How to pass Microsoft 70-513 Real Exam in 24 Hours [testing engine 226-240]

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-513 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-513 Exam.

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q226. You are developing an application that performs file backups in the background. 

The background application will host a Windows Communication Foundation (WCF) service and must be active as soon as the machine is running. The background application will not have a user interface. A front-end application will consume the WCF service and will provide the user interface. 

You need to choose a host environment for the WCF service. 

Which hosting environment should you choose? 

A. Microsoft Internet Information Services (IIS) 6.0 

B. Windows Process Activation Services (WAS) 

C. a Windows Forms application 

D. a Windows Service 

Answer: D 


Q227. You are developing a client that sends several types of SOAP messages to a Windows Communication Foundation (WCF) service method named PostData. 

PostData is currently defined as follows. 

[OperationContract] 

void PostData(Order data); 

You need to modify PostData so that it can receive any SOAP message. 

Which code segment should you use? 

A. [OperationContract(IsOneWay = true, Action = "*", ReplyAction = "*")] void PostData(Order data); 

B. [OperationContract(IsOneWay = true, Action = "*", ReplyAction = "*")] void PostData(BodyWriter data); 

C. [OperationContract] void PostData(BodyWriter data); 

D. [OperationContract] void PostData(Message data); 

Answer: D 


Q228. A Windows Communication Foundation (WC9 service implements a contract with one-way and requestreply operations. 

The service is exposed over a TCP transport Clients use a router to communicate with the service. The router is impemented as follows. 

(Line numbers are included for reference only.) 

01 Dim host As ServiceHost = 

02 New ServiceHost(GetType(RoutingService)) 

03 hostAddServiceEndpoint( 

04 GetType(lSimplexDatagramRouter), 

05 New NetTcpBinding0, “net.tcp://localhostlRouter” 

06) 

07 Dim lep As List(Of ServiceEndpoint) = 

08 New List(Of SenviceEndpointx) 

09 lepAdd( 

10 New ServiceEndpoint( 

11 CortractDescription.GetContract( 

12 GetType(lSimplexDatagramRouter) 

13)1 

14 New NetTcpBinding0,x 

15 New EndpointAddressf’nettcp://localhost:8080/Logger’) 

16) 

17) 

18 Dim rc As RoutingConfiguration = New RoutingConfiguration() 

19 rc . FitterTable.Add(New Matctf4llMessageFilter0, lep) 

20 host. Description. Behaviors.Add(New RoutingBehavior(rc)) Request-reply operations are failing. 

You need to ensure that the router can handle one-way and request-reply operations. 

What should you do? 

A. Change line 04 as follows. 

Get Type(lRequestReplyRouter), 

B. Change line 04 as follows 

Get Type(lDuplexSessionRouter), 

C. Change line 12 as follows 

GetType(lRequestReplyRouter) 

D. Change line 12 as follows. 

Get Type(IDuplexSessionRouter) 

Answer: B 


Q229. A Windows Communication Foundation (WCF) service has the following contract. 


This is one of several service contracts hosted by your application. All endpoints use SOAP 

1.2 bindings with WS-Addressing 1.0. The System.ServiceModel.MessageLogging trace source in the system.diagnostics configuration section is configured with one listener. 

You need to make sure that only the messages that are returned from the DoWork operation are logged. 

Which XML segment should you add to the 

system.serviceModel/diagnostics/messageLogging/filters configuration element? 

A. odd xmlns:soap="http://www.u3.org/2003/05/soap-envelope"> 

//soap:Action[text() = 

'http://contoso.com/I5hipping/DoWorkResponse'] 

</add> 

B. <odd xmlns:addr-"http://vww.w3.org/2005/08/addressing"> 

//addr:Action[text() -

‘http://contoso.com/IShipping/DoWorkResponse' ] 

</add> 

C. <add xmlns:addr="http://www.w3.org/2005/Q8/addressing"> 

//addr:Action[text() = 

'http://contoso.com/IShipping/DoUork' ] 

</add> 

D. <add xmlns:soap."http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"> 

//soap:Action[text() = 

1http://contoso.com/I3hipping/DoWork'] 

</add> 

Answer: A 


Q230. You are maintaining a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses a custom UserNamePassword class to authenticate clients. The service certificate is hosted in the deployment server store for trusted root certificate authorities and has a Subject value of TaxServiceKey. Other service certificates hosted on the server also use TaxServiceKey as a Subject value. 

You need to ensure that the service identifies itself with a certificate whose subject name and distinguished names are TaxServiceKey. 

Which code segment should you use? 

A. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate( StoreLocation.LocalMachine, StoreName.My, X509FindType.FindBySubjectName, "CN=TaxServiceKey"); 

B. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate( StoreLocation.LocalMachine, StoreName.AuthRoot, X509FindType.FindBySubjectName, "CN=TaxServiceKey"); 

C. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate( StoreLocation.LocalMachine, StoreName.My, X509FindType.FindBySubjectDistinguishedName, "CN=TaxServiceKey"); 

D. HostInstance.Credentials.ServiceCertificate.SetCertificate( StoreLocation.LocalMachine, StoreName.Root, X509FindType.FindBySubjectDistinguishedName, "CN=TaxServiceKey"); 

Answer: D 


pdfcollection.net

Latest 70-513 exam price:

Q231. You are developing a client that sends several types of SOP messages to a Windows Communication Foundation (WCF) service method named PostData PostData is currently defined as follows: 

[OperationContract? 

void PostData(Order data); 

You need to modify PostData so that it can receive any SO6P message which code segment should you use 

A. [OperaionContract0sOneWay true, Action = ‘v’, ReplyAction void PostData(Order data); 

B. (OperationContract(1sOneWay = true, Action “v’, ReplyAction = “.‘) addPostData(BodyWriterdata); 

C. [OperaionContract] void PostDaa(BodyWriter data); 

D. [OperationContract] void PostDaa(Message data); 

Answer: D 


Q232. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following service contract. 


You need to ensure that RecordPayments can correctly deserialize into an Employee or a Customer object. 

What should you do? 

A. Implement the IExtensibleDataObject interface in the Person class. 

B. Add the following KnownType attribute to the Employee class and to the Customer class. [KnownType(typeof(Person))] 

C. Implement the IExtension<> interface in the Person class. 

D. Add the following KnownType attributes to the Person class. [KnownType(typeof(Employee))] [KnownType(typeof(Customer))] 

Answer: D 


Q233. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service based on WSHttpBinding. New audit requirements dictate that callers must be authenticated on every call to ensure that their credentials have not been revoked. 

You need to ensure that the service will not cache the security request token. 

What should you do? 

A. Apply a ServiceBehavior attribute to the service implementation class with the InstanceContextMode property set to Single. 

B. In the message security configuration, change clientCredentialType from IssuedToken to UserName. 

C. In the message security configuration, set establishSecurityContext to false. 

D. At the end of every operation, call the SessionStateUtility.RaiseSessionEnd method. 

Answer: C 


Q234. A Windows Communication Foundation (WCF) service is deployed with netTcpBinding. This service uses a duplex message exchange pattern. You are developing the next version of the WCF service. 

You discover that your company's hardware load balancer performs correctly only for WCF services that use HTTP. 

You need to ensure that your service works with the load balancer. 

What should you do? 

A. Use basicHttpBinding. 

B. Create a custom binding that has the compositeDuplex, textMessageEncoding, and namedPipeTransport binding elements in this order. 

C. Create a custom binding that has the compositeDuplex, textMessageEncoding, and wsHttpTransport binding elements in this order. 

D. Use wsHttpBinding. 

Answer: C 


Q235. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service to provide shopping cart support. ASP.NET compatibility mode is not enabled. 

The shopping cart information must be retained across user visits to the store until the user explicitly empties the cart or submits the cart contents to order. 

You need to implement the service as a DurableService. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use basicHttpBinding for both the client application and the service. 

B. Create the persistence provider database and configure the persistenceProvider element of the service behavior to point to that database. 

C. Use wsHttpContextBinding for both the client application and the service. 

D. In the method to add an item to the shopping cart, serialize the shopping cart contents after adding the current item and storing it in a Session variable. 

Answer: BC 


70-513 pdf

Certified 70-513 samples:

Q236. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following code segment. 

<ServiceContract()> Public Interface ICustomerService … End Interface Public Class CustomerService Implements ICustomerService … End Class 

The service is self-hosted in a console application. Older client applications access the service at http://contoso.com:8080/CustomerService/V1. Newer client applications access the service at http://contoso.com:8080/CustomerService/V2. 

