Top 17 answers 70-482 for customers (1 to 17)

70-482 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-482
Exam name: Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-482 Exam pdf Collection

Best Quality of 70-482 exam engine materials and resource for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 70-482 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-482 Study Guide Questions:

Q1. You need to identify the required camera specifications. 

Which code segment should you insert at line VD06? 

A. var maxZoom = videoDev.zoom.capabilities.max; 

B. var cameraType = videoDev.extendedZoomProperties("cameraType"); 

C. var cameraZoom = videoDev.zoom; 

D. var minZoom = mediaCaptureSettings.min.millimeters; 

Answer: A 


Q2. You need to set the default storage location for the client profiles. 

Which code segment should you insert at line CD04? 

A. fop.defaultFolder = Windows.Storage.Pickers.PickerLocationId.documentsLibrary; 

B. fop.defaultFolder = environment.getFolderPath (environment.specialFolder.applicationData); 

C. fop.suggestedStartLocation = "%AppData%"; 

D. fop.suggestedStartLocation = Windows.Storage.Pickers.PickerLocationId.documentsLibrary; 

Answer: A 


Q3. You are creating a Windows Store app by using JavaScript. The app includes the following code segment: 


You need to ensure that the app can receive push notifications from a calling app. 

Which code segment should you insert at line 05? 

A. .createPushNotificationChannelForSecondaryTileAsync( ); 

B. .createPuahNotificaticnChannelForApplicationAsync(id); 

C. .createPushNotifIcacionChannelForApplicationAsync( ); 

D. .createPushNotif icationChannelForSecondaryTileAsync (id); 

Answer: C 


Q4. You need to validate whether the additional video recording functionality for the Client app is supported. 

Which code segment should you insert at line VD05? 

A. var canFocus = videoDev.getEeviceProperty("focus"); 

B. var car.Zoom = videoDev.getEeviceProperty ("zoom") ; 

C. var canPan = videoDev.pan.capabilities.supported; 

D. var canPan = mediaCaptureSettings.pan.capabilities .supported; 


Answer: C 


Q5. You are creating a custom control named Contoso by using the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to define the namespace. 

Which code segment should you insert at line 01? 

A. WinJS.Namespace.define ("Contoso") ; 

B. WinJS.Namespace.defineWithParent ("Contoso") ; 

C. WinJS.Class.define ("Contoso") ; 

D. WinJS.Class.defineWithParent ("Contoso") ; 

Answer: A 


70-482 exam topics

Far out 70-482 exam fees:

Q6. You need to specify the media to be streamed to DLNA-compatible devices. 

Which code segment should you insert at line PL21? 

A. controller = document.getElementById("aplayer").msPlayToSource; 

B. controller = document.getElementById("mediaplayer").msPlayToPrimary; 

C. controller = document.getElementBy!d("aplayer").msGetPointerCapture; 

D. controller = document.getElementById ( "mediaplayer" ) .msRealTime; 

Answer: A 


Q7. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will use a custom print template for printing documents. The template will be provided in a file named customTemplate.htm. 

The file will be deployed as part of the app package. 


The code segment below references two objects: 

You need to ensure that the app displays the custom print template while printing the documents. 

Which code segment should you insert at line 05? 

A. args.setSource(MSApp.getPrintDocumentSource(document, "customTemplate.htm") ) ; 

B. args.setSource(MSApp.getPrintDocumentSource(document, "ms-appx://printTemplates/customTemplate.htm")); 

C. args.setSource(MSApp.getHtmlPrintDocumentSource(document, "ms-appdata:////customTemplate.htm")); 

D. args.setSource(MSApp.getHtmlPrintDocumentSource(document, "ms-appx:////customTemplate.htm'')); 

Answer: D 


Q8. You need to ensure that client profiles can be saved in the required file format. 

Which code segment should you insert at line CD21? 

A. fop.suggestedSaveFile = "*.txt"; 

B. sp.fileTypeChoices.insert("Client Files", [".txt"]); 

C. sp.fileTypeChoices = new.fileTypeItem("Client Files", [".xml"]); 

D. sp.fileTypeChoices.insert("Client Files", ".xml"]); 

Answer: D 


Q9. You need to resolve the issue of unavailable obstacle data. 

What should you do? 

A. Store the obstacle data in cloud storage. 

B. Download the obstacles database when the app is installed, and update the database when the app is updated. 

C. Store the obstacle data in indexDB storage. 

D. Store the obstacle data in the SessionStorage object. 

Answer: C 


Q10. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will allow users to customize various features. The customizations will be persisted by using the saveMySettings function. 

You need to persist the customizations. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


70-482 free download

Simulation 70-482 test questions:

Q11. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will allow users to customize various features. The customizations will be persisted by using the setAppSetting function. 

You need to persist the customizations. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q12. You need to attach the background task. 

Which code segment should you insert at line BG09? 

A. var task = builder.setTrigger(this); 

B. var task = builder.setTrigger( ); 

C. var task = builder.register( ); 

D. var task = builder.register (this) ; 

Answer: C 


Q13. You need to implement the audit log. 

Which action should the app perform when the user touches a button? 

A. Add a row to a database log table. 

B. Create a custom log file entry. 

C. Send the event to a remote web service. 

D. Create a Windows Application Log entry. 

Answer: B 


Q14. You need to enable the user to save coordinates as specified in the requirements. 

Which code segment should you insert at line L036? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q15. You need to attach the background task. 

Which code segment should you insert at line BG09? 

A. var task = builder.register( ); 

B. var task = Windows. ApplicationModel.Background.BackgroundTaskBuilder.insert (builder); 

C. var task: = Windows.ApplicationModel.Background.BackgroundTaskBuilder.insert (builder, this); 

D. var task = builder.setTrigger( ); 

Answer: A 


Q16. You are developing a Windows Store app by using HTML5 and JavaScript. The app has HEADER, NAV, and SECTION elements. The SECTION element displays a list of records. 

The app will allow users to sort records multiple times. 

The app must meet the following requirements: 

-Each time the user performs a sort, replace the content in the SECTION element with the sorted records. -Animate the updated content by sliding the sorted records into the SECTION element. 

You need to use the WinJS library to apply the animation to the SECTION element. 

Which function should you use? 

A. enterPage( ) 

B. enterContent( ) 

C. createExpandAnimation( ) 

D. createPeekAnimation( ) 

Answer: B 


Q17. You are developing two Windows Store style apps by using JavaScript. A Source app will store sensitive customer information. A Target app will retrieve the stored information for validation and further processing. 

The Source app must secure data by using a private-public key pair. Only the Target app must be able to consume data that has been secured by the Source app. 

You need to ensure that the security of the data is not compromised. 

What should you do? 

A. Encrypt and decrypt data by using an asymmetric algorithm. 

B. Encrypt and decrypt data by using a symmetric algorithm. 

C. Encrypt data by using an asymmetric algorithm. Decrypt data by using a symmetric algorithm. 

D. Encode data to and decode data from a Base64 string. 

Answer: A