[Pinpoint] 70-480 Microsoft torrent 31-45 (Apr 2016)

70-480 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-480
Exam name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-480 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-480 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-480 Exam.

2016 Apr 70-480 Study Guide Questions:

Q31. You are developing an HTML5 web application. The application loads data from a web service by using AJAX. The application displays the data by calling the displayData function. The data is loaded by using the following code. 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q32. You are developing an application that consumes an external web service that returns the latest stock rate. 

The application has two methods: 

. The getResults() method makes an AJAX web service request 

. The ShowRate() method displays the stock rate from the web service response You need to ensure that the ShowRate() method always displays the latest stock rate. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q33. You are developing an HTML page that includes the following code. 

<h1 id="header">A Static Page</hl> 

You need to modify the content of the HI element dynamically by using JavaScript. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D


Q34. You have a webpage that includes the following markup and code: 


You need to troubleshoot the code by clicking the Submit button. 

Which value will be displayed? 

A. 10 

B. 20 

C. Undefined 

D. Runtime error 

Answer: A


Q35. You are modifying a blog site to improve search engine readability. 

You need to group relevant page content together to maximize search engine readability. 

Which tag should you use? 

A. <article> 

B. <table> 

C. <div> 

D. <span> 

Answer: A 


70-480 exam topics

Most recent 70-480 exam answers:

Q36. You are developing a web page that performs CPU-intensive calculations. A web worker processes these calculations on a separate background thread. The process is instantiated from the web page. 

You need to stop the web worker process after the calculations are completed. 

Which two actions can you perform to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. From the web page, call the close() method. 

B. From the web worker process, call the terminate() method. 

C. From the web page, call the terminate() method. 

D. From the web worker process, call the close() method. 

Answer: CD


Q37. You are creating an HTML5 application that allows users to play video on a page by using the VIDEO element. 

You need to enable the user to start, stop, and pause the video. 

Which line of code should you add to the page? 

A. <video id= "myVideo" height="320" width="400" src="myVideo.vtt" contextmenu="pauseplay"> </video> 

B. <video id="myVideon heigh"="320" width="400" src="myVideo.vtt" controls> </video> 

C. <video _d="myVideon height="320" width="400" src="myVideo.vtt" autoplay> </video> 

D. <video id="myVideo" height="320" width="400" src="myVideo.vtt" contextinenu="Startstopn> </video> 

Answer: B


Q38. You develop an HTML5 application. The application uses an image that is returned from an HTTP POST request. 

You develop the following code: (Line numbers are included for reference only.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q39. You are modifying an existing web page. The page is being optimized for accessibility. The current page contains the following HTML. 


Standards-compliant screen readers must be able to identify the links contained within the navigation structure automatically. 

You need to create the navigation link structure in the page. 

With which container tags should you wrap the existing markup? 

A. <navmap> </navmap> 

B. <div id="nav"> </div> 

C. <nav> </nav> 

D. <map> </map> 

Answer: C 


Q40. You are creating a custom function. You pass an object named testObj to the function as a parameter. You do not use inheritance through the functions. 

The function must establish whether testObj inherits from another object named parentObj. 

You need to ensure that the function performs as required. 

Which method or operator should you add to the function? 

A. parentObj.instanceof(testObj) 

B. testObj.isPrototypeOf(parentObj) 

C. testObj.instanceof(parentObj) 

D. parentObj.isPrototypeOf(testObj) 

Answer: B


70-480 exams

Tested 70-480 resource:

Q41. You develop an HTML5 webpage. You have the following HTML markup: 


You need to change the background color for all of the elements whose name attribute ends with the word name. 

Which code segment should you add to the webpage? 

A. $ ('input [name!="name"]’) .ess ({ 'background-color' : ' #E0ECF8'}) ; 

B. ${'input [name~="name"] ') .ess ({ 'background-color' : ' #E0ECF8' }) ; 

C. ${'input[name*="name"]').ess({'background=color': #E0ECF8'}); 

D. $( 'input [name$="name"] ') .ess ({ 'background-color' : '#E0ECF8'}); 

Answer: D


Q42. You are developing a customer contact form that will be displayed on a page of a company's website. The page collects information about the customer. 

If a customer enters a value before submitting the form, it must be a valid email address. 

You need to ensure that the data validation requirement is met. 

What should you use? 

A. <input name="email" type="url"/> 

B. <input name="email" type="text" required="required"/> 

C. <input name="email" type="text"/> 

D. <input name="email" type="email"/> 

Answer: D 


Q43. You create the following JavaScript code: 

You have the following requirements: 

. You must invoke a function that displays the vehicle information within the following HTML element: <div id="display"x/div> 

. The output of the function must appear on the webpage as follows: Vehicle Color is silverStay safe!Vehicle TransmissionType is manualBig machine! 

You need to invoke the JavaScript function to display the required output in the HTML element. 

Which two code segments should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: CE


Q44. You troubleshoot a webpage that contains the following HTML markup: (Line numbers are included for reference only.) 

The webpage also contains the following JavaScript function named someEvent() that is declared in the HEAD section of the HTML: 

Function someEvent() { Alert('someEvent fired!'); } 

The JavaScript function named someEvent() must run only when the user clicks the DIV element, not the INPUT elements. 

You need to modify the webpage to invoke the JavaScript function named someEvent(). 

What should you do? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: AB


Q45. You are developing a page that includes text and an illustration. The web page resembles the following image. 


You have the following requirements: 

The illustration must be in the center of the page. 

The text must flow around the left, right, top, and bottom of the illustration. 

You need to ensure that the layout of the web page meets the requirements. 

Which line of code should you use? 

A. -ms-wrap-side: both; 

B. -ms-wrap-side: clear; 

C. -ms-wrap-side: maximum; 

D. -ms-wrap-side: auto; 

Answer: A 



see more 70-480 - Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3