Top 15 interactive bootcamp 70-480 for IT specialist (16 to 30)

70-480 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-480
Exam name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-480 Exam pdf Collection

Refined of 70-480 practice materials and pdf for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-480 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 exam Today!

2016 Apr 70-480 Study Guide Questions:

Q16. You develop an interactive scalable vector graphic (SVG) application. 

You write the following code (Line numbers are included for reference only.): 

You need to increase the size of the circle by 50 percent. Which code segment should you insert at line 02? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q17. You develop an HTML5 webpage. You have the following HTML markup: 


You need to add a background color to the first article in each section. 

Which code segment should you add to the webpage? 

A. $ ("section article:first-child").css("background-color", "#f2f2f2"); 

B. $ ("section:first-child").ess ( "background-color", "#f2f2f2"); 

C. $ ("article:first-of-type") .css("background-color", "#f2f2f2"); 

D. $ ("section:first-of-type").css("background-color", "#f2f2f2"); 

Answer: C


Q18. You are modifying a blog site to improve search engine readability. 

You need to group relevant page content together to maximize search engine readability. 

Which tag should you use? 

A. <tbody> 

B. <article> 

C. <div> 

D. <span> 

Answer: B 


Q19. You are developing an HTML5 web application for a surveyor company that displays topographic images. 

The application must: 

Display the topographic images at different zoom levels without loss of detail Print the topographic images without loss of detail Work from only one source file for each topographic image 

You need to ensure that the topographic images display according to the requirements. 

Which HTML5 element should you use? 

A. SVG 

B. CANVAS 

C. SAMP 

D. AREA 

Answer: A 


Q20. You are developing a website that helps users locate theaters in their area from a browser. You created a function named findTheaters (). 

The function must: 

. Get the current latitude and longitude of the user's device 

. Pass the user's location to findTheaters() 

The user needs to access the geolocation information from the browser before searching for theaters. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C


70-480 sample question

Rebirth 70-480 exam question:

Q21. You are developing an HTML5 web application and are styling text. 

You need to use the text-transform CSS property. 

Which value is valid for the text-transform property? 

A. Capitalize 

B. Hidden 

C. Italic 

D. Line-through 

Answer: A 


Q22. Your company uses a third-party component that generates HTML for a website. The third-party component creates DIV elements that display a yellow background. 

The third-party component uses inline styles in the DIV elements that are inconsistent with your corporate standards. You must override the DIV elements in the style sheet with the corporate styles. 

You need to ensure that the website meets corporate standards. 

Which style should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C


Q23. You are developing a customer web form that includes the following HTML. 

<input id="txtValue" type="text" /> 

A customer must enter a valid age in the text box prior to submitting the form. 

You need to add validation to the control. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q24. You develop an HTML5 webpage. You have the following HTML markup: 


You need to change the background color for all of the elements whose name attribute ends with the word name. 

Which code segment should you add to the webpage? 

A. $ ('#name').css ({ 'background-color' : '#E0ECF8' }); 

B. $ ('input [name |="name"; ] ' ) .css (( 'background-color' : '#E0ECF8'}); 

C. $('input[name$="name"]'). css{{'background-color' : '#E0ECF8'}); 

D. $ ('*name' ) .css ({ 'background-color' : ' #E0ECF8'}) ; 

Answer: C


Q25. You develop an HTML application that contains a table that displays a list of products. The table is defined with the following HTML markup: 


You need to implement the CSS selectors to select the rows that must have a blue background. 

Which CSS selector should you use? 

A. thead:only-child, tbody:after, table:before 

B. tr [line |-0, 1, 3] 

C. tr:first-of-type, tr:last-of-type 

D. tr:first-line, tr:last-child 

Answer: B 


70-480 dumps

Breathing 70-480 rapidshare:

Q26. You are creating a rotating image of a company logo. 

The logo must spin on a horizontal axis and on a vertical axis. 

You need to use the least amount of development effort to meet the requirement. 

What should you do? 

A. Create an Image Spinner object, load the image into the spinner, and set the horizontal and vertical rotation properties. 

B. Create a Canvas Globe transform and set the image as the globe object. Set the horizontal and vertical rotation properties. 

C. Create a single Canvas 3D transform and load the image into it. Set the rotation properties. 

D. Create a Canvas 2D transform and set the image to rotate horizontally and vertically. 

Answer: C


Q27. You implement an application by using HTML5 and JavaScript. You create a webpage that contains the following HTML: 

The application must place a border on only the first UL element that is contained in the DIV element. 

You need to update the webpage. 

What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q28. You develop an HTML5 webpage. You have the following HTML markup: (Line numbers are for reference only.) 


You need to determine how the webpage will appear when the CSS styles are applied. 

Select two. 

A. The first row of the table will have a red background. 

B. The second row of the table will have a red background. 

C. The second cell in the first row of the table will have a blue background. 

D. The second cell in the third row of the table will have a blue background. 

E. The second cell in the third row of the table will have not have blue background. 

Answer: AE 


Q29. You are developing a web page that includes the following HTML. 

<span id = "myTextSpan" class = "redText"> Hello There! </span> 

The font color of text inside the span must be red. 

You need to develop the web page to meet the requirement. 

Which two CSS segments will achieve the goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: AC


Q30. You are developing a web form that includes the following HTML. 

<input id="txtValue" type="text" /> 

You need to ensure that a value is entered into txtValue before the form is submitted. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 



see more 70-480 - Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3