Top 15 practice 70-513(VB) for IT examinee (91 to 105)

70-513(VB) Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513(VB)
Exam name: Windows Communication Foundation Development with Microsoft VB.NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513(VB) Exam pdf Collection

Vivid of 70-513(VB) free download materials and item pool for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-513(VB) pdf dumps vce Materials. 100% PASS Windows Communication Foundation Development with Microsoft VB.NET Framework 4 exam Today!

2016 Apr 70-513(VB) Study Guide Questions:

Q91. Your company has an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that allows business partners to place orders. 

The service uses netMsmqBinding. You find that processing every order in its own transaction is causing a delay. 

You need to ensure that the service is configured to process multiple orders in one transaction. What should you do? 

A. Use <serviceThrottling> service behavior and set the maxConcurrentCalls attribute. 

B. Use <transactedBatching> endpoint behavior and set the maxBatchSize attribute.

C. Use <dispatcherSynchronizationBehavior> endpoint behavior and set the maxPendingReceives attribute.

D. Use <synchronousReceive> endpoint behavior.

Answer: B


Q92. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following operation contract. 

 [OperationContract]

CustomerNames GetCustomerNames(); 

The operation returns customer names. You need to develop a definition for the operation contract that produces XML with the following structure. 

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"> 

   <s:Header /> 

   <s:Body> 

      <Names xmlns=http://tempuri.org/ 

             xmlns:a="http://schemas.microsoft.com/2003/10/Serialization/Arrays" 

             xmlns:i="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> 

         <a:string>Customer1</a:string> 

         <a:string>Customer2</a:string> 

         <a:string>Customer3</a:string> 

      </Names> 

   </s:Body> 

</s:Envelope> 

Which code segment should you use? 

A. [MessageContract(IsWrapped = false)]

public class CustomerNames

   [MessageBodyMember]

   public string[] Names;

B. [MessageContract(WrapperName = "")]

public class CustomerNames

{

   [MessageBodyMember]

   public string[] Names;

C. [DataContract]

public class CustomerNames

{

   [DataMember]

   public string[] Names;

}

D. [DataContract]

public class CustomerNames

{

   [DataMember(IsRequired = false)]

   public string[] Names;

}

Answer: A


Q93. A Windows Communication Foundation (WCF) service is self-hosted in a console application. 

The service implements the IDataAccess contract, which is defined in the MyApplication namespace. 

The service is implemented in a class named DataAccessService which implements the IDataAccess interface and also is defined in the MyApplication namespace.  The hosting code is as follows. 

(Line numbers are included for reference only.) 

01 static void Main(string[] args)

02 {

03     ServiceHost host;

04     ...

05     host.Open();

06     Console.ReadLine();

07     host.Close();

08 }

You need to create a ServiceHost instance and assign it to the host variable. You also need to instantiate the service host.

Which line of code should you insert at line 04?

A. host = new ServiceHost("MyApplication.DataAccessService");

B. host = new ServiceHost("MyApplication.DataAccess");

C. host = new ServiceHost(typeof(IDataAccess));

D. host = new ServiceHost(typeof(DataAccessService));

Answer: D


Q94. You have a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts the following message contract.

 [MessageContract(WrapperNamespace="http://www.movies.com", ProtectionLevel=ProtectionLevel.None)] 

public class Ticket

{

  [MessageBodyMember(Namespace="http://www.movietheater.com", Order=1)]

  public DateTime ShowTime = DateTime.Now;

  [MessageBodyMember(Namespace="http://www.movietheater.com")]

  public string ReservationName = "Smith";

  [MessageBodyMember(Namespace="http://www.movietheater.com")] 

  public int NumberOfSeats = 0;

}

You need to ensure that the client sends a SOAP body that is accepted by the service.

A. <Ticket xmlns="http://www.movies.com">

<NumberOfSeats xmlns="http://www.movietheater.com">0</NumberOfSeats>

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater.com" /> 

<ShowTime xmlns="http://www.movietheater.com">2010-07-05T00:SI:10.0999304-05:00</ShowTime>

</Ticket>

B. <Ticket xmlns="http://www.movietheater.com">

<ShowTime xmlns="http://www.movietheater.com">2010-07-05T00:51:10.0999304-05:00</ShowTime>

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater.com" /> 

<NumberOfSeats xmlns="http://www.movietheater.com">0</NumberOfSeats> 

</Ticket>

C. <Ticket xmlns="http://wwv.movies.com">

<ShowTime xmlns="http://www.movietheater.com">2010-07-05TOO:51:10.0999304-05:00</ShowTime> 

<NumberOfSeats xmlns="http://www.movietheater.com">0</NumbecOfSeats>

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater.com" /> 

</Ticket>

D. <Ticket xmlns="http://www.movietheater.com">

<ShowTime xmlns="http://www.movietheater.com">2010-07-05TOO:51:10.0999304-05:00</ShowTime>

<NumberOfSeats xmlns="http://wwv.movietheater.com">0</NumberOfSeats>

<ReservationName xmlns="http://www.movietheater.com" /> 

</Ticket>

Answer: A


Q95. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) REST service to provide access to a library book catalog. 

The following code segment defines the service contract. (Line numbers are included for reference only.)

01  [ServiceContract()]

02  [AspNetCompatibilityRequirements(RequirementsMode = AspNetCompatibilityRequirementsMode.Allowed)]

03  public Class LibraryService 

04  {

05     public Book GetBookByTitle(string title)

06     {

07        ...

08     }

09

10     [WebGet(UriTemplate = "Book/{id}")]

11     public Book GetBookById(string id)

12     {

13        ...

14     }

15   }

Library patrons want the ability to search the catalog by title.

You need to ensure that the GetBookByTitle method is exposed as a service method.

Which code segment should you insert at line 04?

A. [WebGet(UriTemplate = "Book/{title}")]

B. [WebGet(UriTemplate = "BookByTitle/{title}")]

C. [WebGet(UriTemplate = "Book/{titleToSearch}")]

D. [WebGet(UriTemplate = "{titleToSearch}")]

Answer: B


70-513(VB) dumps

Renew 70-513(VB) exam guide:

Q96. A Windows Communication Foundation (WCF) application uses a data contract that has several data members. 

You need the application to throw a SerializationException if any of the data members are not present when a serialized instance of the data contract is deserialized.

What should you do?

A. Add the KnownType attribute to the data contract.

Set a default value in each of the data member declarations.

B. Add the KnownType attribute to the data contract.

Set the Order property of each data member to unique integer value.

C. Set the EmitDefaultValue property of each data member to false.

D. Set the lsRequired property of each data member to true.

Answer: D


Q97. A Windows Communication Foundation (WCF) service is responsible for transmitting XML documents between systems.

The service has the following requirements:

 It must minimize the transmission size by attaching the XML document as is without using escape characters or base64 encoding.

 It must interoperate with systems that use SOAP but are not built on the .NET plafform. 

You need to configure the service to support these requirements. Which message encoding should you use?

A. Binary message encoding

B. MTOM (Message Transmission Optimization Mechanism) message encoding

C. Text message encoding with message version set to none

D. Text message encoding with message version set to SOAP 1.2

Answer: B


Q98. You are hosting a Windows Communication Foundation (WCF) service under Microsoft Interent Information Services (IIS) 7.0. 

You have set up a web site in IIS Manager. The physical path is c:\wwwroot\Calendar.

There is a Calendar.svc file in the c:\wwwroot\Calendar folder. It contains the following directive:

<% @ServiceHost Language="C#" Debug="true" Service="Calendar.Calendar" CodeBehind="CalendarSvc.cs" %>

The CalendarSvc.cs file contains the source for the Calendar class in the Calendar namespace.

You compile this code into the Calendar.dll file. You need to deploy your service to the web site. What should you do?

A. Copy the Calendar.dll file to the c:\wwwroot\Calendar\code folder

B. Copy the Calendar.dll file to the c:\wwwroot\Calendar\bin folder

C. Copy the Calendar.svc.cs file to the c:\wwwroot\Calendar\bin folder

D. Copy the Calendar.svc.cs file to the c:\wwwroot\Calendar\code folder

Answer: B


Q99. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following service contract.

[ServiceContract()]

public interface IPaymentService

{

   [OperationContract()]

   void RecordPayments(Person person);

}

public class Person

{ ... }

public class Employee : Person

{ ... }

public class Customer : Person

{ ... }

You need to ensure that RecordPayments can correctly deserialize into an Employee or a Customer object.

What should you do?

A. Add the following KnownType attribute to the Employee class and to the Customer class. 

[KnownType(GetType(Person))]

B. Implement the IExtensibleDataObject interface in the Person class.

C. Implement the IExtension(ofType(T)) interface in the Person class.

D. Add the following KnownType attributes to the Person class. 

[KnownType(GetType(Employee))]

[KnownType(GetType(Customer))]

Answer: D


Q100. A Windows Communication Foundation (WCF) service only accepts messages that are signed and encrypted. 

A client application is not receiving expected responses from the service. 

You need to enable logging to verify that the messages from the client are signed and encrypted. 

You also need to see what each message looks like before the message body is deserialized into a NET object. What should you do?

A. Configure the System.ServiceModel trace source in the system.diagnostics configuration section.

In the system.serviceModel configuration, add the following XML segment:

<diagnostics> 

    <messageLogging logEntireMessage="true" logMessagesAtServiceLeveI="true" logMessagesAtTransportLevel="true" />

</diagnostics>

B. Configure the System.ServiceModel trace source in the system.diagnostics configuration section.

In the system.serviceModel configuration, add the following XML segment: 

<diagnostics> 

    <messageLogging logEntireMessage="true" logMessagesAtServiceLeveI="true" />

</diagnostics>

C. Configure the System.ServiceModel.MessageLogging trace source in the system.diagnostics configuration section.

In the system.serviceModel configuration, add the following XML segment:

<diagnostics> 

    <messageLogging logEntireMessage="true" logMessagesAtServiceLeveI="true" logMessagesAtTransportLevel="true" /> 

</diagnostics>

D. Configure the System.ServiceModel.MessageLogging trace source in the system.diagnostics configuration section.

In the system.serviceModel configuration, add the following XML segment:

<diagnostics> 

    <messageLogging logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="true" />

</diagnostics>

Answer: C


70-513(VB) brain dumps

High value 70-513(VB) exam engine:

Q101. A Windows Communication Foundation (WCF) service interacts with the database of a workflow engine. 

Data access authorization is managed by the database, which raises security exceptions if a user is unauthorized to access it.

You need to ensure that the application transmits the exceptions raised by the database to the client that is calling the service.

Which behavior should you configure and apply to the service?

A. routing

B. serviceDebug

C. serviceSecurityAudit

D. workflowUnhandledException

Answer: B


Q102. You are modifying an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that is defined as follows:

 [ServiceContract]

public interface IMessageProcessor 

{

    [OperationContract]

    void ProcessMessages();

}

public class MessageProcessor: IMessageProcessor    

{

     public void ProcessMessage();

     SubmitOrder();

}

SubmitOrder makes a call to another service. The ProcessMessage method does not perform as expected under a heavy load.

You need to enable processing of multiple messages. New messages must only be processed when the ProcessMessage method is not processing requests, or when it is waiting for calls to SubmitOrder to return.

Which attribute should you apply to the MessageProcessor class?

A. CallbackBehavior(ConcurrencyMode=ConcurencyMode.Reentrant)

B. CallbackBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Multiple)

C. ServiceBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Reentrant)

D. ServiceBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Multiple)

Answer: C


Q103. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service based on WSHttpBinding. 

New audit requirements dictate that callers must be authenticated on every call to ensure that their credentials have not been revoked.

You need to ensure that the service will not cache the security request token. What should you do?

A. Apply a ServiceBehavior attribute to the service implementation class with the lnstanceContextMode property set to Single.

B. In the message security configuration, change clientCredentialType from lssuedToken to UserName

C. In the message security configuration, set establishSecurityContext to false.

D. At the end of every operation, call the SessionStateUtility.RaiseSessionEnd method.

Answer: C


Q104. You are using Windows Communication Foundation (WCF) to create a service. 

You need to implement a custom message-level security binding element. Which binding element should you use?

A. TransportSecurityBindingElement

B. HttpsTransportBindingElement

C. SslStreamSecuntyBindingElement

D. WindowsStreamSecurityBindingElement

Answer: A


Q105. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service needs to access out-of-process resources.

You need to ensure that the service accesses these resources on behalf of the originating caller. What should you do?

A. Set the value of ServiceSecurityContext.Current.WindowsIdentity.ImpersonationLevel to TokenlmpersonationLevel.Impersonation

B. Set the value of ServiceSecurityContext.Current.Windowsldentity.ImpersonationLevel to TokenlmpersonationLevel.Delegation

C. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding

D. Set the PnncipalPermissionAttribute on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding

Answer: B



see more 70-513(VB) - Windows Communication Foundation Development with Microsoft VB.NET Framework 4