[Best Quality] 70-480 Microsoft free draindumps 61-75 (Apr 2016)

70-480 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-480
Exam name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-480 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-480 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-480 Exam.

2016 Apr 70-480 Study Guide Questions:

Q61. You are developing an HTML5 page that includes several paragraph elements. 

You have the following requirements: . Add a drop shadow that is one inch below the text in the paragraph . Set the radius of the drop shadow to five pixels You need to style the paragraphs to meet the requirements. 

Which CSS style should you use? 

A. text-shadow: 72pt 0pt 5pt 

B. text-shadow: 5px lin 0px; 

C. text-shadow: 72pt 5em 0px 

D. text-shadow: 72pt 0em 5px; 

Answer: B 


Q62. You develop a webpage that allows a user to download a 3PEG image and convert it to a PNG file. 

You need to implement the code to download the contents of the JPEG image with no additional decoding. 

Which JavaScript function should you use? 

A. readAsBinaryString() 

B. readAsArrayBuffer() 

C. readAsDataURL() 

D. readAsText() 

Answer: B 


Q63. You are creating a web form that users will use to enter their personal information. The form includes the following HTML. 

<body>

  <table>

<tr>

  <td>Item</td>

  <td>Input</td>

  <td>Current</td>

</tr>

<tr>

  <td>First Name</td>

<td>

  <input type=”text”/>

</td>

<td></td>

</tr>

<tr>

<td>Last Name</td>

<td>

  <input type=”text”/>

</td>

<td></td>

</tr>

</table>

</body>

You have the following requirements: 

. When a user enters an input box, the cell on the right must turn green. 

. When a user leaves an input box, the cell on the right must turn white. 

You need to create the web form to meet these requirements. Which code segment should you use? 


A. Option A B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q64. You are creating a JavaScript function that displays the name of a web application. 

You declare the following button element. 

<input type="button" id= "About" value="About" /> 

When a user clicks the button, a JavaScript function named About must be called. 

You need to create an event handler that calls the About function when the button is clicked. 

Which two code segments can you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: CD 


Q65. You develop a webpage. 

The webpage must display a grid that contains one row and five columns. Columns one, three, and five are the same width. Columns two and four are the same width, but much wider than columns one, three, and five. The grid resembles the following image: 

The grid must meet the following requirements: 

Each row must be tall enough to ensure that images are not cut off. 

Each row must contain five columns. 

The width of the columns must not change when the screen is resized or rotated. 

You need to define the style for the grid. Which CSS3 style should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


70-480 practice test

Up to date 70-480 sample question:

Q66. You are creating a blog site by using HTML5 and JavaScript. An inline frame enables users to post comments. It is possible for users to inject malicious scripts into their comments. 

You need to minimize the ability for malicious scripts to execute on the site. 

Which line of code should you use? 

A. <iframe sandbox src="frame1.htmlnX/iframe> 

B. <iframe seamless="allowscripts" src="frame1.html"<>/iframe> 

C. <iframe seamless src="frame1.html"></iframe> 

D. <iframe sandbox="allowscripts" src"frame1.html"x/iframe> 

Answer: A


Q67. You are developing a customer web form that includes following HTML. 

<input id="txtValue"/> 

You need to develop the form so that customers can enter only a valid country code consisting of three English alphabet characters. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q68. You are developing a web page. You create a grid layout by using the following CSS segment. 

You have the following requirements: 

. You must place content in the first column of the second row. 

. The content must span two columns. 

You need to ensure that the style of the grid meets the requirements. 

Which CSS segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q69. You are modifying a website. The body of the page will be divided into two sections: . A content section will contain blog posts and comments. . An area on the right-hand side will contain advertisements. The page is defined by the following HTML. 


The site must conform to HTML5 standards and must use HTML5 semantic tags. You need to ensure that the advertisements are on the rightmost section of the page. Which tag should you use? 

A. <aside> 

B. <div> 

C. <article> 

D. <footer> 

Answer: A 


Q70. You are styling a box object on a page by using CSS3. You need to set the transparency of the object to 50%. Which two CSS3 styles will achieve the goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: BC 


70-480 exam price

Precise 70-480 resource:

Q71. You are developing an application to track project management for your company. The status of the project is stored in a variable named percentComplete. 

The method must execute only when percentComplete is equal to the numeric value 100. 

You need to develop the application to meet the requirement. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D


Q72. You are developing a web application by using HTML5. 

You have the following requirements. . The color of a menu item must change when a user hovers over the item. . The color of the menu item must change back to its original color after five seconds. You need to ensure that the animation is applied to all menu items. 

Which CSS3 code should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C


Q73. You are developing an HTML5 web application that displays the current temperature whenever a button is clicked. The following code provides this functionality. 

When the temperature is loaded, the status property on the loader instance does not change. 

You need to ensure that the status property on the loader instance is updated when the temperature is loaded. 

Which code segment should you use to replace the Loader function? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q74. You are developing a web page by using HTML5 and C5S3. The page includes a <div> tag with the ID set to validate. 

When the page is rendered, the contents of the <div> tag appear on a line separate from the content above and below it. The rendered page resembles the following graphic. 


You need to ensure that the page is rendered to meet the requirement. 

Which line of code should you use? 

A. document.getElementById("validate").style.display = "inline"; 

B. document.getElementById("validate").style.margin = "0"; 

C. document.getElementById("validate").style.padding = "0"; 

D. document.getElementSyId("validate").style.display = "block"; 

Answer: A 


Q75. You are developing a customer web form that includes the following HTML. 

<input id="txtValue"/> 

You need to change the HTML markup so that customers can enter only a valid three-letter country code. 

Which HTML should you use? 

A. <input id="txtValue" type="country"/> 

B. <input id="txtValue" type="text" required="xxx"/> 

C. <input id="txtVa!ue" type="text" pattern-" [A-Za-z] {3} "/> 

D. <input id="txtValuen type="code" pattern"="country"/> 

Answer: C 



see more 70-480 - Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3