Apr 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-513 exam price 61-75

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-513 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-513 Exam.

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q61. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service to provide an in-memory cache. The following code is part of your solution. (Line numbers are included for reference only.) 

01 

02 Public Interface IlnMemoryCacheService 

03 

04 <OperationContract()> 

05 Function GetCachedItem( ByVal key As String) As String 

06 

07 <OperationContract() > 

08 Sub CacheItem( ByVal key As String, ByVal item As String) 

09 

10 End Interface 

11 

12 <ServiceBehavior( InstanceContextMode:=InstanceContextHode.Single)> 

13 Public Class CacheService 

14 Implements IlnHemoryCacheService 

15 

16 Dim cache As Hashtatale - New Hashtable)> 

17 

18 Public Function GetCachedItem( ByVal key As String) As String mplements IInHemoryCacheService.GetCachedltem 

19 

20 Return cache (key) .ToStrlng() 

21 

22 End Function 

23 

24 Public Sub Cacheltem( ByVal key As String, ByVal item As String) Implements ilnMemoryCacheService.Cacheltem Then 

25 

26 If (cache.Contains(key) 

27 cache.Remove(key) 

28 End If 

29 

30 cache.Add(key, item) 

31 

32 End Sub 

34 End Class 

Users report that the cache is getting updated with cache changes of other users. You need to ensure that each user's cache is maintained and isolated from other users. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Insert the following code at line 01. <ServiceContract(SessionMode:=SessionHode.NotAllowed)> 

B. At line 12, replace InstanceContextHode.Single with InstanceContextHode.PerSession. 

C. At line 12, replace InstanceContextHode.Single with InstanceContextHode.PerCall. 

D. Insert the following code at line 01. <ServiceContract(SessionHode:=SessionHode.Required)> 

Answer: BD 


Q62. You are configuring services to be discoverable. The services must be discoverable without relying on a central server. Client applications that consume the services are on a network segment that is separate from the network segment that the services are located on. 

A firewall blocks all TCP ports between the two network segments, but allows other protocols to pass through. 

You need to ensure that the client applications can discover the services. 

What should you do? 

A. Use ad-hoc discovery mode over HTTP. 

B. Use ad-hoc discovery mode over UDP. 

C. Use managed discovery mode over HTTP. 

D. Use managed discovery mode over UDP. 

Answer: B 


Q63. A Windows Communication Foundation (WCF) service has the following contract. 

[ServiceContract(Namespace="http://contoso.com")] public interface IShipping { [OperationContract] string DoWork(int id); } 

This is one of several service contracts hosted by your application. All endpoints use SOAP 

1.2 bindings with WS-Addressing 1.0. The System.ServiceModel.MessageLogging trace source in the system.diagnostics configuration section is configured with one listener. 

You need to make sure that only the messages that are returned from the DoWork operation are logged. 

Which XML segment should you add to the system.serviceModel/diagnostics/messageLogging/filters configuration element? 

A. <add xmlns:addr="http://www.w3.org/2005/08/addressing"> //addr:Action[text() = 

'http://contoso.com/IShipping/DoWorkResponse'] 

</add> 

B. <add xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"> //soap:Action[text() = 

'http://contoso.com/IShipping/DoWorkResponse'] 

</add> 

C. <add xmlns:addr="http://www.w3.org/2005/08/addressing"> //addr:Action[text() = 

'http://contoso.com/IShipping/DoWork'] 

</add> 

D. <add xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"> //soap:Action[text() = 

'http://contoso.com/IShipping/DoWork'] 

</add> 

Answer: A 


Q64. You are implementing a Windows Communication Foundation (WCF) client application that consumes the ICatalog and lCatalog2 service interfaces 

You need to ensure that the client discovers services implementing these interfaces 

The services may already be online or may come online within a 30 second time limit 

How should you use WCF Discovery to accomplish this? 

A. Create one FindCriteria object for each interface and set the Duration of each FindCriteria to 30 seconds Call the FindAsync method of the DiscoveryClient class twice, one time for each of the FindCriteria objects, to search for the services. 

B. Create one FindCriteria object for each interface and set the Duration of each FindCriteria to two seconds. 

Create a loop that calls the Find method of the DiscoveryClient class to search for the services. 

Within each loop iteration, call the Find method of the DiscoveryClient class once for each of the FindCriteria objects Run the loop until a service is found or 30 seconds pass. 

C. Create a single FindCriteria object and add both interfaces to its ContractTypeNames collection. Set the criteria's Duration to two seconds. 

Create a loop that calls the Find method of the DiscoveryClient class to search for the services. 

Within each loop iteration, call the Find method of the DiscoveryClient class to search for the services Run the loop until a service is found or 30 seconds pass. 

D. Create a single FindCritera object and add both interfaces to the ContractTypeNames collection. Set the Duration to 30 seconds and use the FindAsync method of the DiscoveryClient class to search for the services. 

Answer: B 


Q65. Your company has an existing Windows Communication Foundation (WCF) service. The following code segment is part of the service. (Line numbers are included for reference only.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


70-513 testing engine

Renovate 70-513 exam cost:

Q66. An ASP NET application hosts a RESTful Windows Communication Foundation (WCF) service at /ServiceslContoso.svc. 

The service provides a JavaScript resource to clients. You have an explicit reference to the 

JavaScript in your page markup as follows. 

<script type = text/javaScript’ srcsIServices/Contoso. svc/js” /> 

You need to retrieve the debug version of the service JavaScript. What should you do? 

A. In the <%@ ServiceHost %> header for /ServiceslContoso.svc, set the Debug attribute to true. 

B. In the <%@ Page %s header, set the Debug attribute to true. 

C. In the script tag, add a debug attribute and set its value to true. 

D. In the script tag, append debug to the src attribute 

Answer: D 


Q67. A Windows Communication Foundation (WCF) service interacts with the database of a workflow engine. Data access authorization is managed by the database, which raises security exceptions if a user is unauthorized to access it. 

You need to ensure that the application transmits the exceptions raised by the database to the client that is calling the service. 

Which behavior should you configure and apply to the service? 

A. routing 

B. serviceDebug 

C. serviceSecurityAudit 

D. workflowUnhandledException 

Answer: B 


Q68. A WCF service code is implemented as follows. (Line numbers are included for reference only) 

01 [ServiceContract] 

02 [ServiceBehavior(lnstanceContextMode = 

03 lnstanceContextModeSingle)] 

04 public class CalculatorService 

05 { 

06 [OperationContract] 

07 public double Calculate(double op1, string op. double op2) 

08 { 

24 } 

25 } 

You need to increase the rate by which clients get the required response from the service. 

What e two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete sokiion Choose two.) 

A. Change the service behavior to the following. 

[ServiceBehavior( 

lnstanceContextMode = lnstanceContextModeSingle, 

ConcirrencyMode = ConcurrencyMode. Multide)]c 

B. Change the service behavior to the following. 

 [ServiceBehavior(lnstanceContextMode = lnstanceContextMode.PerCall)] 

C. Require the clients use threads, the Parallel Task Library, or other mechanism to issue service calls in parallel. 

D. Require the clients to use async operations when calling the senvice. 

Answer: AB 


Q69. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You must record all available information for the first 1,000 messages processed, even if they are malformed. 

You need to configure the message logging section of the configuration file. 

Which configuration segment should you use? 

A. <messageLogging logEntireMessage="true" logMalformedMessages="true" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="true" maxMessagesToLog="1000"/> 

B. <messageLogging logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="true" maxMessagesToLog="1000"/> 

C. <messageLogging logEntireMessage="false" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="false" maxMessagesToLog="1000"/> 

D. <messageLogging logMalformedMessages="true" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="false" maxMessagesToLog="1000"/> 

Answer: A 


Q70. You are creating an application that consumes a Windows Communication Foundation 

(WCF) service. The service implements the IService contract. The client application contains the CallbackHandler class, which implements IServiceCallback. 

You need to ensure that a client proxy is created that can communicate with the service over a duplex channel. 

Which code segment should you use? 

A. Dim handler = New CallbackHandler() 

Dim clientFactory = 

New DuplexChannelFactory(Of IService)( 

New WSHttpContextBinding() ) 

Dim client = clientFactory.CreateChannel( New InstanceContext(handler), 

New EndpointAddress ("...")) 

