Apr 2016 updated: Examcollection Microsoft 70-412 testing engine 181-195

70-412 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-412
Exam name: Configuring Advanced Windows Server 2012 Services
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-412 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-412 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Configuring Advanced Windows Server 2012 Services
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-412 Exam.

2016 Apr 70-412 Study Guide Questions:

Q181. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The contoso.com domain only contains domain controllers that run Windows Server 2012 R2. 

The forest contains a child domain named child.contoso.com. The child.contoso.com domain only contains domain controllers that run Windows Server 2008 R2. The child.contoso.com domain contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You have access to four administrative user accounts in the forest. The administrative user accounts are configured as shown in the following table. 


You need to ensure that you can add a domain controller that runs Windows Server 2012 R2 to the child.contoso.com domain. 

Which account should you use to run adprep.exe? 

A. Admin1 

B. Admin2 

C. Admin3 

D. Admin4 

Answer: C 

Explanation: 

Adprep.exe performs operations that must be completed on the domain controllers that run 

in an existing Active Directory environment before you can add a domain controller that 

runs that version of Windows Server. 

Preparing to run adprep /domainprep (see step 2 below). 

To help ensure that the adprep /domainprep command runs successfully, complete these 

steps before you run the command on the infrastructure operations master role holder in 

each domain: 

. Make sure that the schema updates that adprep /forestprep performs replicated throughout the forest or that they at least replicated to the infrastructure master for the domain where you plan to run adprep /domainprep. 

. Make sure that you can log on to the infrastructure master with an account that is a member of the Domain Admins group. . Verify that the domain functional level is appropriate. 

Reference: Running Adprep.exe 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd464018(v=ws.10).aspx 


Q182. Your network contains one Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two child domains and six domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


You need to enable universal group membership caching for the Europe office and Asia office sites. 

What should you use? 

A. Set-ADSite 

B. Set-ADReplicationSite 

C. Set-ADDomain 

D. Set-ADReplicationSiteLink 

E. Set-ADGroup 

F. Set-ADForest 

G. Netdom 

Answer: B 

Explanation: 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh852305(v=wps.630).aspx 


Q183. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2012 R2. 

You are creating a central access rule named TestFinance that will be used to grant members of the Authenticated users group access to a folder stored on a Microsoft SharePoint Server 2013 server. 

You need to ensure that the permissions are granted when the rule is published. 

What should you do? 

A. Set the Permissions to Use the following permissions as proposed permissions. 

B. Set the Permissions to Use following permissions as current permissions. 

C. Add a Resource condition to the current permissions entry for the Authenticated Users principal. 

D. Add a User condition to the current permissions entry for the Authenticated Users principal. 

Answer: B 

Explanation: 

To create a central access rule (see step 5 below): In the left pane of the Active Directory Administrative Center, click Tree View, select Dynamic Access Control, and then click Central Access Rules. Right-click Central Access Rules, click New, and then click Central Access Rule. In the Name field, type Finance Documents Rule. In the Target Resources section, click Edit, and in the Central Access Rule dialog box, click Add a condition. Add the following condition: [Resource] [Department] [Equals] [Value] [Finance], and then click OK. In the Permissions section, select Use following permissions as current permissions, click Edit, and in the Advanced Security Settings for Permissions dialog box click Add. 

Note (not A): Use the following permissions as proposed permissions option lets you create the policy in staging. 

6. In the Permission entry for Permissions dialog box, click Select a principal, type Authenticated Users, and then click OK. 

Etc. 

Incorrect: 

Not A. Proposed permissions enable an administrator to more accurately model the impact 

of potential changes to access control settings without actually changing them. 

Reference: Deploy a Central Access Policy (Demonstration Steps) 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh846167.aspx 


Q184. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2. The servers have the Hyper-V server role installed. 

A certification authority (CA) is available on the network. 

A virtual machine named vml.contoso.com is replicated from Server1 to Server2. A virtual 

machine named vm2.contoso.com is replicated from Server2 to Server1. 

You need to configure Hyper-V to encrypt the replication of the virtual machines. 

Which common name should you use for the certificates on each server? 

To answer, configure the appropriate common name for the certificate on each server in 

the answer area. 



Answer: 



Q185. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2. Both servers have the IP Address Management (IPAM) Server feature installed. 

You have a support technician named Tech1. Tech1 is a member of the IPAM Administrators group on Server1 and Server2. You need to ensure that Tech1 can use Server Manager on Server1 to manage IPAM on Server2. To which group on Server2 should you add Tech1? To answer, select the appropriate group in the answer area. 


