How to pass Microsoft 70-411 Real Exam in 24 Hours [free exam 37-48]

70-411 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-411
Exam name: Administering Windows Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-411 Exam pdf Collection

Simulation of 70-411 free practice exam materials and guidance for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-411 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Administering Windows Server 2012 exam Today!

2016 May 70-411 Study Guide Questions:

Q37. Your network contains one Active Directory domain named contoso.com. The forest functional level is Windows Server 2012. All servers run Windows Server 2012 R2. All client computers run Windows 8.1. 

The domain contains 10 domain controllers and a read-only domain controller (RODC) named RODC01. All domain controllers and RODCs are hosted on a Hyper-V host that runs Windows Server 2012 R2. 

You need to identify which domain controllers are authorized to be cloned by using virtual domain controller cloning. 

Which cmdlet should you use? 

A. Get-ADGroupMember 

B. Get-ADDomainControllerPasswordReplicationPolicy 

C. Get-ADDomainControllerPasswordReplicationPolicyUsage 

D. Get-ADDomain 

E. Get-ADOptionalFeature 

F. Get-ADAccountAuthorizationGroup 

Answer: D 

Explanation: One requirement for cloning a domain controller is an existing Windows Server 2012 DC that hosts the PDC emulator role. You can run the Get-ADDomain and retrieve which server has the PDC emulator role. 

Example: Command Prompt: C:\PS> Get-ADDomain 

Output wouldinclude a line such as: PDCEmulator : Fabrikam-DC1.Fabrikam.com 

Reference: Step-by-Step: Domain Controller Cloning 

http://blogs.technet.com/b/canitpro/archive/2013/06/12/step-by-step-domain-controller-cloning.aspx 

Reference: Get-ADDomain 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/ee617224.aspx 


Q38. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a read-only domain controller (RODC) named RODC1. 

You create a global group named RODC_Admins. 

You need to provide the members of RODC_Admins with the ability to manage the hardware and the software on R0DC1. The solution must not provide RODC_Admins with the ability to manage Active Directory objects. 

What should you do? 

A. From Active Directory Site and Services, configure the Security settings of the RODC1 server object. 

B. From Windows PowerShell, run the Set-ADAccountControlcmdlet. 

C. From a command prompt, run the dsmgmt local roles command. 

D. From Active Directory Users and Computers, configure the Member Of settings of the RODC1 account. 

Answer: C 

Explanation: 

RODC: using the dsmgmt.exe utility to manage local administrators One of the benefits of RODC is that you can add local administrators who do not have full access to the domain administration. This gives them the ability to manage the server but not add or change active directory objects unless those roles are delegated. Adding this type of user is done using the dsmdmt.exe utility at the command prompt. 


Q39. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You need to install and configure the Web Application Proxy role service. 

What should you do? 

A. Install the Active Directory Federation Services server role and the Remote Access server role on different servers. 

B. Install the Active Directory Federation Services server role and the Remote Access server role on the same server. 

C. Install the Web Server (IIS) server role and the Application Server server role on the same server. 

D. Install the Web Server (IIS) server role and the Application Server server role on different servers. 

Answer: A 

Explanation: 

Web Application Proxy is a new Remote Access role service in Windows Server. 2012 R2. 



Q40. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The functional level of the forest is Windows Server 2008 R2. 

All of the user accounts in the marketing department are members of a group named Contoso\MarketingUsers. All of the computer accounts in the marketing department are members of a group named Contoso\MarketingComputers. 

A domain user named User1 is a member of the Contoso\MarketingUsers group. A computer named Computer1 is a member of the Contoso\MarketingComputers group. 

You have five Password Settings objects (PSOs). The PSOs are defined as shown in the following table. 


When User1 logs on to Computer1 and attempts to change her password, she receives an error message indicating that her password is too short. 

You need to tell User1 what her minimum password length is. 

What should you tell User1? 

A. 10 

B. 11 

C. 12 

D. 14 

Answer: A 

Explanation: 

One PSO has a precedence value of 2 and the other PSO has a precedence value of 4. In this case, the PSO that has the precedence value of 2 has a higher rank and, hence, is applied to the object. 


70-411-exam

Up to date 70-411 simulations:

Q41. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run either Windows Server 2008 or Windows Server 2008 R2. You deploy a new domain controller named DC1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You log on to DC1 by using an account that is a member of the Domain Admins group. You discover that you cannot create Password Settings objects (PSOs) by using Active Directory Administrative Center. 

You need to ensure that you can create PSOs from Active Directory Administrative Center. 

What should you do? 

A. Modify the membership of the Group Policy Creator Owners group. 

B. Transfer the PDC emulator operations master role to DC1. 

C. Upgrade all of the domain controllers that run Window Server 2008. 

D. Raise the functional level of the domain. 

Answer: D 

Explanation: 

Fine-grained password policies allow you to specify multiple password policies within a single domain so that you can apply different restrictions for password and account lockout policies to different sets of users in a domain. To use a fine-grained password policy, your domain functional level must be at least Windows Server 2008. To enable fine-grained password policies, you first create a Password Settings Object (PSO). You then configure the same settings that you configure for the password and account lockout policies. You can create and apply PSOs in the Windows Server 2012 environment by using the Active Directory Administrative Center (ADAC) or Windows PowerShell. 

Step 1: Create a PSO Applies To: Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 

Reference: 

http: //technet. microsoft. com/en-us//library/cc754461%28v=ws. 10%29. aspx 


Q42. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 has the DHCP Server server role and the Network Policy Server role service installed. 

Server1 contains three non-overlapping scopes named Scope1, Scope2, and Scope3. Server1 currently provides the same Network Access Protection (NAP) settings to the three scopes. 

You modify the settings of Scope1 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to configure Server1 to provide unique NAP enforcement settings to the NAP non-compliant DHCP clients from Scope1. 

What should you create? 

A. A connection request policy that has the Service Type condition 

B. A connection request policy that has the Identity Type condition 

C. A network policy that has the Identity Type condition 

D. A network policy that has the MS-Service Class condition 

Answer: D 

Explanation: 

MS-Service Class 

Restricts the policy to clients that have received an IP address from a DHCP scope that matches the specified DHCP profile name. This condition is used only when you are deploying NAP with the DHCP enforcement method. To use the MS-Service Class attribute, in Specify the profile name that identifies your DHCP scope, type the name of an existing DHCP profile. 

Open the NPS console, double-click Policies, click Network Policies, and then double-click the policy you want to configure. 

In policy Properties, click the Conditions tab, and then click Add. In Select condition, scroll to the Network Access Protection group of conditions. 

If you want to configure the Identity Type condition, click Identity Type, and then click Add. 

In Specify the method in which clients are identified in this policy, select the items appropriate for your deployment, and then click OK. 

The Identity Type condition is used for the DHCP and Internet Protocol security (IPsec) enforcement methods to allow client health checks when NPS does not receive an Access-Request message that contains a value for the User-Name attribute; in this case, client health checks are performed, but authentication and authorization are not performed. 

If you want to configure the MS-Service Class condition, click MS-Service Class, and then click Add. In Specify the profile name that identifies your DHCP scope, type the name of an existing DHCP profile, and then click Add. 


The MS-Service Class condition restricts the policy to clients that have received an IP address from a DHCP scope that matches the specified DHCP profile name. This condition is used only when you are deploying NAP with the DHCP enforcement method. 

References: http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc731560(v=ws. 10). aspx 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc731220(v=ws. 10). aspx 


Q43. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You have several Windows PowerShell scripts that execute when users log on to their client computer. 

You need to ensure that all of the scripts execute completely before the users can access their desktop. 

Which setting should you configure? To answer, select the appropriate setting in the answer area. 


Answer: 



Q44. You have a DNS server that runs Windows Server 2012 R2. The server hosts the zone for contoso.com and is accessible from the Internet. 

You need to create a DNS record for the Sender Policy Framework (SPF) to list the hosts that are authorized to send email for contoso.com. 

Which type of record should you create? 

A. mail exchanger (MX) 

B. resource record signature (RRSIG) 

C. text (TXT) 

D. name server (NS) 

Answer: C 


70-411 pdf

Vivid 70-411 :

Q45. Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. The domain contains a virtual machine named DC2. 

On DC2, you run Get-ADDCCIoningExcludedApplicationList and receive the output shown in the following table. 


You need to ensure that you can clone DC2. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: A,E 

Explanation: 

Because domain controllers provide a distributed environment, you could not safely clone an Active Directory domain controller in the past. 

Before, if you cloned any server, the server would end up with the same domain or forest, which is unsupported with the same domain or forest. You would then have to run sysprep, which would remove the unique security information before cloning and then promote a domain controller manually. When you clone a domain controller, you perform safe cloning, which a cloned domain controller automatically runs a subset of the sysprep process and promotes the server to a domain controller automatically. 

The four primary steps to deploy a cloned virtualized domain controller are as follows: 

. Grant the source virtualized domain controller the permission to be cloned by 

adding the source virtualized domain controller to the Cloneable Domain 

Controllers group. 

. Run Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet in Windows PowerShell to determine which services and applications on the domain controller are not compatible with the cloning. 

. Run New-ADDCCloneConfigFile to create the clone configuration file, which is stored in the C:\Windows\NTDS. 

. In Hyper-V, export and then import the virtual machine of the source domain controller. 

Run Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet In this procedure, run the Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet on the source virtualized domain controller to identify any programs or services that are not evaluated for cloning. You need to run the Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet before the New-ADDCCloneConfigFilecmdlet because if the New-ADDCCloneConfigFilecmdlet detects an excluded application, it will not create a DCCloneConfig.xml file. To identify applications or services that run on a source domain controller which have not been evaluated for cloning. 

Get-ADDCCloningExcludedApplicationList 

Get-ADDCCloningExcludedApplicationList -GenerateXml 

The clone domain controller will be located in the same site as the source domain controller unless a different site is specified in the DCCloneConfig.xml file. 

Note: 

. The Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet searches the local domain controller for programs and services in the installed programs database, the services control manager that are not specified in the default and user defined inclusion list. The applications in the resulting list can be added to the user defined exclusion list if they are determined to support cloning. If the applications are not cloneable, they should be removed from the source domain controller before the clone media is created. Any application that appears in cmdlet output and is not included in the user defined inclusion list will force cloning to fail. 

. The Get-ADDCCloningExcludedApplicationListcmdlet needs to be run before the New- ADDCCloneConfigFilecmdlet is used because if the New-ADDCCloneConfigFilecmdlet detects an excluded application, it will not create a DCCloneConfig.xml file. 

. DCCloneConfig.xml is an XML configuration file that contains all of the settings the cloned DC will take when it boots. This includes network settings, DNS, WINS, AD site name, new DC name and more. This file can be generated in a few different ways. 

The New-ADDCCloneConfigcmdlet in PowerShell 

By hand with an XML editor 

By editing an existing config file, again with an XML editor (Notepad is not an XML editor.) 




You can populate the XML file. . . . . doesn't need to be empty. . . . . 



References: http: //technet. microsoft. com/en-us/library/hh831734. aspx 

http: //blogs. dirteam. com/blogs/sanderberkouwer/archive/2012/09/10/new-features-in-active-directory-domain-services-in-windows-server-2012-part-13-domain-controller-cloning. aspx 


Q46. You have a server that runs Windows Server 2012 R2. 

You have an offline image named Windows2012.vhd that contains an installation of 

Windows Server 2012 R2. 

You plan to apply several updates to Windows2012.vhd. 

You need to mount Wmdows2012.vhd to D:\Mount. 

Which tool should you use? 

A. Server Manager 

B. Device Manager 

C. Mountvol 

D. Dism 

Answer: D 

Explanation: 

You can use the Deployment Image Servicing and Management (DISM) tool to mount a Windows image from a WIM or VHD file. Mounting an image maps the contents of the image to a directory so that you can service the image using DISM without booting into the image. You can also perform common file operations, such as copying, pasting, and editing on a mounted image. 

To apply packages and updates to a Windows Embedded Standard 7 image, we recommend creating a configuration set and then using Deployment Imaging Servicing and Management (DISM) to install that configuration set. Although DISM can be used to install individual updates to an image, this method carries some additional risks and is not recommended. 


Q47. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. You plan to use fine-grained password policies to customize the password policy settings ofcontoso.com. 

You need to identify to which Active Directory object types you can directly apply the fine-grained password policies. 

Which two object types should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Users 

B. Global groups 

C. computers 

D. Universal groups 

E. Domain local groups 

Answer: A,B 

Explanation: 

First off, your domain functional level must be at Windows Server 2008. Second, Fine-grained password policies ONLY apply to user objects, and global security groups. Linking them to universal or domain local groups is ineffective. I know what you’re thinking, what about OU’s? Nope, Fine-grained password policy cannot be applied to an organizational unit (OU) directly. The third thing to keep in mind is, by default only members of the Domain Admins group can set fine-grained password policies. However, you can delegate this ability to other users if needed. 

Fine-grained password policies apply only to user objects (or inetOrgPerson objects if they are used instead of user objects) and global security groups. 

You can apply Password Settings objects (PSOs) to users or global security groups: 

References: 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc731589%28v=ws. 10%29. aspx 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc731589%28v=ws. 10%29. aspx 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc770848%28v=ws. 10%29. aspx 

http: //www. brandonlawson. com/active-directory/creating-fine-grained-password-policies/ 


Q48. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

An administrator creates a quota as shown in the Quota exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You run the dir command as shown in the Dir exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that D:\Folder1 can only consume 100 MB of disk space. 

What should you do? 

A. From File Server Resource Manager, create a new quota. 

B. From File Server Resource Manager, edit the existing quota. 

C. From the Services console, set the Startup Type of the Optimize drives service to Automatic. 

D. From the properties of drive D, enable quota management. 

Answer: A 

Explanation: 

1. In Quota Management, click the Quota Templates node. 

2. In the Results pane, select the template on which you will base your new quota. 

3. Right-click the template and click Create Quota from Template (or select Create Quota from Template from the Actions pane). This opens the Create Quota dialog box with the summary properties of the quota template displayed. 

4. Under Quota path, type or browse to the folder that the quota will apply to. 

5. Click the Create quota on path option. Note that the quota properties will apply to the entire folder. 

Note: To create an auto apply quota, click the Auto apply template and create quotas on existing and new subfolders option. For more information about auto apply quotas, see Create an Auto Apply Quota. 

6. Under Drive properties from this quota template, the template you used in step 2 to create your new quota is preselected (or you can select another template from the list). Note that the template's properties are displayed under Summary of quota properties. 

7. Click Create. 

Create a new Quota on path, without using the auto apply template and create quota on existing and new subfolders. 




Reference: http: //technet.microsoft.com/en-us/library/cc755603(v=ws.10).aspx 



see more http://www.pdfcollection.net/70-411-pdf.html
http://www.exambible.com/70-411-exam/