Tips to Pass 70-515 Exam (76 to 90)

70-515 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-515
Exam name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-515 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-515 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-515 Exam.

2016 Apr 70-515 Study Guide Questions:

Q76. You are implementing an ASP.NET AJAX page. You add the following control to the page. 

<asp:UpdatePanel ID="pnl1" runat="server" UpdateMode="Conditional"> 

<ContentTemplate> ... </ContentTemplate> 

</asp:UpdatePanel> 

You need update the contents of the UpdatePanel without causing a full reload of the page. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Add the following control before the UpdatePanel. 

<asp:Timer ID="Timer1" OnLoad="Timer1_Tick" runat="server" Interval="3000" /> 


B. Add the following control within the UpdatePanel. 

<asp:Timer ID="Timer1" OnLoad="Timer1_Tick" runat="server" Interval="3000" /> 


C. Add an AsyncPostBackTrigger that references Timer1. 


D. Add a PostBackTrigger that references Timer1. 


Answer: BC 


Q77. You are implementing a Web page that allows users to upload files to a Web server. The page includes a form that has a Submit button. You need to reject files larger than 1 MB. What should you do? 

A. Add an HTML input type= file control. Add an onSubmit handler to the form to check the file size and cancel the form submission if the file size is too large. 

B. Add an HTML input type= file control. Add an onChange handler to the input control to check the file size and cancel the upload if the file size is too large. 

C. Add an ASP.NET FileUpload control and configure it to run on the server. Add a server-side OnClick handler to the form's Submit button to save the file only if the file size is allowed. 

D. Add an ASP.NET FileUpload control and configure it to run on the server. Add a server-side OnDataBinding handler that saves the file only if the file size is allowed. 

Answer: C 


Q78. Which method of the ChildActionExtensions class calls a child action method and renders the result inline in the parent view? 

A. RenderPartial 

B. Action 

C. Render 

D. RenderAction 

Answer: D 


Q79. You are implementing an ASP.NET application. You add the following code segment. 

Public Function GetNonSecretUsers() As List(Of Person) 

Dim secretUsers() As String = 

{"@secretUser", "@admin", "@root"} 

Dim allpeople As List(Of Person) = GetAllPeople() 

... 

End Function 


You need to add code to return a list of all Person objects except those with a UserId that is contained in the secretUsers list. The resulting list must not contain duplicates. 

Which code segment should you use? 

A. Dim secretPeople = (From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId = u 

Select p).Distinct() 

Return allpeople.Except(secretPeople) 


B. Return From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p 

C. Return (From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p).Distinct() 

D. Dim people As List(Of Person) = New List(Of Person)( From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p) Return people.Distinct() 

Answer: A 


Q80. You create a Web page that contains drop-down menus that are defined by using div tags in the following code. 


You need to write a JavaScript function that will enable the drop-down menus to activate when the user positions the mouse over the menu title. 

Which code segment should you use? 

A. $(".dropdown-menu").hover( 

function () { 

$(".menu-items"). slideDown (100); 

}, 

function () { 

$(".menu-items"). slideUp (100); 

); 


B. $(".dropdown-menu").hover( 

function () { 

$(".menu-items", this). slideDown (100); 

}, 

function () { 

$(".menu-items", this). slideUp (100); 

); 


C. $(".dropdown-menu").hover( 

function () { 

$(this). slideDown (100);. 

}, 

function () { 

$(this). slideUp (100); 

); 


D. $(".dropdown-menu").hover( 

function () { 

$(this, ".menu-title"). slideDown (100); 

}, 

function () { 

$(this, ".menu-title"). slideUp (100); 

); 


Answer: B 


70-515 book

Leading 70-515 exam topics:

Q81. You work as an ASP.NET Web Application Developer for SomeCompany. 

The company uses Visual Studio .NET 2010 as its application development platform. 

You have recently finished the development of an ASP.NET Web application using .NET Framework 4.0. 

Now, you are deploying the ASP.NET Web application to a remote server. 

You are required to select a deployment method that will make sure that all Internet Information Services (IIS) settings, in addition to the Web content, are deployed to the remote server. 

Which of the following deployment methods will you select to accomplish this? 

A. Web Setup project 

B. Web-based deployment 

C. Deployment manifest 

D. Web Deployment Tool 

Answer: D 


Q82. You are developing an ASP.NET MVC 2 application. 

You create a view that will be returned by action methods in multiple controllers. 

You need to place the view in the appropriate folder. 

To which subfolder within the Views folder should you add the view? 

A. Master 

B. Default 

C. Shared 

D. Common 

Answer: C 


Q83. You create an ASP.NET page named TestPage.aspx that contains validation controls. You need to verify that all input values submitted by the user have been validated by testing the Page.IsValid property. Which page event should you add an event handler to? 

A. Init 

B. Load 

C. PreInit 

D. PreLoad 

Answer: B 


Q84. You are developing an ASP.NET Web page. You add a data-bound GridView control. The GridView contains a TemplateField that includes a DropDownList. You set the GridViews ClientIDMode property to Static, and you set the ClientIDRowSuffix property to ProductID. You need to be able to reference individual DropDownList controls from client-side script by using the ProductID. What should you set the ClientIDMode property of the DropDownList to? 

