70-448 dumps(61 to 75) for candidates: Mar 2016 Edition

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Virtual of 70-448 free exam materials and testing software for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Mar 70-448 Study Guide Questions:

Q61. You are a BI developer for a financial firm. 

You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance to load 13 million records into TABLE_C three times daily from TABLE_A and TABLE_B. TABLE_A is in DATABASE_A hosted on SERVER_A. TABLE_B is in DATABASE_B hosted on SERVER_B. TABLE_C is in DATABASE_C hosted on SERVER_C. 

You are logged on to SERVER_C. You have read-only permissions on SERVER_A and SERVER_B. These two servers are on different domains with individual firewall settings. You need to load the records into TABLE_C by performing an inner join on TABLE_A and TABLE_B. 

What should you do? 

A. Configure SERVER_A and SERVER_B as linked servers. 

B. Install the SSIS instance on both SERVER_A and SERVER_B. 

C. Write store procedures to pull data from SERVER_A and SERVER_B. 

D. Install the SSIS instance on SERVER_C and develop an SSIS package with the merge join component. 

Answer: D 


Q62. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. According to the requirement of the company CIO, you are using Business Intelligence Development Studio to edit a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

A custom data flow component is used by the package which runs successfully. 

You try to add another instance of the custom data flow component to the package, but you find that the data flow component does not appear in the toolbox or in the Choose Toolbox Items dialog box. 

You have to solve this problem. So what should you do to successfully add the custom data flow component to the toolbox? 

A. You should use the REGSVR32 utility to register the assembly by using 

B. You should copy the assembly to the appropriate folder 

C. The assembly should be added to the Global Assembly Cache 

D. You should use the Assembly Registration utility (REGASM.EXE) to register the assembly 

Answer: B


Q63. You are managing the security in SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

You assign a new user to a role. You need to grant the permissions to the user to publish reports and manage content only in a private folder. 

What should you do? 

A. Assign the user to the Publisher role. 

B. Assign the user to the My Reports role. 

C. Assign the user to the Content Manager and the Browser roles. 

D. Assign the user to the Content Manager and the Report Builder roles. 

Answer: B


Q64. Your company network includes a SQL Server 2008 R2 database server with the SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) role enabled. 

You design a cube named Materials with a measure group named MaterialsInventory. This group has a measure, QuantityOnHand, which shows the total stock in inventory for the company by time. 

You need to determine the inventory at the end of a quarter. 

What should you do? 

A. Define the MaterialsInventory group as a semi-additive measure group. 

B. Define the MaterialsInventory group as an additive measure group. 

C. Define the QuantityOnHand measure as an additive measure. 

D. Define the QuantityOnHand measure as a semi-additive measure. 

Answer: D 


Q65. You work for an organization with global operations. You are responsible for the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance. You develop SSIS packages to load daily and weekly feeds. These packages are deployed via the SQL Server method. 

The servers reside in geographies with a high risk of natural disaster. 

You need to implement a disaster recovery plan to back up the SSIS packages for availability. 

What should you back up? 

A. The model database 

B. The package folder 

C. The master database 

D. The MSDB database 

Answer: D 


70-448 latest exam

Renewal 70-448 practice test:

Q66. You are a database developer and you have about two years experience in creating business 

Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you get an order from your company CIO, you're asked to develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) data flow. 

The data flow loads data to a SQL Server 2008 database. 

Using data from the rows in your data flow, you must make sure that the existing records in the SQL Server database is updated by the data flow. 

Of the following data flow components, which one should be used? 

A. SQL Server Destination should be used 

B. OLE DB Destination should be used 

C. OLE DB Command Transformation should be used 

D. Data Conversion Transformation should be used. 

Answer: C


Q67. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. Your solution has the following components: 

-A hierarchy named Date in a time dimension named DimTime -A measure named SalesAmount 

You add the following code segment to the calculation script of the cube. (Line numbers are included for reference only.) 

01 . . . 

02 Freeze([Measures].[SalesAmount], 

03 [DimTime].[Date].[Quarter].[Q1 2007]); 

04 . . . 

You need to increase the value of the SalesAmount measure by 50% for each month in the first quarter of 2007. You also need to ensure that the value for the first quarter of 2007 remains unchanged. 

What should you do? 

A. Add the following code segment at line 04. 

Scope([Measures].[Amount],[DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007]);This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

B. Add the following code segment at line 01. Scope([Measures].[Amount],[DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007]);This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

C. Add the following code segment at line 04. Scope([Measures].[SalesAmount],Descendants([DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007][DimTime].[Date].[Month]));This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

D. Add the following code segment at line 01. Scope([Measures].[SalesAmount],Descendants([DimTime].[Date].[Quarter].[Q1 2007][DimTime].[Date].[Month]));This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

Answer: C


Q68. You create a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report that contains a dataset. 

The dataset retrieves data by executing a stored procedure. The report contains a table and a matrix that use the dataset. 

You need to limit data that is displayed in the table while ensuring that the matrix is unaffected. 

What should you do? 

A. Add a filter to the dataset. 

B. Add a filter to the matrix. 

C. Add a filter to the table. 

D. Add a parameter to the stored procedure that filters the result set. 

Answer: C


Q69. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. You enable proactive caching for a partition. You need to ensure that SSAS can query relational data when multidimensional storage is being updated. What should you do? 

A. Set the OnlineMode property for the partition to Immediate. 

B. Set the ProcessingMode property for the partition to Regular. 

C. Set the OnlineMode property for the partition to OnCacheComplete. 

D. Set the ProcessingMode property for the partition to LazyAggregations. 

Answer: A


Q70. You create a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for a school district. 

The school district needs to be able to retrieve the median value of all test scores. 

You build a custom function named Median that accepts the test scores and returns the median test score. 

You need to run this custom function. 

Which expression should you use? 

A. =Execute Function Median(Fields!TestScores) 

B. =Code.Function.Median() 

C. =Code.Median(Fields!TestScores) 

D. =Execute.Median(Fields!TestScores) 

Answer: C 


70-448 exam price

Real 70-448 actual exam:

Q71. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) package which utilizes the "Runner! RunnerID" expression in a text box in the report footer for Company.com. 

You should make sure that data-driven subscriptions run normally for this report. 

Which is the correct answer? 

A. You should delete the expression from the report footer. 

B. You should modify the configurations of the report 

C. You should set the report to utilize store procedure. 

D. You should add the expression in the report footer as "Runner! RunnerID " 

Answer: A


Q72. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. You plan to process a cube by using an XML for Analysis (XMLA) script. You need to ensure that aggregations are populated. What should you do? 

A. Execute a processIndex command. 

B. Execute a processUpdate command. 

C. Execute a processStructure command. 

D. Execute a processData command. 

Answer: A


Q73. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance which includes components listed below for Company.com. 

A String variable called FileTestName. 

A String variable called DirectoryTestPath. 

A Foreach Loop container for the Collection property is listed below: 

A Foreach Loop container for the Variable Mappings property is listed below: In order to update the package so that the DirectoryTestPath variable gets the directory path for the file path reserved in the FileTestName variable. 

Which is the correct answer? (Select two) 



A. You should configure the EvaluateAsExpression attribute of the User::DirectoryPath parameter to False. 

B. You should configure the EvaluateAsExpression attribute of the User::DirectoryPath parameter to True. 

C. You should increase a Script job to the OnPostExecute event handler of the Foreach Loop container. 

D. You should configure the Expression property of the User::DirectoryPath parameter to the following expression. SUBSTRING( @[User::FileName], 1, LEN( @[User::FileName] ) -FINDSTRING( REVERSE( @ [User::FileName] ), "\\", 1 )) 

E. You should configure the Expression property of the User::DirectoryPath parameter to the following expression. SUBSTRING( @[User::FileName], 10 LEN( @[User::FileName] ) -FINDSTRING( REVERSE( @ [User::FileName] ), "\\", 0)) 

Answer: BD


Q74. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance which includes a database for Company.com. 

You alter the DataDir attribute of the instance to a new folder. 

You should make sure that instance utilizes the new folder in least time. 

Which is the correct answer? 

A. You should operate the database. 

B. You should operate the database at the same time. 

C. You should stop the Analysis Services service. 

D. Before stopping the Analysis Services service you should remove the files in the original folder, 

Answer: A


Q75. You are using the technology of Business Intelligence Development Studio (BIDS) project for data mining structure. 

You want to change the settings on the Chart tab. 

What will the result be? 

A. The trends in the lift chart will keep the same and the trends in the profit chart will show. 

B. The trends in the lift chart will keep the same but the trends in the profit chart will modify. 

C. The trends in the lift chart will keep the same but the trends in the profit chart will change. 

D. The trends in the lift chart will not remain the same but the trends in the profit chart will update. 

Answer: C



see more 70-448 - TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan