How to pass Microsoft 70-513 Real Exam in 24 Hours [test questions 121-135]

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Tested of 70-513 exam cram materials and prep for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4 exam Today!

2016 Mar 70-513 Study Guide Questions:

Q121. DRAG DROP 

You are preparing to deploy a Windows Communication Foundation (WCF) service to a production environment. 

The service must not be vulnerable to a man-in-the-middle attack. You need to configure the service to use X.509 certificate security. 

Which four actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


Q122. You are debugging a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service uses signed and encrypted messages. 

You need to configure logging so that you can read the contents of the messages. 

What should you do? 

A. Set maxSizeMessagesToLog to 10 

B. Set logMessageAtServiceLevel to true. 

C. Set maxMessagesToLog to 10. 

D. Set logMessageAtTransportLevel to true. 

Answer: B 


Q123. You have a secured Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to track unsuccessful attempts to access the service. 

What should you do? 

A. Set the authorizationManagerType attribute of the serviceAuthorization behavior to Message 

B. Set the includeExceptionDetailslnFaults attribute of the serviceDebug behavior to true 

C. Set the Mode attribute of the security configuration element to Message 

D. Set the messageAuthenticationAuditLevel attribute of the serviceSecurityAudit behavior to Failure. 

Answer: D 


Q124. You have a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The service has issues with performance when it receives messages on a specific endpoint. The service must collect the minimum number of performance counters to diagnose the message issues. 

You need to configure the service. 

In the web.config file for the service, what should you do? 

A. In the service configuration diagnostics section, set the value of the performancCounters property to All. 

B. Enable the Windows Management Instrumentation (WMI) provider. 

C. In the service configuration diagnostics section, set the value of the performanceCounters property to ServiceOnly. 

D. Enable message logging for the endpoint. 

Answer: A 


Q125. An ASP.NET application hosts a RESTful Windows Communication Foundation (WCF) service at /Services/Contoso.svc. The service provides a JavaScript resource to clients. You have an explicit reference to the JavaScript in your page markup as follows. 

<script type="text/javaScript" src="/Services/Contoso.svc/js" /> 

You need to retrieve the debug version of the service JavaScript. 

What should you do? 

A. In the <%@ ServiceHost %> header for /Services/Contoso.svc, set the Debug attribute to true. 

B. In the <%@ Page %> header, set the Debug attribute to true. 

C. In the script tag, append debug to the src attribute. 

D. In the script tag, add a debug attribute and set its value to true. 

Answer: C 


70-513 exam engine

Improved 70-513 download:

Q126. You are modifying a Windows Communication Foundation (WCF) service that provides access to report generation system. The following code segment is part of your service contract. (Line numbers are included for reference only.) 


Client applications are blocked while the service processes reports. You need to ensure that the service methods are asynchronous. 

What should you do? 

A. Insert the following code at line 04. 

[OperationContract] 

Insert the following code at line 07. 

[OperationConcracc(AsyncPactern = true)] 

B. Insert the following code at line 04. 

[OperationConcracc(AayncPaccern = true)] 

C. Insert the following code at line 04. 

[OperotionConcroct(AsyncPactern = false) 

Insert the following code at line 07. 

[OperacionConcracc(AsyncPactern = true)] 

D. Insert the following code at line 04. 

[OperationContract (AsyncPattern = false)] 

Answer: B 


Q127. DRAG DROP 

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains a method named ProcessPayments. The service is hosted in Internet Information Services (IIS). 

You have the following requirements: 

. Create a new instance of the service every time that a client application calls the ProcessPayments method. . Process every call from client applications one at a time. 

You need to complete the code for the WCF service. 

Which four code segments should you use in sequence? (To answer, move the appropriate code segments from the list of code segments to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


Q128. You create a service and deploy it on a network in a building named Building1. You will deploy the service to Building2. 

The service in Building1 is configured using the following discovery scopes. 

<scopes> 

<add 

scope="http://contoso.com/Chicago/Building1"/> 

<add 

scope="ldap:///ou=Building1,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/> 

</scopes> 

The service in Building2 will be configured using the following discovery scopes. 

<scopes> 

<add 

scope="http://contoso.com/Chicago/Building2"/> 

<add 

scope="ldap:///ou=Building2,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/> 

</scopes> 

You need to ensure that the client application can discover the service in Building1 or the service in Building2. 

Which scopes should you add to the client configuration file? 

A. <scopes> 

<add scope="http://contoso.com/Chicago/*"/> 

</scopes> 

B. <scopes> 

<add scope="http://contoso.com/Chicago"/> 

</scopes> 

C. <scopes> 

<add 

scope="ldap:///ou=Building,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/> 

</scopes> 

D. <scopes> 

<add 

scope="ldap:///ou=*,o=contoso,c=us"/> </scopes> 

Answer: B 


Q129. You have an existing Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to ensure that other services are notified when the service is started. 

