Apr 2016 updated: Exambible Microsoft 70-448 exam answers 151-165

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q151. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) project for Company.com. 

In order to examine different data mining theories; you should alter the design of the data mining structure to test. 

In the data mining model and the underlying case table, you increase the ordered content type columns you should make sure that Data Mining Viewer is the good for altering in the data mining structure and the data mining model technology. 

Which is the correct answer? 

A. You should select ProcessFull 

B. You should select INDEXDEFRAG 

C. You should select SHRINKFILE 

D. You should select VIEWDELETE 

Answer: A


Q152. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution for Company.com. 

The codes in the report listed below: 

Private Shared Function GetResultFromPar(ByVal TestValue As Double ) As Double 

If IsNothing(TestValue) Then 

Return NothingElseReturn InchValue * 3.15 

End If 

End Function 

The above function will display error when you compile the codes. 

You should make sure that conditions listed below are required: 

*The code segment compiles normally. 

*The GetResultFromPar function could be implemented from other reports. 

Which is the correct answer? 

A. You should delete the ByVal keyword from the function definition. 

B. You should delete the Shared keyword from the function definition. 

C. You should create the function as protected Shared instead of Public Shared. 

D. Before declaring the function as Public Shared, you should develop a custom assembly through utilizing Microsoft Visual Basic .NET. 

Answer: D


Q153. You develop a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution. 

You add a report that contains a single dataset and a query parameter. 

You need to ensure that the report executes without user interaction from the Report Manager. 

What should you do? 

A. Configure the report to use snapshot execution. 

B. Configure available values for the parameter from the dataset. 

C. Configure the default value for the parameter based on an expression. 

D. Configure the parameter data to refresh whenever the parameter is refreshed. 

Answer: C


Q154. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution which includes a time dimension called TestTime which includes a hierarchy called Year-By-Day for Company.com. 

You own a measure called Number from a measure group called MeasureTester. 

In the previous time period for the current level of the Yer-Bet-Day hierarchy, you should make sure that you develop a calculated member to show the Number measure. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize [Measures].[ Number],OPENINGPERIOD [TestTime].[Yer-Bet-Day].FirstSibling.Level)) 

B. You should utilize ([Measures].[ Number],LASTPERIODS( 0,[TestTime].[Yer-Bet-Day].PrevMember)) 

C. You should utilize ([Measures].[ Number],LASTPERIODS( 1,[TestTime].[Yer-Bet-Day].PrevMember)) 

D. You should utilize ([Measures].[ Number],[ TestTime].[Yer-Bet-Day].NextSibling) 

Answer: C


Q155. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package which gets information from a FTP server through utilizing many FTP tasks and operate information through utilizing many Execute SQL tasks for Company.com. 

After the package downloads the files, you should make sure that you could set the package to restart. 

In order to solve the problem, which is the correct answer? 

A. You should set the HTTP tasks to hold transactions Log. 

B. You should set the Execute SQL store procedure to hold transactions Log. 

C. You should transfer the half HTTP job to a sequence container. 

D. You should set the package to utilize a checkpoint. 

Answer: D


70-448 sample question

Most up-to-date 70-448 test question:

Q156. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the development requirements, you have SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance installed and configured on your network. 

According to the intention of the users of the report server, e-mail messages will be used to delivered reports. 

Now you get an order from the CIO that a remote SMTP server should be used to configure the report server so that reports can be delivered through e-mail message. 

So of the following files, which one should you modify to achieve that goal? 

A. RSMgrPolicy.config 

B. rssrvpolicy.config 

C. RSReportServer.config 

D. Web.config 

E. Global.asax 

Answer: C


Q157. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for the company. 

A parameter named Kind is contained in your developed report and you use it to filter a list of Sales. 

Besides, the list uses a dataset, which includes the queries of SELECT p.SalesID, p.Place, p.ListName, FROM SalesAmount.Sales AS p 

WHERE p.Kind = @Kind. 

To meet the business requirements, the report parameter is modified to allow multiple values. 

Now you are asked to modify the report to help search for multiple Kind values and minimize the development effort. 

What action should be performed to achieve the goal above? 

A. The query should be modified by using the IN operator instead of the = operator 

B. The query should be implemented in a stored procedure that uses dynamic SQL for execution 

C. The query should be modified in a table-valued user-defined function. 

D. The query should be implemented in a view 

E. The query should be implemented in a table-valued user-defined function. 

Answer: A


Q158. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. The instance contains a database that is used by the members of the Engineering group. 

You configure a new role named Engineering and Design by using the following allowed permission set: 

{[Employees].[Department].[Engineering and Design]} 

You assign the Engineering group to the Engineering and Design role. 

You need to ensure that users in the Engineering and Design role can only view data for their department. 

What should you do? 

A. Add your account temporarily to the Engineering and Design role. 

B. Select the Enable Visual Totals check box for the Engineering and Design role. 

C. Add the Roles= [Engineering and Design]; parameter to the connection string. 

D. Add the User ID= [Engineering and Design]; parameter to the connection string. 

Answer: C 


Q159. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance which includes components below for Company.com. 

*An OnError method 

*A data flow job included in a For Loop container 

*A Flat File result component which utilizes a Flat File connection controller. 

You decide to log error information from an expression which contains the package version to a doc file when you get error message. 

You should make sure that the information is writte into the doc file. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the VersionGUID variable. 

B. You should utilize the GUID variable. 

C. You should utilize the TESTID variable. 

D. You should utilize the USERID variable. 

Answer: A


Q160. You design a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) data flow that inserts data from a source query to a destination table. You need to insert only those rows that do not already exist in the destination table. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Use the Merge transformation. 

B. Use the Lookup transformation. 

C. Use the Union All transformation. 

D. Use the Merge Join transformation. 

E. Use the Fuzzy Lookup transformation. 

F. Use the Fuzzy Grouping transformation. 

Answer: BD


70-448 exam question

Exact 70-448 prep:

Q161. You are managing a Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

You need to assign a group of users a predefined security role that permits them to read all the report definitions. 

Which is the correct answer? 

A. You should set Transactions technology 

B. You should set Web Service technology 

C. You should set Log technology 

D. You should set Content Manager 

Answer: D


Q162. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You have a table named Bills with three columns contained. They are respectively Shipper, BillKey and 

BillQuantity. To meet the business development, a dimension named DimBills and a measure group named TruthBills are created from the Bills table. Besides, the BillKey is set as a key column and the Shipper is set as an attribute column. 

According to the order of the CIO, a dimension relationship between the BillQuantity column and the Shipper column should be created to make sure that the Shipper column is able to aggregate BillQuantity column. 

What action below should be performed to achieve this goal? 

A. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. 

B. The relationship between the TruthBills measure group and DimBills dimension should be set to No Relationship. 

C. A Truth dimension relationship should be created between the TruthBills measure group and DimBills dimension 

D. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. Besides, the Granularity attribute to Shipper and the measure group columns should be set to BillQuantity. 

E. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. Besides, the Granularity attribute to BillKey and the measure group columns should be set to BillQuantity 

Answer: C


Q163. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) server. 

After several databases are deployed to the server, you notice that the drives are nearing capacity. 

You need to move the data to drives with more space. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Reboot the server. 

B. Detach and reattach each database. 

C. Process the databases. 

D. Change the DataDir property for the server. 

Answer: CD 


Q164. HOTSPOT 

You are working as an ETL developer for a payroll company. You configure a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package to use checkpoints. 

The SSIS package truncates the dbo.Employee_Attendance table, loads the new employees in the dbo.Employee table, and then loads dbo.Employee_Attendance for a particular month. 

The package fails at the Derived Column transformation within the data flow task. 

You need to determine where the package execution will begin after you correct the errors and run the package again. 

Where does the package execution begin? (To answer, select the appropriate task in the control flow.) 


Answer: 



Q165. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you are in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. Now you get an e-mail from your company CIO, according to his requirement, he wants the data in a partition to be refreshed every two hours. 

He has assigned this task to you. You have to implement the incremental processing strategy. 

Of the following options, which XML for Analysis (XMLA) command should you choose? 

A. You should choose ProcessFull 

B. You should choose ProcessIndex 

C. You should choose ProcessAdd. 

D. You should choose ProcessData 

Answer: C



see more 70-448 - TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan