70-432 training tools(1 to 15) for examinee: Apr 2016 Edition

70-432 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-432
Exam name: TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-432 Exam pdf Collection

Accurate of 70-432 dumps materials and resource for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-432 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance exam Today!

2016 Apr 70-432 Study Guide Questions:

Q1. You are managing a SQL Server 2000 instance which includes a database called Products for Home.com. You decide to install a SQL Server 2008 instance for business. You should make sure that third-party applications could run normally on both database instances, you could get the results by conforming to the listed conditions:1. The existed application environments keep common. 2. Minimal database administrative effort.Which is the correct answer? 

A. You should update the SQL Server 2000 application to utilize SQL Server 2008. 

B. You should update the SQL Server 2000 instance application to utilize SQL Server 2008 instance. 

C. Before setting the new application to utilize the new instance. You could install SQL Server 2008 as a named instance 

D. Before setting the new application to utilize the default instance. You could install SQL Server 2008 as a named instance 

Answer: C


Q2. You are managing two SQL Server 2008 computers called SQLTEST1 and SQTEST2, which include a copy of a database named Sales. The database is replicated between SQL1 and SQL2 by using transactional replication. A full backup of each database is performed every night. 

Transaction log backups are performed every hour. Replication latency is typically less than two minutes. One afternoon, the Sales database on SQLTEST1 becomes corrupted. You are unable to repair the database. The Sales database on SQLTEST2 is unaffected. You need to return the Sales database on SQLTEST1 to normal operation as quickly as possible. 

You must ensure a minimum loss of data and minimal impact to users of either server. 

What should you do? 

A. You should reserve the most recent full database backup and the whole transaction logs made since the past backup could be made. 

B. You should reserve only the newest transaction log backup. 

C. You should detach the Sales database on SQL2. Copy the database file to SQL1, and link the database on both servers. 

D. You should reserve a full database backup on SQL2. Reserve the backup to SQL1. 

Answer: D


Q3. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. 

You need to ensure that no suspect pages have been detected in your database. 

What should you do? 

A. Execute sp_helpfile. 

B. Execute DBCC CHECKDB. 

C. Examine the msdb..suspect_pagestable. 

D. Execute DBCC CHECKDBalong with the REPAIR_FASTclause. 

E. Execute DBCC CHECKDBalong with the REPAIR_REBUILDclause. 

F. Restore the database from the most recent full backup. Apply any differential and log backups. 

G. Use the ALTER DATABASEstatement along with the SET EMERGENCYclause. 

H. Use the RESTORE DATABASEstatement along with the PAGESclause. Create a new log backup. Apply all differential and log backups, including the most recent backup. 

I. Use the RESTORE DATABASEstatement along with the PAGESclause. Apply any differential and log backups. Create a new log backup and then restore the new log backup. 

Answer: C


Q4. You are managing a SQL Server 2008 instance which includes a database called Products for Home.com. On the Products database, logged operations are executed. You should make sure that the database could be recovered to a special point in time. Which is the correct answer? 

A. You should clarify that the database utilizes the full recovery model. 

B. You should clarify that the database utilizes the half recovery model. 

C. You should clarify that the database utilizes the Transactions Log. 

D. You should clarify that the database utilizes the store procedure. 

Answer: A


Q5. You are mastering the company database; there are 15 retail stores in your company. On its own SQL Server 2008 computer, every retail store keeps transactions of point-of-sale in a database table called Saling. The Saling table also includes sales information from other stores to enable customer returns to any of the 15 retail stores. You could refresh the data in the main office to every retail store every hour. You should use trigger called trg_Coupon to produce sales coupons based on customer sales and buying patterns. Through using the fewest number of steps, you should set replication between the server in every retail store and a middle server in the mainoffice. in real time. You should not have the Replication. Which is the correct answer? 

A. Snapshot replication should be utilized. You should set the trg_Coupon trigger on the server in every store to utilize the NOT FOR REPLICATION option. 

B. You should utilize merge replication. You should set the trg_Coupon trigger on the server in each retail store to use the NOT FOR REPLICATION option. 

C. You should utilize transactions log between the server in each retail store and the central server in the main office. 

D. You should build multiple merge publications, one at every store and one in the main office. 

Answer: B


70-432 exam cram

Refresh 70-432 free exam:

Q6. You maintain a SQL Server 2008 instance that contains a database named Finance. 

In your absence, a user with a login named Rob will maintain the database snapshots. 

You need to giant the appropriate permissions to the user to delete the database snapshots for the Finance database. 

Which database permission should you giant? 

A. DELETE 

B. CONTROL 

C. DROP DATABASE 

D. ALTER ANY DATASPACE 

Answer: C


Q7. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. 

Mirroring has been configured between two servers. 

You need to ensure that automatic failover will occur when the principal server fails 

What should you do? 

A. . Create a witness server to monitor the mirroring session. 

. On the principal server, use the ALTER DATABASE statement along with the SET WITNESS clause. 

B. . Create a witness server to monitor the mirroring session. 

. On both partner servers, use the ALTER DATABASE statement along with the SET WITNESS clause. 

C. . Create a Microsoft SQL Server Integration Services package on the partner server to monitor the principal server. 

D. . Implement Policy Based Management. 

. Enable the Server Performance management facet. 

Answer: A


Q8. You administer several SQL Server 2008 instances. 

You need to ensure that all SQL Server instances are consistently configured for the following aspects: 

-Naming conventions -Security settings -Force index creation -Avoidance of data fragmentation 

What should you do? 