Answer: 



70-412-exam

Latest 70-412 test preparation:

Q186. Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains two sites named Site1 and Site2 and two domain controllers named DC1 and DC2. DC1 is located in Site1 and DC2 is located in Site2. 

You install an additional domain controller named DC3 in Site1 and you ship DC3 to Site2. 

A technician connects DC3 to Site2. 

You discover that users in Site2 are authenticated only by DC2. 

You need to ensure that the users in Site2 are authenticated by both DC2 and DC3. 

What should you do? 

A. In Active Directory Users and Computers, configure the msDS-PrimaryComputer attribute for DC3. 

B. In Active Directory Users and Computers, configure the msDS-Site-Affinity attribute for DC3. 

C. From Active Directory Sites and Services, move DC3. 

D. From Active Directory Sites and Services, modify the site link between Site1 and Site2. 

Answer: C 

Explanation: 

DC3 needs to be moved to Site2 in AD DS 

Reference: Move a domain controller between sites 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc759326(v=ws.10).aspx 


Q187. HOTSPOT 

Your network contains three Active Directory forests. The forests are configured as shown in the following table. 



A two-way forest trust exists between contoso.com and divisionl.contoso.com. A two-way forest trust also exists between contoso.com and division2.contoso.com. 

You plan to create a one-way forest trust from divisionl.contoso.com to division2.contoso.com. 

You need to ensure that any cross-forest authentication requests are sent to the domain controllers in the appropriate forest after the trust is created. 

How should you configure the existing forest trust settings? 

In the table below, identify which configuration must be performed in each forest. Make only one selection in each column. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q188. Your network contains two Active Directory forests named contoso.com and adatum.com. 

Contoso.com contains one domain. Adatum.com contains a child domain named child.adatum.com. 

Contoso.com has a one-way forest trust to adatum.com. Selective authentication is enabled on the forest trust. 

Several user accounts are migrated from child.adatum.com to adatum.com. 

Users report that after the migration, they fail to access resources in contoso.com. The users successfully accessed the resources in contoso.com before the accounts were migrated. 

You need to ensure that the migrated users can access the resources in contoso.com. 

What should you do? 

A. Replace the existing forest trust with an external trust. 

B. Run netdom and specify the /quarantine attribute. 

C. Disable SID filtering on the existing forest trust. 

D. Disable selective authentication on the existing forest trust. 

Answer: C 

Explanation: 

Security Considerations for Trusts Need to gain access to the resources in contoso.com 

Disabling SID Filter Quarantining on External Trusts Although it reduces the security of your forest (and is therefore not recommended), you can disable SID filter quarantining for an external trust by using the Netdom.exe tool. You should consider disabling SID filter quarantining only in the following situations: 

* Users have been migrated to the trusted domain with their SID histories preserved, and 

you want to grant them access to resources in the trusting domain based on the SID history 

attribute. 

Etc. 

Incorrect: 

Not B. Enables administrators to manage Active Directory domains and trust relationships 

from the command prompt, /quarantine Sets or clears the domain quarantine. 

Not D. Selective authentication over a forest trust restricts access to only those users in a 

trusted forest who have been explicitly given authentication permissions to computer 

objects (resource computers) that reside in the trusting forest. 

Reference: Security Considerations for Trusts 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc755321(v=ws.10).aspx 


Q189. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

From Server Manager, you install the Active Directory Certificate Services server role on Server1. 

A domain administrator named Admin1 logs on to Server1. 

When Admin1 runs the Certification Authority console, Admin1 receive the following error message. 


You need to ensure that when Admin1 opens the Certification Authority console on Server1, the error message does not appear. 

What should you do? 

A. Install the Active Directory Certificate Services (AD CS) tools. 

B. Run the regsvr32.exe command. 

C. Modify the PATH system variable. 

D. Configure the Active Directory Certificate Services server role from Server Manager. 

Answer: D 

Explanation: 

The error message is related to missing role configuration. 

* Cannot Manage Active Directory Certificate Services Resolution: configure the two Certification Authority and Certification Authority Web Enrollment Roles: 


image 

Reference: Cannot manage Active Directory Certificate Services in Server 2012 Error 0x800070002 


Q190. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a single domain. The forest contains three Active Directory sites named SiteA, SiteB, and SiteC. The sites contain four domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


An IP site link exits between each site. 

You discover that the users in SiteC are authenticated by the domain controllers in SiteA and SiteB. 

You need to ensure that the SiteC users are authenticated by the domain controllers in SiteB, unless all of the domain controllers in SiteB are unavailable. 

What should you do? 

A. Create an SMTP site link between SiteB and SiteC. 

B. Crate additional connection objects for DC1 and DC2. 

C. Decrease the cost of the site link between SiteB and SiteC. 

D. Create additional connection objects for DC3 and DC4. 

Answer: C 

Explanation: 

By decreasing the site link cost between SiteB and SiteC the SiteC users would be authenticated by SiteB rather than by SiteA. 


70-412 pdf

Exact 70-412 preparation exams:

Q191. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain 

contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Active Directory Rights Management Services server role installed. 

Your company works with a partner organization that does not have its own Active Directory Rights Management Services (AD RMS) implementation. 

You need to create a trust policy for the partner organization. 

The solution must meet the following requirements: 

. Grant users in the partner organization access to protected content. . Provide users in the partner organization with the ability to create protected content. 

Which type of trust policy should you create? 

A. A federated trust 

B. Windows Live ID 

C. A trusted publishing domain 

D. A trusted user domain 

Answer: A 

Explanation: 

In AD RMS rights can be assigned to users who have a federated trust with Active 

Directory Federation Services (AD FS). This enables an organization to share access to 

rights-protected content with another organization without having to establish a separate 

Active Directory trust or Active Directory Rights Management Services (AD RMS) 

infrastructure. 

Incorrect: 

Not C. Trusted publishing domains allow one AD RMS server to issue use licenses that 

correspond with a publishing license issued by another AD RMS server, but in this scenario 

the partner organization does not have any Active Directory. 

Not D. A trusted user domain, often referred as a TUD, is a trust between AD RMS 

clusters, but in this scenario the partner organization does not have any Active Directory. 

Reference: AD RMS and AD FS Considerations 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd772651(v=WS.10).aspx 


Q192. HOTSPOT 

Your network contains one Active Directory forest named contoso.com and one Active Directory forest named adatum.com. Each forest contains a single domain. 

You have the domain controllers configured as shown in the following table. 


You perform the following three actions: 

Create a user named User1 on DC3. 

Create a file named File1.txt in the SYSVOL folder on DC1. 

Create a Group Policy object (GPO) named GPO1 on DC1 and link GPO1 to 

Site2. 

You need to identify on which domain controller or controllers each object is stored. 

What should you identify? To answer, select the appropriate options in the answer area. 


Answer: 



Q193. You have a Hyper-V host named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 contains a virtual machine named VM1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You fail to start VM1 and you suspect that the boot files on VM1 are corrupt. 

On Server1, you attach the virtual hard disk (VHD) of VM1 and you assign the VHD a drive 

letter of F. 

You need to repair the corrupt boot files on VM1. What should you run? 

A. bootrec.exe /rebuildbcd 

B. bootrec.exe /scanos 

C. bcdboot.exe f:\windows /s c: 

D. bcdboot.exe c:\windows /s f: 

Answer: D 

Explanation: 

Enables you to quickly set up a system partition, or to repair the boot environment located on the system partition. The system partition is set up by copying a simple set of Boot Configuration Data (BCD) files to an existing empty partition. 


Reference: BCDboot Command-Line Options 


Q194. HOTSPOT 

Your network contains two application servers that run Windows Server 2012 R2. The application servers have the Network Load Balancing (NLB) feature installed. 

You create an NLB cluster that contains the two servers. 

You plan to deploy an application named App1 to the nodes in the cluster. App1 uses TCP port 8080 and TCP port 8081. 

Clients will connect to App1 by using HTTP and HTTPS via a single reverse proxy. App1 does not use session state information. 

You need to configure a port rule for Appl. The solution must ensure that connections to App1 are distributed evenly between the nodes. 

Which port rule should you use? 

To answer, select the appropriate rule in the answer area. 


Answer: 



Q195. DRAG DROP 

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains a single domain named contoso.com. 

The forest contains two Active Directory sites named Main and Branch1. The sites connect to each other by using a site link named Main-Branch1. There are no other site links. 

Each site contains several domain controllers. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. Your company plans to open a new branch site named Branch2. The new site will have a WAN link that connects to the Main site only. The site will contain two domain controllers that run Windows Server 2012 R2. 

You need to create a new site and a new site link for Branch2. The solution must ensure that the domain controllers in Branch2 only replicate to the domain controllers in Branch1 if all of the domain controllers in Main are unavailable. 

Which three actions should you perform? 

To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 




see more http://www.pdfcollection.net/70-412-pdf.html
http://www.exambible.com/70-412-exam/