Top 17 practice exam 70-482 for IT specialist (18 to 34)

70-482 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-482
Exam name: Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-482 Exam pdf Collection

Best Quality of 70-482 real exam materials and free samples for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-482 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript exam Today!

2016 Apr 70-482 Study Guide Questions:

Q18. You are writing a Windows Store app by using JavaScript. 

You need to authenticate a cloud server as a source for Windows Push Notification Services (WNS). 

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Create a code-signing certificate. 

B. Register the app with the Dashboard. 

C. Create the HTTPS authentication request. 

D. Obtain the identity values and credentials for the app. 

Answer: ABD 


Q19. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app persists a list of restaurants in the app's settings. The restaurant list is identified by a key of city. 

The app must allow users to remove their restaurant lists from the app's settings. The following function call removes the city setting: 

deleteListSetting("city") ; 

You need to remove only city from the settings storage without disrupting other settings. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q20. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will be used in multiple geographic locations. The app implements character grouping. 

You need to ensure that the app can access only the first character group. 

Which code segment should you use? 

A. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).getAt (1); 

B. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).lookup("1"); 

C. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).first( ); 

D. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGrouping( ).first; 

Answer: C 


Q21. You need to prevent the device-specific tilting exception. 

What should you do in the video.js file? 

A. Insert a try statement immediately after line VD01 and a catch block immediately before line VD08. Handle the VideoNotFound exception. 

B. Evaluate the canTilt variable. If true, bypass the code that tilts the camera. 

C. Evaluate the canTilt variable. If false, bypass the code that tilts the camera. 

D. Insert a try statement immediately after line VD01 and a catch block immediately before line VD08. Handle the MediaNotFound exception. 

Answer: C 


Q22. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app persists a list of stocks in 

the app's settings. The stock list is identified by a key of stockList. The app must allow users to remove their stock lists from the app's settings. The following function call removes the stockList setting: 

deleteAppSetting("stockList") ; 

You need to remove only stockList from the settings storage without disrupting other settings. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


70-482 test question

Up to date 70-482 exam fees:

Q23. You are developing a Window Store app by using JavaScript. The app will allow users to print documents by using a local printer. 

The following code segment registers the print contract: 


You need to ensure that the app uses the Devices charm to access printers. Which code segments should you insert at lines 02 and 05? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q24. In the following code segment, three functions return WinJS.Promise objects. 

You need to chain the promise operations to optimize error handling. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q25. You need to handle the exception error in the clientData.js file. 

What should you do? 

A. Modify the display function to handle the error. 

B. Insert a try statement immediately after line CD07 and a catch block immediately before line CD14. Handle the error in the catch block. 

C. Modify the processError function to handle the error. 

D. Insert a try statement immediately after line CD01 and a catch block immediately before line CD15. Handle the error in the catch block. 

Answer: A 


Q26. You are developing a Windows Store app that uses Windows Push Notification Services (WNS). The app includes the following code: 

You need to initiate polling. 

Which code segment should you insert at line 05? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q27. You need to implement the audit log. 

What should you do? 

A. When the user moves the device, create a Windows Event Log entry. 

B. When the user moves the device, create a custom log file entry. 

C. When the user touches a button, create a Windows Event Log entry. 

D. When the user touches a button, create a custom log file entry. 

Answer: D 


70-482 torrent

Validated 70-482 free demo:

Q28. You need to implement the database polling. 

Which code segment should you insert at line BG14? 

A. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger (15, false); 

B. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(600, false); 

C. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(900, true); 

D. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(10, true); 

Answer: A 


Q29. You need to enable trainers to select client profiles. 

Which code segment should you insert at line CD06? 

A. fop.pickMultipleFileAsync( ). then( 

B. fop.pickFileAsync( ). then ( 

C. fop.pickSingleFileAsync( ).then{ 

D. fop.pickSingleFile( ).then ( 

Answer: C 


Q30. You need to complete the code to start the background task. 

Which code segment should you insert at line BG07? 

A. Windows.ApplicationModel.Background.SystemTriggerType.connectedStateChange, true 

B. Windows.ApplicationModel.Background.SystemTriggerType.networkStateChange, false 

C. Windows.ApplicationModel.Background.SystemTriggerType.sessionConnected, true 

D. Windows.ApplicationModel.Background.SystemTriggerType.internetAvailable, false 

Answer: D 


Q31. You need to ensure that the lock screen access configuration meets the requirements. 

Which code segment should you insert at line BG05? 

A. if (result == background.3ackgroundAccessStatus.denied) 

B. if (result = = background.backgroundAccessStatus.allowedWithAlwaysOnRealTimeConnectivity) 

C. if (result = = background.backgroundAccessStatus.allowedMayUseActiveRealTimeConnectivity) 

D. if (result == background.backgroundAccessStatus.unspecified) 

Answer: B 


Q32. You need to retrieve and register a DLNA-compatible device. 

Which code segment should you insert at line PL16? 

A. var player = Windows.Media=Devices.AudioDeviceController( ); 

B. var player = Windows.Media.Devices.DLNADeviceController( ); 

C. var player = Windows-Media,PlayTo.PlayToManager.getForCurrentView( ); player. addsventListener("sourcerequested", sourceRequestHandler, false); 

D. var player = Windows.Media.PlayTo.PlayToManager.showPlayToUI( ); player-addEventListener("sourcerequested", sourceRequestHandler, false); 

Answer: C 


Q33. You need to validate whether the additional video recording functionality for the Client app is supported. 

Which code segment should you insert at line VD05? 

A. var canPan = mediaCaptureSettings.pan.capabilities.supported; 

B. var canPan = videoDev.pan.capabilities.supported; 

C. var canTilt = videoDev.getDeviceProperty("tilt"); 

D. var canTilt = videoEev.getDeviceProperty("tilt supported"); 

Answer: B 


Q34. You need to turn off tracking. 

Which code segment should you insert at line L032? 

A. location.removeEventListener("statuschanged", statusChanged); 

B. location.removeEventListener.all( ); 

C. location.endTracking( ); 

D. location.removeEventListener("positior.changed", positionChanged); 

Answer: D 



see more 70-482 - Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript