Replace 70-447: Exambible real prep from 113 to 128

70-447 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-447
Exam name: UPGRADE:MCDBA Skills to MCITP DB Admin by Using MS SQL 2005
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-447 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-447 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: UPGRADE:MCDBA Skills to MCITP DB Admin by Using MS SQL 2005
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-447 Exam.

2016 Mar 70-447 Study Guide Questions:

Q113. You are a database administrator for Exambible.com. You are responsible for managing 10 SQL Server 2005 computers that run Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition. The company's Microsoft Active Directory administrators handle all Group Policy object (GPO) deployments. The Active Directory administrators have deployed a security template named SQL05_Security.inf that has the appropriate settings to meet the company's security policy. You need to identify the existing configuration of each SQL Server 2005 computer to ensure that it meets the company's security policy. What should you do?

A. Use Network Monitor on each SQL Server 2005 computer to capture a detailed report of the types of network traffic on the local network adapter.

B. Use the Performance Logs and Alerts snap-in to create counter logs for the Network Interface performance object.

C. Use the Security Template snap-in to analyze the SQL05_Security.inf security template.

D. Use the Security Configuration and Analysis tool on each SQL Server 2005 computer to identify discrepancies between system settings and database settings.

Answer: D


Q114. You are a database administrator for Exambible.com. You create a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains confidential information. The package will be used by only two company employees. The package is stored in the msdb database. You need to ensure that only the appropriate employees can execute the package. You must accomplish this goal by using the least amount of administrative effort. What should you do?

A. Configure the package to use the Encrypt all with user key package protection level.

B. Configure the package to use the Encrypt all with password package protection level.

C. Save the package to a file. Encrypt the file by using the Encrypting File System (EFS).

D. Save the package to a SQL Server 2005 computer that has an IPSec Secure Server policy applied.

Answer: B


Q115. You are a database administrator for Exambible.com. The company has two SQL Server 2005 computers named Exambible A and Exambible B. Exambible A is located on the local network. Exambible B is located at a vendors site and is connected by using a VPN over the Internet. You need to write heterogeneous queries on Exambible A that access data from both Exambible A and Exambible B. To ensure that your queries are functional, you must configure access to the vendors site. What should you do?

A. Configure an HTTP endpoint for Exambible A on Exambible B.

B. Configure Exambible B as a linked server on Exambible A.

C. Configure Exambible A as a linked server on Exambible B.

D. Configure an HTTP endpoint for Exambible B on Exambible A.

Answer: B


Q116. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. Users regularly report that they receive error messages stating that the transaction log is full. When they get this message, their data changes fail. You notice that disk space on Exambible A is limited. You need to configure Exambible A to automatically prevent users' data changes from failing due to full transaction logs. What should you do?

A. Configure event notification at the database level for the LOG_FILE_AUTO_GROW event. Configure the Service Broker to automatically notify database administrators of the event.

B. Double the maximum size of all of the transaction logs. Set the transaction logs to automatically grow by 30 percent.

C. Create SQL Server performance condition alerts to run a job that backs up the transaction log and sends an e-mail message to database administrators by using Database Mail when the transaction log exceeds the counter.

D. Configure event notification at the server level for the LOG_FILE_AUTO_GROW event. Configure the Service Broker to automatically notify database administrators of the event.

Answer: C


Q117. You are a database administrator for Exambible.com. The company uses a SQL Server 2005 database that includes a table named Customers. The table includes a column named EmailAddress that contains string data. Company policy specifies a required format for data in the EmailAddress column. Changes to the EmailAddress column are made several ways, including by using ad hoc queries. You need to ensure that the data in the EmailAddress column is properly formatted. Your solution must provide the best possible performance when thousands of rows are added to the database. What should you do?

A. On the EmailAddress column, create a default constraint that specifies a string in the proper format.

B. Write a stored procedure that disallows changes to the EmailAddress column that violate company policy.

C. On the EmailAddress column, create a check constraint that uses a user-defined function to validate the format of the data.

D. Write a trigger that rolls back changes to the EmailAddress column that violate company policy.

Answer: C


70-447 free download

Renewal 70-447 sample question:

Q118. You are the administrator of a SQL Server 2005 computer named SQL1. SQL1 contains two databases named Production and DW. You create a new database named Staging. The Staging database temporarily stores and manipulates data as the data moves from the Production database into the DW database. You need to ensure that tables are not removed from the Staging database. You also need to ensure that any attempts to remove tables are logged. Other databases must not be affected by your solution. What should you do?

A. Create a DML trigger on each table to prevent deletion of data.

B. Create an event notification to fire when the TRUNCATE TABLE Transact-SQL statement is submitted to the Staging database.

C. Create a DDL trigger that uses the ON DATABASE parameter for the Staging database.

D. Create a DDL trigger that uses the ON ALL SERVER parameter.

Answer: C


Q119. You need to make recommendations or design changes to ensure that patient information is protected while it is stored in the database. What should you do?

A. Recommend that customers should configure column-level encryption for all columns that contain patient information.

B. Specify that a server administrator must encrypt all database files by using the Windows Encrypting File System (EFS).

C. Recommend that all customer connections to SQL Server computers should be made by means of an IPSec tunnel.

D. Specify that all SQL Server computers must contain IPSec-enabled network adapters.

Answer: A


Q120. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. All servers run Microsoft Windows Server 2003 and belong to a Microsoft Active Directory domain. The companys written security policy mandates strong passwords for all domain, local, and application accounts. The appropriate domain password policy has been deployed through the use of a Group Policy object (GPO). Many of the company's computers run MS-DOS-based or UNIX-based operating systems. These computers require varying levels of access to a database named Services on Exambible A. You need to ensure that these computers can access the Services database without violating the company's written security policy. What should you do?

