How to pass Microsoft 70-515 Real Exam in 24 Hours [download 181-195]

70-515 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-515
Exam name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-515 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-515 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-515 Exam.

2016 Apr 70-515 Study Guide Questions:

Q181. You are implementing an ASP.NET web page that contains a ScriptManager control. 

You need to ensure that only the required Microsoft AJAX Framework Javascript files are loaded. 

A. Set the AjaxFrameworkMode property of the ScriptManager to Enabled, and reference each javascript file by adding a ScriptReference for each required file. 

B. Set the AjaxFrameworkMode property of the ScriptManager to Explicit, and reference each JavaScript file by adding a ScriptReference for each required file. 

C. Set the AjaxFrameworkMode property of the ScriptManager to Disabled, and reference each JavaScript file by adding a ScriptReference for each required file. 

D. Set the AjaxFrameworkMode property of the ScriptManager to Enabled, and manually add a reference to each required JavaScript file to the HTML page head element. 

Answer: B 


Q182. A Web service returns a list of system users in the following format. 

<?xml version="1.0" ?> <users> 

<user id="first"> 

<name>Name of first user</name> 

<email>first@contoso.com</email> 

</user> 

<user id="second"> 

<name>Name of second user</name> 

<email>second @contoso.com</email> 

</user> 

</users> 

You need to populate a drop-down menu with the IDs and names of the users from the Web service, in the order provided by the service. 

Which code segment should you use? 

A. $.ajax({ 

type: "GET", 

url: serviceURL, 

success: function(xml) { 

$.each($(xml), function(i, item) { 

$("<option>").attr("value", id) 

.text(tx).appendTo("#dropdown"); 

}); 

}); 


B. $.ajax({ 

type: "GET", 

url: serviceURL, 

success: function(xml) { 

$(xml).find("user").each(function() { 

var id = $(this).id; 

var tx = $(this).name.text; 

$("<option>").attr("value", id) 

.text(tx).appendTo("#dropdown"); 

}); 

}); 


C. $.ajax({ 


type: "GET", 

url: serviceURL, 

success: function(xml) { 

$(xml).find("user").each(function() { 

var id = $(this).attr("id"); 

var tx = $(this).find("name").text(); 

$("<option>").attr("value", id) 

.text(tx).appendTo("#dropdown"); 

}); 

}); 


D. $.ajax({ 

type: "GET", 

url: serviceURL, 

success: function(xml) { 

xml.find("user").each(function(node) { 

var id = $(node).attr("id"); 

var tx = $(node).find("name").text(); 

$("<option>").attr("value", id) 

.text(tx).appendTo("#dropdown"); 

}); 

}); 


Answer: C 


Q183. You are developing an ASP.NET web application. 

The application consumes a WCF service that implements a contract named IcontosoService. 

The service is located on the local network and is exposed using the following endpoint <endpoint name=”udpDiscover” kind=”udpDiscoveryEndpoint”/> 

You need to consume the service by using the WS-Discovery protocol. 

Which client endpoint configuration should you use? 

A. <endpoint name=”contosoEndpoint” address=”oneway-basic” 

binding=”basicHttpBinding” 

contract=”IContosoService”/> 


B. <endpoint name=”contosoEndpoint” kind=”dynamicEndpoint” binding=”wsHttpBinding” 

contract=”IContosoService”/> 


C. <endpoint name=”contosoEndpoint” address=”twoway-basic” 

binding=”basicHttpBinding” 

contract=”IContosoService”/> 


D. <endpoint name=”contosoEndpoing” address=”dynamicEndpoint” 

binding=”wsHttpBinding” contract=”*”/> 


Answer: B 


Q184. You are developing an ASP.NET Web page. The page includes a List<Product> instance. You add a FormView control to display a single Product from this list. You need to bind the list to the FormView control. Which FormView property should you set in the code-behind file? 

A. DataSource 

B. DataSourceID 

C. DataKeyNames 

D. DataMember 

Answer: A 


Q185. You are developing a WCF service. 

The service includes an operation names GetProduct. 

You need to ensure that GetProduct will accept a POST request and will indicate that the returned data is XML. Which two actions should you perform (Choose 2) 

A. Add the WebGet attribute to the service contract. 

B. Set WebOperationContext.Current.OutgoingRequest.ContentType to "text/xml" in the GetProduct method. 

C. Add the WebInvoke attribute to the service contract. 

D. Set WebOperationContext.Current.OutgoingResponse.ContentType to "text/xml" in the GetProduct method. 

Answer: CD 


70-515 free practice questions

Renovate 70-515 download:

Q186. You create a Web page that has an ASP.NET menu. You need to ensure that the menu items are populated from an array of strings in your code-behind file. What should you do? 

A. Write a JavaScript function that uses document.write to write out an asp:MenuItem for each string array element. 

B. In the Page_Render handler, use Response.Write to write out an asp:MenuItem for each string array element. 

C. Set the DataSource attribute of asp:Menu to the name of the array. 

D. In the Page_Load handler, create an instance of asp:MenuItem for each string array element, and add each of these instances to the menu's Items collection. 

Answer: D 


Q187. You are implementing an ASP.NET application. The application includes a Person class with property Age. You add a page in which you get a list of Person objects and display the objects in a GridView control. You need to add code so that the GridView row is highlighted in red if the age of the person is less than 18. Which GridView event should you handle? 

A. RowDataBound 

B. RowCommand 

C. RowUpdated 

D. RowEditing 

Answer: A 


Q188. You have created an ASP.NET server control named ShoppingCart for use by other developers. Some developers report that the ShoppingCart control does not function properly with ViewState disabled. You want to ensure that all instances of the ShoppingCart control work even if ViewState is disabled. What should you do? 

A. Require developers to set EnableViewStateMac to true. 

B. Store state in ControlState instead of ViewState. 

C. Serialize the state into an Application state entry called "MyControl". 

D. Require developers to change the session state mode to SQLServer. 

Answer: B 


Q189. You are implementing an ASP.NET application that will use session state in out-of-proc mode. You add the following code. 

public class Person { public string FirstName { get; set;} public string LastName { get; set;} } 

You need to add an attribute to the Person class to ensure that you can save an instance to session state. 

Which attribute should you use? 

A. Bindable 

B. DataObject 

C. Serializable 

D. DataContract 

Answer: C 


Q190. You are implementing an ASP. NET MVC 2 Web application. 

You add a controller named CompanyController. 

You need to modify the application to handle the URL path /company/info. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Add the following method to the CompanyController class. 

Function Info () As ActionResult 

Return View() 

End Function 


B. Add the following method to the CompanyController class. 

Function Company_Info() As ActionResult 

Return View() 

End Function 


C. Right-click the Views folder, and select View from the Add submenu to create the view 

for the action. 


D. Right-click inside the action method in the CompanyController class, and select Add 

View to create a view for the action. 


Answer: AD 


70-515 practice exam

Realistic 70-515 preparation:

Q191. You are developing an ASP.NET Dynamic Data Web application. 

Boolean fields must display as Yes or No instead of as a check box. You replace the 

markup in the default Boolean field template with the following markup. 

<asp:Label runat="server" ID="label" /> 

You need to implement the code that displays Yes or No. 

Which method of the FieldTemplateUserControl class should you override in the BooleanField class? 

A. OnLoad 

B. Construct 

C. OnDataBinding 

D. SaveControlState 

Answer: C 


Q192. Which class provides paging functionality for data-bound controls that implement the IPageableItemContainer interface? 

A. DataPagingField 

B. DataPagerCollection 

C. DataPager 

D. DataPaging 

Answer: C 


Q193. You are developing an ASP.NET MVC 2 Web application. 

A page makes an AJAX request and expects a list of company names in the following format. 

["Adventure Works","Contoso"] 

You need to write an action method that returns the response in the correct format. 

Which type should you return from the action method? 

A. AjaxHelper 

B. XDocument 

C. JsonResult 

D. DataContractJsonSerializer 

Answer: C 


Q194. You are implementing an ASP.NET Web application that retrieves data from a Microsoft SQL Server database. You add a page that includes the following data source control. 

<asp:SqlDataSource id="sqlds" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:MyDB %>" SelectCommand="SELECT * FROM Companies" /> 

The page is accessed frequently, but the data in the database rarely changes. You need to cache the retrieved data so that the database is not queried each time the Web page is accessed. 

What should you do? 

A. Add the following attributes to the SqlDataSource control. 

DataSourceMode="DataSet" 

EnableCaching="True" 

CacheDuration="120" 


B. Add the following attributes to the SqlDataSource control. 

DataSourceMode="DataReader" 

EnableCaching="True" 

CacheDuration="120" 


C. Add the following configuration to the <system.web/> section of the web.config file. 


<caching> 

<sqlCacheDependency enabled="true"> 

<databases> 

<add name="MyDBCache" connectionStringName="MyDB" pollTime="120" /> 

</databases> 

</sqlCacheDependency> 

</caching> 


D. Add the following configuration to the <system.web/> section of the web.config file. 

<caching> 

<sqlCacheDependency enabled="true" pollTime="120"> 

<databases> 

<add name="MyDBCache" connectionStringName="MyDB" /> 

</databases> 

</sqlCacheDependency> 

</caching> 


Answer: A 


Q195. You are developing an ASP.NET Web service. 

The following code segment implements the service. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <WebServiceBinding( ConformsTo:=WsiProfiles.BasicProfile1_1)> 

02 Public Class ProductService 

03 Inherits System.Web.Services.WebService 

04 

05 <WebMethod()> 

06 Public Function GetProduct( 

07 ByVal name As String) As Product 

08 

09 End Function 

10 

11 <WebMethod()> 

12 Public Function GetProduct( 

13 ByVal id As Integer) As Product 

14 

15 End Function 

16 

17 End Class 

You need to ensure that both GetProduct methods can be called from a Web client. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Remove line 01. 

B. Add the Shared modifier on lines 06 and 12. 

C. Add the following attribute before line 11. <SoapDocumentMethod(Action:="GetProductById")> 

D. Modify the attribute on line 11 as follows. <WebMethod(MessageName:="GetProductById")> 

Answer: AD 



see more 70-515 - TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4