Tips to Pass 70-513 Exam (46 to 60)

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Virtual of 70-513 test questions materials and Q&A for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4 exam Today!

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q46. A Windows Communication Foundation (WCF) solution uses the following contract. 

<ServiceContract(SessionMode:=SessionMode Allowed)s Public Interface lMyService <OperationContract(lsTerminating:sFalse)s Sub Initialize () <OperationContract(lslnitiating:sFalse)>s Sub DoSomething() <OperationContract(lsterminating:=True)> 

Sub Terminate () 

End Interface You need to change this interface so that: 

“Initialize is allowed to be called at any time before Terminate is called. 

“DoSomething is allowed to be called only after Initialize is called, and not allowed to be called after Terminate is called. “Terminate will be allowed to be called only after Initialize is called 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Change the ServiceContract attribute of the lMyService interface to the following. ServiceContract(SessionMode:sSessionMode. Required) 

B. Change the ServiceContract attribute of the lMyService interface to the following. ServiceContract(SessionMode:sSessionModeAllowed)? 

C. Change the OperationContract attribute of the Initialize operation to the following. OperationContract(lslnitiating: ‘True, IsTerminating: ‘False) 

D. Change the OperationContract attribute of the Terminate operation to the following. OperationContract(Islnitiatings:False, lsTerminating: ‘True) 

Answer: AD 


Q47. You are configuring a routing service to call a target service. The routing service has no knowledge of the target service’s data types other than the service contract. 

The operation contract for all of the methods of the target service specifies IsOneWay=true. 

You need to specify the endpoint information for the routing service. 

What should you do? 

A. In the target service configuration file, specify "*" for the client endpoint contract and "*" for the service endpoint contract. 

B. In the routing service configuration file, specify "*" for the client endpoint contract and System.ServiceModel.Routing.ISimplexDatagramRouter for the service endpoint contract. 

C. In the routing service configuration file, specify "*" for the client endpoint contract and "*" for the service endpoint contract. 

D. In the routing service configuration file, specify "*" for the client endpoint contract and System.ServiceModel.Routing.IRequestReplyRouter for the service endpoint contract. 

Answer: B 


Q48. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. You establish that the largest size of valid messages is 8,000 bytes. You notice that many malformed messages are being transmitted. 

Detailed information about whether each message is malformed must be logged. 

You need to ensure that this information is saved in XML format so that it can be easily analyzed. 

What should you add to the service configuration file? 

A. <messageLogging logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevels"true" maxMessagesToLog="1000" maxSizeOfMessageToLog="8000"/> 

B. <roessageLogging logEntireMessage="true" logNalformedMessages="false" logMessagesAtServiceLeve1="true" logMessagesAtTransportLevel="true" maxMessagesToLog""1000"/> 

C. <message Logging logEntireMessage="true" logHalformedMessages""false" logMessagesAtServiceLevel-"true" logMessagesAtTransportLevel-"true" maxMessagesToLog="1000" maxSizeOfMessageToLog="8000"/> 

D. <messageLogging logEnt ireMessage="true" logHalformedMessages="true" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTranspoctLevel="true" maxMessagesToLog="1000" maxSizeOfMessageToLog="100000"/> 

Answer: D 


Q49. A Windows Communication Foundation (WCF) service has a callback contract. You are developing a client application that will call this service. 

You must ensure that the client application can interact with the WCF service. 

What should you do? 

A. On the OperationContractAttribute, set the AsyncPattern property value to True. 

B. On the OperationContractAttribute, set the ReplyAction property value to the endpoint address of the client. 

C. On the client, create a proxy derived from DuplexClientBase(Of TChannel). 

D. On the client, use GetCallbackChannel (Of T). 

Answer: C 


Q50. You create a Windows Communication Foundation (WCF) sen/ice. It is deployed on Microsoft Internet Information Services (IIS) with an application pool running as Network Service. You enable WMI tracing before launching the service. Your IT support staff adds WMI data collection through ASP.NET WMI tracing. 

You need to restrict the collection of WMI data to a privileged account. 

What should you do in WMI Control in the Computer Management console? 

A. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

B. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

C. Select the Root\Security namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

D. Select the Root\ServiceModel namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

Answer: D 


pdfcollection.net

Improve 70-513 pdf exam:

Q51. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The service operation takes a customer number as the only argument and returns information about the customer. 

The service requires a security token in the header of the message. 

You need to create a message contract for the service. 

Which code segment should you use? 

A. [ServiceContract] 

public interface IService 

[OperationContract] 

CustomerInformation GetCustomerInformation(Header header, 

int customerNumber); 

[DataContract] 

public class CustomerInformation 

……. 

[MessageContract] 

public class Header { [MessageHeader] public string SecurityTag; 

B. [ServiceContract] 

public interface IService 

{ [OperationContract] 

CustomerInformation GetCustomerInformation(Header header, 

int customerNumber); 

} [MessageContract] public class CustomerInformation { } [MessageContract] public class 

Header { [MessageHeader] public string SecurityTag; } 

C. [ServiceContract] 

public interface IService { 

[OperationContract] 

CustomerInformation GetCustomerInformation( CustomerNumber request); 

 [DataContract] 

public class CustomerInformation { } [MessageContract] public class CustomerNumber { 

[MessageHeader] 

public string SecurityTag; [MessageBodyMember] public int CustomerNumberElement; } 

D. [ServiceContract] 

public interface IService 

[OperationContract] 

CustomerInformation GetCustomerInformation( 

CustomerNumber request); 

[MessageContract] 

public class CustomerInformation 

…… 

[MessageContract] public class CustomerNumber 

[MessageHeader] 

public string SecurityTag; 

[MessageBodyMember] 

public int CustomerNumberElement; 

Answer: D 


Q52. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service needs to access out-of-process resources. 

You need to ensure that the service accesses these resources on behalf of the originating caller. 

What should you do? 

A. Set the value of ServiceSecurityContext.Current.WindowsIdentity.ImpersonationLevel to TokenImpersonationLevel.Impersonation. 

B. Set the value of ServiceSecurityContext.Current.WindowsIdentity.ImpersonationLevel to TokenImpersonationLevel.Delegation. 

C. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

D. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

Answer: B 


Q53. You are creating an ASP.NET Web application that hosts several Windows Communication Foundation (WCF) services. The services have ASP.NET Compatibility Mode enabled. Users authenticate with the Web application by using a cookie-based ASP.NET Forms Authentication model. 

You add a service file named Authentication.svc that contains the following code segment. 

<%@ ServiceHost 

Service="System.Web.ApplicationServices.AuthenticationService" 

Factory="System.Web.ApplicationServices.ApplicationServicesHostFactory" %> 

You need to ensure that users can access the WCF services without having to re-authenticate. 

Which two configuration settings should you add (Each is part of a complete solution. Choose two.) 

A. In the system.web.extensions/scripting/webServices/authenticationService element, set the enabled attribute to true. 

B. In the system.web.extensions/scripting/webServices/profileService element, set the enabled attribute to true. 

C. Add a service endpoint with basicHttpBinding for the contract System.Web.ApplicationServices.AuthenticationService. 

D. Add a custom service behavior named AuthenticationServiceTypeBehaviors with a serviceAuthenticationManager element that has serviceAuthenticationManagerType set to System.Web.Security.SqlMembershipProvider. 

Answer: AC 


Q54. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts messages from clients when they are started. The message is defined as follows. 

<MessageContract()> 

Public Class Agent 

Public Property CodeName As String 

Public Property SecretHandshake As String 

End Class 

You have the following requirements: 

The CodeName property must be sent in clear text. The service must be able to verify that the property value was not changed after being sent by the client. 

The SecretHandshake property must not be sent in clear text and must be readable by the service. 

What should you do? 

A. Add a MessageBodyMember attribute to the CodeName property and set the ProtectionLevel to Sign. Add a MessageBodyMember attribute to the SecretHandshake property and set the ProtectionLevel to EncryptAndSign. 

B. Add a DataProtectionPermission attribute to the each property and set the ProtectData property to True. 

C. Add an XmlText attribute to the CodeName property and set the DataType property to Signed. Add a PasswordPropertyText attribute to the SecretHandshake property and set its value to True. 

D. Add an ImmutableObject attribute to the CodeName property and set its value property to True. Add a Browsable attribute to the SecretHandshake property and set its value to False. 

Answer: B 


Q55. DRAG DROP 

You create a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service uses a federated security architecture. 

The architecture consists of the following components: 

Order service 

Store security token service (STS) 

Home security token service (STS) 

Order client application 

The Order service includes the following markup: 

[MISSING]

The Store service includes the following markup:

[MISSING]

You have the following requirements: 

The Order service requires authentication to access any of the service operations. 

The Order service must redirect all client application authentication requests to the Store STS. 

The Store STS must redirect all client application authentication requests to the Home STS. 

You need to configure the sequence of events that occur when the client application accesses an Order service operation. 

Which six actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


70-513 pdf

Download 70-513 secret:

Q56. You are developing a custom service host for a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service host is named MovieServiceHost. 

You need to deploy the service with the custom service host in Microsoft Internet Information Services (IIS) 7.0. 

What should you do? 

A. Create a factory for the custom service host. Name the factory MovieServiceHostFactory. In the web.config file, add the following attribute to the <add> element within the <serviceActivations> element, factory="HovieServiceHostFactory" 

B. Decorate the custom service host class with the following line. <System.ServiceModel.Activation.ServiceActivationBuildProvider()> 

C. Make sure that the service class has a default constructor. Add a public read-only property with the name ServiceHost that returns an instance of the MovieServiceHost class. 

