70-512(CSHARP) free samples(17 to 32) for client: Mar 2016 Edition

70-512(CSHARP) Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-512(CSHARP)
Exam name: TS: Visual Studio Team Foundation Server 2010, Administration(CSHARP)
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-512(CSHARP) Exam pdf Collection

Exam Code: 70-512(CSHARP) (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Visual Studio Team Foundation Server 2010, Administration(CSHARP)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-512(CSHARP) Exam.

2016 Mar 70-512(CSHARP) Study Guide Questions:

Q17. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. You are adding a new field to a work item type.

You need to ensure that you can filter reports generated from the data warehouse on the new work item field.

Which attribute should you add to the field definition?

A. reportable="Detail"

B. reportable="Default"

C. reportable="Measure"

D. reportable="Dimension"

Answer: D


Q18. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. You use Visual Studio Team Explorer 2010 to work with a team project that is based on the MSF for CMMI Process Improvement v5.0 process template. You need to require that users associate every changeset with at least one work item during the check-in process.

What should you do?

A. Add a Work Items check-in policy to the team project.

B. Select the Evaluate policies and check-in notes before shelving check box in the Shelve window.

C. Configure the Microsoft.VSTS.Actions.Checkin action on the Resolved to Closed transition of the Task work item.

D. Clear the Allow check box for the Edit work items in this node permission on the root area path for the Contributors group in the team project.

Answer: A


Q19. You manage a dual-tier Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. Microsoft SQL Server 2008 Reporting and Analysis Services and Microsoft Office SharePoint Server 2007 are installed on a server that is separate from the Team Foundation Server application and data tier servers.

The Team Foundation Server application tier server fails. The SQL Server and SharePoint servers are working properly.

You need to recover the Team Foundation Server application tier on new hardware. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Install Team Foundation Server on the new application tier server. Run the configuration wizard on the application tier server, using the Advanced option.

B. Install Team Foundation Server on the new application tier server. Run the configuration wizard on the application tier server, using the Application-Tier Only option.

C. Restore the web.config files for the application tier server and then, using the configuration tool, update the URLs to point to the new application tier server.

D. In the Application Tier node of the Team Foundation Server Administration Console, choose Change URLs and update the URLs to point to the new application tier server.

Answer: BD


Q20. You have a single-tier Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. You create the DNS CNAME record that maps tfs.contoso.com as an alias for the application tier server name.

You receive alert e-mails for a Work Item Changed event. The alerts include Visual Studio 2010 Team Web Access links that use the server name instead of the alias. You need to ensure that Team Web Access links in alert e-mails use the alias instead of the server name.

What should you do?

A. In the Team Foundation Server Administration Console, enter the alias name in the Server URL text box.

B. In the Team Foundation Server Administration Console, enter the alias name in the Notification URL text box.

C. Edit the web.config file of the Team Web Access site to add the alias as an element to the tfServers list.

D. Edit the web.config file of the Team Web Access site to add a NotificationUrl application setting and set it to the alias name.

Answer: B


Q21. You manage a Visual Studio Team System 2008 Team Foundation Server environment that supports a Windows SharePoint Services (WSS) 2.0 SharePoint portal. You need to upgrade the current environment to Visual Studio Team Foundation Server 2010 on the existing hardware and support the existing SharePoint portal integration with no additional administrative steps.

What should you do?

A. Use the existing WSS 2.0 portal. Install Team Foundation Server 2010 on the existing hardware, and then upgrade Team Foundation Server 2008 to Team Foundation Server 2010.

B. Upgrade the WSS 2.0 portal to WSS 3.0. Install Team Foundation Server 2010 on the existing hardware, and then upgrade Team Foundation Server 2008 to Team Foundation Server 2010.

C. Install Team Foundation Server 2010 on the existing hardware. Upgrade Team Foundation Server 2008 to Team Foundation Server 2010. Then connect to the existing WSS 2.0 portal.

D. Install Team Foundation Server 2010 on the existing hardware. Upgrade Team Foundation Server 2008 to Team Foundation Server 2010. Then upgrade the WSS 2.0 portal to WSS 3.0.

Answer: B


70-512(CSHARP) study guide

Most up-to-date 70-512(CSHARP) free exam:

Q22. You install Visual Studio Team Foundation Server 2010. You have an existing Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007 server that uses Microsoft SQL Server 2008. You need to configure Team Foundation Server to use the existing SQL Server and SharePoint servers.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution.

Choose two.)

A. Install and configure the Team Foundation Server Extensions for SharePoint Products on the MOSS 2007 server.

B. Install and configure the Team Foundation Server 2010 SharePoint Package (.wsp) files on the MOSS 2007 server.

C. Run the configuration wizard on an application tier server, using the Advanced option.

D. Run the configuration wizard on an application tier server, using the Application-Tier Only option.

Answer: AC


Q23. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. Your company develops a custom code analysis rule set for use in a team project. You need to ensure that the team project is utilizing the custom code analysis rule set. You add the Code Analysis check-in policy to the team project.

What should you do next?

A. In the Run this rule set list, choose Microsoft All Rules.

B. In the Run this rule set list, choose Microsoft Minimum Recommended Rules.

C. In the Run this rule set list, choose Select Rule Set from Source Control, and then enter the path to a local version of the custom code analysis rule set file.

D. In the Run this rule set list, choose Select Rule Set from Source Control, and then enter the path to a custom code analysis rule set file stored in version control.

Answer: D


Q24. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. All build definitions use the default build process template (DefaultTemplate.xaml). You need to configure a build definition so that code analysis runs during the build process for all source code projects.

What should you do?