You need to ensure that any client application can access the service at either address. 

Which code segment should you use? 

A. Dim serviceAddress1 As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/CustomerService/V1") 

Dim serviceAddress2 As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/CustomerService/V2") 

Dim host As ServiceHost = 

New Service Host(GetType(ICustomerService), 

New Uri() {serviceAddress1, serviceAddress2}) 

B. Dim serviceAddress1 As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/CustomerService/V1") 

Dim serviceAddress2 As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/CustomerService/V2") 

Dim host As ServiceHost = 

New ServiceHost(GetType(CustomerService), 

New Uri() {serviceAddress1, serviceAddress2}) 

C. Dim serviceAddress As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/") 

Dim host As ServiceHost = 

New Servic eHost(GetType(CustomerService), 

New Uri() {serviceAddress}) 

host.AddServiceEndpoint(GetType(ICustomer Service), 

New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1") 

host.AddServiceEndp oint(GetType(ICustomerService), 

New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2") 

D. Dim serviceAddress As Uri = 

New Uri("http://contoso.com:8080/") 

Dim host As ServiceHost = 

New Service Host(GetType(ICustomerService), 

New Uri() {serviceAddress}) 

host.AddServiceEndpoint(GetType(CustomerService), 

New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1") 

host.AddServiceEnd point(GetType(CustomerService), 

New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2") 

Answer: D 


Q237. You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that interacts with Microsoft Message Queuing (MSMQ). 

The service requires sessions. You need to create a custom binding that enables messages sent to the queue to be viewed when you are using a listener tool. 

Which binding elements should you use? 

A. textMessageEncoding and msmqTransport in this order 

B. textMessageEncoding and msmqIntegrationTransport in this order 

C. msmqTransport and textMessageEncoding in this order 

D. msmqIntegrationTransport and textMessageEncoding in this order 

Answer: A 


Q238. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that does not operate on a duplex channel. 

You find that operations do not start until all previous operations have finished. The service hosting code contains the following lines. 

Dim service = New WarehouseService() 

Dim hose = New ServiceHost(service) 

You need to ensure that new operations do not wait for previous operations to finish. 

Which attribute should you use to decorate the service? 

A. <ServiceBehavior( InstanceContextMode:=InstanceContextMode.Single, ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Single) > 

B. <CallbackBehavior( ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Multiple)> 

C. <ServiceBehavior( InstanceContextMode:=InstanceContextMode.Single, ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Reentrant)> 

D. <ServiceBehovior( InstanceContextMode:=InstanceContextMode.Single, ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Multiple)> 

Answer: D 


Q239. You are hosting a Windows Communication Foundation (WCF) service at http://www.contoso.com for a law enforcement agency. The agency adds operations to support sending biometric fingerprint data via non-buffered streaming. The service data is not routed between intermediaries. 

The WCF binding you are using by default does not support encryption. 

You need to ensure that fingerprint data is not disclosed when it is passed over the network. 

What should you do? 

A. Use basicHttpBinding with message security to https://www.contoso.com. 

B. Use basicHttpBinding over transport security at https://www.contoso.com. 

C. Use wsHttpBinding over message security at https://www.contoso.com. 

D. Use wsHttpBinding over transport security at http://www.contoso.com. 

Answer: B 


Q240. You are developing a client application that uses the following code to consume a Windows Communication Foundation (WCF) service. (Line numbers are included for reference only.) 

01 BasicHttpBinding myBinding = new BasicHttpBinding(); 02 EndpointAddress myEndpointAddress = new EndpointAddress( "http://contoso.com/TaxService.svc"); 

04 ITaxService client = channelFactory.CreateChannel(); 

05 string data = client.GetData(1); 

You need to consume the service. 

Which code segment should you insert at line 03? 

A. var channelFactory = new ChannelFactory<ITaxService>(); 

B. var channelFactory = new ChannelFactory<ITaxService>( myBinding); 

C. var channelFactory = new ChannelFactory<ITaxService>( myBinding, myEndpointAddress); 

D. var channelFactory = new ChannelFactory<ITaxService>( "http://contoso.com/TaxService.svc"); 

Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/70-513-pdf.html