What should you do? 

A. Add the following standard endpoint to the service. 

<endpoint name="udpAnnouncementEndpoint" 

kind="udpDiscoveryEndpoint" /> 

B. Add the following standard endpoint to the service. 

<endpoint name="udpDiscoveryEndpoint" 

kind="udpAnnouncementEndpoint" /> 

C. Add a service behavior with the following element. 

<serviceDiscovery> 

<announcementEndpoints> 

<endpoint kind="udpDiscoveryEndpoint" /> 

</announcementEndpoints> 

</serviceDiscovery> 

D. Add a service behavior with the following element. 

<serviceDiscovery> 

<announcementEndpoints> 

<endpoint kind="udpAnnouncementEndpoint" /> 

</announcementEndpoints> 

</serviceDiscovery> 

Answer: D 


Q130. You are building a client for a Windows Communication Foundation (WCF) service. You need to create a proxy to consume this service which class should you use? 

A. ChannelFactory <TChannel> 

B. ServiceHost 

C. ClientRuntime 

D. CommunicationObject 

Answer: A 


70-513 practice exam

Precise 70-513 practice exam:

Q131. A Windows Communication Foundation (WCF) application uses the following data contract. 


Which code segment should you use? 

A. [DataMember] 

public string firstName; 

[DataMember] 

public string lastName; 

[DataMember(EmitDefaultValue = true)] 

public int age = 0 ; 

[DataMember(EmitDefaultValue = true)] 

public int ID = 999999999; 

B. [DataMember(EmitDefaultValue = false)] 

public string firstName = null; 

[DataMember(EmitDefaultValue = false)] 

public string lastName = null; 

[DataMember(EmitDefaultValue = true)] 

public int age = -1; 

 [DataMember(EmitDefaultValue = false)] public int ID = 999999999; 

C. [DataMember(EmitDefaultValue = true)] 

public string firstName; 

[DataMember(EmitDefaultValue = true)] 

public string lastName; 

[DataMember(EmitDefaultValue = false)] 

public int age = -1; 

[DataMember(EmitDefaultValue = false)] 

public int ID = 999999999; 

D. [DataMember] 

public string firstName = null; 

[DataMember] public string lastName = null; 

[DataMember(EmitDefaultValue = false)] public int age = 0; 

[DataMember(EmitDefaultValue = false)] 

public int ID = 999999999; 

Answer: D 


Q132. You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that is hosted by using 

Windows Activation Services (WAS). 

You need to configure the service to accept requests that use the TCP/IP protocol. 

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Run the aspnet_regiis executable to enable TCP/IP service activation. 

B. In Control Panel, enable the Windows Communication Foundation HTTP Activation feature. 

C. In Control Panel, enable the WCF Non-HTTP Activation feature. 

D. Run the appcmd executable to enable TCP/IP service activation. 

Answer: BD 


Q133. You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that employees use to access bonus information. You define the following service contract. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <ServiceContract(SessionMode:=SessionMode.Required)> 02 Public Interface IFinancialService 03 04 <OperationContract()> 05 Function Login( ByVal employeeID As Integer, ByVal passwordHash As String) As String 06 07 <OperationContract()> 08 Function GetBonus(ByVal month As Integer) As Double 09 10 <OperationContract (IsTerminating:=True)> 11 Sub Logout() 12 13 End Interface 

Client applications can invoke methods without logging in. 

You need to ensure that the client applications invoke Login before invoking any other method. 

You also need to ensure that client applications cannot consume the service after invoking Logout. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Replace line 04 with the following code. <OperationContract(IsInitiating:=False)> 

B. Replace line 04 with the following code. <OperationContract(IsInitiating:=True, IsTerminating:=True)> 

C. Replace line 07 with the following code. <OperationContract(IsInitiating:=False)> 

D. Replace line 10 with the following code. <OperationContract(IsInitiating:=False, IsTerminating:=True)> 

Answer: CD 


Q134. You need to modify a client application that consumes a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The service metadata is no longer available. 

You need to modify the previously generated proxy to include asynchronous calls to the service. 

What should you do? 

A. Update the service reference with the Generate asynchronous operations option. 

B. Create a partial class for the previously generated proxy and include the new asynchronous methods. 

C. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy. 

D. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods as partial methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy. 

Answer: B 


Q135. You have a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses a multicast protocol as a custom transport. The service implements the channel framework. 

You need to choose a message exchange pattern for the transport. 

What should you use? 

A. Datagram by using the IOutputChannel interface for clients and the IInputChannel interface for the service. 

B. Half-Duplex by using the IRequestChannel interface for clients and the IReplyChannel interface for the service. 

C. Duplex by using the IDuplexChannel interface for both clients and the service. 

D. Request-Response by using the IRequestChannel interface for clients and the IReplyChannel interface for the service. 

Answer: A 



see more 70-513 - TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4