Apr 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-410 vce 136-150

70-410 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-410
Exam name: Installing and Configuring Windows Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-410 Exam pdf Collection

Simulation of 70-410 brain dumps materials and testing material for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-410 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Installing and Configuring Windows Server 2012 exam Today!

2016 Apr 70-410 Study Guide Questions:

Q136. - (Topic 3) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Hyper-V server role installed. You have fixed-size VHD named Files.vhd. 

You need to make the contents in Files.vhd available to several virtual machines. The solution must meet the following requirements: 

. Ensure that if the contents are changed on any virtual machine, the changes are not reflected on the other virtual machines. . Minimize the amount of disk space used. 

What should you do? 

A. Create a fixed-size VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file. 

B. Convert Files.vhd to a dynamically expanding VHD? 

C. Create a dynamically expanding VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file. 

D. Create differencing VHDs that use Files.vhd as the parent disk. 

Answer: D 

Explanation: 

A. A conversion would be needed from VHD to VHDX. Not available to multiple VM’s 

B. Single VHD not available to multiple VM’s. Changes wouldn’t be reflected 

C. A conversion would be needed from VHD to VHDX. Not available to multiple VM’s 

D. Child disk for multiple VM’s with Files.vhd as parent. A differencing disk is associated with another virtual hard disk that you select when you create the differencing disk. This means that the disk to which you want to associate the differencing disk must exist first. This virtual hard disk is called the “parent” disk and the differencing disk is the “child” disk. The parent disk can be any type of virtual hard disk. The differencing disk stores all changes that would otherwise be made to the parent disk if the differencing disk was not being used. The differencing disk provides an ongoing way to save changes without altering the parent disk. You can use the differencing disk to store changes indefinitely, as long as there is enough space on the physical disk where the differencing disk is stored. The differencing disk expands dynamically as data is written to it and can grow as large as the maximum size allocated for the parent disk when the parent disk was created. 


Q137. DRAG DROP - (Topic 3) 

Your company has a main office that contains 225 client computers. The client computers are located on a subnet that uses the network ID of 10.10.1.0/24. 

The company plans to open two branch offices. The offices will be configured as shown in the following table. 


You need to select a network prefix for each office to ensure that there are enough IPv4 addresses for each client computer. 

The solution must minimize the number of unused IP addresses. 

Which network prefixes should you select? 

To answer, drag the appropriate network prefix to the correct branch office in the answer area. 


Answer: 



Q138. - (Topic 3) 

Your company has a remote office that contains 1,600 client computers on a single subnet. You need to select a subnet mask for the network that will support all of the client 

computers. The solution must minimize the number of unused addresses. Which subnet mask should you select? 

A. 255.255.248.0 

B. 255.255.252.0 

C. 255.255.254.0 

D. 255.255.240.0 

Answer: A 


Q139. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


In the perimeter network, you install a new server named Server1 that runs a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2. You need to join Server1 to the contoso.com domain. What should you use? 

A. The New-ADComputer cmdlet 

B. The djoin.exe command 

C. The dsadd.exe command 

D. The Add-Computer cmdlet 

Answer: B 


Q140. HOTSPOT - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2012 R2. 

You need to add a user named User1 to a group named ServerAdmins. 

What command should you run? To answer, select the appropriate options in the answer area. 



Answer: 



pdfcollection.net

Improved 70-410 free exam questions:

Q141. - (Topic 2) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.Server1 has the Hyper-V server role installed. Server1 hosts four virtual machines named VM1, VM2, VM3, and VM4.Server1 is configured as shown in the following table. 


VM3 is used to test applications. 

You need to prevent VM3 from synchronizing its clock to Server1. 

What should you configure? 

A. NUMA topology 

B. Resource control 

C. Resource metering 

D. Virtual Machine Chimney 

E. The VLAN ID 

F. Processor Compatibility 

G. The startup order 

H. Automatic Start Action 

I. Integration Services 

J. Port mirroring 

K. Single-root I/O visualization 

Answer: I 

Explanation: 

Integration Services settings on virtual machines includes services such as operating system shutdown, time synchronization, data exchange, Heart beat, and Backup (volume snapshot services. Thus you should disable the time synchronization using Integration Services. 

References: http://blogs.technet.com/b/virtualization/archive/2008/08/29/backing-up-hyper-v-virtual-machines.aspx Exam Ref 70-410, Installing and Configuring Windows Server 2012 R2, Chapter 3: Configure Hyper-V, Objective 3.1: Create and Configure virtual machine settings, p. 144 


Q142. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains an application server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2. 

You have a client application named App1 that communicates to Server1 by using dynamic TCP ports. 

On Server1, a technician runs the following command: 

New-NetFirewallRule -DisplayNameAllowDynamic -Direction Outbound -LocalPort 1024-65535 -Protocol TCP. Users report that they can no longer connect to Server1 by using Appl. 

You need to ensure that App1 can connect to Server1. 

What should you run on Server1? 

A. Set-NetFirewallRule -DisplayNameAllowDynamic -Action Allow 

B. netshadvfirewall firewall add rule name=allowdynamic action-allow 

C. netshadvfirewall firewall set rule name-allowdynamic new action- allow 

D. Set-NetFirewallRule -DisplayNameAllowDynamic -Direction Inbound 

Answer: D 

Explanation: 

When using the using the Windows Firewall with Advanced Security console. You can select the Inbound Rules node and scroll down in the list, you can see nine different Network Discovery rules. The Direction Inbound rule is the rule that will allow App1 to connect to Server1. 