A. Create one SQL Server logon account for all of the company's computers running MS-DOS or UNIX-based operating systems. Enable the Enforce password policy option for users' accounts. Provide the logon accounts with access to the Services database.

B. Configure a virtual directory through Internet Information Services (IIS) for access to Exambible A. Direct users to the virtual directory for data access.

C. Create a domain account for each of the company's users. Provide each domain account with access to Exambible A and the Services database.

D. Create a SQL Server logon account for each of the company's users. Enable the Enforce password policy option for each logon account. Provide each logon account with access to the Services database.

E. Create a local logon account on Exambible A for each of the company's users. Provide each logon account with access to Exambible A and the Services database.

Answer: D


Q121. You are a database administrator for Exambible.com. The company has a SQL Server 2005 computer named Exambible A. A database on Exambible A stores sales history data for the company's Web-based order system. Twenty of the business analysts in the company create ad hoc queries against the database. The performance of Exambible A is routinely slow. You need to find out which business analyst is causing the problem. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution.Choose two.)

A. Run the sp_who system stored procedure.

B. Use the Activity Monitor to view the activity of specific business analysts.

C. Run SQL Trace system stored procedures to gather database activity.

D. Create a trace that uses a predefined template by using SQL Server Profiler.

Answer: CD


Q122. You are a member of the DBAdmins group. You need to configure the HTTP endpoints for the new Web services application that will access the Customer database. You want to accomplish this goal by using the minimum amount of administrative effort, while fulfilling the companys technical requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Install Internet Information Services (IIS) 6.0 on Exambible B.

B. Create an implicit namespace reservation while executing the CREATE ENDPOINT command.

C. Ask the Windows administrator to create an explicit namespace reservation for the HTTP endpoint.

D. Assign the Control permission on the endpoint to all users that will use the Web services application.

E. Assign the Connect permission on the endpoint to all users that will use the Web services application.

Answer: CE


70-447 exam answers

Actual 70-447 test question:

Q123. You need to design a solution to allow the accounting managers to review accounting changes in compliance with the companys business requirements. What should you do?

A. Set up snapshot replication to a new database named Accounting_Changes. Schedule the snapshot to be sent at close of business every Friday.

B. Set up transactional replication to a new database named Accounting_Changes. Create a job to remove all rows that have an inserted date that is more than eight days old.

C. Create a job to create a database snapshot at close of business every Friday. Create another job to remove snapshots that are more than two weeks old.

D. Create a job to create a database snapshot at close of business daily. Create another job to remove snapshots that are more than eight days old.

Answer: D


Q124. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. Every Sunday, Exambible A executes a job that performs a full backup of a database named HR. Each weeknight, Exambible A executes a job that performs differential backups. All jobs have the option enabled to verify data in the backup. The HR database is often not able to be restored after a failure, because of errors with the data stored on the tape. You need to design a restore process that ensures that as much data as possible is restored, even when errors occur. What should you do?

A. Create a database restore process by using Transact-SQL. Include the CONTINUE_AFTER_ERROR option.

B. Create a database restore process by using SQL Distributed Management Objects (SQL-DMO). Set the ReplaceDatabase property to True.

C. Create a database restore process by using SQL Server Management Studio. Enable the option to Prompt before restoring each backup.

D. Create a database restore process by using Transact-SQL. Include the CHECKSUM option.

Answer: A


Q125. You must implement the best way to allow the employees in the marketing department to run Andys stored procedure to perform pricing updates. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Create a database role, and add the marketing employees to this role.

B. Grant the marketing employees the permission to read the confidential data.

C. Grant the permission to execute Andys stored procedure to an appropriate role.

D. Create an application role, and set this role in the Marketing application prior to running the stored procedure.

E. Modify the stored procedure so that it will always execute with Andys permissions.

F. Grant the marketing employees the permission to execute Andys stored procedure.

Answer: EF


Q126. You are a database administrator for Exambible.com. Your company uses a SQL Server 2005 application. The application executes a query that returns three columns of the nvarchar data type and one column of the XML data type. The query uses a WHERE clause that includes all three of the nvarchar columns. The table contains 5 million rows, and the query returns 50,000 rows. You need to improve the performance of the query.

What should you do?

A. Create a composite index on the three nvarchar columns, and specify INCLUDE for the XML column.

B. Create a primary XML index on the XML column.

C. Create statistics on the nvarchar columns.

D. Create a view that includes only the four columns that the query uses.

Answer: A


Q127. You are a database administrator for Exambible.com. Your company uses a different company's application that is based on SQL Server 2005 Standard Edition. The application executes a query that uses an index query hint. The index query hint is not suitable for your environment, but you cannot modify the query. You need to force the application to use a different query execution plan. What should you do?

A. Create a plan guide for the query.

B. Clear the procedure cache.

C. Create a new covering index on the columns that the query uses.

D. Update the statistics for all of the indexes that the query uses.

Answer: A


Q128. DRAG DROP

Your boss, Mrs. Exambible, wants you to specify the procedure for implementing cryptographic functionality in the HRData database.

Select and order the appropriate actions.


Answer: 



see more 70-447 - UPGRADE:MCDBA Skills to MCITP DB Admin by Using MS SQL 2005