15 tips on How to 70-432 Test Like a Badass [136 to 150]

70-432 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-432
Exam name: TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-432 Exam pdf Collection

Exact of 70-432 test preparation materials and forum for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-432 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance exam Today!

2016 Apr 70-432 Study Guide Questions:

Q136. You maintain a SQL Server 2008 instance that contains a database named Finance. The Finance database currently contains 100 GB of data. On an average, 1 GB of data is modified or inserted daily. 

The recovery model of the Finance database is set to Simple. Business requirements specify that data loss of more than two hours worth of transactions during business hours is unacceptable. 

You need to select a backup strategy that uses the least amount of disk space by adhering to the business requirements. 

What should you do? 

A. Perform a full database backup once daily. 

B. Perform a full database backup once daily. 

Perform a differential backup every two horns during business hours. 

C. Perform a full database backup once daily. 

Perform a transaction log backup every two hours during business hours. 

D. Perform a full database backup once every week. 

Perform a differential backup once daily. 

Perform a transaction log backup every two hours during business hours. 

Answer: B


Q137. You maintain a SQL Server 2008 instance that contains a database named Finance. 

The most recent full backup was taken at 13:00 horns, a differential backup was taken at 15:00 hours, and database snapshots were created at 16:00 horns and at 17:00 hours. The backups and the database snapshots are stored on a different disk from the database files. The hard disk that contains the database files fails at 17:02 hours. 

You need to restore the Finance database by ensuring minimal data loss. 

What should you do? 

A. Restore the full backup. 

B. Restore the database snapshot from 16:00 hours. 

C. Restore the database snapshot from 17:00 hours. 

D. Restore the full backup and the differential backup. 

Answer: D


Q138. You maintain a SQL Server 2008 instance that contains a database named Finance. The recovery model of the Finance database is set to Full. 

The backup strategy for the Finance database is as shown in the following table. 


The system databases, user database data, and log files are stored on separate disks. The hard disks that contain the user database data files are reported to have failed at 15:00 hours on Wednesday. 

You need to restore the Finance database from the database backups by ensuring minimal data loss in minimum possible time. 

What should you do? 

A. Restore the full backup taken on Sunday. 

Restore the differential backup taken on Wednesday. 

B. Back up the transaction log. 

Restore the full backup taken on Sunday. Restore all transaction log backups. 

C. Restore the full backup taken on Sunday. 

Restore the differential backup taken on Monday and Tuesday. 

Restore the transaction log backups taken at 08:00 hours and at 12:00 hours on Wednesday. 

D. Back up the transaction log. 

Restore the full backup taken on Sunday. 

Restore the differential backup taken on Tuesday. 

Restore all transaction log backups taken during Wednesday 

Answer: D


Q139. You administer a SQL Server 2008 instance. 

A stored procedure is used as the data source for a report that is frequently executed during business hours. Users report that the data returned by the report is inconsistent. You discover that the inconsistencies are caused by phantom reads. 

You need to ensure that the report returns consistent results without affecting other users. 

What should you do? 

A. Configure the database for Read Committed Snapshot isolation. 

B. Configure the database for Auto Update Statistics asynchronously. 

C. Modify the stored procedure to use the Snapshot isolation level. 

D. Modify the stored procedure to use the Repeatable Read isolation level. 

Answer: C


Q140. You are reviewing and configuring the security of a SQL Server 2008 instance that contains database DB1. 

The security audit policy specifies the following requirements: 

Only successful and failed logon attempts are recorded in log files. 

The SQL Server instance is shut down if records cannot be written to the log files. 

You need to configure the SQL Server instance to comply with the security audit policy. 

Which Transact-SQL statements should you run? 

