[High quality] 70-448 Microsoft testing engine 166-180 (Apr 2016)

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q166. You develop a report by using SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

The report has a dataset that contains 25 columns of data. You plan to render the dataset to a Microsoft Excel worksheet. 

You need to implement drilldown technology when rendering to Excel. 

Which type of data region should you use? 

A. list 

B. textbox 

C. rectangle 

D. matrix 

Answer: D 


Q167. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You are developing a new data mining structure. 

You need to set the Microsoft Clustering Algorithm to meet the following requirements: 

Which clustering method should you use? 

A. Scalable Expectation Maximization (EM) 

B. Non-scalable Expectation Maximization (EM) 

C. Non-scalable K-Means 

D. Scalable K-Means 

Answer: C 


Q168. You create a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. You plan to create a list of customers by using a List control. For each customer in the List control, you plan to include a table that contains the orders for that customer. The customer data is stored in the Customers table in the data source, and the order data is stored in the Orders table. You need to define the required dataset or datasets for this report. What should you do? 

A. Create a query that joins the two tables in the data source by using the JOIN clause. Add the query as a single data set to the report. 

B. Create a query that combines the two tables in the data source by using the UNION operator. Add the query as a single data set to the report. 

C. Create a query for each table. Group both tables on the column that is used to join the tables. Add both queries as separate data sets to the report. 

D. Create a query for each table. Sort both tables on the column that is used to join the tables. Add both queries as separate data sets to the report. 

Answer: A


Q169. DRAG DROP 

You are an ETL Developer for a mortgage company. You have two staging sources named Stg_Vendor and Stg_Loan that you need to load into a destination table named Loan. Stg_Vendor is a Microsoft Excel source. 

The following table shows Stg_Vendor (Excel source) sample data: 


The following table shows Stg_Loan sample data: 


The following table shows Loan sample data: 


You need to build the ETL package. 

What should you do? (To answer, drag the appropriate components to the correct locations in the answer area. 

Each component may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 



Q170. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which includes a dimension called Product for Company.com. 

You should set the Dimension Data configurations as following: 

Deny access to the {[ Product].[Country].[USA],[ Product].[Country].[China]} configure of property workers. 

New workers increased to the property are seen by default. Which is the correct answer? 

A. You should increase the whole country members. 

B. You should increase property below: [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]} 

C. You should increase property below: [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]} 

D. You should increase property below: [Country].[ China],[Product].[Country].[ USA]} 

Answer: B


70-448 free exam

Up to date 70-448 practice exam:

Q171. You develop a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. Your database includes several measure groups. 

A measure group named Sales Data requires frequent updates than other measure groups. 

You need to ensure that the Sales Data measure group will automatically process on a schedule managed by SSAS. 

What should you do? 

A. Modify the ProactiveCaching property. 

B. Modify the ProcessingPriority property. 

C. Modify the ProcessingMode property. 

D. Modify the DataAggregation property. 

Answer: A


Q172. You are a server administrator of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. The instance contains a database that is used by the members of the Sales group. You configure a new role named Northern Region by using the "{[Customers].[Region].[Region].[Northern]}' allowed permission set. 

You assign the Sales group to the Northern Region role. 

You need to verify that users in the Northern Region role can view data only for their region. 

What should you do? 

A. Temporarily add your account to the Northern Region role. 

B. Add the User ID=Northern Region; parameter to the connection string. 

C. Add the Roles=Northern Region; parameter to the connection string. 

D. Select the Enable Visual Totals check box for the Northern Region role. 

Answer: C


Q173. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You create a dimension named Customer. The Customer dimension has the attributes named Country and State. 

The Country attribute has the following components: 

-The KeyColumn property is set to the country code. -The NameColumn property is set to the country name. 

You create an attribute relation between the Country attribute and the State attribute. 

You need to ensure that the state names are sorted first by the country name and then by the state name. 

What should you do? 

A. Set the OrderBy property to Name and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

B. Set the OrderBy property to AttributeName and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

C. Set the OrderBy property to Name for the Country attribute. 

Set the OrderBy property to Key and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

D. Set the OrderBy property to Name for the Country attribute. 

Set the OrderBy property to AttributeKey and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

Answer: B


Q174. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) for the company. 

To meet the business requirements, you use SSRS to develop a production report with a table contained. 

Now you get an order from your company CIO, according to his requirement, when users click on a field in the table, a SSRS technology should be executed to open a new report for them. 

Which SSRS technology should be used to achieve this goal? 

A. Tablix Data Region should be used to achieve this goal 

B. Drillthrough action should be used to achieve this goal 

C. Interactive Sorting should be used to achieve this goal 

D. Interactivereport Data should be used to achieve this goal 

E. Subreport should be used to achieve this goal 

Answer: B


Q175. You manage the security in SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS). 

You create a new role. 

You need to grant the following permissions to the role: 

-View and modify security settings for reports, folders, resources, and shared data sources. 

-Create and delete reports. 

-Modify report properties. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. 

Choose two.) 

A. Assign Set Security Policies for Items task to the role. 

B. Assign the Consume Reports task to the role, 

C. Assign the Manage Resources task to the role. 

D. Assign the Manage Reports task to the role. 

Answer: AD


70-448 exam question

Realistic 70-448 training materials:

Q176. You design a package by using SQL Server 2008 Integration Services (SSIS). The package is designed by using your local development environment. 

The package extracts data from a remote server and inserts it in the PROD database on the local SQL Server 2008 instance. You deploy the package to the MSDB database on the production server. 

You need to ensure that only users that belong to an appropriate database role can modify and execute the deployed package. You also need to ensure that these users cannot access other packages that are deployed to the server. 

What should you do? 

A. Assign the users to the db_ssisoperator role. 

B. Assign the users to the db_ssisltduser role. 

C. Assign the users to a custom database role in the PROD database. 

D. Assign the users to a custom database role in the MSDB database. 

Answer: D


Q177. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

Among the cubes, you are developing a new measure group. 

You own a program which keeps partitions on the production copy of the cube. 

You should make sure that you could get the cube definition on the production server when you should not overwrite any existed partitions. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Deployment Wizard together with the proper selection. 

B. You should utilize a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package and configure the processing selection to Do Process. 

C. You should utilize the Analysis Services Destination component in Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS). 

D. You should utilize the DBCC SHRINKFILE and configure the processing selection to Do Process. 

Answer: A


Q178. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. There are some components in the method 

A dimension called TestTime which includes a property called Year A measure group called TestProduct that connects with the TestTime dimension 

You should make sure that the designed on TestProduct contain the Year property. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the AttributeHierarchyDisEnabled attribute. 

B. You should configure the IsNotAggregatable attribute. 

C. You should configure the AggregationUsage attribute. 

D. You should configure the Usage attribute. 

Answer: C


Q179. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the business development, you create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution, which has a hierarchy named Season in a Time dimension named Dimtime. 

The attributes of Spring level, Summer level, Autumn level and Winter level are contained in the Season hierarchy. 

Now you are assigned a task to create a named set to refer to the first season of the year 2008. 

What action should you perform to accomplish this task? 

A. You should write ParallelPeriod([DimTime]. [Spr-Sum-Aut].[Spr], 1, [DimTime]. [Spr-Sum-Aut].[Aut].[ Spring 2008]) for the named set. 

B. You should write ParallelPeriod ([DimTime]. [Spr-Sum-Aut].[Aut], 1, [DimTime]. [Spr-Sum-Aut].[Aut].[ Spring 2008]) for the named set 

C. You should write PeriodsToTime([DimTime].[Spr-Sum-Aut].[Spr], [DimTime]. [Spr-Sum Aut].[Aut].[Spring 2008]) for the named set 

D. You should write PeriodsToTime([DimTime].[Spr-Sum-Aut].[Aut], [DimTime]. [Spr-Sum-Aut].[Aut].[Spring 2008]) for the named set. 

Answer: C


Q180. You create a report by using SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

The report is complex and takes several minutes to generate. 

You need to configure the report server to cache the report for 30 minutes after the initial request. 

What should you do? 

A. Implement report snapshots. 

B. Implement report execution caching. 

C. Configure the data source to use snapshot isolation. 

D. Configure the data source to use a database snapshot. 

Answer: B



see more 70-448 - TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan