[Virtual] 70-448 Microsoft practice question 91-105 (Apr 2016)

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q91. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

You are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

Now you are in charge of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance. 

Currently the network security model of the instance under the domain has changed. 

Your manager requires you to make sure that only Kerberos authentication will be supported by the instance. 

In order to meet the requirements, what action should you perform? 

A. You should use Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) to edit the Server Settings. 

B. You should edit the Site Settings of the instance 

C. You should edit the RSReportServer.config file 

D. You should edit the rssrvpolicy.config file. 

E. You should use the Report Manager to edit the Site Settings of the instance 

Answer: C


Q92. You are editing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package by using Business Intelligence Development Studio. The package uses a custom data flow component. The package runs successfully. 

You attempt to add another instance of the custom data flow component to the package. The data flow component does not appear in the toolbox or in the Choose Toolbox Items dialog box. 

You need to add the custom data flow component to the toolbox. 

What should you do? 

A. Copy the assembly to the appropriate folder. 

B. Add the assembly to the Global Assembly Cache. 

C. Register the assembly by using the REGSVR32 utility. 

D. Register the assembly by using the Assembly Registration utility (REGASM.EXE). 

Answer: A


Q93. You manage a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) data warehouse for a school district. All tests are administered via a third-party application. Results are collected in your SSAS data warehouse and moved to a Scores fact table for analysis. This warehouse also includes a Student Dimension which contains attributes related to each student. 

The school year is starting, and the district administration wants the Student Dimension updated hourly so that new students can be identified and tracked. However, test scores located in the Scores fact table should not be updated as part of this incremental processing strategy. 

You need to implement this functionality. 

Which option should you use? 

A. Process Update 

B. Process Add 

C. Process Index 

D. Process Full 

Answer: B 


Q94. DRAG DROP 

You have a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) Enterprise Edition instance. 

You need to add a second report server to this instance. 

In which order should you perform the steps? (To answer, move the appropriate five actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q95. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

In order to keep all reports render to Microsoft Excel only, you should compile the items, which are contained in the <Extension> subelement of the <Render> element in the RSReportServer.config file. 

Which is the correct answer below? 

A. You should set the value of the Type attribute to render where the value of the Name attribute is equal to EXCEL. 

B. You should set the value of the visible attribute to false where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

C. You should set the value of the Type attribute to prevent where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

D. You should add an OverrideNames subelement to the extension element where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

Answer: B 


70-448

Renovate 70-448 free practice exam:

Q96. You are operating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

You should add a role for this situation. In order to ensure the rights to the user to deploy reports and manage content in a private folder 

Which is the correct answer? 

A. You should add the user to the Administrator role 

B. You should add the user to the My Reports role. 

C. You should add the user to the Content role. 

D. You should add the user to the Browser roles. 

Answer: B


Q97. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008 Analysis Services (SSAS). 

To meet the business development, (SSAS) is used to create a data mining model and the Data Mining Extensions (DMX) code is used to create a mining structure. 

The Data Mining Extensions (DMX) code is shown as the following: 

Now you are assigned the following tasks: 

Make sure that the Microsoft Decision Trees algorithm is used by the model. Have a mining model that can be processed by this mining structure created. 

So of the following DMX statements, which one should be used to accomplish the tasks above? 

A. INSERT INTO [Decision Tree] ( [Customer Key], [Age], [Bike Buyer], [Commute Distance], [Yearly Income]) OPENQUERY([Bike Buyer], 'Select [Customer Key], [Age], [Bike Buyer] , [Commute Distance],[Yearly Income]') 

B. SELECT * INTO [Decision Tree]USING [Microsoft_Decision_Trees]FROM [Bike Buyer] 

C. CREATE MINING MODEL [Decision Tree] ( [Customer Key] LONG KEY, [Age] LONG DISCRETIZED (Automatic, 10), [Bike Buyer] LONG DISCRETE, [Commute Distance] TEXT DISCRETE, [Yearly Income] DOUBLE CONTINUOUS) USING Microsoft_Decision_Trees 

D. ALTER MINING STRUCTURE [Bike Buyer]ADD MINING MODEL [Decision Tree] ( [Customer Key], [Age], [Bike Buyer] PREDICT, [Commute Distance], [Yearly Income]) USING Microsoft_Decision_TreesWITH DRILLTHROUGH 

Answer: D


Q98. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. 

You make before caching enable for a partition. 

You should make sure that SSAS could search connected information when You could update many aspects storage. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Immediate. 

B. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to LazyAggregations. 

C. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to OnCacheComplete. 

D. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Common. 

Answer: A


Q99. You design a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package extracts data from flat files and loads this data to a SQL Server 2008 database. 

The package contains two Boolean variables named @IsWeekday and @IsHoliday. When the package is executed on week days, the @IsWeekday variable is set to True. When the package is executed on holidays, the @IsHoliday variable is set to True. 

You need to implement the following business logic in the control flow of the package: 

-When the .IsWeekday variable is set to True, the Perform Weekday Processing Data Flow task is executed. -When the .IsWeekday variable is set to False, the Perform Weekend Processing Data Flow task is executed. -When the @IsHoliday variable is set to True, the Perform Holiday Processing Data Flow task is executed. 

Which control flow logic should you implement? 





A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A


Q100. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database that contains a dimension named Customer. You need to configure the Dimension Data settings to meet the following requirements: 

-Deny access to the {[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]} set of attribute members. -New members added to the attribute are visible by default. What should you do? 

A. Add all the country members except those of France and Germany to the Allowed Set property. 

B. Add the following set to the Denied Set property. {[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]} 

C. Add the following set to the Denied Set property. Except([Customer].[Country].[Country],{[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[ France]}) 

D. Add the following set to the Allowed Set property. Extract({[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]},[Customer].[Country]) 

Answer: B


70-448 pdf

Validated 70-448 practice exam:

Q101. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) for the company. 

You use SSRS to design a report with a dataset contained and a Table data region used. 

Besides, a column named FirstPicture is contained in the dataset. 

Now you get an order from your company CIO, according to his requirement, you need to make sure that the second character in the FirstPicture column makes group for the report items. 

Which option below would be chosen? 

A. =Second(Fields!FirstPicture.Value) in the Group properties dialog box should be used 

B. =Fields!FirstPicture.Value.Substring(0,1) in the Group properties dialog box should be used 

C. =Second(Fields!FirstPicture) in the Group properties dialog box should be used. 

D. =Fields!FirstPicture.Value in the Group properties dialog box should be used 

Answer: B


Q102. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You have a table named FactSales that contains columns named Country and Year. 

You discover that data is frequently queried for the following values: 

-The Country column as USA -The Year column as 2008 

You decide to implement two partitions for the measure group based on the FactSales table. The first partition contains the frequently queried data and the second partition contains the remaining fact table data. 

Which partition query WHERE clauses should you use? 

A. Country = "USA" Year = 2008 

B. Country = "USA" AND Year = 2008 Country <> "USA" AND Year <> 2008 Country = "USA" OR Year = 2008 

C. Country = "USA" AND Year = 2008 Country <> "USA" AND Year <> 2008 

D. Country = "USA" AND Year = 2008 (Country = "USA" AND Year <> 2008) OR (Country <> "USA") 

Answer: D


Q103. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you receive an e-mail from your company CIO, in the e-mail, the CIO assigns a task to you. 

You use SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) to create a project. 

Data from a SQL Server 2005 Analysis Services database will be displayed by the report. 

According to the requirement of the company CIO, you must make sure that member properties and extended properties are displayed by the report. 

So what should you do? 

A. The SQL Server Analysis Services data source should be used. 

B. The SQL Server data source should be used 

C. The OLE DB for SQL Server data source should be used. 

D. The OLE DB for the Analysis Services 8.0 data source should be used 

Answer: A


Q104. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance for Company.com. 

In order to execute the Usage-Based Optimization Wizard you should make query logging enable. Which is the correct answer? 

A. You should make the QueryLogSampling server attribute default value. 

B. You should make the QueryLogSampling server attribute 5. 

C. You should configure the server property of DefaultFolders. 

D. You should configure the QueryLogConnectionString server attribute and set a valid connection string. 

Answer: D


Q105. You develop a package by using SQL Server 2008 Integration Services (SSIS). You test the package by using your local development environment. 

The package is deployed to a production server. 

You need to configure the protection level of the package to ensure that only the user who deployed the package can execute it. 

Which protection level should you use? 

A. EncryptAllWithPassword 

B. EncryptSensitiveWithPassword 

C. DontSaveSensitive 

D. EncryptAllWithUserKey 

Answer: D



see more http://www.pdfcollection.net/70-448-pdf.html