Far out 70-448: Testking real cram from 241 to 255

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Mar 70-448 Study Guide Questions:

Q241. You design a report by using SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

Detail information is displayed each time the users render the report. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

-Summary information is displayed when the report is initially rendered. -Detail information is displayed only when the users click a column header. 

What should you do? 

A. On the column that contains detail information, set the hidden property to True. Set the Visibility can be toggled by another report item property to True. 

B. On the column that contains detail information, set the hidden property to False. Set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

C. On the column that contains detail information, set the hidden property to True. Set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

D. On the column that contains detail information, set the hidden property to False. Set the Visibility can be toggled by another report item property to True. 

Answer: A


Q242. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

The solution contains a time dimension named DimTime. You have a table named FactSales that contains the two columns named OrderDate and ShipDate. The two columns refer to the DimTime dimension. 

You need to ensure that the DimTime dimension can be used to browse through measures in the FactSales table for both OrderDate and ShipDate. 

What should you do? 

A. Create a reference relationship between the DimTime dimension and the FactSales measure group. 

B. Create a many-to-many relationship between the DimTime dimension and the FactSales measure group. 

C. Create two regular relationships between the DimTime dimension and the FactSales measure group. Use identical measure group columns. 

D. Create two regular relationships between the DimTime dimension and the FactSales measure group. Use different measure group columns. 

Answer: D


Q243. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report which would show from a SQL Server 2005 Analysis Services database for Company.com. 

You should make sure that the report shows member attributes and extended attributes. Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Web Service. 

B. You should utilize the SQL Server Analysis Services data source. 

C. You should utilize the OLE DB for SQL Server data source. 

D. You should utilize the DBCC SHRINKFILE. 

Answer: B


Q244. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for Company.com. You could show detailed information when the users changes the report. 

The requirements should be met listed below: 

*When the users click a column header, only detailed information is showed. *When the report is rendered at the beginning of it, summary information is showed. 

Which is the correct answer? 

A. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column and then configure the Visibility can be toggled through another report item attribute to 

True 

B. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column. 

C. On the column that contains detail information, set the hidden property to False. Set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

D. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column and then configure the Visibility can be toggled through another report item attribute to False 

Answer: A


Q245. You develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

You discover that the package fails and returns an error code of 0x80040E4D. 

You need to ensure that the package generates the debug dump files that are associated with the package only when this error code occurs. 

Which DTExec command line option should you use? 

A. WarnAsError 

B. Dump 

C. DumpOnError 

D. Logger 

Answer: B


70-448 download

Updated 70-448 practice test:

Q246. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 


Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

According to the requirement of the company CIO, you use SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) to create a package. The exhibit below shows the structure of the package. 

You have to define a variable. The variable contains sensitive information that can only be accessed by the Sequence Container, the Data Flow Task, and the Execute SQL Task. 

What action should you perform? 

A. At the Data Flow Task scope, the variable should be created 

B. At the package scope, the variable should be created 

C. At the Sequence Container scope the variable should be created 

D. At the Execute SQL Task scope, the variable should be created 

Answer: C


Q247. You maintain a SQL Server 2008 Reporting Services instance. 

Some users need to view and run reports in the Eastern Region folder on the Report Server. 

You need to assign these users the minimum permissions required. 

Which role should you use? 

A. Content Manager 

B. Publisher 

C. Report Builder 

D. Browser 

Answer: D 


Q248. You maintain a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance. 

Your instance supports several different rendering extensions. 

You need to configure the server so that all reports render only to Microsoft Excel. 

What should you do? 

A. Modify the RSMgrPolicy.config file. 

B. Modify the Web.config file. 

C. Modify the Global.asax file. 

D. Modify the RSReportServer.config file. 

Answer: D


Q249. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. You create a new measure group in one of the cubes. 

You have a program that maintains partitions on the production copy of the cube. 

You need to update the cube definition on the production server without overwriting any existing partitions. 

What should you do? 

A. Use the Deployment Wizard along with the appropriate options. 

B. Execute an UPDATE CUBE statement in Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). 

C. Use the Analysis Services Destination component in Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS). 

D. Use the Business Intelligence Development Studio (BIDS) and set the processing option to Do Not Process. 

Answer: A


Q250. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which includes a cube for Company.com. 

On a production server, you have increased new function to the cube. 

You should make sure that you cost least time for publishing the new functions. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Synchronize Database Wizard. 

B. Through utilizing a Dynamic Management View (DMV), you should change the Target Server attribute to the production server. 

C. Through utilizing Business Intelligence Development Studio (BIDS), you should change the Target Server attribute to the production server. 

D. Through utilizing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package, you should change the Target Server attribute to the production server. 

Answer: A


70-448 free exam

Realistic 70-448 practice test:

Q251. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report which utilizes a Multidimensional Expressions (MDX) query including a parameter to show products information for various product categories for Company.com. 

The codes listed below: 

SELECT NON EMPTY {[Measures].[Reseller Sales-Order Quantity] } ON COLUMNS, 

NON EMPTY {([Month.[Calendar Year].[Calendar Year].ALLMEMBERS * [Products].[Category]. [Category].ALLMEMBERS ) } ON CHAPTERS 

FROM (SELECT (STRTOSET(@Category,CONSTRAINED)) ON COLUMNS FROM [Adventure Works Cube]) 

You find out that the search produces an error when running. 

You should make sure that the query runs normally. Which is the correct answer? 

A. You should delete the NON EMPTY clauses. 

B. You should select the ROWS axis 

C. You should select the CHAPTERS axis 

D. You should select the SECTIONS axis 

Answer: B


Q252. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package which reserves packages in a SQL Server 2008 sample for Company.com. 

You should make sure that you publish the package of an example of SSIS to another SSIS example which reserves its packages in a common directory. 

Which is the correct answer? 

A. You should run the command of dtutil for the package. 

B. You should run the command of dtrun for the package. 

C. You should run the command of dtexeall for the package. 

D. You should run the default command for the package. 

Answer: A


Q253. You implement a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package contains the following components: 

-A data flow task contained in a For Loop container -A Flat File destination component that uses a Flat File connection manager -An OnError event handler 

When an error occurs in the package, you plan to write diagnostic information from an expression that includes the version of the package to a text file. 

You need to ensure that the required information is written to the text file. 

What should you do? 

A. Use the VersionGUID variable. 

B. Use the ExecutionGUID variable. 

C. Use the SourceID variable. 

D. Use the TaskID variable. 

Answer: A


Q254. You develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

You need to modify the path where the package writes event data to a text file. 

What should you do? 

A. Modify the log provider. 

B. Modify the Connection Manager. 

C. Modify the Flat File Destination. 

D. Move the package file to the new path. 

Answer: B


Q255. You implement a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. You use data mining extensions (DMX) to query a data mining model. You write the following DMX code segment to query a Bike Buyer data mining model in a Decision Tree data mining structure. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the input columns automatically map to the columns in the data mining structure. Which code fragment should you insert at line 05? 

A. NATURAL PREDICTION JOIN 

B. PREDICTION JOIN 

C. INNER JOIN 

D. OPENQUERY 

Answer: A