70-448 pdf(196 to 210) for IT learners: Apr 2016 Edition

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q196. You plan to deploy SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) on a SQL Server 2008 failover cluster. Internet Information Services (IIS) is installed on both nodes of the cluster. The IIS is virtualized on the Network Load Balancing (NLB) cluster. You need to deploy SSRS in a fault-tolerant scale-out deployment. What should you do? 

A. Install SSRS on both cluster nodes to use separate ReportServer databases. 

B. Install SSRS on both cluster nodes to use the same ReportServer database. 

C. Install SSRS on both cluster nodes and cluster the SSRS service by using a new resource group. 

D. Install SSRS on both cluster nodes and cluster the SSRS service by using the SQL Server resource group. 

Answer: B


Q197. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you are responsible for the security in SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

After a new user is assigned to a role, you should give the permissions to the user, making the user publish reports and manage content only in a private folder. 

So what action should you perform? 

A. You should assign the user to the Content Manager and the Report Builder roles 

B. You should assign the user to the Publisher role. 

C. You should assign the user to the My Reports role 

D. You should assign the user to the Content Manager and the Browser roles. 

Answer: C


Q198. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. You are in charge of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance and you use it to create a report, which is so complex that it needs a few minutes to generate. 

Now you are assigned a task to find a solution to configure the report server so that it can be cached for half an hour after the original request. 

Which solution should be chosen to accomplish this task? 

A. The solution of using snapshot isolation to configure the data source would be chosen to accomplish this task 

B. The solution of using a database snapshot to configure the data source would be chosen to accomplish this task 

C. The solution of implementing report snapshots would be chosen to accomplish this task 

D. The solution of implementing report execution caching would be chosen to accomplish this task. 

Answer: D


Q199. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You plan to run the Usage-Based Optimization Wizard. You need to enable query logging. 

What should you do? 

A. Set the LogDir server property to a valid path. 

B. Set the QueryLogSampling server property to 10. 

C. Set the AllowedBrowsingFolders server property to include the folder from the LogDir setting. 

D. Set the QueryLogConnectionString server property to a valid connection string. 

Answer: D


Q200. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008, and you are in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

A Duplicate Key error occurs when you process the Analysis Services database. 

As the technical support, you have to solve this problem. In order to make the error condition be reported and continue processing, the ErrorConfiguration property has to be modified. 

So which object should be modified? 

A. The measure group should be modified 

B. The dimension should be modified 

C. The cube should be modified. 

D. The partition should be modified 

Answer: B


70-448 book

Improved 70-448 free exam questions:

Q201. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. The cube structure is as shown in the following exhibit. (Click the Exhibit button.) 


The Ownership column contains decimal values that represent percentage of ownership. The sum of all the values in the Ownership column for a single DimAccount member is 100%. You create the following measures: 

-Ownership -Amount 

You need to ensure that when the Amount measure is calculated against the DimCustomer dimension, the weighted value is calculated based on the Ownership measure. 

What should you do? 

A. Set the MeasureExpression property of the Amount measure to [Amount]*[Ownership]. 

B. Set the FormatString property of the Amount measure to [Amount]*[Ownership]. 

C. Set the MeasureExpression property of the Amount measure to [DimCustomer].[Amount]*[Ownership]. 

D. Set the FormatString property of the Amount measure to [DimCustomer].[Amount]*[Ownership]. 

Answer: A


Q202. You are implementing a disaster recovery strategy for SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

You want to be able to restore the report catalog database in the event of a failure. 

You need to back up the encryption key. 

Which command line utility should you use? 

A. rs.exe 

B. dtutil.exe 

C. rsconfig.exe 

D. rskeymgmt.exe 

Answer: C 


Q203. You develop a package in SQL Server 2008 Integration Services (SSIS). 

You need to deploy the package so that it meets the following requirements: 

What should you do? 

A. Set the protection level to DontSaveSensitive. 

B. Set the protection level to EncryptSensitiveWithPassword. 

C. Set the protection level to ServerStorage. 

D. Set the protection level to EncryptAIIWithUserKey. 

Answer: D 


Q204. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You are asked to develop a (SSAS) database with several measure groups. After the development, you notice that of these measure groups, one measure group named Product Data needs more updates than other measure groups. Besides, SSAS manages a schedule named Sch1. 

Now you are assigned a task to make sure that the Product Data measure group will process on Sch1 automatically. 

So of the following properties, which one would be modified? 

A. DataAggregation 

B. DataCaching 

C. ProactiveCaching 

D. ProcessingPriority 

E. ProcessingMode 

Answer: C


Q205. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and you are in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSRS) instance for the company. 

According to your plan, a Dynamic Management View (DMV) will be used to troubleshoot query performance. 

Now you get an order from your manager, according to his requirements, query sessions that execute a query for more than 30,000 ms should be identified. 

So of the following DMV, which one would be used? 

A. Discover_Sessions would be used 

B. Discover_Commands would be used 

C. Discover_Connections would be used 

D. Discover_Traces would be used 

E. Discover_Wizard would be used 

Answer: B


70-448 free download

Exact 70-448 keys:

Q206. You maintain a SQL Server Integration Services (SSIS) instance that uses Windows Authentication. 

You need to determine if there is a package named DailyLoad in the MSDB database on the local instance of SQL Server. 

Which dtutil command syntax should you use? 

A. dtutil /SQL DailyLoad /EXISTS 

B. dtutil /SQL DailyLoad /USERNAME xyz /USERPASSWORD xxxxxx /EXISTS 

C. dtutil /DTS DailyLoad.dtsx /MOVE SQL;destPackage 

D. dtutil /File W:/DailyLoad.dtsx /EXISTS 

Answer: A 


Q207. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

You are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008 Reporting Services (SSRS). 

Now you are using SSRS to create a report and you attempt to have the report deployed on a report server. 

In order to have the report delivered to a dynamic list of subscribers regularly, a new subscription should be created on the report server. 

What action should you perform to achieve this goal? 

A. You should click the New Data-driven Subscription button after selecting the My Subscriptions page. 

B. You should click the New Data-driven Subscription button after selecting the report you created and clicking the Subscriptions tab 

C. You should click the New Subscription button after selecting the report you created and clicking the Subscriptions tab 

D. You should click the New Subscription button after selecting the My Subscriptions page. 

E. You should click the New Subscription button after selecting the report you created 

Answer: B


Q208. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. 

There is a dimension called Product and a time dimension called TestTimer in your solution. 

You own a fact table which includes a column called ProductBalance which includes the current account balance. 

You should make sure that you develop a measure called Test ProductBalance from the TestBalance column to show the closing account balance for some times. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the AggregationFunction property of ProductBalance to Total. 

B. You should configure the AggregationFunction property of ProductBalance to ByProduct. 

C. You should configure the AggregationFunction property of ProductBalance to LastNonEmpty. 

D. You should configure the AggregationFunction property of ProductBalance to FirstEmpty. 

Answer: C


Q209. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

There is a folder called Manager Reports in the report server. 

The whole groups could operate reports in any folder. 

You should make sure that the Managers could browser and change reports in the Management Reports folder and others could not. 

Which is the correct answer? 

A. Before increasing the Managers group to the folder and operate the Content Manager role you should delete the whole groups from the Management Reports folder. 

B. You should develop a new Managers role instead of the old one. 

C. You should delete all groups from the Management Reports folder and create new ones. 

D. You should increase the Managers group to the root folder and operate the Content Manager role. 

Answer: A


Q210. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance for Company.com. 

The package displays job listed below: 

-You should operate multiple files through utilizing a For Each Loop container. 

-You should get the files' content to a table through utilizing a Data Flow task. 

-Through utilizing an Execute SQL task, you should Log the results of the state into a table 

-You should make sure that the Execute SQL task only could not run in one transaction. 

Which is the correct answer? (Select more than one) 

A. You should set the TransactionOption property to RequiredNew in the package. 

B. You should set the TransactionOption property to Supported in the package. 

C. You should set the TransactionOption property to Required in the package. 

D. You should set the TransactionOption property to None in the package. 

E. You should set the TransactionOption property to NotSupported in the Execute SQL task. 

F. You should set the TransactionOption property to Supported in the Execute SQL task. 

Answer: CE



see more 70-448 - TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan