Tips to Pass 70-410 Exam (256 to 270)

70-410 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-410
Exam name: Installing and Configuring Windows Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-410 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-410 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-410 Exam.

2016 Apr 70-410 Study Guide Questions:

Q256. - (Topic 2) 

Your network contains several servers that run Windows Server 2012 R2 and client computers that run Windows 8.1. 

You download several signed Windows PowerShell scripts from the Internet. 

You need to run the PowerShell scripts on all of the servers and all of the client computers. 

What should you modify first? 

A. The environment variables on all of the servers 

B. The execution policy on all of the servers 

C. The execution policy on all of the client computers 

D. The environment variables on all client computers 

Answer: C 

Explanation: 

The default execution policy of Windows Server 2012 is RemoteSigned meaning that as long as a valid signature is used on the scripts, they will run. However, the client computers have a default execution policy of restricted meaning that no scripts will run in PowerShell whatsoever, so this would have to be changed before the scripts could be executed on the client computers. 


Q257. - (Topic 3) 

You have a server named Server1 that runs a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2. You attach a 4-TB disk to Server1. 

The disk is configured as an MBR disk. You need to ensure that you can create a 4-TB volume on the disk. 

Which Diskpart command should you use? 

A. Expand 

B. Attach 

C. Automount 

D. Convert 

Answer: D 

Explanation: 

Explanation: You can use Diskpart to convert a basic disk to a dynamic disk. The basic disk can either be empty or contain either primary partitions or logical drives. The basic disk can be a data disk or system or boot drive. A MBR file structure is only capable of 2TB maximum. The disk will have to be converted to a GPT file structure. GPT is capable of 18 exabytes volumes. Convert gpt – Converts an empty basic disk with the master boot record (MBR) partition style into a basic disk with the GUID partition table (GPT) partition style. The disk may be a basic or a dynamic disk but it must not contain any valid data partitions or volumes. 


Q258. - (Topic 3) 

Your network contains two Active Directory forests named contoso.com and adatum.com. All servers run Windows Server 2012 R2. 

A one-way external trust exists between contoso.com and adatum.com. 

Adatum.com contains a universal group named Group1. You need to prevent Group1 from being used to provide access to the resources in contoso.com. 

What should you do? 

A. Modify the Managed By settings of Group1. 

B. Modify the Allowed to Authenticate permissions in adatum.com. 

C. Change the type of Group1 to distribution. 

D. Modify the name of Group1. 

Answer: B 

Explanation: 

* Accounts that require access to the customer Active Directory will be granted a special right called Allowed to Authenticate. This right is then applied to computer objects (Active Directory domain controllers and AD RMS servers) within the customer Active Directory to which the account needs access. 

* For users in a trusted Windows Server 2008 or Windows Server 2003 domain or forest to be able to access resources in a trusting Windows Server 2008 or Windows Server 2003 domain or forest where the trust authentication setting has been set to selective authentication, each user must be explicitly granted the Allowed to Authenticate permission on the security descriptor of the computer objects (resource computers) that reside in the trusting domain or forest. 


Q259. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two domain controllers named DC1 and DC2. You install Windows Server 2012 on a new computer named DC3. You need to manually configure DC3 as a domain controller. Which tool should you use? 

A. Server Manager 

B. winrm.exe 

C. Active Directory Domains and Trusts 

D. dcpromo.exe 

Answer: A 


Q260. - (Topic 1) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 

R2.Server1 has the Hyper-V server role installed. 

Server1 hosts four virtual machines named VM1, VM2, VM3, and VM4. 

Server1 is configured as shown in the following  table. 


You plan to schedule a complete backup of Server1 by using Windows Server Backup. 

You need to ensure that the state of VM1 is saved before the backup starts. 

What should you configure? 

A. NUMA topology 

B. Resource control 

C. resource metering 

D. virtual Machine Chimney 

E. The VLAN ID 

F. Processor Compatibility 

G. The startup order 

H. Automatic Start Action 

I. Integration Services 

J. Port mirroring 

K. Single-root I/O virtualization 

Answer: I 

Explanation: 

The Integration Services settings on virtual machines include services such as operating system shutdown, time synchronization, data exchange, Heartbeat, and Backup (volume snapshot services). This snapshot will ensure that the state of VM1 is saved prior to backup. 

References: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd405549(v=vs.85).aspx Exam Ref 70-410, Installing and Configuring Windows Server 2012 R2, Chapter 3: Configure Hyper-V, Objective 3.1: Create and Configure virtual machine settings, p.144 


70-410

Update 70-410 actual test:

Q261. - (Topic 2) 

You perform a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2 on a server named Server1. 

You need to add a graphical user interface (GUI) to Server1. 

Which tool should you use? 

A. The setup.exe command 

B. The dism.exe command 

C. The imagex.exe command 

D. The Add-WindowsPackage cmdlet 

Answer: B 

Explanation: 

The DISM command is called by the Add-WindowsFeature command. Here is the systax for DISM: 

Dism /online /enable-feature /featurename:ServerCore-FullServer /featurename:ServerGui-Shell /featurename:Server-Gui-Mgmt 


Q262. - (Topic 2) 

Your network contains a production Active Directory forest named contoso.com and a test Active Directory forest named contoso.test. A trust relationship does not exist between the forests. 

In the contoso.test domain, you create a backup of a Group Policy object (GPO) named GPO1. 

You transfer the backup of GPO1 to a domain controller in the contoso.com domain. 

You need to create a GPO in contoso.com based on the settings of GPO1.You must achieve this goal by using the minimum amount of Administrative effort. 

What should you do? 

A. From Windows PowerShell, run the Get- GPO cmdlet and the Copy- GPO cmdlet. 

B. From Windows PowerShell, run the New- GPO cmdlet and the Import- GPO cmdlet. 

C. From Group Policy Management, create a new starter GPO. Right-click the new starter GPO, and then click Restore from Backup. 

D. From Group Policy Management, right-click the Croup Policy Objects container, and then click Manage Backups. 

Answer: B 

Explanation: 

A. Copy-GPO requires domain trust / copy from one domain to another domain within the same forest. 

B. The Import-GPO cmdlet imports the settings from a GPO backup into a specified target GPO. The target GPO can be in a different domain or forest than that from which the backup was made and it does not have to exist prior to the operation. 

C. This would create a starter GPO, not a GPO. 

D: You can also restore GPOs. This operation takes a backed-up GPO and restores it to the same domain from rom the GPO’s original which it was backed up. You cannot restore a GPO from backup into a domain different f domain. The New-GPO cmdlet creates a new GPO with a specified name. By default, the newly created GPO is not linked to a site, domain, or organizational unit (OU). The Import-GPO cmdlet imports the settings from a GPO backup into a specified target GPO. The target GPO can be in a different domain or forest than that from which the backup was made and it does not have to exist prior to the operation. The Restore-GPO cmdlet restores a GPO backup to the original domain from which it was saved. If the original domain is not available, or if the GPO no longer exists in the domain, the cmdlet fails. 

Since the GPO’s original domain is different and there is no trust relationship between forests, you should execute the New-GPO command and import the already existing command into the ‘new’ domain. 


Q263. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains 100 user accounts that reside in an organizational unit (OU) named 0U1. You need to ensure that a user named User1 can link and unlink Group Policy objects (GPOs) to OU1. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. 

What should you do? 

A. Modify the permissions on OU1. 

B. Run the Set-GPPermission cmdlet. 

C. Add User1 to the Group Policy Creator Owners group. 

D. Modify the permissions on the User1 account. 

Answer: A 

Explanation: 



Q264. - (Topic 3) 

You have a server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2 and has the File and Storage Services server role installed. You attach four 500-GB disks to Server1. You need to configure the storage to meet the following requirements: 

. Storage for an application named Application1 must be provided. Application1 requires 20 GB and will require a maximum of 800 GB in three years. . Storage for an application named Application2 must be provided. Application2 requires 20 GB and will require a maximum of 900 GB in three years. . The solution must provide the ability to dynamically add storage without requiring configuration changes to the applications. . The storage must be available if a single disk fails. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. From File and Storage Services, create virtual disks by using fixed provisioning. 

B. From File and Storage Services, create a storage pool that uses all four disks. 

C. From Disk Management, create two new mirror volumes that use two disks each. 

D. From Disk Management, create a new RAID-5 volume that uses all four disks. 

E. From File and Storage Services, create virtual disks by using thin provisioning. 

Answer: B,E 


Q265. HOTSPOT - (Topic 1) 

You have a Hyper-V host named Hyperv1 that runs Windows Server 2012 R2. Hyperv1 hosts a virtual machine named Server1. Server1 uses a disk named Server1.vhdx that is stored locally on Hyperv1. 

You stop Server1, and then you move Server1.vhdx to an iSCSI target that is located on another server. 

You need to configure Server1 to meet the following requirements: 

. Ensure that Server1 can start by using Server1.vhdx. 

. Prevent Server1.vhdx from consuming more than 500 IOPS on the iSCSI target. 

Which two objects should you configure? 

To answer, select the appropriate two objects in the answer area. 


Answer: 



pdfcollection.net

Pinpoint 70-410 :

Q266. HOTSPOT - (Topic 2) 

You have a server named DHCP1 that runs Windows Server 2012 R2. DHCP1 does not 

have access to the Internet. 

All roles are removed completely from DHCP1. 

You mount a Windows Server 2012 R2 installation image to the C:\Mount folder. 

You need to install the DHCP Server server role on DHCP1 by using Server Manager. 

Which folder should you specify as the alternate path for the source files? 

To answer, select the appropriate folder in the answer area. 


Answer: 



Q267. - (Topic 2) 

You have a print server named Print1 that runs Windows Server 2012 R2. Print1 has 10 shared printers. You need to change the location of the spool folder. 

What should you modify? 

A. The properties of the Print Spooler service 

B. The Print Server Properties 

C. The user environment variables 

D. The PrintQueue.inf file 

Answer: A 


Q268. HOTSPOT - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

Technicians use Windows Deployment Services (WDS) to deploy Windows Server 2012 R2. 

The network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Hyper-V server role installed. 

You need to ensure that you can use WDS to deploy Windows Server 2012 R2 to a virtual machine named VM1. 

Which settings should you configure? 

To answer, select the appropriate settings in the answer area. 


Answer: 



Q269. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2. 

You need to create 3-TB virtual hard disk (VHD) on Server1. 

Which tool should you use? 

A. New-StorageSubsytemVirtualDisk 

B. File Server Resource Manager (FSRM) 

C. Server Manager 

D. Computer Management 

Answer: A 

Explanation: 

For other questions to create a VHD (file) you can use computer management. 

-Share and storage management (2008 only) 

-New-storagesubsystemVirtualDisk (this is a virtual disk, NOT a virtual hard disk) 

-Server Manager (you would use this to create virtual disks, not virtual hard disks) 


Q270. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory forest that contains three domains. A group named Group1 is configured as a domain local distribution group in the forest root domain. You plan to grant Group1 read-only access to a shared folder named Share1. Share1 is located in a child domain. 

You need to ensure that the members of Group1 can access Share1. 

What should you do first? 

A. Convert Group1 to a global distribution group. 

B. Convert Group1 to a universal security group. 

C. Convert Group1 to a universal distribution group. 

D. Convert Group1 to a domain local security group 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/70-410-pdf.html