQL Server. 

What will you do? (Each correct answer represents a part of the solution. Choose two.) 

A. Execute the Aspnet_regsql.exe tool to create the database on the correct Microsoft SQL Server. 

B. Run the Aspnet_compiler.exe tool to create the database on the correct Microsoft SQL Server. 

C. Alter the Web.Release.config file to transform the connection string to provide the names of the database and production server. 

D. Alter the Web.Debug.config file to transform the connection string to provide the names of the database and production server. 

E. Alter the connection string in the Web.config file to provide the names of the production server. 

Answer: AE 


Q100. You are implementing an ASP.NET Web site that will be accessed by an international audience. The site contains global and local resources for display elements that must be translated into the language that is selected by the user. You need to ensure that the Label control named lblCompany displays text in the users selected language from the global resource file. Which control markup should you use? 

A. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" meta:resourcekey="lblCompany" /> 

B. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" Text="meta:lblCompany.Text" /> 

C. C. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" Text="<%$ Resources:lblCompanyText %>" /> 

D. D. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" Text="<%$ Resources:WebResources, lblCompanyText %>" /> 

Answer: D 


70-515 testing engine

Breathing 70-515 courses:

Q101. You are developing an ASP.NET Web page. 

The page includes the following EntityDataSource control. 


<asp:EntityDataSource ID="EntityDataSource1" runat="server" 

ConnectionString="name=AdventureWorksEntities" 

DefaultContainerName="AdventureWorksEntities" EnableFlattening="False" 

EntitySetName="Products" /> 


The page must filter the data that is not displayed in a grid based on a querry string paramater named Product whose ProductName starts with the querry string value. 

You need to ensure that the page generates the appropriate database query. 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q102. You are implementing an ASP.NET AJAX page that contains two div elements. You need to ensure that the content of each div element can be refreshed individually, without requiring a page refresh. What should you do? 

A. Add two forms to the page. 

Add a script manager and an update panel to each form. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


B. Add two forms to the page. 

Add a script manager and an update panel to each form. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


C. Add a form and two update panels to the page. 

Add a script manager to the form. 

Add a content template to each update panel, and move a div element into each content 

template. 


D. Add a form and two update panels to the page. 

Add two script managers to the form, one for each update panel. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


Answer: C 


Q103. You are implementing an ASP.NET application that uses data-bound GridView controls in multiple pages. You add JavaScript code to periodically update specific types of data items in these GridView controls. You need to ensure that the JavaScript code can locate the HTML elements created for each row in these GridView controls, without needing to be changed if the controls are moved from one page to another. 

What should you do? 

A. Replace the GridView control with a ListView control. 

B. Set the ClientIDMode attribute to Predictable in the web.config file. 

C. Set the ClientIDRowSuffix attribute of each unique GridView control to a different value. 

D. Set the @ OutputCache directive's VaryByControl attribute to the ID of the GridView control. 


Answer: C 


Q104. You are developing an ASP.NET MVC 2 Web application that displays product details. 

The global.asax.cs file contains the following code segment 

01 public static void registerRoutes(RouteCollection routes) 

02 { 

03 routes.IgnoreRoute(“{resource}.axd/{*pathInfo}”); 

04 routes.MapRoute(“Default”, “{controller}/{action}/{id}”, new {controller = “Home”, action = “index”, id = 

UrlParameter.Optional}); 

05 } 

The URL “/products/PRODUCTNAME”, where PRODUCTNAME is the name of the product, must give details for the product that is stored in a Microsoft SQL Server database. 

You need to ensure that the routes are registered correctly. 

What should you do? 

A. Replace line 04 with the following code segment 

routes.MapRoute(“products/{productName}, “ProductDetails”, new {controller = “Products”, 

action = “index”, 

productName = UrlParameter.Optional}); 


B. Add the following code segment between lines 04 and 05 

routes.MapRoute(“ProductDetails, “products/{productName}”, new {controller = “Products”, 

actions=”index”, 

productName = UrlParameter.Optional}); 


C. Replace lines 03 and 04 with the following code segment 

routes.MapRoute(“products/{productName}”, “ProductDetails”, new {controller =”Products”, 

action=”Index”, 

productName=UrlParameter.Optional}); 


D. Add the following code segment between lines 03 and 04. 

routes.MapRoute(“ProductDetails”,”products/{productName}”, new {controller=”products”, 

action =”Index”, 

productName = UrlParameter.Optional}); 


Answer: D 


Q105. You are implementing an ASP.NET Web page. 

You need to add a text box that allows only values between 1 and 10, inclusive, to be submitted. 

Which two code segments should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. <script type="text/javascript"> 

function validate_value(obj, args) { 

return 

(args.Value >= 1 && args.Value <= 10); 

</script> 


B. <script type="text/javascript"> 

function validate_value(obj, args) { 

args.IsValid = 

(args.Value >= 1 && args.Value <= 10); 

</script> 


C. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" /> 

<asp:CustomValidator ID="val1" runat="server" 

ControlToValidate="txt1" 

ClientValidationFunction="validate_value" 

ErrorMessage="Value invalid" /> 


D. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" onChange="validate_value(this, args)" /> 

Answer: BC 



see more 70-515 - TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4