D. Create a factory for the custom service host. Name the factory MovieServiceHostFactory. In the .svc file, add the following line. <%3 ServiceHost Service="MovieServiceHostFactory" Language="VB"%> 

Answer: A 


Q57. A Windows Communication Foundation (WCF) solution uses the following contracts. (Line numbers are included for reference only.) 

01 [ServiceContract(CallbackContract = typeof(INameService))] 

02 public interface IGreetingService 

03 { 

04 [OperationContract] 

05 string GetMessage(); 

06 } 

08 [ServiceContract] 

09 public interface INameService 

10 { 

11 [OperationContract] 

12 string GetName(); 

13 } 

When the client calls GetMessage on the service interface, the service calls GetName on the client callback. In the client, the class NameService implements the callback contract. 

The client channel is created as follows. 

22 In stanceContext callbackContext = 

new InstanceContext(new NameService("client")); 

25 DuplexChannelFactory<IGreetingService> factory = 

new DuplexChannelFactory<IGreetingService>( 

typeof(NameService), binding, address); 

26 IGreetingService greetingService = factory.CreateChannel(); 

You need to ensure that the service callback is processed by the instance of NameService. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Change line 25 to the following code segment. DuplexChannelFactory<IGreetingService> factory = new DuplexChannelFactory<IGreetingService>( callbackContext, binding, address); 

B. Change line 26 to the following code segment. IGreetingService greetingService = factory.CreateChannel(callbackContext); 

C. Add the following code segment after line 26. callbackContext.IncomingChannels.Add((IDuplexChannel)greetingService); 

D. Add the following code segment after line 26. callbackContext.OutgoingChannels.Add((IDuplexChannel)greetingService); 

Answer: AB 


Q58. You have an existing Windows Communication Foundation (WCF) Web service. 

The Web service is not responding to messages larger than 64 KB. 

You need to ensure that the Web service can accept messages larger than 64 KB without generating errors. 

What should you do? 

A. Increase the value of maxReceivedMessageSize on the endpoint binding. 

B. Increase the value of maxRequestLength on the httpRuntime element. 

C. Increase the value of maxBufferSize on the endpoint binding. 

D. Increase the value of maxBufferPoolSize on the endpoint binding. 

Answer: A 


Q59. DRAG DROP 

You create a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The service must be multi-threaded and maintain state across threads. 

You need to create the code for the service. 

Which code segments should you use? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct location or locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 


Q60. A Windows Communication Foundation (WCF) solution uses the following contract to share a message across its clients. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <ServiceContract()> 

02 Public Interface ITeamMessageService 

03 

04 <OperationContract()> 

05 Function GetMessage() As String 

06 

07 <OperationContract()> 

08 Sub PutMessage(ByVal message As String) 

09 End Interface The code for the service class is as follows. 

10 Public Class TeamMessageService 

11 Implements ITeamMessageService 

12 

13 Dim key As Guid = Guid.NewGuid() 

14 Dim message As String = "Today s Message" 

15 

16 Public Function GetMessage() As String _ 

17 Implements ITeamMessageService.GetMessage 

18 

19 Return String.Format("Message:{0}. Key:{1}", message, key) 

20 End Function 

21 

22 Public Sub PutMessage(ByVal message As String) _ 

23 Implements ITeamMessageService.PutMessage 

24 

25 Me.message = message 

26 End Sub 

27 

28 End Class 

The service is self-hosted. The hosting code is as follows. 

29 Dim host As ServiceHost = New ServiceHost(GetType(TeamMessageService)) 

30 Dim binding As BasicHttpBinding = New BasicHttpBinding(BasicHttpSecurityMode.None) 

31 host.AddServiceEndpoint( 

"MyApplication.ITeamMessageService", binding, 

"http://localhost:12345") 

32 host.Open() 

You need to ensure that all clients calling GetMessage will retrieve the updated string if the message is updated by any client calling PutMessage. 

What should you do? 

A. Add the following attribute to the TeamMessageService class, before line 10. 

<ServiceBehavior(InstanceContextMode:=InstanceContextMode.Single)> 

B. Add the following attribute to the TeamMessageService class, before line 10002E 

<ServiceBehavior(InstanceContextMode:= 

InstanceContextMode.PerSession)> 

C. Pass a service instance to the instancing code in line 29, as follows. 

Dim host As ServiceHost = New ServiceHost(New TeamMessageService()) 

D. Redefine the message string in line 14, as follows. 

Shared message As String = "Today s Message" 

E. Then change the implementation of PutMessage in lines 22-26 to the following. 

Public Sub PutMessage(ByVal message As String) _ 

Implements ITeamMessageService.PutMessage 

TeamMessageService.message = message 

End Sub 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/70-513-pdf.html