A. AutoID 

B. Static 

C. Inherit 

D. Predictable 

Answer: D 


Q85. You create a Web page that contains the following code. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <script> 

02 function changeColor(c) { 

03 document.getElementById("message").style.color=c; 

04 } 

05 </script> 


07 <p id="message">Welcome!</p> 

08 <ul id="color"> 

09 <li>Black</li> 

10 <li>Red</li> 

11 </ul> 


You need to ensure that when the user clicks an item in the list, the text color of the Welcome! message will change. 

Which declaration should you use? 

A. <ul id="color"> <li onclick="changeColor(this.innerText);">Black</li> <li onclick="changeColor(this.innerText);">Red</li> </ul> B. <ul id="color"> <li onclick="changeColor(this.style.color);">Black</li> <li onclick="changeColor(this.style.color);">Red</li> </ul> 

C. <ul id="color"> <li><a onfocus="changeColor(this.innerText);">Red</a></li> <li><a onfocus="changeColor(this.innerText);">Black</a></li> </ul> 

D. <ul id="color"> <li><a onfocus="changeColor(this.style.color);">Red</a></li> <li><a onfocus="changeColor(this.style.color);">Black</a></li> </ul> 

Answer: A 


70-515 pdf exam

Certified 70-515 dump:

Q86. You work as an ASP.NET Web Application Developer for SomeCompany. 

The company uses Visual Studio .NET 2010 as its application development platform. 

You are creating an ASP.NET Web application using .NET Framework 4.0. 

The Web application comprises a class named Employee with properties named as First Name, Last Name, and Age. 

You add a Web page in which you get a list of Employee objects and display those objects in a GridView control. 

You are required to add code so that the GridView row is highlighted in red color if the age of the employee is less than 21 years. 

What will you do to accomplish this? 

A. Use the RowCommand event of the GridView control. 

B. Use the SelectedlndexChanged event of the GridView control. 

C. Use the RowDataBound event of the GridView control. 

D. Use the RowEditing event of the GridView control. 

E. Use the RowUpdated event of the GridView control. 

Answer: C 


Q87. You are implementing an ASP.NET AJAX page that contains two div elements. You need to ensure that the content of each div element can be refreshed individually, without 

requiring a page refresh. What should you do? 

A. Add two forms to the page. 

Add a script manager and an update panel to each form. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


B. Add two forms to the page. 

Add a script manager and an update panel to each form. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


C. Add a form and two update panels to the page. 

Add a script manager to the form. 

Add a content template to each update panel, and move a div element into each content 

template. 


D. Add a form and two update panels to the page. 

Add two script managers to the form, one for each update panel. 

Add a content template to each update panel, and move each div element into a content 

template. 


Answer: C 


Q88. You are implementing an ASP.NET MVC 2 Web application. 

The URL with path /Home/Details/{country} will return a page that provides information about the named country. 

You need to ensure that requests for this URL that contain an unrecognized country value will not be processed by the Details action of HomeController. 

What should you do? 

A. Add the ValidateAntiForgeryToken attribute to the Details action method. 

B. Add the Bind attribute to the country parameter of the Details action method. Set the attribute's Prefix property to Country. 

C. Create a class that implements the IRouteConstraint interface. Configure the default route to use this class. 

D. Create a class that implements the IRouteHandler interface. Configure the default route to use this class. 

Answer: C 


Q89. You are developing an ASP.Net MVC 2 view and controller. 

The controller includes an action method that retrieves rows from a Product table in Microsoft SQL Server database. 

You need to cache the data that the action method returns. 

What should you do? 

A. Add the following <outputCacheSettings> section to the web.config file. 

<system.web> 

<caching> 

<outputCacheSettings> 

<outputCacheProfiles> 

<add name="ProductView" duration="60" 

varyByParam="*"/> 

</outputCacheProfiles> 

</outputCacheSettings> 

</caching> 

</system.web> 


B. Add the following line of code to the controller. 

Cache.insert("key", "ProductView", null, DateTime.Now.AddMinutes(60),TimeSpan.Zero); 


C. Add the following attribute to the action method 

[OutputCache(Duration=60)]; 


D. Add the following directive to the top of the view 

<%@ OutPutCache Duration="60" VaryByParam="*" %> 


Answer: C 


Q90. You are implementing an ASP. NET MVC 2 Web application. You add a controller named CompanyController. 

You need to modify the application to handle the URL path /company/info. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Add the following method to the CompanyController class. 

public ActionResult Info () 

return View(); 


B. Add the following method to the CompanyController class. 

public ActionResult Company_Info () 

return View(); 


C. Right-click the Views folder, and select View from the Add submenu to create the view 

for the action. 


D. Right-click inside the action method in the CompanyController class, and select Add 

View to create a view for the action. 


Answer: AD 



see more 70-515 - TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4