How to pass Microsoft 70-513 Real Exam in 24 Hours [exam price 1-15]

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Vivid of 70-513 torrent materials and testing bible for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4 exam Today!

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q1. A Windows Communication Foundation (WCF) service uses the following service contract. 

[ServiceContract] 

public interface IService 

[OperationContract] 

string Operation 1 (string s); 

You need to ensure that the operation contract Operationi responds to HTTP POST requests. 

Which code segment should you use? 

A. [OperationContract| [Weblnvoke(Method POST)] string Operationl(string s); 

B. [OperationContract| [WebGet(UriTemplate = POST’)] string Operation 1 (string s); 

C. [OperationContract(ReplyAction z ‘POST’)J string Operationi (string s); 

D. [OperationContract(Action WPOST)1 string Operationl(string s); 

Answer: A 


Q2. You have a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts the following message contract. 


You need to ensure that the client sends a SOAP body that is accepted by the service. 

A. <Ticket xmlns="http://www.movies. com"> 

<NumberOfSeats 

xmlns="http : //www.movietheater . com"> 

</NumberOfSeats> 

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater .com" /> 

<ShowTime 

xmlns="http://www.movietheater.com"> 

2010-07-05T00:SI:10.0999304-05:00 

</ShowTime> 

</Ticket> 

B. <Ticket xmlns="http://www.movietheater.com"> 

<ShowTime 

xmlns="http : //www.movietheater . com"> 

2010-07-05T00:51:10.0999304-05:00 

</ShowTime> 

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater.com" /> 

<NumberOfSeats 

xmlns="http://www.movietheater.com"> 

</NumberOfSeats> 

</Ticket> 

C. <Ticket xmlns="http://wwv.movies.com"> 

<ShowTime 

xmlns-"http://www.movietheatec.com"> 

2010-07-05TOO:51:10.0999304-05:00 

</ShowTime> 

<Number Of Seats 

xmlns="http://www.movietheater.com"> 0 

</NumbecOfSeats> 

<ReservationName xmlns""http://www.movietheotec.com" /> 

</Ticket> 

D. <Ticket xmlns="http://www. movietheatec.com"> 

<ShowTime 

xmlns-"http://www.movietheater.com"> 

2010-07-05TOO:51:10.0999304-05:00 

</ShowTime> 

<NumberOfSeats 

xmlns="http://wwv.movietheatec.com"> 0 

</NumberOfSeats> 

<ReservationName 

xmlns="http://www.movletheatec.com" /> 

</Ticket> 

Answer: C 


Q3. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts claims-based tokens. 

You need to ensure that the service can use claims from trading partners even though there are variations on naming for the same elements. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution Choose two.) 

A. Register a custom Service Authorization Manager that implements Check Access In this method, use System. Convert. Change Type to transform the incoming claim set to a Windows Claim Set type. 

B. Apply a Principal Permission attribute on the operation with the required claims listed in the Roles property. 

C. Within the operation, verify the presence of the required claims in the current Authorization Context 

D. Register an Authorization Policy that maps external claims to an internal Claim Set. 

Answer: CD 


Q4. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

It is deployed on Microsoft Internet Information Services (IIS) with an application pool running as Network Service. 

You enable WMI tracing before launching the service. 

Your IT support staff adds WMI data collection through ASP.NET WMI tracing. You need to restrict the collection of WMI data to a privileged account. 

What should you do in WMI Control in the Computer Management console? 

A. Select the Root\ServiceModel namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

B. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

C. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

D. Select the Root\Security namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

Answer: A 


Q5. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that implements operations in a RESTful manner. You need to add a delete operation. 

You implement the delete method as follows. 

Sub DeleteItems (ByVol id As String) 

You need to configure WCF to call this method when the client calls the service with the HTTP DELETE operation. 

What should you do? 

A. Add the WebInvoke(UriTemplate: = "/Items/{id>", Method: = "DELETE") attribute to the operation. 

B. Add the HttpDelete attribute to the operation. 

C. Replace the string parameter with a RemovedActivityAction parameter. 

D. Change the Sub statement to Function and specify RemovedActivityAction as the return type. 

Answer: A 


70-513

Leading 70-513 answers:

Q6. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that responds using plain-old XML (POX). 

You have the following requirements: 

. You must enable the /catalog.svc/items operation to respond using the POX, JSON, or ATOM formats. You also must ensure that the same URL is used regardless of the result type. 

. You must determine the response format by using the Accepts HTTP header. 

What should you do? 

A. Implement the IChannelInitializer interface in the service class. 

B. Implement the System.Runtime.Serialization.IFormatterConverter interface in the service class. 

C. Set the BodyStyle parameter of the WebGet attribute on the operation to WebMessageBodyStyle.WrappedResponse. 

D. Set the return type of the operation to System.ServiceModel.Channels.Message. Use the current WebOperationContext methods to return the data in the required format. 

Answer: D 


Q7. A Windows Communication Foundation (WCF) solution uses two services to manage a shopping cart. Service 

A processes messages containing line items that total between $0 and $500. Service B processes messages containing line items that total more than $500. 

All messages are of equal importance to the business logic. 

You need to route incoming messages to the appropriate services by using WCF routing. 

Which two message filters should you add to the router? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. a message filter with a priority of 100 that will forward messages that total between $0 and $500 to Service A 

B. a message filter with a priority of 0 that will forward messages that total between $0 and $500 to Service A 

C. a message filter with a priority of 0 that will forward all messages to Service B 

D. a message filter with a priority of 100 that will forward all messages to Service B 

Answer: AC 


Q8. You are maintaining a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses a custom UserNamePassword class to authenticate clients. The service certificate is hosted in the deployment server store for trusted root certificate authorities and has a Subject value of TaxServiceKey. Other service certificates hosted on the server also use TaxServiceKey as a Subject value. 