Exam Ref 70-410: Installing and Configuring Windows Server 2012 R2, Chapter 6: Create and manage Group Policy, Objective 6.4: Configure Windows Firewall, p. 348 Training Guide: Installing and Configuring Windows Server 2012 R2, Chapter 6: Network Administration, Lesson 4: Configuring IPv6/IPv4 Interoperability, p. 269 


Q143. DRAG DROP - (Topic 2) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 runs a Server Core installation of Windows Server 2012 R2. 

You install the DNS Server server role on Server1. 

You need to perform the following configurations on Server1: 

. Create an Active Directory-integrated zone named adatum.com. . Send unresolved DNS client queries for other domain suffixes to the DNS server of your company's Internet Service Provider (ISP). 

Which Windows PowerShell cmdlets should you use? 

To answer, drag the appropriate cmdlet to the correct configuration in the answer area. Each cmdlet may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q144. HOTSPOT - (Topic 3) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

Several users are members of the local Administrators group. 

You need to ensure that all local administrators receive User Account Control (UAC) 

prompts when they run a Microsoft Management Console (MMC). 

Which settings should you modify from the Local Security Policy? To answer, select the 

appropriate settings in the answer area. 


Answer: 



Q145. - (Topic 1) 

You have a Hyper-V host named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

Server1 hosts a virtual machine named VM1 that runs Windows Server 2012 R2. 

VM1 has several snapshots. 

You need to modify the snapshot file location of VM1. 

What should you do? 

A. Right-click VM1, and then click Export. 

B. Shut down VM1, and then modify the settings of VM1. 

C. Delete the existing snapshots, and then modify the settings of VM1. 

D. Pause VM1, and then modify the settings of VM1. 

Answer: C 


70-410 pdf

Simulation 70-410 :

Q146. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains 100 user accounts that reside in an organizational unit (OU) named OU1. 

You need to ensure that a user named User1 can link and unlink Group Policy objects (GPOs) to OU1. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. 

What should you do? 

A. Run the Delegation of Control Wizard on the Policies containers 

B. Run the Set-GPPermission cmdlet 

C. Run the Delegation of Control Wizard on OU1 

D. Modify the permission on the user1 account 

Answer: C 

Explanation: 

A. Not minimum permissions 

B. Grants a level of permissions to a security principal for one GPO or all the GPOs in a domain 

C. Minimizes delegated permission to a single OU 

D. Will not allow GPO changes to the OU Delegation of Control Wizard The following are common tasks that you can select to delegate control of them: Create, delete, and manage user accounts Reset user passwords and force password change at next logon Read all user information Modify the membership of a group Join a computer to a domain Manage Group Policy links Generate Resultant Set of Policy (Planning) Generate Resultant Set of Policy (Logging) Create, delete, and manage inetOrgPerson accounts Reset inetOrgPerson passwords and force password change at next logon Read all inetOrgPerson information 


Q147. - (Topic 2) 

You have two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2. Server1 has the DHCP Server server role installed. 

You need to create an IPv6 reservation for Server2. 

Which two values should you obtain from Server2? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. the hardware ID 

B. the DHCPv6 unique identifier 

C. the DHCPv6 identity association ID 

D. the SMSBIOS GUID 

E. the MAC address 

Answer: B,C 

Explanation: 

The Add-DhcpServerv6Reservation cmdlet reserves a specified IPv6 address for the client identified by the specified Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) v6 unique identifier (ID) (DUID) and identity association ID (IAID). 


Q148. - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains 100 user accounts that reside in an organizational unit (OU) named OU1. 

You need to ensure that a user named User1 can link and unlink Group Policy objects (GPOs) to OU1. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. 

What should you do? 

A. Run the Delegation of Control Wizard on OU1. 

B. Add User1 to the Group Policy Creator Owners group. 

C. Modify the permission on the \\Contoso.com\SYSVOL\Contoso.com\Policies folder. 

D. Modify the permissions on the User1 account. 

Answer: A 

Explanation: 

The Delegation of Control Wizard allows you to delegate tasks, active Directory Object types and to set permissions. 


Q149. - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a member server named Server1 and a domain controller named DC2.All servers run Windows Server 2012 R2.All domain controllers are configured as DNS servers. 

On Server1, you open Server Manager and you add DC2 as another server to manage. 

From Server Manager on Server1, you right-click DC2 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that when you right-click DC2, you see the option to run DNS Manager. 

What should you do? 

A. On Server1, install the Role Administration Tools. 

B. In the domain, add Server1 to the DNS Admins group. 

C. On DC2 and Server1, run winrmquickconfig. 

D. On DC2, install the Feature Administration Tools. 

Answer: A 

Explanation: 

The Domain Name System (DNS) role is a role that provides a standard method for associating names with numeric Internet addresses. This lets users refer to network computers by using easy-to-remember names instead of a long series of numbers. Windows DNS services can be integrated with DHCP services, eliminating the need to add DNS records as computers are added to the network. 


Q150. - (Topic 2) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You try to install the Microsoft .NET Framework 3.5 Features feature on Server1, but the 

installation fails repeatedly. 

You need to ensure that the feature can be installed on Server1. 

What should you do? 

A. Run the Add-AppxProvisionedPackage cmdlet. 

B. Disable User Account Control (UAC). 

C. Connect Server1 to the Internet. 

D. Remove the .NET Framework 4.5 Features feature. 

Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/70-410-pdf.html