[Vivid] 70-463 Microsoft testing engine 81-96 (Apr 2016)

70-463 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-463
Exam name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-463 Exam pdf Collection

Verified of 70-463 exam guide materials and Q&A for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-463 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 exam Today!

2016 Apr 70-463 Study Guide Questions:

Q81. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. The data source for the data flow task is a table that has been configured as a change data capture (CDC) table. You are using a CDC Source component to obtain the CDC data. 

The data source will be polled once per hour. The data is updated with multiple important status changes per minute. 

For each captured data change, the before and after values must be included. 

You need to configure the CDC Source component. 

Which CDC processing mode should you select? (To answer, configure the appropriate option in the dialog box in the answer area.) 


Answer: 



Q82. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. 

The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five different data flow paths. 

You need to add a data flow transformation to support the package redirection. 

Which data flow transformation should you use? 

A. Conditional Split 

B. pjvot 

C. Multicast 

D. Lookup 

Answer: A 


Q83. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) project by using the Project Deployment model. 

The project contains many packages. It is deployed on a server named SQLTest1. The project will be deployed to several servers that run SQL Server 2012. 

The project accepts one required parameter. The data type of the parameter is a string. 

A SQL Agent job is created that will call the Loading.dtsx package in the project. A job step is created for the SSIS package. 

The job must pass the value of an SSIS Environment Variable to the project parameter. The value of the Environment Variable must be configured differently on each server that runs SQL Server. The value of the Environment Variable must provide the server name to the project parameter. 

You need to configure SSIS on the SQLTest1 server to pass the Environment Variable to the package. 

Which four actions should you perform in sequence by using SQL Server Management Studio? 

(To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q84. You are developing a data flow to load sales data into a fact table. In the data flow, you configure a Lookup Transformation in full cache mode to look up the product data for the sale. 

The lookup source for the product data is contained in two tables. 

You need to set the data source for the lookup to be a query that combines the two tables. 

Which page of the Lookup Transformation Editor should you select to configure the query? To answer, select the appropriate page in the answer area. 


Answer: 



Q85. You are creating a SQL Server Master Data Services (MDS) model for a company. 

The source data for the company is stored in a single table that contains the manager-to-subordinate relationships. 

You need to create a hierarchy representing the organizational structure of the company. 

Which hierarchy type should you use? 

A. Organizational 

B. Recursive 

C. Non-Mandatory Explicit 

D. Many-to-Many 

Answer: B 


70-463-exam

Update 70-463 real exam:

Q86. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system that uses the SQL Server change data capture (CDC) feature. 

You have added a CDC Source component to the data flow to read changed data from the source system. 

You need to add a data flow transformation to redirect rows for separate processing of insert, update, and delete operations. 

Which data flow transformation should you use? 

A. DQS Cleansing 

B. Merge Join 

C. Pivot 

D. Conditional Split 

Answer: C 


Q87. You are the data steward for a Business Intelligence project. 

You must identify duplicate rows stored in a SQL Server table and output discoveries to a CSV file. A Data Quality Services (DQS) knowledge base has been created to support this project. 

You need to produce the CSV file with the least amount of development effort. 

What should you do? 

A. Create an Integration Services package and use a Fuzzy Lookup transform. 

B. Create a Master Data Services (MDS) model. 

C. Create a Data Quality Project. 

D. Create an Integration Services package and use a DQS Cleansing transform. 

E. Create an Integration Services package and use a Fuzzy Grouping transform. 

Answer: D 

Explanation: The DQS Cleansing transformation uses Data Quality Services (DQS) to correct data from a connected data source, by applying approved rules that were created for the connected data source or a similar data source. To determine whether the data has to be corrected, the DQS Cleansing transformation processes data from an input column when the following conditions are true: 

* The column is selected for data correction. 

* The column data type is supported for data correction. 

* The column is mapped a domain that has a compatible data type. 

* The transformation also includes an error output that you configure to handle row-level errors 


Q88. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. An Execute SQL 

task in the package checks product stock levels and sets a package variable named InStock to TRUE or FALSE depending on the stock level found. 

After the successful execution of the Execute SQL task, one of two data flow tasks must run, depending on the value of the InStock variable. 

You need to set the precedence constraints. 

Which value for the evaluation operation should you use? (To answer, select the appropriate option for the evaluation operation in the answer area.) 



Answer: 



Q89. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

OnError and OnWarning events must be logged for viewing in the built-in SSIS reports by 

using SQL Server Management Studio. 

You need to execute the package and minimize the number of event types that are logged. 

