16 tips on How to 70-463 Test Like a Badass [97 to 112]

70-463 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-463
Exam name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-463 Exam pdf Collection

Refined of 70-463 free exam materials and prep for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-463 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 exam Today!

2016 Mar 70-463 Study Guide Questions:

Q97. You are installing the Data Quality Client on user desktops. 

You need to ensure that the prerequisite software components are installed. 

Which components must be present to meet this goal? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. SQL Server Management Studio 

B. Internet Explorer 6.0 SP1 or later 

C. Microsoft Silverlight 5 

D. .NET Framework 3.5 SP1 

E. .NET Framework 4.0 

F. Microsoft Silverlight 4 

G. SQL Server Data Tools 

Answer: B,E 

Explanation: Before installing DQS, make sure that your computer meets the minimum system requirements. 

Data Quality Client requirement: 

NET Framework 4.0 (installed during the Data Quality Client installation, if not already installed) 

Internet Explorer 6.0 SP1 or later 


Q98. You are designing a data warehouse that contains a customer dimension. 

The customer dimension contains the original customer attributes as well as the most recent set of updated attributes. When a customer is updated, the original customer attributes must be preserved. 

The customer dimension design must: 

Support a Type 3 Slowly Changing Dimension (SCD) process 

Minimize the total storage consumed 

You need to design a solution that meets these requirements. 

What should you do? 

A. Design two tables. One table will hold the original customer surrogate key and attributes. The other table will hold the most recent customer surrogate key and attributes. 

B. Design a table as a Type 2 SCD dimension that holds the surrogate key for each customer and its attributes. Limit the number of records per customer within the table to two. 

C. Design a table to hold the surrogate key for each customer and its attributes. Add a column to store an indicator that identifies the record as original data or recent data. 

D. Design a table to hold the surrogate key for each customer and its attributes as well as additional columns to store the original attributes. 

Answer: D 


Q99. You are maintaining a SQL Server Integration Services (SSIS) package. The package uses custom functionality that is implemented in Microsoft Visual C. 

The implementation of the custom functionality changes overtime. The design of the package allows you to deploy new releases of the custom functionality without redeploying the entire package. 

You need to implement and deploy an update to the custom functionality without requiring package redeployment. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q100. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that loads data into a data warehouse hosted on Windows Azure SQL Database. 

You must combine two data sources together by using the ProductID column to provide complete details for each record. The data retrieved from each data source is sorted in ascending order by the ProductID column. 

You need to develop a data flow that imports the data while meeting the requirements. 

How should you develop the data flow? (To answer, drag the appropriate transformation from the list of transformations to the correct location in the answer area.) 


Answer: 



Q101. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

You need to design a package to change a variable value during package execution by using the least amount of development effort. 

What should you use? 

A. Express on task 

B. Data Cleansing transformation 

C. Fuzzy Lookup transformation 

D. Term Lookup transformation 

E. Data Profiling task 

Answer: A 


70-463 question

Leading 70-463 exam fees:

Q102. You maintain a SQL Server Integration Services (SSIS) package. The package was developed by using SQL Server 2008 Business Intelligence Development Studio (BIDS). 

The package includes custom scripts that must be upgraded. 

You need to upgrade the package to SQL Server 2012. 

Which tool should you use? 

A. SQL Server Configuration Manager 

B. SQL Server Agent 

C. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server Management Studio 

D. SQL Server DTExecUI utility (dtexecui.exe) 

Answer: C 

Explanation: 

Use the SSIS Package Upgrade Wizard to migrate packages that were developed in SQL Server 2005 Integration Services (SSIS) and SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) to the package format that the current release of Integration Services uses. 

Reference: SSIS Upgrade Wizard (SSIS Package Upgrade Wizard) 


Q103. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. 

You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. 

Which data flow source should you use? 

A. Raw File source 

B. XML source 

C. Custom source component 

D. Flat File source 

Answer: C 


Q104. You are designing a data warehouse for a software distribution business that stores sales by software title. It stores sales targets by software category. Software titles are classified into subcategories and categories. Each software title is included in only a single software subcategory, and each subcategory is included in only a single category. The data warehouse will be a data source for an Analysis Services cube. 

The data warehouse contains two fact tables: 

. factSales, used to record daily sales by software title 

. factTarget, used to record the monthly sales targets by software category 

Reports must be developed against the warehouse that reports sales by software title, category and subcategory, and sales targets. 

You need to design the software title dimension. The solution should use as few tables as possible while supporting all the requirements. 

What should you do? 

A. Create three software tables, dimSoftware, dimSoftwareCategory, and dimSoftwareSubcategory and a fourth bridge table that joins software titles to their appropriate category and subcategory table records with foreign key constraints. Direct the cube developer to use key granularity attributes. 

B. Create three software tables, dimSoftware, dimSoftwareCategory, and dimSoftwareSubcategory. Connect factSales to all three tables and connect factTarget to dimSoftwareCategory with foreign key constraints. Direct the cube developer to use key granularity attributes. 

C. Create one table, dimSoftware, which contains Software Detail, Category, and Subcategory columns. Connect factSales to dimSoftware with a foreign key constraint. Direct the cube developer to use a non-key granularity attribute for factTarget. 

D. Create two tables, dimSoftware and dimSoftwareCategory. Connect factSales to dimSoftware and factTarget to dimSoftwareCategory with foreign key constraints. Direct the cube developer to use key granularity attributes. 

Answer: C 


Q105. You are performance tuning a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load sales data from a source system into a data warehouse that is hosted on Windows Azure SQL Database. 

The package contains a data flow task that has seven source-to-destination execution trees. 

Only three of the source-to-destination execution trees are running in parallel. 

You need to ensure that all the execution trees run in parallel. 

What should you do? 

A. Set the EngineThreads property of the data flow task to 7. 

B. Set the MaxConcurrentExcecutables property of the package to 7. 

C. Create seven data flow tasks that contain one source-to-destination execution tree each. 

D. Place the data flow task in a For Loop container that is configured to execute seven times. 

Answer: A 


Q106. You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains three Execute SQL tasks and no other tasks. The three Execute SQL tasks modify products in staging tables in preparation for a data warehouse load. 

The package and all three Execute SQL product tasks have their TransactionOption property set to Supported. 

You need to ensure that if any of the three Execute SQL product tasks fail, all three tasks will roll back their changes. 

What should you do? 

A. Change the TransactionOption property of the package to Required. 

B. Change the TransactionOption property of all three Execute SQL product tasks to Required. 

C. Move the three Execute SQL product tasks into a Foreach Loop container. 

D. Move the three Execute SQL product tasks into a Sequence container. 

Answer: A 

Explanation: 

References: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms137690.aspx 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms141144.aspx 


70-463 simulations

Pinpoint 70-463 free question:

Q107. You are developing a data flow transformation to merge two data sources. One source contains product data and the other source contains data about the country in which the product was manufactured. Both data sources contain a two-character CountryCode column and both use SQL Server. Both data sources contain an ORDER BY clause to sort the data by the CountryCode column in ascending order. 

You use a Merge Join transformation to join the data. 


You need to ensure that the Merge Join transformation works correctly without additional transformations. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) 

A. set the appropriate SortKeyPosition properties on the data sources. 

B. set the ValidateExternalMetaData property on the Merge Join transformation to True. 

C. set the IsSorted property on both data sources. 

D. Set the MaxBuffersPerlnput property on the Merge Join transformation to 2. 

Answer: A,C 

Explanation: References: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms141775.aspx 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms137653.aspx http://siddhumehta.blogspot.com/2009/05/validateexternalmetadata-property.html http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms135950.aspx 


Q108. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads rows from a source system and compares them to rows in a destination system. New rows will be inserted and changed rows will be updated. 

You have used a Lookup transformation and a Conditional Split transformation. The Lookup transformation joins the source and destination table on the business key, and includes all columns from the destination table in the data flow output. The Conditional Split transformation inspects the destination columns and directs data flow to either insert new records or update existing records. 

You need to configure the Lookup transformation to ensure that all records flow to the Conditional Split transformation, regardless of whether the rows match an existing row in the destination table. 

Which setting should you select? (To answer, select the appropriate option in the answer area.) 


Answer: 



Q109. You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. 

The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source and destination. 

You need to define and reuse the connection managers in all the packages by using the least development effort. 

What should you do? 

A. Implement parent package variables. 

B. Copy and paste connection managers from one package to the others. 

C. Implement project connection managers. 

D. Implement package connection managers. 

Answer: C 


Q110. You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that uses the Fuzzy Lookup transformation. 

The reference data to be used in the transformation does not change. 

You need to reuse the Fuzzy Lookup match index to increase performance and reduce maintenance. 

What should you do? 

A. Select the GenerateAndPersistNewIndex option in the Fuzzy Lookup Transformation Editor. 

B. Select the GenerateNewIndex option in the Fuzzy Lookup Transformation Editor. 

C. Select the DropExistingMatchlndex option in the Fuzzy Lookup Transformation Editor. 

D. Execute the sp_FuzzyLookupTableMaintenanceUninstall stored procedure. 

E. Execute the sp_FuzzyLookupTableMaintenanceInvoke stored procedure. 

Answer: A 

Reference: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms137786.aspx 


Q111. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

The package must run a parameterized query against a Windows Azure SQL Database 

database. 

You need to use the least amount of development effort to meet the package requirement. 

Which task should you use? (To answer, select the appropriate task in the answer area.) 


Answer: 



Q112. You are building a fact table in a data warehouse. 

The table must have a columnstore index. The table cannot be partitioned. 

You need to design the fact table and load it with data. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 




see more 70-463 - Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012