A. Set the Perform Code Analysis build process parameter to Always.

B. Set the Perform Code Analysis build process parameter to AsConfigured.

C. Set the MSBuild Arguments build process parameter to /property:RunCodeAnalysis=Always.

D. Set the MSBuild Arguments build process parameter to /property:RunCodeAnalysis=Default.

Answer: A


Q25. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. All contractors in your organization are members of a Team Foundation Server security group named Contractors that has been granted only the Read version control permissions. Lead developers have been granted all version control permissions. You need to implement a workflow that requires lead developers to review the source code changes made by contractors before they are committed to version control. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution.

Choose two.)

A. Grant the Check In version control permissions to the Contractors security group.

B. Grant the Check Out version control permissions to the Contractors security group.

C. Instruct contractors to create a shelveset that includes the pending changes. Require that a lead developer check in the source code changes on behalf of the contractors.

D. Instruct contractors to check in the source code changes. Require that a lead developer review the changeset and roll back the changeset if necessary.

Answer: BC


Q26. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment that is configured to support Visual Studio Lab Management 2010.

You intend to perform automated testing by using Microsoft Test Manager 2010. You need to install and configure a test controller and a test agent that will run Coded UI tests. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Set up the test agent to run as a service.

B. Set up the test agent to run as an interactive process.

C. Install and register a test controller with the team project collection that contains the automated tests.

D. Install and configure a test controller for Visual Studio. Then create and configure a new test settings file in Visual Studio.

Answer: BC


70-512(CSHARP) free draindumps

Tested 70-512(CSHARP) actual exam:

Q27. You perform a default installation of Visual Studio Team Foundation Server Proxy for use by a remote development team.

You need to configure Visual Studio Team Explorer 2010 to connect to Visual Studio Team Foundation Server 2010 through the proxy server.

In the Source Control node of the Team Explorer Options dialog box, you select the Use proxy server for file downloads check box.

What should you do next?

A. Provide the proxy server name and port 8080.

B. Provide the proxy server name and port 8081.

C. Provide the application tier server name and port 8080.

D. Provide the application tier server name and port 8081.

Answer: B


Q28. You have a dual-tier Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. You run Windows SharePoint Services 3.0 on the application tier server. You configure Team Foundation Server to support an existing SharePoint Web application. When you attempt to create a new team project portal in the existing SharePoint Web application, you receive the following error:

TF218017: A SharePoint site could not be created for use as the team project portal. The following error occurred: TF250034: An access grant could not be found between Team Foundation Server and the SharePoint Web application that you specified. You need to ensure that Team Foundation Server integrates with the SharePoint Web application.

What should you do in the Team Foundation Server Administration Console?

A. In the Extensions for SharePoint Products node, grant access to Team Foundation Server.

B. In the Extensions for SharePoint Products node, modify access to the SharePoint Web application.

C. In the SharePoint Web Applications node, add the SharePoint Web application to Team Foundation Server.

D. In the SharePoint Web Applications node, remove the SharePoint Web application from Team Foundation Server.

Answer: A


Q29. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. You have a team project that was created by using the MSF for Agile Software Development v5.0 process template. You create a custom report for your team by using Microsoft SQL Server Business Intelligence Development Studio 2008.

You need to ensure that you can run the report from within Visual Studio Team Explorer 2010.

What should you do?

A. Upload the report file to the SQL Server Reporting Services site for the team project.

B. Upload the report file to the SQL Server Reporting Services site for the team project collection.

C. Upload the report file to the Excel Reports folder in the Documents node of the team project.

D. Upload the report file to the Shared Documents folder in the Documents node of the team project.

Answer: A


Q30. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment that has a build controller with ten associated build agents for a team project collection. You use the default build process template (DefaultTemplate.xaml) for all build definitions. When running multiple builds, you intermittently receive a build error on the AgentScope workflow activity indicating that an agent was not available in the allotted amount of time. These error messages occur during peak periods of heavy usage of the build lab. You need to troubleshoot the unavailability of the build agents during the peak periods. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)

A. Check for a restrictive tags filter on the ReservationSpec process parameter.

B. Check for a restrictive name filter on the ReservationSpec process parameter.

C. Check for a maximum wait time that is set too high for the build definition on the ReservationSpec process parameter.

D. Check for a maximum execution time that is set too low for the build definition on the ReservationSpec process parameter.

Answer: AB


Q31. You have a Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment. The Get Latest operation for a branch is running slowly. The branch includes a large documentation folder that the documentation team updates frequently. The documentation folder is not necessary for your current work.

You need to increase the performance of the Get Latest operation.

What should you do?

A. Cloak the documentation folder.

B. Uncloak the documentation folder.

C. Create a shelveset for the branch.

D. Create a shelveset for only the documentation folder.

Answer: A


Q32. You manage a dual-tier Visual Studio Team Foundation Server 2010 environment using servers that run Windows Server 2008 R2. Your company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All servers and client computers are joined to the domain. You run Windows SharePoint Services 3.0 on the application tier server for the team project portal sites.

You need to ensure that Team Foundation Server uses the Kerberos authentication protocol.

What should you do?

A. Update the authentication settings for the default SharePoint Web application to Kerberos.

B. In Microsoft SQL Server Management Studio, change the authentication settings so that the auth_scheme setting displays as KERBEROS.

C. In the Application Tier node of the Team Foundation Server Administration Console, choose the Authentication Settings command. Then choose Kerberos and confirm the update.

D. In the Internet Information Services (IIS) Manager console, display the Authentication page for the Visual Studio Team Web Access 2010 virtual directory /tfs/web and clear the Enable Kernel-mode authentication check box.

Answer: C