Which setting should you use? (To answer, change the appropriate setting in the answer 

area.) 


Answer: 



Q90. You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) project named Project1 in SQL Server Data Tools. 

A package Connection Manager has been parameterized with project scope. 

You need to display the parameters that have been generated for the Connection Manager. 

What should you use? To answer, select the appropriate setting or settings in the answer area. 


Answer: 



70-463 pdf

Refined 70-463 cram:

Q91. A SQL Server Integration Services (SSIS) package was deployed two weeks ago with the Project Deployment Model. 

Sometimes the package is started as part of a multistep SQL job. At other times, the package is started manually by a database administrator by using the Object Explorer in SQL Server Management Studio. 

You need to identify the authenticated user responsible for starting the package each time it executes. 

How can you find this information? 

A. In the SSISDB.[catalog], query the .[executions] view. 

B. In the SSISDB.[catalog] , query the [event_messages] view. 

C. In SQL Server Management Studio, view the SQL Agent Job History. 

D. In SQL Server Management Studio, view the SQL Agent Error Log. 

E. In SQL Server Management Studio, view the SQL Server Log. 

Answer: A 


Q92. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

You need to design a package to change a variable value during package execution by using the least amount of development effort. 

What should you use? 

A. Expression task 

B. Script task 

C. Execute SQL task 

D. Execute Process task 

E. Term Extraction transformation 

Answer: A 

Reference: 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh213137.aspx 


Q93. You are creating a SQL Server Integration Services (SSIS) package that implements a Type 3 Slowly Changing Dimension (SCD). 

You need to add a task or component to the package that allows you to implement the SCD logic. 

What should you use? 

A. a Data Conversion component 

B. an Execute SQL task that executes a MERGE statement on the database 

C. a Merge component 

D. an Expression task 

Answer: C 

Explanation: Note: Type of Slowly Changing Dimensions Slowly Changing Dimensions are categorized into three types named: Type 1, Type 2, and Type3. The Type 1 SCD does not maintain the history of changing attributes, it overwrites values of the attributes. Type 2 maintains historical values for changing attributes. Type 3 that we do not use much maintains separate columns for changed attributes. SSIS SCD wizard supports both Type 1 and Type 2. Using MERGE instead of SCD wizard Replacement of SCD wizard with MERGE is not a straightforward technique. If the SCD has both Type 1 and Type 2 types attributes, they need to be handled separately. 


Q94. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that copies a large amount of rows from a SQL Azure database. The project uses the Package Deployment 

Model. This project is deployed to SQL Server on a test server. 

You need to ensure that the project is deployed to the SSIS catalog on the production server. 

What should you do? 

A. Open a command prompt and run the dtexec /dumperror /conn command. 

B. Create a reusable custom logging component and use it in the SSIS project. 

C. Open a command prompt and run the gacutil command. 

D. Add an OnError event handler to the SSIS project. 

E. Open a command prompt and execute the package by using the SQL Log provider and running the dtexecui.exe utility. 

F. Open a command prompt and run the dtexec /rep /conn command. 

G. Open a command prompt and run the dtutil /copy command. 

H. Use an msi file to deploy the package on the server. 

I. Configure the SSIS solution to use the Project Deployment Model. 

J. Configure the output of a component in the package data flow to use a data tap. 

K. Run the dtutil command to deploy the package to the SSIS catalog and store the configuration in SQL Server. 

Answer: I 

Explanation: References: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh231102.aspx 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh213290.aspx http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh213373.aspx 


Q95. You maintain a SQL Server Integration Services (SSIS) package. The package was developed by using SQL Server 2008 Business Intelligence Development Studio (BIDS). The package includes custom scripts that must be upgraded. 

You need to upgrade the package to SQL Server 2012. 

Which tool should you use? 

A. SQL Server dtexec utility (dtexec.exe) 

B. SQL Server DTExecUI utility (dtexecui.exe) 

C. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server Data Tools 

D. SQL Server Integration Services Deployment Wizard 

Answer: C 

Explanation: Use the SSIS Package Upgrade Wizard to upgrade SQL Server 2005 Integration Services (SSIS) packages and SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) packages to the package format for the current (2012) release of SQL Server Integration Services. 


Q96. You are creating a Data Quality Services (DQS) solution. You must provide statistics on the accuracy of the data. 

You need to use DQS profiling to obtain the required statistics. 

Which DQS activity should you use? 

A. Cleansing 

B. Matching 

C. Knowledge Discovery 

D. Matching Policy 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/70-463-pdf.html
http://www.exambible.com/70-463-exam/