B. Dim handler = New CallbackHandler() 

Dim clientFactory = 

New DuplexChannelFactory( Of IService)( 

GetType(CallbackHandler), 

New USDualHttpBindingO ) 

Dim client = clientFactory.CreateChannel( 

New InstanceContext (handler) , 

New EndpointAddress ("...") ) 

C. Dim handler - New CallbackHandler() 

Dim clientFactory = 

New DuplexChannelFactory(Of IService)( 

GetType(CallbackHandler), 

New HSDualHttpBindingO) Dim client = clientFactory.CreateChannel( New 

EndpointAddress ("...") ) 

D. Dim handler = New CallbackHandler() 

Dim clientFactory = 

New DuplexChannelFactory(Of IService)( New WSHttpBinding()) 

Dim client = clientFactory.CreateChannel( 

New InstanceContext(handler), 

New EndpointAddress ("...")) 

Answer: B 


70-513 test preparation

Guaranteed 70-513 testing software:

Q71. A Windows Communication Foundation (WCF) client application is consuming an RSS syndication feed from a blog. You have a SyndicationFeed variable named feed. The application iterates through the items as follows. (Line numbers are included for reference only.) 

01 foreach (SyndicationItem item in feed.Items) 

02 { 

03 } 

You need to display the content type and body of every syndication item to the console. 

Which two lines of code should you insert between lines 02 and 03? 

A. Console.WriteLine(item.Content.Type); Console.WriteLine(((TextSyndicationContent)item.Content).Text); 

B. Console.WriteLine(item.Content.GetType()); Console.WriteLine(((TextSyndicationContent)item.Content).Text); 

C. Console.WriteLine(item.Content.Type); Console.WriteLine(item.Content.ToString()); 

D. Console.WriteLine(item.Content.GetType()); Console.WriteLine(item.Content.ToString()); 

Answer: A 


Q72. You have a self-hosted Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to configure the service to provide an X.509 certificate during authentication 

What should you use to configure the service? 

A. the Certificate property of the X509CertificatelnitiatorServiceCredential class 

B. the SetCertificate method of the X509CertificatelnitiatorServiceCredential class 

C. the SetCertificate method of the X5O9CertificateRecipientServiceCredential class 

D. the TrustedStoreLocation property of the X5O9CertificateRecipientServiceCredential class 

Answer: C 


Q73. You are modifying a Windows Communication Foundation (WCF) service that allows customers to update financial data. The service currently requires a transaction from the client application and is working correctly. The service contract is defined as follows. (Line numbers are included for reference only.) 

The service must be modified so that client applications do not need to initiate a transaction when calling the operation. The service must use the client application's transaction if one is available. Otherwise it must use its own transaction. 

You need to ensure that the service operation is always executed within a transaction. 

What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q74. A Windows Communication Foundation (WCF) client configuration file contains the following XML segment in the system.serviceModel element. 

<client> 

<endpoint address=" net.tcp://server/ContosoService " 

binding=" netTcpBinding " 

contract=" Contoso. IContosoService " 

name=" netTcp " / > 

<endpoint address=" net.pipe://localhost/ContosoService " 

binding=" netNamedPipeBinding " 

contract=" Contoso. IContosoService " 

name=" netPipe " /> 

</client> 

You need to create a channel factory that can send messages to the endpoint listening at net.pipe://localhost/ContosoService. 

Which code segment should you use 

A. ChannelFactory < Contoso. IContosoService > factory = 

new ChannelFactory < Contoso. IContosoService >(" Contoso. IContosoService "); 

B. ChannelFactory < Contoso. IContosoService > factory = 

new ChannelFactory < Contoso. IContosoService >(" netNamedPipeBinding "); 

C. ChannelFactory < Contoso. IContosoService > factory = 

new ChannelFactory < Contoso. IContosoService >(" netPipe "); 

D. ChannelFactory < Contoso. IContosoService > factory = 

new ChannelFactory < Contoso. IContosoService >( 

" net.pipe://localhost/ContosoService "); 

Answer: C 


Q75. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service to provide shopping cart support. ASP.NET compatibility mode is not enabled. 

The shopping cart information must be retained across user visits to the store until the user explicitly empties the cart or submits the cart contents to order. 

You need to implement the service as a DurableService. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use basicHttpBinding for both the client application and the service. 

B. Create the persistence provider database and configure the persistenceProvider element of the service behavior to point to that database. 

C. Use wsHttpContextBinding for both the client application and the service. 

D. In the method to add an item to the shopping cart, serialize the shopping cart contents after adding the current item and storing it in a Session variable. 

Answer: BC 



see more 70-513 - TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4