Mar 2016 updated: Exambible Microsoft 70-496 exams 1-18

70-496 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-496
Exam name: Administering Visual Studio Team Foundation Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-496 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-496 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administering Visual Studio Team Foundation Server 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-496 Exam.

2016 Mar 70-496 Study Guide Questions:

Q1. Your client’s network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server that uses default permission sets. For each team project, all TFS group members are unique. 

The company stores sensitive information in a source code control folder. 

You need to restrict check-in access to the folder to only the Project Administrators group. You need to achieve this goal by using the minimum set of permission changes. 

What should you do? 

A. Deny Contribute permission to the folder for the Contributors group. 

B. Allow Check In permission to the Project Administrators group on the folder. 

C. Deny Check In permission to the folder for the Contributors group. 

D. Deny Check In permission to the folder for the Valid Project Collection Users group. 

Answer: C 


Q2. Your network environment includes the following: 

You want to be able to inform team members about changes to projects, work items, and builds. 

You need to configure email notifications for TFS 2012 using the least amount of administrative effort. 

What you should do? 

A. . Log on to the application-tier server. 

. From the TFS Administration Console, enable Email Alert Settings by entering the 5MW Server and the From address, and then editing the Advanced SMTP Settings. 

B. . Install and configure SMTP Service by using IIS Manager on the TFS Server. 

. Log on to the application-tier server. 

. From the SharePoint Central Administration website, configure outgoing email settings. 

C. . From the Command prompt, run the command TFSConfiq ConfigureMail /FrornEmailAddress:tfsadmin?contoso.com / SmtpHost:SMTPSVR1 /Port:58] /SSL. 

D. . Install and configure SMTP Service by using IIS Manager on the TFS Server. 

. Configure the TFS Email Alert Setting to use SMTP Service. 

. Configure the SMTP Service to send mail to Exchange by using port 587 and SSL. 

Answer: A 


Q3. Your client’s network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012) server installed at its main office. Branch offices have limited bandwidth connecting to the main office. 

Client team members at one of the branch offices report that it is taking too long to retrieve files from source control. 

You need to speed up the source control access for their most commonly accessed files. 

What should you do? 

A. . Install a SQL server at the remote office and configure replication of the source control database from the main office to the SQL server at the remote office. 

. Install and configure a TFS proxy server at the remote office to use the replicated database. 

. Configure all the clients at the remote office to use the new proxy server 

B. . Install a new TFS instance at the remote office and configure it to sync with the main office. 

. Configure all the clients at the remote office to connect to the new TFS instance. 

C. . Install and configure a TFS proxy server at the remote office. 

. Configure all the clients at the remote office to use the new proxy server. 

D. . Install and configure a TFS proxy server at the remote office. 

. Run the TFSConfig.exe command to redirect remote users to the TFS proxy server based on IP address. 

. Install and configure a TFS proxy server at the remote office. 

. Run the TFS Admin Console command to redirect remote users to the TFS proxy server based on IP address. 

Answer: C 


Q4. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

The lead developer uses a large third-party library named Fabrikam. This utility requires thousands of files that none of the other developers use. 

You need to meet the following requirements: 

What should you do? 

A. . Have each developer create a workspace mapping to root folder of the project. 

. Cloak the Fabrikam folder in the lead developer’s workspace. 

B. . Have each developer create a workspace mapping to root folder of the project. 

. Cloak the Fabrikam folder in every team member’s workspace except the lead developer’s. 

C. . Have each developer map the Fabrikam TFS folder to the local folder C:\ThirdParty. 

. Within the workspace settings, ensure all other folders are cloaked. 

D. . Keep the original workspace and within the Source Control Explorer, right-click on the UltraStats node anci seiect tne Map Working Folder option and map it to C:\UltraStats. 

Answer: B 


Q5. You are planning to install a new Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

You need to ensure that the minimum supported version of Microsoft SQL Server is installed. 

Which version should you install? 

A. SQL Server 2005 

B. SQL Server 2008 32-bit 

C. SQL Server 2008 64-bit 

D. SQL Server 2008 R2 

E. SQL Server 2012 

Answer: D 


Q6. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Your development team has a Visual Studio solution file that is used to build a software product. 

A developer reports that when he retrieves the latest source file to his computer from TFS and performs a build, the build frequently breaks. 

You need to provide a solution that prevents check-ins to TFS that will break developers’ builds. 

What should you do? 

A. Configure a Team Build for the project and set the build trigger to Continuous Integration. Then modify the build template to automatically roll back check-ins from failed builds. 

B. Configure a Team Build for the solution and set the trigger to Gated Check-in. 

C. Configure a Team Build for the solution and set the trigger to Schedule. Then modify the build template to automatically roll back check-ins from failed builds. 

D. Configure a Team Build for the project and set the build trigger to Continuous Integration. 

Answer: B 


70-496 exam prep

Up to date 70-496 free practice test:

Q7. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. You have a development team named Devi that is already using the server. 

You hire a second development team named Dev2. 

You need to ensure that the development activities of Dev2 are completely isolated from those of Dev1. 

What should you do? 

A. Use the TFS Administration Console to create a new team project collection for Dev2. 

B. Run the TFSConfiq collection /create [name] command. 

C. Use the TFS Administration Console to branch a new team project collection for Dev2 from the one used by Dev1. 

D. Use Visual Studio Team Explorer 2012 to create a new team project collection for Dev2. 

Answer: A 


Q8. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server that has separate computers for the application tier and the data tier. 

The data-tier computer experiences hardware failure. You restore all the data of TFS on another computer in the network by using a backup. 

You need to provide the location of the restored database to the application tier of TFS without reinstalling the application tier. 

What should you do? 

A. Use the Team Foundation Backups node of the TFS Administration Console. 

B. Use the Application Tier node of the TFS Administration Console. 

C. Run the Tfsmqmt.exe configure command. 

D. Run the TfsConfig reqisterDB command. 

Answer: D 


Q9. Your development environment includes a team project on TFSPreview. The Team Build definitions include the standard options for staging build output when using the default template. 

You need to ensure that the build output is available to anyone with access to the team project. What should you do? 

A. Configure a valid UNC path (in the form \\server\share). 

B. Configure the source control folder named $/<Team project name>/Drops. 

C. Configure the folder for any valid source control folder. 

D. Configure the build output for any SharePoint document library. 

Answer: B 


Q10. DRAG DROP 

Your network environment is configured according to the following table: 


You do not have budget to install a new machine. 

You need to perform an in-place upgrade of your TFS1 server from TFS 2012. 

What should you do? (To answer, move six appropriate actions from list of actions to the answer are and arrange them in the correct order) 


Answer: 



Q11. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. You have two teams named Team A and Team B working on a team project. 

You assign work items to a team area for each team. Each person belongs to only one team. 

You need to provide read-only access to work items in the Team A area node to Team B by using the least number of permissions changes. 

What should you do? 

A. Set the View Work Items in This Node permission to allow Team B to access the Team A node. 

B. Set the Edit Work Items in This Node permission for Team B as Deny for the Team A node. 

C. Set the Edit Work Items in this Node permission for Team B as Deny to the Team A node and each child of the Team A node. 

D. Set the View Work Items in This Node permission to allow Team B to access the Team A team node and each child node. 

Answer: B 


Q12. Your network environment is configured according to the following table: 


DATA1 experiences complete hardware failure. 

You restore operations on a new server. However, some users experience errors with Work Item tracking and Workspaces. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Refresh the version control cache by using the if workspaces command on the client computers. 

B. Refresh the work item cache by using the ClientService command on the new server. 

C. Refresh the version control cache by using the tf workspaces command on TFS1. 

D. Refresh the work item cache by using the ClientService command on the client computer. 

Answer: AB 


70-496 free practice questions

Pinpoint 70-496 actual exam:

Q13. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2012 (TFS) server. 