You need to ensure that the service identifies itself with a certificate whose subject name and distinguished names are TaxServiceKey. 

Which code segment should you use? 

A. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate 

(StoreLocation.LocalMachine, StoreName.My, 

X509FindType.FindBySubjectName, 

"CN=TaxServiceKey") 

B. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate 

(StoreLocation.LocalMachine, StoreName.AuthRoot, 

X509FindType.FindBySubjectName, "CN=TaxServiceKey") 

C. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate 

(StoreLocation.LocalMachine, StoreName.My, 

X509FindType.FindBySubjectDistinguishedName, 

"CN=TaxServiceKey") 

D. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate 

(StoreLocation.LocalMachine, StoreName.Root, 

X509FindType.FindBySubjectDistinguishedName, 

"CN=TaxServiceKey") 

Answer: D 


Q9. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that is hosted by a Windows Forms application. 

The ServiceHost instance is created in the Form constructor. 

You need to ensure that the service is not blocked while the UI thread is busy. 

What should you do? 

A. Decorate the service implementation class with the following line of code. 

<ServiceBehavior( 

UseSynchronizationContext:=False)> 

B. Decorate the service implementation class with the following line of code. 

<ServiceBehavior( 

ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Multiple)> 

C. Call the Invoke method of the form and supply a delegate. 

D. Call the BeginInvoke method of the form and supply a delegate. 

Answer: A 


Q10. An ASP.NET application hosts a RESTful Windows Communication Foundation (WCF) service at /Services/Contoso.svc . The service provides a JavaScript resource to clients. You have an explicit reference to the JavaScript in your page markup as follows. 

<script type="text/3avaScript" src="/Secvices/Contoso.svc/js" /> 

You need to retrieve the debug version of the service JavaScript. 

What should you do? 

A. In the <<to@ ServiceHost °/o> header for /Services/Contoso.svc, set the Debug attribute to true. 

B. In the <<H>@ Page <*to> header, set the Debug attribute to true. 

C. In the script tag, add a debug attribute and set its value to true. 

D. In the script tag, append debug to the src attribute. 

Answer: D 


70-513-exam

Exact 70-513 item pool:

Q11. A Windows Communication Foundation (WCF) service implements the following contract. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <ServiceContract()> 

02 Public Interface IDataAccessService 

03 

04 <OperationContract()> 

05 Sub PutMessage(ByVal message As String) 

06 

07 <OperationContract()> 

08 <FaultContract(GetType(TimeoutFaultException))> 

09 <FaultContract(GetType(FaultException))> 

10 Function SearchMessages(ByVal search As String) As String () 

11 

12 End Interface 

The implementation of the SearchMessages method throws TimeoutFaultException exceptions for database timeouts. The implementation of the SearchMessages method also throws an Exception for any other issue it encounters while processing the request. These exceptions are received on the client side as generic FaultException exceptions. 

You need to implement the error handling code for SearchMessages and create a new channel on the client only if the channel faults. 

What should you do? 

A. Catch and handle both TimeoutFaultException and FaultException. 

B. Catch both TimeoutFaultException and FaultException. Create a new channel in both cases. 

C. Catch and handle TimeoutFaultException. Catch FaultException and create a new channel. 

D. Catch and handle FaultException. Catch TimeoutFaultException and create a new channel. 

Answer: C 


Q12. A Windows Communication Foundation (WCF) service is required to log all authorization attempts to the Windows Event Log. 

You need to configure a behavior and apply it to the service to support this requirement. 

Which behavior should you configure and apply? 

A. serviceAuthenticationManager 

B. serviceAuthorization 

C. serviceCredentials 

D. serviceSecurityAudit 

Answer: D 


Q13. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that reads messages from a public non-transactional MSMQ queue. 

You need to configure the service to read messages from the failed-delivery queue. 

Which URI should you specify in the endpoint configuration settings of the service? 

A. net.msmq://localhost/msmq$;FailedMessages 

B. net.msmq://localhost/msmq$;DeadLetter 

C. net.msmq://localhost/system$;DeadXact 

D. net.msmq://localhost/system$;DeadLetter 

Answer: D 


Q14. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that implements operations in a RESTful manner. You need to add a delete operation 

You implement the delete method as follows. string oid Deleteltems(string id); 

You need to configi.re WCF to ci this method when the client calls the service with the HTTP DRETE opera on 

What should you do? 

A. Add the Weblnvoke(UriTemplate = "/Items/(idy, Method=”DELETE") attribute to the operation 

B. Add the HttpDelete tribute to the operation 

C. Replace the sting parameter with a RemovedActivityAction parameter 

D. Replace the return type with RemovedActivityktion. 

Answer: A 


Q15. You have an existing Windows Communication Foundation (WCF) Web service. The Web service is not responding to messages larger than 64 KB. 

You need to ensure that the Web service can accept messages larger than 64 KB without generating errors. 

What should you do? 

A. Increase the value of maxReceivedMessageSize on the endpoint binding. 

B. Increase the value of maxRequestLength on the httpRuntime element. 

C. Increase the value of maxBufferSize on the endpoint binding. 

D. Increase the value of maxBufferPoolSize on the endpoint binding. 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/70-513-pdf.html
http://www.exambible.com/70-513-exam/