A. sp_configure 'show advanced options', l:GORECONFIGURE:GOsp_configure 'default trace enabled'. 1 ;GORECONFIGUREGO 

B. sp_configure 'show advanced options'. 1 ;GORECONFIGURE;GOsp_configure 'common criteria compliance enabled'. 1 ;GORECONFIGUREGO 

C. CREATE SERVER AUDIT Srv_Audit TO FILE ( FILEPATH ='\\MAIN_SERVER\AuditV ) WITH (ON_FAILURE = SHUTDOWN) ;GOCREATE DATABASE AUDIT SPECIFICATION Audit_SpecificationFOR SERVER AUDIT Srv_Audit ADD (SUCCESSFUL_LOGIN_GROUP).ADD (FAILED_LOGIN_GROUP) WITH (STATE=ON);GO ALTER SERVER AUDIT SrvAucfit WITH (STATE=ON);GO 

D. CREATE SERVER AUDIT Srv_Audit TO FILE (FILEPATH =`\\MAIN_SERVER\Audit\’) WITH (ON_FAILURE = SHUTDOWN);GOCREATE SERVER AUDIT SPECIFICATION Audit_SpecificationFOR SERVER AUDIT Srv_Audit ADD (SUCCESSFUL_LOGIN_GROUP),ADD (FAILED_LOGIN_GROUP) WITH (STATE=ON);GOALTER SERVER AUDIT Srv_Audit WITH (STATE=ON);GO 

Answer: D


70-432 practice test

Down to date 70-432 actual test:

Q141. You administer two SQL Server 2008 instances on separate servers named Server1 and Server2. 

The AdventureWorks database is set up for synchronous mirroring between the two instances. 

You need to configure the database to support automatic failover. 

What should you do? 

A. Configure the mirroring session by using the FAILOVER option. 

B. Configure the mirroring session with the SAFETY option set to OFF. 

C. Configure the mirroring session with the SAFETY option set to FULL. 

D. Configure the mirroring session by adding a witness server to it. 

Answer: D


Q142. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. The instance has a database named CustomerOrders. 

The database is backed up by using the weekly scheduled SQL Server Agent jobs. The backup schedule is shown in the following table. 


A drive fails and the CustomerOrders database goes into suspect mode on Saturday at 10:00 hours. 

You need to restore the backup. 

What should you do? 

A. Restore the backup taken on Sunday only. 

B. Restore the backups taken on Sunday and Monday. 

C. Restore the backup taken on Wednesday only. 

D. Restore the backups taken on Wednesday, Thursday at 09:00 hours, and Thursday at 18:00 hours. 

E. Restore the backups taken on Wednesday and Thursday at 09:00 hours. 

F. Restore the backups taken on Wednesday, Thursday, and Friday. 

G. Restore the backups taken on Wednesday and Friday. 

H. Restore the backups taken Wednesday, Friday, and Saturday. 

Answer: G


Q143. You administer two SQL Server 2008 instances named Instance 1 and Instance 2. A database named AdventureWorks resides on Instance1. You move the AdventureWorks database from Instance1 to Instance2. 

A SQL Server login named Mary with the password "Re#99$45" is used by a user to access the database on Instance1. You create the same SQL Server login on Instance2. 

The user attempts to access the AdventureWorks database on Instance2 by using the SQL Server login Mary. However, the user receives an error message which indicates that the access to the AdventureWorks database is denied. 

You need to ensure that the user can access the AdventureWorks database. 

Which Transact-SQL statements should you execute on Instance!? 

A. USE AdventureWorks; 

ALTER USER Mary WITH LOGIN = Mary; 

B. USE AdventureWorks: 

ALTER LOGIN Mary ENABLE; 

C. USE Adventure Works; 

ALTER LOGIN Mary WITH PASSWORD = 'Re#99$45' UNLOCK; 

D. USE AdventureWorks; 

ALTER LOGIN Mary WITH DEFAULT_DATABASE = AdventureWorks; 

Answer: A


Q144. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. 

You need to attach a database named Northwind to the server. 

Which Transact-SQL command should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D


Q145. You administer a SQL Server 2008 instance that runs on a Windows Server 2003 computer. The instance uses mixed authentication mode. 

You need to ensure that the SQL Server 2008 authenticated logins follow the same password complexity rules that are enforced by Windows Server 2003. You also need to ensure that the password complexity rules continue to be enforced. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use the ALTER LOGIN ... HASHED statement to modify all logins. 

B. Use the ALTER LOGIN ... CHECK_POLICY = ON statement to modify all logins. 

C. Use the ALTER LOGIN ... CHECK_EXPIRATION = ON statement to modify all logins. 

D. Use Policy-Based Management to create a policy that prevents any violation of these rules. 

E. Create an SQL Server Agent job that runs periodically to raise an alert if a rule violation is detected. 

Answer: BD


70-432 real exam

Accurate 70-432 software:

Q146. You administer three SQL Server 2008 instances named Instance 1, Instance2, and Instance3. 

Each of the three instances runs on a separate server. A mission-critical database is mirrored between Instance 1 and Instance2. Instances acts as the witness. Instance 1 currently acts as the Principal. 

You plan to apply a patch to both servers. The patch requires a restart of the server. 

You need to find out the sequence of steps necessary to ensure that the following requirements are met: 

-The patching process is completed in the shortest possible time. 

-The database is online on the partner that currently does not apply the patch. 

-The database does not failover to the other partner during this time. 

What should you do? 

A. Apply the patch to the server that runs Instance2. 

Apply the patch to the server that runs Instance1. 

B. Apply the patch to the server that runs Instance2. 

Manually failover the mirroring session. 

Apply the patch to the server that runs Instance1. 

C. Remove the mirroring session. 

Apply the patch to the server that runs Instance2. 

Apply the patch to the server that runs Instance1. 

Re-establish the mirroring session. 

D. Suspend the mirroring session. 

Apply the patch to the server that rims Instance2. 

Resume the mirroring session. 

Manually failover the mirroring session. 

Apply the patch to the server that runs Instance1. 

Answer: D


Q147. You administer two SQL Server 2008 instances named Instance1 and Instance2. 

A database named Customers resides on Instance1. You move the Customers database from Instance1 to Instance2. 

A SQL Server login named User1 that has the password "111999" is used by a user to access the database on Instance1. You create the same SQL Server login on Instance2. 

The user attempts to access the Customers database on Instance2 by using the SQL Server login User1. However, the user receives an error message which indicates that the access to the Customers database is denied. 

You need to ensure that User1 can access the Customers database. 

Which Transact-SQL statements should you execute on Instance2? 

A. USE Customers; ALTER USER User1 WITH LOGIN = User1; 

B. USE Customers; ALTER USER User1 ENABLE; 

C. USE Customers; ALTER LOGIN User1 WITH PASSWORD = '111999' UNLOCK; 

D. USE Customers; ALTER LOGIN User1 WITH DEFAULT_DATABASE = Customers; 

Answer: A


Q148. You upgrade an instance of Microsoft SQL Server 2000 to SQL Server 2008. 

The SQL Server Agent service is configured to use the LocalSystem account. A job uses a CMDExec step to access a file located on a remote network share. 

After the upgrade, the job step fails to complete execution. 

You need to configure the job step so that it can successfully complete execution. 

What should you do? 

A. Configure a certificate. 

B. Configure the job step to use a proxy account. 

C. Configure the SQL Server Agent service to use a local Windows account. 

D. Configure the SQL Server Agent service to use the NetworkService account. 

Answer: B


Q149. DRAG DROP 

You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database instance. 

You need to identify the purpose of each Dynamic Management Views (DMVs). 

What should you do? (To answer, drag the appropriate purpose to the correct DMV in the answer area. Each purpose may be used once, more than once, or not at all. Each DMV may be used once or not at all. Additionally, you may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 


Note: 

* dm_io_virtual_file_stats 

Returns I/O statistics for data and log files. 

Syntax: 

sys.dm_io_virtual_file_stats ( 

{ database_id | NULL } 

, { file_id | NULL } 

* dm_os_performance_counters 

Returns a row per performance counter maintained by the server. 

* dm_exec_query_memory_grants 

Returns information about the queries that have acquired a memory grant or that still require a memory grant to execute. Queries that do not have to wait on a memory grant will not appear in this view. 

* Incorrect: dm_fts_memory_buffers 

Returns information about memory buffers belonging to a specific memory pool that are used as part of a full-text crawl or a full-text crawl range. 

* Incorrect: dm_os_windows_info 

Returns one row that displays Windows operating system version information. 


Q150. You troubleshoot the performance of a SQL Server 2008 instance. 

You need to identify the longest-running common language runtime (CLR) queries. 

Which dynamic management view should you use? 

A. sys.dm_os_wait_stats 

B. sys.dm_exec_requests 

C. sys.dm_exec_sessions 

D. sys.dm_exec_query_stats 

Answer: D



see more 70-432 - TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance