70-448 torrent(31 to 45) for customers: Apr 2016 Edition

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Top Quality of 70-448 practice materials and questions pool for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q31. You create a report in SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution. You write the following code segment in the report. 


The code segment generates errors when compiled. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

-The code segment compiles successfully. 

-The GetCmFromInches function can be called from other reports. 

What should you do? 

A. Remove the Private keyword from the function definition. 

B. Remove the Shared keyword from the function definition. 

C. Declare the function as Public Shared instead of Private Shared. 

D. Create a custom assembly by using Microsoft Visual Basic .NET. Declare the function as Public Shared. 

Answer: D


Q32. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you get an order from your company CIO, you are asked to design a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package contains a Data Flow task. According to the requirement of the company CIO, the package has to be modified to write all rows by which errors are generated to a text file. 

So what should you do? (choose more than one) A. A Flat File Destination component should be used 

B. A Raw File Destination component should be used 

C. The SSIS log provider for the SQL Profiler should be used 

D. An Error output should be added to the Data Flow component 

E. The SSIS log provider for the text file should be used 

Answer: AD


Q33. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

Through utilizing a Dynamic Management View (DMV), you decide to troubleshoot query performance you should make sure that you could improve query sessions times. 

In order to solve the problem, which is the correct answer? 

A. You should utilize Discover_Log for DMV. 

B. You should utilize Discover_Link for DMV. 

C. You should utilize Discover_Commands for DMV. 

D. You should utilize Discover_request for DMV. 

Answer: C


Q34. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance which includes a parameter called 

Type that is utilized to filter some products for Company.com. 

You could utilize a dataset to include query listed below: 

SELECT Item.ProductID, Item.Name, Item.ListPrice 

FROM Production. Product AS Item 

WHERE Item.Category = @ Type; 

You should change the parameter to permit values. You should make sure that you could change the report to help search for Type values through utilizing fewer effort. 

Which is the correct answer? 

A. You should change the search to utilize the store procedure 

B. You should change the search to utilize the left join. 

C. You should change the search to utilize the IN operator. 

D. You should change the search to utilize the inner join. 

Answer: C


Q35. You work as a database administrator at CertKiller.com. You are responsible for managing a SQL Server 2008 

Analysis Services (SSAS) instance for CertKiller.com. 

The SQL Server 2008 Analysis Services instance contains a database named CKOrders. 

You decide to change the DataDir feature of the instance to a new folder. You need to accomplish this task in the least amount of time. What should you do? 

A. You should consider running the database. 

B. You should consider running the database at the same time. 

C. You should consider ceasing the Analysis Services service. 

D. You should consider removing the files in the original folder prior to ceasing the Analysis Services. 

Answer: A


70-448 exam question

Down to date 70-448 free practice test:

Q36. You build and deploy a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

During package development, the XML configuration is not specified. 

You need to apply the configuration to the deployed package. 

What should you do? 

A. Use the Deployment utility. 

B. Use the SETX command line utility. 

C. Use the DTUTIL command line utility. 

D. Use the DTEXEC command line utility. 

Answer: D


Q37. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You need to configure the analysis services query log for the SSAS instance. 

Which tool should you use? 

A. SQL Server Error and Usage Reporting 

B. SQL Server Business Intelligence Development Studio 

C. SQL Server Management Studio 

D. SQL Server Configuration Manager 

Answer: C 


Q38. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the business development'a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution is created. 

Then a dimension named DimClient is created with the three attributes of Client, Age and Name. 

Of the three attributes, the Client is the key. There is a measure group named Production with the Granularity property set to Age and DimClient is related to this group. 

Now you receive an e-mail from your company CIO, according to his requirement, you should make sure that measure values can be retrieved based on the Age and Name attributes. 

To achieve this goal, what action should you perform? 

A. First the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Client 

B. First the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client 

C. First the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Age, and then the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Name. 

D. First the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Age 

E. First the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Age, and then the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Name 

Answer: C


Q39. You maintain the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance for a healthcare device manufacturing company. 

You develop a package named Memberinformation.dtsx with Windows authentication. 

