16 tips on How to 70-492 Test Like a Badass [17 to 32]

70-492 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-492
Exam name: Upgrade your MCPD: Web Developer 4 to MCSD: Web Applications
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-492 Exam pdf Collection

Simulation of 70-492 latest exam materials and samples for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-492 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-492 Study Guide Questions:

Q17. You need to maximize performance of video delivery. 

Which code segment should you use as the body of the GetVideoStream function in the videoController class? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q18. You are developing a WCF service. 

A new service instance must be created for each client request. 

You need to choose an instancing mode. 

Which instancing mode should you use? 

A. single 

B. Multiple 

C. PerSession 

D. PerRequest 

E. PerCall 

Answer: E 


Q19. You are developing an ASP.NET MVC application that displays stock market information. 

The stock market information updates frequently and must be displayed in real-time. 

You need to eliminate unnecessary header data, minimize latency, and transmit data over a full-duplex connection. 

What should you do? 

A. Implement long-running HTTP requests. 

B. Instantiate a MessageChannel object on the client. 

C. Implement WebSockets protocol on the client and the server. 

D. Configure polling from the browser. 

Answer: C 


Q20. You need to make the "Distance" header of the table bold in the Views/RunLog/GetLog.cshtml view. 

Which code segment should you use? 

A. table>tr{ font-weight: bold; } 

B. table>th:last-child{ font-weight: bold; } 

C. table+first-child{ font-weight: bold; } 

D. table>tr>th:nth-child (2) { font-weight: bold; } 

Answer: D 


Q21. You are building an ADO.NET Entity Framework application. 

You need to validate the conceptual schema definition language (CSDL), store schema definition language (SSDL), and mapping specification language (MSL) files. 

Which Entity Data Model tool can you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. EDM Generator (EdmGen.exe) 

B. ADO.NET Entity Data Model Designer 

C. Entity Data Model Wizard 

D. Update Model Wizard 

Answer: BC 


70-492 free question

Renew 70-492 training:

Q22. You are developing an ASP.NET MVC application. 

You need to authenticate clients by using an ASP.NET membership database. 

Which authentication method should you implement? 

A. Kerberos 

B. Forms 

C. Basic 

D. Windows 

Answer: B 


Q23. Errors occasionally occur when saving data using the FlightInfoContext ADO.NET Entity Framework context. Updates to the data are being lost when an error occurs. 

You need to ensure that data is still saved when an error occurs by retrying the operation. No more than five retries should be performed. 

With which code segment should you replace the body of the SaveChanges() method in the 

FlightInfoContext.es file? 



A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q24. Transformed historical flight information provided by the RemoteDataStream() method must be written to the response stream as a series of XML elements named Flight within a root element named Flights. Each Flight element has a child element named FlightName that contains the flight name that starts with the two-letter airline prefix. 

You need to implement the StreamHistoricalFlights() method so that it minimizes the amount of memory allocated. 

Which code segment should you use as the body of the StreamHistoricalFlights() method in the HistoricalDataLoader.es file? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q25. You are developing an ASP.NET MVC application that will be deployed on a web farm. 

Passwords must be stored in the web.config file and must not be readable or in a format that is easily decodable 

You need to encrypt the passwords that are stored in the web.config file. 

Which command-line tool should you use? 

A. Aspnet_regiis.exe 

B. Ngen.exe 

C. Aspnet_merge.exe 

D. EdmGen.exe 

Answer: A 


Q26. You need to ensure that all the MVC controllers are secure. 

Which code segment should you use as the body for the CreateController method in AdminVerifierFactory.es? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


70-492 free exam questions

Simulation 70-492 exam:

Q27. You are developing an ASP.NET MVC application. 

You need to authenticate clients by using NT LAN Manager (NTLM). 

Which authentication method should you implement? 

A. Basic 

B. Windows 

C. Forms 

D. Kerberos 

Answer: B 


Q28. You need to display the "miles" unit description after the distance in the GetLog view. 

Which line of code should you use to replace line GL21? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. @log.Distance miles 

B. @Htrml.DisplayFor(model => log.Distance) miles 

C. @log.Distance.ToString() @Html.TextArea ("miles") 

D. @Htmi.DisplayFor(model => log.Distance.ToString() + " miles") 

Answer: AB 


Q29. You need to add an action to RunLogController to validate the users' passwords. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q30. If the canvas element is supported by the client browser, the application must display "London 2012" in the footer as text formatted by JavaScript at the end of the _Layout.cshtml file. You need to modify the layout to ensure that "London 2012" is displayed as either formatted text or as plain text, depending on what the client browser supports. Which code segment should you add? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q31. You are developing an ASP.NET MVC application in Visual Studio 2012. The application supports multiple cultures. The application contains three resource files in the Resources directory: 

MyDictionary.resx 

MyDictionary.es.resx 

MyDictionary.fr.resx 

Each file contains a public resource named Title with localized translation. 

The application is configured to set the culture based on the client browser settings. 

The application contains a controller with the action defined in the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q32. The DeleteExternalOrder() method in the ExternalQueueService service is not throwing a FaultException exception as defined by the FaultContractAttribute attribute in the IExternatQueueService.cs file. 

You need to throw the FaultException exception. 

Which code segment can you insert at line EQ45 to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Chose all that apply.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C