70-503 questions pool(1 to 15) for IT examinee: Apr 2016 Edition

70-503 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-503
Exam name: TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-503 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-503 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-503 Exam.

2016 Apr 70-503 Study Guide Questions:

Q1. You create a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment. 


You need to ensure that when the MyMethod method is called, the service is the root of a transaction. 

Which code segment should you insert at line 08? 

A. <OperationBehavior(TransactionScopeRequired:=True)> _ 

<TransactionFlow(TransactionFlowOption.Allowed)> _ 

B. <OperationBehavior(TransactionScopeRequired:=True)> _ 

<TransactionFlow(TransactionFlowOption.NotAllowed)> _ 

C. <OperationBehavior(TransactionScopeRequired:=False)> _ 

<TransactionFlow(TransactionFlowOption.Mandatory)> _ 

D. <OperationBehavior(TransactionScopeRequired:=False)> _ 

<TransactionFlow(TransactionFlowOption.NotAllowed)> _ 

Answer: D 


Q2. You are creating a distributed application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You use Windows Communication Foundation to create the application. You plan to perform the following tasks: 

You write the following code segment. 


You need to ensure that only those client applications that provide credentials belonging to the AdminGroup role can access the Remove method. What should you do? 

A. Add the following attribute to the Remove method of the Service class. [PrincipalPermission(SecurityAction. Demand, Role="AdminGroup")] 

B. Add the following attribute to the Remove method of the IService interface. [PrincipalPermission(SecurityAction. Demand, Role="AdminGroup")] 

C. Add the following attribute to the Service class. [PrincipalPermission(SecurityAction.Demand, Name="Remove", Role="AdminGroup")] 

D. Add the following attribute to the Service class. [PrincipalPermission(SecurityAction. Demand, Name="IService. Remove", Role="AdminGroup")] 

Answer: A 


Q3. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application consists of the following components: 

An ASP.NET Web application that is deployed on a Web server named WEB1 An ASMX Web service that is deployed on an application server named APP1 A Microsoft SQL Server database that is deployed on a database server named SQL1 The ASP.NET application connects to an ASMX Web service. The APP1 server hosts several ASMX Web service applications. The ASMX Web service stores and retrieves data from SQL1. 

You need to ensure that the secure communication strategy meets the following requirements: 

The communication configuration between WEB1 and APP1 must be secured without other applications being affected. Server authentication and data encryption must be performed between APP1 and SQL1. Which two secure communication protocols should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use Secure Sockets Layer between APP1 and SQL1. 

B. Use Secure Sockets Layer between WEB1 and APP1. 

C. Use Internet Protocol Security between APP1 and SQL1. 

D. Use Internet Protocol Security between WEB1 and APP1. 

E. Use Remote Procedure Call encryption between APP1 and SQL1. 

F. Use Remote Procedure Call encryption between WEB1 and APP1. 

Answer: BC 


Q4. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You need to ensure that data sent in a SOAP header is in the following XML format. 


Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q5. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You need to enable WCF tracing at runtime by using Windows Management Instrumentation (WMI). Which three tasks should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Use WMI to set the AppDomainlnfo trace properties to true. 

B. Set the wmiProviderEnabled attribute to true in the configuration file. 

C. Set the performanceCounters attribute to ServiceOnly in the configuration file. 

D. Set up a message log listener in the configuration file. Set all trace properties to false. 

E. Set up a System. ServiceModel trace listener in the configuration file. Set all trace properties to false. 

Answer: ABE 


70-503 practice question

Improved 70-503 actual test:

Q6. You are creating a Windows Communication Foundation client application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You add the following code segment to a service contract. 


The DeleteDocument method in the service contract takes a long time to execute. The client application stops responding until the method finishes execution. 

You write the following code segment to create an instance of a service proxy in the client application. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the service methods are called asynchronously. What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q7. You are creating a Windows Communication Foundation distributed application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment to implement the service contract. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the client applications of only those users who belong to the Administrators group can access the RemoveOrder method. 

Which code segment should you insert at line 05? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q8. How to ensure SOAP envelope generation is always disabled for messages sent to the client? 

A. ver = MessageVersion.None 

B. ver = MessageVersion.Default 

C. ver = MessageVersion.Soap11WSAddressing10 

D. ver = OerationContext.Current.IncomingMessageVersion 

Answer: A 


Q9. You create a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You write the following code segment. 


You need to ensure that the service commits the transaction only when the session is closed. 

Which code segment should you use to implement the service? 



A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q10. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The WCF service will validate certificates to authorize client applications. You write the following code segment. 

Class Store Implements IStore Public Sub RemoveOrder(ByVal ordered As Integer) Implements IStore.RemoveOrder End Sub 

End Class 

You need to ensure that only those client applications that meet the following criteria can access the RemoveOrder method: 

What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


70-503 exam answers

Exact 70-503 dump:

Q11. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) client application by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

The proxy generated for the WCF service results in the following code segment. 


To implement a callback interface, you create the following class in the client application. 

public class StoreCallback: IStoreCallback{ } 

The client application receives notifications from the service through the callback interface. 

You write the following code segment for the client application to use the generated proxy. 

(Line numbers are included for reference only.) 

02 client.CheckAvailableProducts(); 

You need to set up duplex communication between the client application and the WCF service. 

Which code segment should you insert at line 01? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q12. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The service has a contract named IMyService. 

You need to ensure that the service uses an XMLSerializer object. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q13. Your company has a set of e-commerce services that were created by using Microsoft .NET Framework 3.5. The Windows Communication Foundation model was used to create the services. 

The services include a catalog and a shopping cart that are deployed to the same physical server. The catalog is a stateless, single-instance service. The shopping cart is a re-entrant, per-session service. 

The catalog service contains the following code fragment. 


The shopping cart service contains the following code fragment. 


During peak hours, the number of simultaneous catalog requests increase. This prevents customers from updating their shopping carts. You need to ensure that the customers can update their shopping carts even during peak catalog request traffic. 

Which set of code fragments should you use to replace the existing code fragments? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q14. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. 

You write the following code segment to create a service contract. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the client applications always use a binding that supports sessions. 

Which code segment should you insert at line 01? 

A. [ServiceContract(ProtectionLevel= ProtectionLevel.EncryptAndSign) ] 

B. [ServiceContract(SessionMode=SessionMode.Required) ] 

C. [ServiceContract(ProtectionLevel= ProtectionLeve1.EncryptAndSign, SessionMode=SessionMode.Allowed)] 

D. [ServiceContract(SessionMode=SessionMode.Allowed) ] 

Answer: D 


Q15. You create a Windows Communication Foundation (WCF) application by using Microsoft .NET Framework 3.5. The desktop client calls the WCF service to query its status. The call can take up to 10 seconds to complete. 

The client application must remain responsive when querying the service. You need to generate the required proxy. 

What should you do? 

A. Execute the svcutil http: //localhost:8000/MyWCF /async command. 

B. Execute the svcutil myServiceHost.exe /serviceName:MyWCF command. 

C. Execute the svcutil /validate /serviceName:MyWCF myServiceHost.exe command. 

D. Clear the Generate asynchronous operation check box in the Add Service Reference Settings dialog box. 

Answer: A 



see more 70-503 - TS: Microsoft .NET Framework 3.5 - Windows Communication Foundation