You deploy it to SQL Server. You need to validate Memberinformation.dtsx packages without package execution. 

Which command syntax should you use? 

A. dtexec /sq Memberinformation /verifyv {a400e860-38d5-11c5-11ce-ae62-08002b2b79ef} 

B. dtexec /sq Memberinformation /ser productionServer /va 

C. dtexec /f "Z:\Memberinxormation.dtsx" /conf "Z:\Memberiniormationconfig.cfg" 

D. dtexec /f "2:\Member^nformation.dtsx" /l "DTS.LogProviderTextFile;2:\loginformation.txt" 

Answer: C 


Q40. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

You plan to troubleshoot query performance by using SQL Profiler. 

You need to identify the queries that take a long time to run. 

Which trace event should you use? 

A. Query Cube End 

B. Query Subcube 

C. MDX Script End 

D. Get Data from Cache 

Answer: B


70-448 test

Vivid 70-448 answers:

Q41. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) for the company. 

To meet the business requirements, SSIS should be used on a SQL Server 2008 failover cluster. 

There is a complex package on your server and it needs a long time to start it. 

Now your manager asks you to make sure that the package can be resumed when it fails to execute the failover. 

What action should you perform? 

A. First you should have checkpoints implemented within your package, and then restart the package whenever a failover occurs 

B. First you should have transactions implemented within your package, and then restart the package whenever a failover occurs. 

C. First you should cluster the SSIS service, and then restart the package whenever a failover occurs 

D. First you should cluster the SSIS service, and then have the SSIS service added to its own cluster resource group 

E. First you should cluster the SSIS service, and then have the SSIS service added to the SQL Server cluster resource group. 

Answer: A


Q42. You are managing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) sample which does not give some same rendering extensions for Company.com. 

You should make sure that you could set the server in order to render to Microsoft Word. 

Which is the correct answer? 

A. You should change the AppSetttings.config file. 

B. You should change the Global.asax file. 

C. You should change the Machine.config file. 

D. You should change the RSReportServer.config file 

Answer: D


Q43. You modify a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package extracts data from a text file and loads this data to a SQL Server 2008 table as shown in the following two exhibits. 



You need to update the package to extract data from multiple text files of the same directory. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Add a variable to the package. 

B. Add a variable to the data flow task. 

C. Add a Foreach Loop container to the package. 

D. Add a For Loop container to the package. 

E. Add an expression to the Flat File Source component. 

F. Add an expression to the Flat File connection manager. 

Answer: ACF


Q44. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) project for Company.com. You need to include a parent-child hierarchy for the dimension. 

The child key feature is named CKUser and the parent key feature is named CKManager. As the root member you need to ensure that the top user is included. 

As the root member, you should make sure that the topmost employee should be included. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the IsAggregatable property of the Employee attribute to default. 

B. You should configure the IsNotAggregatable property of the Employee attribute to false. 

C. You should configure the IsNotAggregatable property of the Employees attribute to true. 

D. You should configure the IsAggregatable property of the Employees attribute to false. 

Answer: D


Q45. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for Company.com. 

You should create the report basing on the multidimensional data from a Microsoft SQL Server 2005 Analysis Services (SSAS) cube. 

In order to create a Matrix report by using the [Change Count] measure in the Details field 

You should utilize the Report Wizard 

Which is the correct answer? 

A. You should use the expression of SELECT EMPTY { [Measures].[Change Number] } ON ROWS, DIMENSION PROPERTIES MEMBER_CAPTION { [Measures]. [Change Count] } ON COLUMNS 

B. You should use the expression of SELECT NON EMPTY { [Measures].[Change Count] } ON COLUMNS, DIMENSION PROPERTIES MEMBER_CAPTION { [Measures]. [Change Count] } ON ROWS 

C. You should use the expression of SELECT DIMENSION PROPERTIES MEMBER_CAPTION { [Measures]. [Change Number] } ON ROWS 

D. You should use the expression of SELECT DIMENSION PROPERTIES MEMBER_CAPTION { [Measures]. [Change Count] } ON COLUMNS 

Answer: B



see more 70-448 - TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan