15 tips on How to 70-503 Test Like a Badass [121 to 135]

70-503 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-503
Exam name: TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-503 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-503 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-503 Exam.

2016 Apr 70-503 Study Guide Questions:

Q121. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) client application by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

The proxy generated for the WCF service results in the following code segment. 


To implement a callback interface, you create the following class in the client application. 

Public Class StoreCallback 

Implements IStoreCallback End Class 

The client application receives notifications from the service through the callback interface. You write the following code segment for the client application to use the generated proxy. (Line numbers are included for reference only.) 

01

02 client. CheckAvailableProducts() 

You need to set up duplex communication between the client application and the WCF service. Which code segment should you insert at line 01? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q122. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You set the logKnownPii attribute to true for the only trace source in the app.config file. You discover that the personal identifiable information (PII) is not logged. 

You need to ensure that the PII is logged. 

What should you do? 

A. Set the logKnownPii attribute to true in the web.config file. 

B. Set the enableLoggingKnownPii attribute to true in the machine.config file. 

C. Set the enableLoggingKnownPii attribute to true in the app.config file. 

D. Disable encryption of the AppSettings element in the web.config file. 

Answer: B 


Q123. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

You create an instance of the ServerHost class. You plan to host the WCF service in a Windows service. 

You need to link the lifetime of the WCF service to the lifetime of the Windows service. 

Which three actions should you perform on the instance of the ServerHost class? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Override the OnStart method. 

B. Override the OnStop method. 

C. Override the RequestAdditionalTime method. 

D. Override the InitializeLifetimeService method. 

E. Subscribe to the Faulted event. 

F. Override the GetLifetimeService method. 

Answer: ABF 


Q124. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

You need to publish metadata programmatically. 

Which two code segments should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: BC 


Q125. You create a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


The service must meet the following requirements: 

You need to set the isolation level for the service. 

Which line of code should you insert at line 05? 

A. [ServiceBehavior(TransactionIsolationLevel= IsolationLevel.Serializable)] 

B. [SecviceBehavior(TransactionIsolationLevel= IsolationLevel.Snapshot)] 

C. [ServiceBehavior(TransactionIsolationLevel= IsolationLevel.Chaos)] 

D. [ServiceBehavior(TransactionIsolationLevel= IsolationLevel.Unspecified)] 

Answer: C 


70-503 free practice test

Latest 70-503 simulations:

Q126. You create a Windows Communication Foundation (WCF) application by using Microsoft Visual Studio 2008 and the .NET Framework 3.5. You create a WCF service by using the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 

01 [ServiceContract] 

02 public interface IContosoService 

03 { 

04 [OperationContract] 

06 void ProcessTransaction(); 

07 } 

09 public class ContosoService : IContosoService 

10 { 

11 public void ProcessTransaction() { 

12 try { 

13 BusinessComponent.ProcessTransaction(); 

14 } 

15 catch (ApplicationException appEx) { 

17 } 

18 } 

19 } 

The BusinessComponent.ProcessTransaction method will only throw exceptions from the ApplicationException type. You plan to debug the WCF service. You need to ensure that the WCF service meets the following requirements: 

Detailed exception information is provided to the client application. Subsequent calls can be issued to the service by using the same proxy intance after an exception is caught in the client application. What should you do? 

A. Add the following code segment at line 08. 

[ServiceBehavior(IncludeExceptionDetailInFaults=true)] Add the following code segment at 

line 16. throw appEx; 

B. Add the following code segment at line 05. [FaultContract(typeof(ApplicationException))] 

Add the following 

code segment at line 16. throw appEx; 

C. Add the following code segment at line 08. 

[ServiceBehavior(IncludeExceptionDetailInFaults=true)] Add the following code segment at line 16. throw new FaultException<ApplicationException>(appEx); 

D. Add the following code segment at line 05. [FaultContract(typeof(ApplicationException))] 

Add the following code segment at line 16. throw new 

FaultException<ApplicationException>(appEx); 

Answer: D 


Q127. You create a client application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The client application consumes a Windows Communication Foundation service that uses the netMsmqBinding binding. 

The binding uses a private transactional queue named 28 http://www.abc.com Library. The following code fragment is part of the application configuration file. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <endpoint binding="netMsmqBinding" 02 contract="ServiceReference.lLibrary" 03 04 /> You need to specify the address of the endpoint. 

Which attribute should you insert at line 03? 

A. address=".\private$\Library" 

B. address="net.msmq://.\private$\Library" 

C. address="net.msmq://localhost/private/Library" 

D. address="net.msmq://localhost/private/transactional/Library" 

Answer: C 


Q128. You create a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment. 


You need to ensure that the service commits the transaction only when the session is closed. 

Which code segment should you use to implement the service? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q129. You have created a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

The existing service interface is named IMyService, and contains the following code segment. 


You create a new service named IMyServiceVI that contains an operation named DoSomethingElse. 

You need to ensure that existing client applications are still able to access the IMyService. DoSomething method without modifying client code. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q130. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The service will be exposed for consumption. 

You need to ensure that the service supports interoperability with the broadest possible number of Web Service toolkits. The service must also support transport-level Security. 

Which configuration setting should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


70-503 pdf exam

High quality 70-503 rapidshare:

Q131. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

You need to configure a single service endpoint with the following logical and physical addresses: 

Which configuration setting should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q132. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment for the service contract. 

(Line numbers are included for reference only.) 01 <ServiceContractO> _ 

03 Public Class MyService 04... 

05 End Class 

The service uses transactions that time out in a minute. You need to increase the timeout interval of the transactions to 2 minutes and 30 seconds. Which code segment should you insert at line 02? 

A. <ServiceBehavior(TransactionTimeout:="150")> _ 

B. <ServiceBehavior(TransactionTimeout:="0:2:30")> _ 

C. <ServiceBehavior(TransactionTimeout:="2:30:00")> _ 

D. <ServiceBehaviorO"ransactionTimeout:="0:150:00")>_ 

Answer: B 


Q133. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The WCF service contains two operations named ProcessSimpleOrder and ProcessComplexOrder. You need to expose the ProcessSimpleOrder operation to all the client applications. You also need to expose the ProcessComplexOrder operation only to specific client applications. Which code segment should you use? 



A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q134. You are creating a client application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The application consumes an ASMX Web service. 

You need to configure the binding to call the methods of the ASMX Web service. 

Which binding should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q135. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You need to use a custom service host to host the WCF service in Windows Activation Services (WAS). 

What should you do? 

A. Write hosting code for the WCF service. 

B. Add a reference to the custom service host in the web.config file. 

C. Add code to instantiate the custom service host from within the main procedure of the WCF service. 

D. Create a custom service host factory that instantiates the custom service host. Include a reference to this factory in the .svc file. 

Answer: D 



see more 70-503 - TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation