[Verified] 70-513 Microsoft free exam questions 136-150 (Mar 2016)

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Verified of 70-513 sample question materials and questions pool for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-513 Study Guide Questions:

Q136. You are creating an application that consumes a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service implements the IService contract. The client application contains the CallbackHandler class, which implements IServiceCallback. 

You need to ensure that a client proxy is created that can communicate with the service over a duplex channel. 

Which code segment should you use? 

A. var handler = new CallbackHandler(); 

var clientFactory = new DuplexChannelFactory<IService>{ 

new WSHttpContextBinding() ; 

var clienc = clientFactory.CreateChannelt 

new InstanceContext (handler) , new EndpointAddress ("... ")); 

B. var handler = new CallbackHandler(); 

var clientFactory = 

new DuplexChonnelFaccory<IService>{ 

typeof(CallbackHandler), new WSDualHttpBinding ()); var client = 

clientFactory.CreateChannel( 

new InstanceContext (handler) , new EndpointAddress ("...")) ; 

C. var handler = new CallbackHandler(); 

var clientFactory = new DuplexChannelFactory<IService>{ 

new WSHttpBinding()); 

var client = clientFactory.CreateChannel( 

new InstanceContext (handler) , new EndpointAddress ("...")) ; 

D. var handler = new CallbackHandler(); 

var clientFactory = new DuplexChannelFactory<IService>{ 

typeof(CallbackHandler), new WSDualHttpBinding()); 

var client = clientFactory.CreateChannel( 

new EndpointAddress ("...")) ; 

Answer: B 


Q137. A Windows Communication Foundation (WCF) application exposes a service as a SOAP endpoint for consumption by cross-platform clients. During integration testing, you find that one of the clients is not generating the correct messages to the WCF application. 

In order to debug the issue and fix the communication, you need to configure the service to log messages received from the client. 

What should you do? 

A. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

B. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLogging trace source. 

C. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLogging trace source. 

D. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

Answer: C 


Q138. A Windows Communication Foundation (WCF) service implements the following contract. (Line numbers are included for reference only.) 

01 [ServiceContract] 

02 public interface IDataAccessService 

03 { 

01 [OperationContract] 

05 void PutMessage(string message); 

07 [OperationContract] 

08 [FaultContract(typeof(TimeoutFaultException)) ] 

09 [FaultContract(typeof(FaultException) ) ] 

10 stringf] SearchMessages(string search); 

11 } 

The implementation of the SearchMessages method throws TimeoutFaultException exceptions for database timeouts. The implementation of the SearchMessages method also throws an Exception for any other issue it encounters while processing the request. These exceptions are received on the client side as generic FaultException exceptions. 

You need to implement the error handling code for SearchMessages and create a new channel on the client only if the channel faults. 

What should you do? 

A. Catch and handle both TimeoutFaultException and FaultException 

B. Catch both TimeoutFaultException and FaultException. Create a new channel in both cases. 

C. Catch and handle TimeoutFaultException.Catch FaultException and create a new channel. 

D. Catch and handle FaultException.Catch TimeoutFaultException and create a new channel. 

Answer: C 


Q139. The following is an example of a SOAP envelope. 

<s:Enelope xmlns:se’http://schemas.xmlsoporg/soap/envelopef’> 

<s: Header> <h:Storeld xmlns:he"http:/!www.contoso.com”s 

<Ih: Storeld> 

</s:Header> 

<s:Body> 

<CheckStockRequest xmlnsehttp://wwwcorIosocom”> 

<ltemld>2469 <Iltenld>4 

</CheckStoc kRequest> 

<Is: Body> 

<Is: Envelope> 

You need to create a message contract that generates the SOAP envelope. 

1 which code segment should you use? 

A. [MessageContract(WrapperName=”http:I/www. contoso. comn”)] 

public class CheckStockRequest { 

[MessageHeader(Nanez"http:llwww.contoso.com”)] public mnt Storeld{get; set.} 

[MessageBodyMember(Namee’intp://www..contoso.com”)] public nit itemld{get set;) 

B. [MessageContract(WrapperNamespace="http:I/www.contoso.comn”)] public class 

CheckStoc kRequest 

[MessageHeader(Namespaces"http:I/www.contosocom”)]o 

public nmt Storeld{get; set;) 

[MessageBodyMember(Namespaces”http://www. contoso . comn”)] 

public nmt ltemld{get; set;} 

C. [MessageContract(WrapperNamespace=”http://www. contosocom”)] pi±lic class 

CheckStockRequest 

[MessageHeader(Na-mespacesttp://wwwcontoso. comn")] 

public mnt Storeld{get set.} 

public mnt ltemld{get: set;} 

D. (MessageContract(WrapperNamespace=”httpJ/www. contoso.com”)] public class 

CheckStockRequest 

[MessageHeader(Namespace11tp:IIwww. contoso. comn")] 

public int Storeld{get set;} 

(MessageBodyMember] 

public int ltemmld(get set} 

Answer: B 


Q140. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to ensure that the service is compatible with ASP.NET to make use of the session state. 

Which binding should you use? 

A. NetTcp ContextBinding 

B. BasicHttpContextBinding 

C. NetTcp Binding 

D. NetMsmqBinding 

Answer: B 


70-513 exam question

Refresh 70-513 dumps:

Q141. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. One of the service operations contains the following code. 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q142. DRAG DROP 

You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses the SOAP protocol. 

You must secure the service by using Kerberos authentication for the transport layer. The SOAP messages must be authenticated by using a Security Assertion Markup Language (SAML) token. 

You need to configure the service configuration file. 

How should you complete the relevant markup? (To answer, drag the appropriate markup segment to the correct locations in the answer area. Each markup segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 


Q143. HOTSPOT 

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. You implement a data contract to pass complex data to and from the service. The service includes the following code: 

You need to verify the order in which the data is serialized. 

For each of the following statements, select True if the statement is true. Otherwise select False. 


Answer: 


Q144. You need to modify a client application that consumes a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The service metadata is no longer available. 

You need to modify the previously generated proxy to include asynchronous calls to the service. 

What should you do? 

A. Update the service reference with the Generate asynchronous operations option. 

B. Create a partial class for the previously generated proxy and include the new asynchronous methods. 

C. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy. 

D. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods as partial methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy. 

Answer: B 


Q145. You are creating a client application and configuring it to call a Windows Communication Foundation (WCF) service. When the application is deployed, it will be configured to send all messages to a WCF routing service. 

You need to ensure that the application can consume the target service after the application is deployed. 

What should you do? 

A. In the client application, add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the router service. 

B. In the client application, add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the target service. 

C. In the client application, add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the target service. 

D. In the client application, add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the router service. 

Answer: D 


70-513 torrent

Real 70-513 rapidshare:

Q146. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. One of the parameters used with the service operations is a security token. The security token is not sensitive. The monitoring software tracks security tokens and can read tokens in clear text only. 

The company security policy requires that you validate all clear text data passed over the corporate network. 

You need to ensure that the service verifies that the security token is not changed during transit. 

What should you do? 

A. Implement IEndpointldentityProvider in the message contract class. 

B. For all the security-sensitive members, set the ProtectionLevel parameter of the MessageBodyMember or MessageHeader attribute to EncryptAndSign. 

C. For all the security-sensitive members, set the ProtectionLevel parameter of the MessageBodyMember or MessageHeader attribute to Sign. 

D. Implement ISecureConversationSession in the message contract class. 

Answer: C 


Q147. The endpoint of a Windows Communication Foundation (WCF) service uses basicHttpBinding for its binding. Your company's policies have changed to require that messages not be sent in clear text. 

You must ensure that all messages are encrypted when traveling across the network. 

What should you do? 

A. Set the ProtectionLevel property on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

B. Set the ProtectionLevel property on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to webHttpBinding. 

C. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

D. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

Answer: A 


Q148. A Windows Communication Foundation (WCF) solution uses the following contracts. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the service callback is processed by the instance of NameService. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Change line 25 to the following code segment. 

Dim factory As DuplexChannelFactory(Of IGreetingService) = 

New DuplexChannelFactory(Of IGreetingService)( 

callbackContext, binding, address) 

B. Change line 26 to the following code segment. 

Dim greetingService As IGreetingService = 

factory.CreateChannel(callbackContext) 

C. Add the following code segment after line 26. 

callbackContext.IncomingChannels.Add( 

DirectCast(greetingService, IDuplexChannel)) 

D. Add the following code segment after line 26. 

callbackContext.OutgoingChannels.Add( 

DirectCast(greetingService, IDuplexChannel)) 

Answer: AB 


Q149. An existing Windows Communication Foundation (WCF) service uses basicHttpBinding. You are releasing updates to the service and the client application. 

You need to enable the client application to flow transactions to the service. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Change to a custom binding that has the httpTransport, textMessageEndcoding, and transactionFlow binding elements in this order. 

B. Change to a custom binding that has the transactionFlow, textMessageEncoding, and httpTransport binding elements in this order. 

C. Change the binding to use wsHttpBinding. 

D. Change the binding to use basicHttpContextBinding. 

Answer: BC 


Q150. A self-hosted Windows Communication Foundation (WCF) service uses a secure HTTP binding with a custom principal permission mode. The binding requires users to provide their Windows logon credentials. 

You need to retrieve the identity of the caller. 

What are two possible properties you can use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Thread.CurrentPrincipal.Identity-Name 

B. HttpContext.Current.User.Identity.Name 

C. ServiceSecurity Context.Current.Primary Identity.Name 

D. OperationContext.Current.ServiceSecurity Context.Primary Identity.Name 

Answer: CD