A. Use the Database Engine Tuning Advisor. 

B. Use the SQL Server Configuration Manager. 

C. Create a policy in Microsoft SQL Server Management Studio. 

D. Create a maintenance plan in Microsoft SQL Server Management Studio. 

Answer: C


Q9. You administer three SQL Server 2008 instances named Instance1, Instance2, and Instance3. Each of the three instances runs on a separate server. A mission-critical database is mirrored between Instance1 and Instance2. Instance3 is configured as the witness. Instance1 is configured as the Principal. You plan to apply an update to the servers that run Instance1 and Instance2. The update requires a restart. 

You need to ensure that the servers meet the following requirements during the update process: 

-Complete the update process in the least amount of time possible. 

-The database must be available on one server during the update of another server. 

-The update process must not cause an automatic failover of the database. 

What should you do? 

A. Install the update on the server that runs Instance2. 

Perform a manual failover of the mirroring session. 

Install the update on the server that runs Instance1. 

B. Remove the mirroring session. Install the update on both servers. 

Re-establish the mirroring session. 

C. Remove the mirroring session. 

Run the SQL Server 2008 Upgrade Advisor Install the update on both servers. 

Re-establish the mirroring session. 

D. Suspend the mirroring session Install the update on both servers. 

E. Suspend the mirroring session. 

Install the update on the server that runs Instance2. 

Resume the mirroring session. 

Perform a manual failover of the mirroring session. 

Install the update on the server that runs Instance1. 

Answer: E


Q10. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. 

The database has been marked as suspect. 

You need to place the database into an EMERGENCY state for troubleshooting. 

What should you do? 

A. Execute sp_helpfile. 

B. Execute DBCC CHECKDB. 

C. Examine the msdb..suspect_pagestable. 

D. Execute DBCC CHECKDBalong with the REPAIR_FASTclause. 

E. Execute DBCC CHECKDBalong with the REPAIR_REBUILDclause. 

F. Restore the database from the most recent full backup. Apply any differential and log backups. 

G. Use the ALTER DATABASEstatement along with the SET EMERGENCYclause. 

H. Use the RESTORE DATABASEstatement along with the PAGESclause. Create a new log backup. Apply all differential and log backups, including the most recent backup. 

I. Use the RESTORE DATABASEstatement along with the PAGESclause. Apply any differential and log backups. Create a new log backup and then restore the new log backup. 

Answer: G


70-432 exam cost

Certified 70-432 questions pool:

Q11. You are managing a SQL Server 2008 instance which includes a database called Products for Home.com. You should not modify the database frequently everyday. You should make sure that you develop a read-only copy of the database for reporting purposes at the beginning of every day .Which is the correct answer? 

A. You should utilize database snapshots. 

B. You should utilize Transactions Log. 

C. You should utilize store procedure 

D. You should utilize schema-bound views and XML schema 

Answer: A


Q12. You are a database administrator for your company. There are four automated testing areas for finished items in the company's manufacturing floor. SQL Server 2008 is used to reserve testing results for every testing area. You should create a replication method to make sure that test results flow from the testing areas to the SQL Server quickly. The results of testing will be used on reporting. Which is the correct answer? 

A. At each of the testing areas for the test results, you should develop a separate snapshot publication. Develop a pull subscription on each distributor to the 

B. At each of the testing areas for the test results, you should develop a separate snapshot publication. Develop a merge subscription on each distributor to the 

C. You should develop a separate transactional publication at each of the testing areas for the test results. Develop push subscriptions on each of the testing areas 

D. You should develop a separate transactional publication at each of the testing areas for the test results. Develop a merge subscription on each distributor to the 

Answer: C


Q13. You are mastering the company database, On a SQL Server 2008, you find out that one of the data files computer is broken. You should reserve the database which is from the most recent configurations of backups. In order to cut the lost, you should find the method as quickly as possible. Which is the correct answer? 

A. You should run a transaction log backup for the database. 

B. You should reserve the old database backup for the database. 

C. You should reserve the most recent store produce log backup for the database. 

D. You should run the whole database backup. 

Answer: A


Q14. You administer a SQL Server 2008 instance. You use an internal application based on SQL Server 2008. The application uses Analysis Services and Reporting Services. Company security policy requires that the surface area for all the deployed components of SQL Server 2008 be configured. 

You need to implement the security policy and devise a method to evaluate the security policy against other database servers. 

What should you do? 

A. Edit the RSReportServer.config configuration file. Distribute the file to all database servers that need to be configured 

B. Use the SQL Server Best Practices Analyzer (BPA) to analyze your database servers. Implement the recommendations of the BPA. 

C. Create policies based on the appropriate facets. Apply the policies against a server group that includes the database servers that need to be configured. 

D. Create a Transact-SQL script based on the sp_configure stored procedure. Use a configuration server to rim the script against a server group that includes the database servers that need to be configured 

Answer: C


Q15. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance. 

You need to configure mirroring between two servers in high-performance mode. 

What should you do? 

A. . Create mirroring endpoints on both partner servers. 

. Use Microsoft SQL Server Management Studio on both partner servers to select the High Performance option, and start mirroring. 

B. . Create mirroring endpoints on both partner servers. 

. On the principal server, use the ALTER DATABASE statement along with the PARTNER SAFETY OFF clause. 

C. . Create mirroring endpoints on both partner servers. 

. Execute the following stored procedure: Sp_configure 'Lightweight Pooling', 1 

D. . Create mirroring endpoints on both partner servers. 

. Use the ALTER ENDPOINT statement along with the ENCRYPTION=DISABLED clause. 

Answer: A



see more 70-432 - TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance