Apr 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-411 test question 97-108

70-411 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-411
Exam name: Administering Windows Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-411 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-411 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administering Windows Server 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-411 Exam.

2016 Apr 70-411 Study Guide Questions:

Q97. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All client computers are configured as DHCP clients. 

You link a Group Policy object (GPO) named GPO1 to an organizational unit (OU) that contains all of the client computer accounts. 

You need to ensure that Network Access Protection (NAP) compliance is evaluated on all of the client computers. 

Which two settings should you configure in GPO1? 

To answer, select the appropriate two settings in the answer area. 


Answer: 



Q98. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. You create a Data Collector Set (DCS) named DCS1. 

You need to configure DCS1 to log data to D:\logs. 

What should you do? 

A. Right-click DCS1 and click Properties. 

B. Right-click DCS1 and click Export list. 

C. Right-click DCS1 and click Data Manager. 

D. Right-click DCS1 and click Save template. 

Answer: A 

Explanation: 

The Root Directory will contain data collected by the Data Collector Set. Change this setting if you want to store your Data Collector Set data in a different location than the default. Browse to and select the directory, or type the directory name. 

To view or modify the properties of a Data Collector Set after it has been created, you can: 

* Select the Open properties for this data collector set check box at the end of the Data 

Collector Set Creation Wizard. 

* Right-click the name of a Data Collector Set, either in the MMC scope tree or in the 

console window, and click Properties in the context menu. 

Directory tab: 

In addition to defining a root directory for storing Data Collector Set data, you can specify a 

single Subdirectory or create a Subdirectory name format by clicking the arrow to the right 

of the text entry field. 


Q99. HOTSPOT 

You have a server named Server5 that runs Windows Server 2012 R2. Servers has the Windows Deployment Services server role installed. 

You need to ensure that when client computers connect to Server5 by using PXE, the computers use an unattended file. 

What should you configure? 

To answer, select the appropriate tab in the answer area. 


Answer: 



Q100. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Windows Deployment Services server role installed. 

Server1 contains two boot images and four install images. 

You need to ensure that when a computer starts from PXE, the available operating system 

images appear in a specific order. 

What should you do? 

A. Modify the properties of the boot images. 

B. Create a new image group. 

C. Modify the properties of the install images. 

D. Modify the PXE Response Policy. 

Answer: C 


70-411

Rebirth 70-411 answers:

Q101. Your network contains an Active Directory forest. The forest contains two domains named contoso.com and fabrikam.com. All of the DNS servers in both of the domains run Windows Server 2012 R2. 

The network contains two servers named Server1 and Server2. Server1 hosts an Active Directory-integrated zone for contoso.com. Server2 hosts an Active Directory-integrated zone for fabrikam.com. Server1 and Server2 connect to each other by using a WAN link. 

Client computers that connect to Server1 for name resolution cannot resolve names in fabnkam.com. 

You need to configure Server1 to support the resolution of names in fabnkam.com. The solution must ensure that users in contoso.com can resolve names in fabrikam.com if the WAN link fails. 

What should you do on Server1? 

A. Create a stub zone. 

B. Add a forwarder. 

C. Create a secondary zone. 

D. Create a conditional forwarder. 

Answer: C 

Explanation: 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc771898. aspx 

When a zone that this DNS server hosts is a secondary zone, this DNS server is a secondary source for information about this zone. The zone at this server must be obtained from another remote DNS server computer that also hosts the zone. 

With secondary, you have ability to resolve records from the other domain even if its DNS servers are temporarily unavailable. 

While secondary zones contain copies of all the resource records in the corresponding zone on the master name server, stub zones contain only three kinds of resource records: 

A copy of the SOA record for the zone. 

Copies of NS records for all name servers authoritative for the zone. 

Copies of A records for all name servers authoritative for the zone. 

References: 

http: //www. windowsnetworking. com/articles-tutorials/windows-2003/DNS_Stub_Zones. html 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc771898. aspx 

http: //redmondmag. com/Articles/2004/01/01/The-Long-and-Short-of-Stub-Zones. aspx?Page=2 


Q102. Your network contains a Hyper-V host named Server1 that hosts 20 virtual machines. 

You need to view the amount of memory resources and processor resources each virtual machine uses currently. 

Which tool should you use on Server1? 

A. Hyper-V Manager 

B. Task Manager 

C. Windows System Resource Manager (WSRM) 

D. Resource Monitor 

Answer: A 


Q103. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. 

On all of the domain controllers, Windows is installed in C:\Windows and the Active Directory database is located in D:\Windows\NTDS\. 

All of the domain controllers have a third-party application installed. 

The operating system fails to recognize that the application is compatible with domain controller cloning. 

You verify with the application vendor that the application supports domain controller cloning. 

You need to prepare a domain controller for cloning. 

What should you do? 

A. In D:\Windows\NTDS\, create an XML file named DCCloneConfig.xml and add the application information to the file. 

B. In the root of a USB flash drive, add the application information to an XML file named DefaultDCCIoneAllowList.xml. 

C. In D:\Windows\NTDS\, create an XML file named CustomDCCloneAllowList.xml and add the application information to the file. 

D. In C:\Windows\System32\Sysprep\Actionfiles\, add the application information to an XML file named Respecialize.xml. 

Answer: C 

Explanation: 

Place the CustomDCCloneAllowList.xml file in the same folder as the Active Directory database (ntds. dit) on the source Domain Controller. 


References: 

http: //blogs. dirteam. com/blogs/sanderberkouwer/archive/2012/09/10/new-features-in-active-directory-domain-services-in-windows-server-2012-part-13-domain-controller-cloning. aspx 

http: //www. thomasmaurer. ch/2012/08/windows-server-2012-hyper-v-how-to-clone-a-virtual-domain-controller 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/hh831734. aspx 


Q104. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains six domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


The network contains a server named Server1 that has the Hyper-V server role installed. DC6 is a virtual machine that is hosted on Server1. 

You need to ensure that you can clone DC6. 

What should you do? 

A. Transfer the schema master to DC6. 

B. Transfer the PDC emulator to DC5. 

C. Transfer the schema master to DC4. 

D. Transfer the PDC emulator to DC2. 

Answer: D 

Explanation: 

A deployed Windows Server 2012 domain controller (virtualized or physical) that hosts the PDC emulator role (DC1). To verify whether the PDC emulator role is hosted on a Windows Server 2012 domain controller, run the following Windows PowerShell command: Get-ADComputer (Get-ADDomainController –Discover –Service "PrimaryDC").name –Propertyoperatingsystemversion|fl 

Reference: http: //technet. microsoft. com/en-us/library/hh831734. aspx#steps_deploy_vdc 


70-411 pdf

Verified 70-411 training tools:

Q105. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 P.2. Server1 has the Network Policy and Access Services server role installed. 

You plan to deploy 802. lx authentication to secure the wireless network. 

You need to identify which Network Policy Server (NPS) authentication method supports certificate-based mutual authentication for the 802.1x deployment. 

Which authentication method should you identify? 

A. MS-CHAP 

B. PEAP-MS-CHAPv2 

C. EAP-TLS 

D. MS-CHAP v2 

Answer: C 

Explanation: 

802.1X uses EAP, EAP-TLS, EAP-MS-CHAP v2, and PEAP authentication methods: 

. EAP (Extensible Authentication Protocol) uses an arbitrary authentication method, such as certificates, smart cards, or credentials. 

. EAP-TLS (EAP-Transport Layer Security) is an EAP type that is used in certificate-based security environments, and it provides the strongest authentication and key determination method. 

. EAP-MS-CHAP v2 (EAP-Microsoft Challenge Handshake Authentication Protocol version 2) is a mutual authentication method that supports password-based user or computer authentication. 

. PEAP (Protected EAP) is an authentication method that uses TLS to enhance the security of other EAP authentication protocols. 


Q106. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Domain controllers run either Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, or Windows Server 2012 R2. 

You have a Password Settings object (PSOs) named PSO1. 

You need to view the settings of PSO1. 

Which tool should you use? 

A. Get-ADDefaultDomainPasswordPolicy 

B. Active Directory Administrative Center 

C. Local Security Policy 

D. Get-ADAccountResultantPasswordReplicationPolicy 

Answer: B 

Explanation: 

In Windows Server 2012, fine-grained password policy management is made much easier than Windows Server 2008/2008 R2. Windows Administrators not have to use ADSI Edit and configure complicated settings to create the Password Settings Object (PSO) in the Password Settings Container. Instead we can configure fine-grained password policy directly in Active Directory Administrative Center (ADAC). 


Q107. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. 

You have a Group Policy object (GPO) named GPO1 that contains hundreds of settings. GPO1 is linked to an organizational unit (OU) named OU1. OU1 contains 200 client computers. 

You plan to unlink GPO1 from OU1. 

You need to identify which GPO settings will be removed from the computers after GPO1 is unlinked from OU1. 

Which two GPO settings should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. The managed Administrative Template settings 

B. The unmanaged Administrative Template settings 

C. The System Services security settings 

D. The Event Log security settings 

E. The Restricted Groups security settings 

Answer: A,D 

Explanation: 

There are two kinds of Administrative Template policy settings: Managed and Unmanaged . The Group Policy service governs Managed policy settings and removes a policy setting when it is no longer within scope of the user or computer. 

References: http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc778402(v=ws. 10). aspx http: //technet. microsoft. com/en-us/library/bb964258. aspx 


Q108. Your network is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


Server1 regularly accesses Server2. 

You discover that all of the connections from Server1 to Server2 are routed through Router1. 

You need to optimize the connection path from Server1 to Server2. 

Which route command should you run on Server1? 

A. Route add -p 10.10.10.0 MASK 255.255.255.0 172.23.16.2 METRIC 100 

B. Route add -p 10.10.10.0 MASK 255.255.255.0 10.10.10.1 METRIC 50 

C. Route add -p 10.10.10.12 MASK 255.255.255.0 10.10.10.1 METRIC 100 

D. Route add -p 10.10.10.12 MASK 255.255.255.0 10.10.10.0 METRIC 50 

Answer: A 

Explanation: 

Destination - specifies either an IP address or host name for the network or host. 

subnetmask - specifies a subnet mask to be associated with this route entry. If subnetmask is not specified, 255.255.255.255 is used. 

gateway - specifies either an IP address or host name for the gateway or router to use when forwarding. 

costmetric - assigns an integer cost metric (ranging from 1 through 9,999) to be used in calculating the fastest, most reliable, and/or least expensive routes. If costmetric is not specified, 1 is used. 

interface - specifies the interface to be used for the route that uses the interface number. If an interface is not specified, the interface to be used for the route is determined from the gateway IP address. 

References: http: //support. microsoft. com/kb/299540/en-us 

http: //technet. microsoft. com/en-us/library/cc757323%28v=ws. 10%29. aspx 



see more http://www.pdfcollection.net/70-411-pdf.html
http://www.exambible.com/70-411-exam/