Version control is configured with one project collection and two team projects. Some users use 2010 and 2012 clients, such as Visual Studio and Team Explorer Everywhere. 

You need to ensure that users will be prompted by, and can satisfy, the comments check-in policy when using both 2010 and 2012 clients. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Add the Changeset Comments policy in the team project collection’s source control settings. 

B. Add the Changeset Comments policy in the source control settings for each team project. 

C. Install the TFS 2010 Power Tools on all clients. 

D. Install the TFS 2012 Power Tools on all clients and configure the policy by using Team Explorer. 

E. Install the TFS 2010 and 2012 Power Tools on the TFS application tier and configure the policy by using Team Foundation Administrator. 

Answer: BC 


Q14. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server with Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services (SSRS) and Analysis Services (SSAS). 

Users report that the data in their reports is out of date. 

You need to view the status of the data warehouse. You also need to view the analysis database jobs and see when each last ran successfully. 

What should you do? 

A. From any computer on the network: 

. Browse to http://<servername> :8080/tfs/teamfoundation/administration/ v3.0/warehousecontrolservice.asmx 

. Invoke the GetProcessingStatus operation. 

B. From the TFS server: 

. Browse to http ://<servername> : 8080/tfs/teamfoundation/administration/ v3.0/warehousecontrolservice.asmx 

. Invoke the GetProcessingStatus operation. 

C. From the Team Foundation Server Administration Console: 

. Expand the application-tier tree. 

. Select Reporting. 

. View the Warehouse Database and Analysis Services Database status. 

D. From any computer on the network: 

. Use SQL Server Management Studio. 

. Connect to the SQL server that hosts the TFS databases. 

. Query the TFS configuration database's _LastUpdatedTime table. 

Answer: B 


Q15. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Developers use Visual Studio 2012. 

You recently copied your existing TFS environment onto a new set of servers on the same network. 

You need to ensure that developers can continue connecting to the original TFS server. 

What should you do? 

A. Rename the new Team Project Collection to a unique name. 

B. Run the ChangeServerID command on the new TFS environment. 

C. Configure the Team Project Collections with the same name on the same network. 

D. Run the ChangeServerID command on the original TFS environment. 

Answer: B 


Q16. Your client’s network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

Some users, who do not have client access licenses perform, user acceptance testing. 

You need to allow user acceptance testers to only record and view bugs they have raised. 

What should you do? 

A. Obtain a client access license for these users. 

B. Add the users to the Contributors group. 

C. Add the users to the Work Item Only View Users group. 

D. Set user security to allow Contribute permission to a specific work item query. 

Answer: C 


Q17. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

You need to be able to trace bugs to the code that addresses the bug. 

What should you do? 

A. Enable the Work Items check-in policy. In the Edit options of the policy, select Bug from the list of work item types. 

B. Enable the Work Items check-in policy. In the Edit options of the policy, select the Active Bugs query. 

C. Enable the Work Items check-in policy and request that all developers associate the work item to the appropriate bug at the time of check-in. 

D. Enable the Changeset Comments check-in policy. 

Answer: C 


Q18. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Developers use Visual Studio 2012 to maintain a library of commercial .NET components provided for sale by your company. 

You release new versions quarterly and provide support for the four most recent versions. When issues are logged with previous versions it is time-consuming for your developers to locate and associate the correct version of debugging symbols and source code. 

You need to streamline the process for debugging prior versions of your library. 

What should you do? 

A. When it is time to deploy each quarterly update, copy the release binaries into version control. 

B. Within the build definition, set the Index Sources property to True and provide a path for the symbols. Add this path to the list of symbol file locations in Visual Studio when debugging that particular version. 

C. When it is time to deploy each quarterly update, label the source code with the version number being released. 

D. Enable IntelliTrace within Visual Studio. Within the build definition, set the IntelliTrace option to True. 

Answer: B