70-410 free samples(151 to 165) for client: Mar 2016 Edition

70-410 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-410
Exam name: Installing and Configuring Windows Server 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-410 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-410 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-410 Exam.

2016 Mar 70-410 Study Guide Questions:

Q151. DRAG DROP - (Topic 1) 

You plan to deploy a DHCP server that will support four subnets. The subnets will be configured as shown in the following table. 


You need to identify which network ID you should use for each subnet. 

What should you identify? 

To answer, drag the appropriate network ID to the each subnet in the answer area. 


Answer: 



Q152. - (Topic 2) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

A network technician installs a new disk on Server1 and creates a new volume. The properties of the new volume are shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that you can enable NTFS disk quotas for volume D. 

What should you do first? 

A. Install the File Server Resource Manager role service. 

B. Format volume D. 

C. Run the convert.exe command. 

D. Convert the disk to a dynamic disk. 

Answer: B 

Explanation: 

ReFS-formatted disks cannot use NTFS disk quotas, so the drive must be formatted as an NTFS partition 


Q153. - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a single domain. The domain contains two domain controllers named DC1 and DC2 that run Windows Server 2012 R2. 

The domain contains a user named User1 and a global security group named Group1. 

You reconfigure DC2 as a member server in the domain. 

You need to add DC2 as the first domain controller in a new domain in the forest. 

Which cmdlet should you run? 

A. Add-AdPrincipalGroupMembership 

B. Install-AddsDomainController 

C. Install WindowsFeature 

D. Install AddsDomain 

E. Rename-AdObject 

F. Set AdAccountControl 

G. Set-AdGroup 

H. Set-User 

Answer: C 

Explanation: 

Since a member server does not have Active Directory Domain Services installed, you must install this role before you can configure the new Domain Controller (which would require you to run Install-ADDSForest). 

Topic 2, Volume B 


Q154. - (Topic 3) 

You have an Active Directory domain named contoso.com. You have a domain controller named Server1 that is configured as a DNS server. Server1 hosts a standard primary zone for contoso.com. The DNS configuration of Server1 is shown in the exhibit. 


You discover that stale resource records are not automatically removed from the contoso.com zone. 

You need to ensure that the stale resource records are automatically removed from the contoso.com zone. 

What should you do? 

A. Set the scavenging period of Server1 to 0 days. 

B. Modify the Server Aging/Scavenging properties. 

C. Configure the aging properties for the contoso.com zone. 

D. Convert the contoso.com zone to an Active Directory-integrated zone. 

Answer: C 

Explanation: 

Scavenging or aging as it is also known as automates the deletion of old records. When scavenging is disabled, these records must be deleted manually or the size of the DNS database can become large and have an adverse effect on performance. In the exhibit it shows that scavenging is enabled on Server1, thus you should configure the aging properties for the zone. 


Q155. - (Topic 3) 

You have a Hyper-V host named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 hosts 50 virtual machines that run Windows Server 2012 R2. 

Your company uses smart cards for authentication. 

You need to ensure that you can use smart card authentication when you connect to the virtual machine by using Virtual Machine Connection. 

What should you configure? 

A. The RemoteFX settings 

B. The Enhanced Session Mode Policy 

C. The NUMA Spanning settings 

D. The Integration Services settings 

Answer: B 


70-410 study guide

Most up-to-date 70-410 free exam:

Q156. DRAG DROP - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2 and is configured as the only domain controller. 

You need to retrieve a list of all the user accounts. The list must include the last time each user was authenticated successfully. 

Which Windows PowerShell command should you run? 

To answer, drag the appropriate cmdlet or property to the correct locations to complete the PowerShell command in the answer area. Each cmdlet or property may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q157. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

On a server named Core1, you perform a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2.You join Core1 to the adatum.com domain. 

You need to ensure that you can use Event Viewer on Server1 to view the event logs on Core1. 

What should you do on Core1? 

A. Run the Enable-NetFirewallRule cmdlet. 

B. Run the Disable-NetFirewallRule cmdlet. 

C. Install Windows Management Framework. 

D. Install Remote Server Administration Tools (RSAT). 

Answer: A 

Explanation: 

Event Viewer is a DCOM service which you can enable by either using sconfig to configure remote management or, if you only wish to change the firewall rule for DCOM, enabling the DCOM inbound firewall rule via PowerShell or Windows Firewall with Advanced Security. 


Q158. - (Topic 3) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You plan to create an image of Server1. 

You need to remove the source files for all server roles that are not installed on Server1. 

Which tool should you use? 

A. servermanagercmd.exe 

B. imagex.exe 

C. ocsetup.exe 

D. dism.exe 

Answer: D 

Explanation: 

servermanagercmd.exe – The ServerManagerCmd.exe command-line tool has been deprecated in Windows Server 2008 R2. imagex.exe – ImageX is a command-line tool in Windows Vista that you can use to create and manage Windows image (.wim) files. A .wim file contains one or more volume images, disk volumes that contain images of an installed Windows operating system. dism.exe – Deployment Image Servicing and Management (DISM.exe) is a command-line tool that can be used to service a Windows image or to prepare a Windows Preinstallation Environment (Windows PE) image. It replaces Package Manager (Pkgmgr.exe), PEimg, and Intlcfg that were included in Windows Vista. The functionality that was included in these tools is now consolidated in one tool(DISM.exe), and new functionality has been added to improve the experience for offline servicing. DISM can Add, remove, and enumerate packages. ocsetup.exe – The Ocsetup.exe tool is used as a wrapper for Package Manager (Pkgmgr.exe) and for Windows Installer (Msiexec.exe). Ocsetup.exe is a command-line utility that can be used to perform scripted installs and scripted uninstalls of Windows optional components. The Ocsetup.exe tool replaces the Sysocmgr.exe tool that Windows XP and Windows Server 2003i use. 

The Dism utility can be used to create and mount an image of Server1. 

References: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc749447(v=ws.10).aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd744382(v=ws.10).aspx 

Training Guide: Installing and Configuring Windows Server 2012 R2: Chapter 2: Deploying Servers, p. 44 Exam Ref 70-410: Installing and Configuring Windows Server 2012 R2: Chapter 1: Installing and Configuring Servers, p. 19-22 


Q159. HOTSPOT - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The network contains two subnets. The subnets are configured as shown in the following table. 


The network contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the DHCP Server server role installed. Server1 is configured to lease IP addresses to the two subnets. 

You add three new printers to the MainOffice subnet. The printers have static IP addresses. The IP addresses are consecutive. 

You need to create an exclusion range that contains the IP addresses of the printers. 

From which node should you configure the exclusion range? To answer, select the appropriate node in the answer area. 


Answer: 



Q160. - (Topic 3) 

Which of the following groups do you use to consolidate groups and accounts that either span multiple domains or the entire forest? 

A. Global 

B. Domain local 

C. Built-in 

D. Universal 

Answer: D 

Explanation: 

A. Incorrect: Global groups cannot contain users from other domains. 

B. Incorrect: Domain local groups cannot have permissions for resources in other domains. 

C. Incorrect: Built-in groups have no inherent cross-domain qualities. 

D. Correct: Universal groups, like global groups, are used to organize users according to their resource access needs. You can use them to organize users to facilitate access to any resource located in any domain in the forest through the use of domain local groups. Universal groups are used to consolidate groups and accounts that either span multiple domains or the entire forest. 


70-410 free draindumps

Tested 70-410 actual exam:

Q161. - (Topic 3) 

You work as an administrator at Contoso.com. The Contoso.com network consists of a single domain named Contoso.com. All servers on the Contoso.com network have Windows Server 2012 R2 installed. You have been instructed to make sure that a server, named ENSUREPASS-SR07, is configured to be managed remotely from ENSUREPASS-SR01 using Server Manager. 

Which of the following is not a valid option to take? (Choose all that apply.) 

A. You could access the server manager on ENSUREPASS-SR07. 

B. You could access the server manager on ENSUREPASS-SR13. 

C. You could run the %windir%\system32\Configure-SMRemoting.exe from an elevated command prompt on ENSUREPASS-SR13. 

D. You could run the Configure-SMRemoting.exe – enable cmdlet on ENSUREPASS-SR07. 

Answer: B,C 


Q162. - (Topic 3) 

Server1 runs Windows Server 2012 R2 and is installed as an FTP server. Client uses App1 to connect to Server1 for FTP. App1 uses TCP port 21 for control and a dynamic port for data. You have allowed port 21 in firewall. What should you do next in order to allow clients to use App1 to connect to server1 using ftp. 

A. At Server1 allow firewall rule of outbound 

B. At Server1 allow firewall rule of inbound 

C. Netsh advfirewall domainprofile state off 

D. Netsh advfirewall set global StatefulFtp enable 

Answer: D 

Explanation: 

Set global statefulftp Configures how Windows Firewall with Advanced Security handles FTP traffic that uses an initial connection on one port to request a data connection on a different port. This affects both active and passive FTP. 


Q163. - (Topic 3) 

You work as a senior administrator at Contoso.com. The Contoso.com network consists of a single domain named Contoso.com. All servers on the Contoso.com network have Windows Server 2012 installed, and all workstations have Windows 8 installed. 

You are running a training exercise for junior administrators. You are currently discussing the Always Offline Mode. 

Which of the following is TRUE with regards to the Always Offline Mode? (Choose all that apply.) 

A. It allows for swifter access to cached files and redirected folders. 

B. To enable Always Offline Mode, you have to satisfy the forest and domain functional-level requirements, as well as schema requirements 

C. It allows for lower bandwidth usage due to users are always working offline. 

D. To enable Always Offline Mode, you must have workstations running Windows 7 or Windows Server 2008 R2. 

Answer: A,C 

Explanation: 

There are no domain/forest/schema requirements, but clients must be running Windows 

8/Windows Server 2012 or later. 

Offline Files have four modes of operation: 

Online Slow link Auto offline Manual offline Offline Files transition between the three modes online, slow link and auto offline depending on connection speed. The user can always override the automatic mode selection by manually switching to manual offline mode. To determine the connection speed two pings with default packet size are sent to the file server. If the average round-trip time is below 80 ms (Windows 7) or 35 ms (Windows 8), the connection is put into online mode, otherwise into slow link mode. The latency value of 35/80 ms is configurable through the Group Policy setting Configure slow-link mode. Reads, Writes and Synchronization In online mode, changes to files are made on the file server as well as in the local cache (this induces a performance hit – see this article for details). Reads are satisfied from the local cache (if in sync). In slow link mode, changes to files are made in the local cache. The local cache is background-synchronized with the file server every 6 hours (Windows 7) or 2 hours (Windows 8), by default. This can be changed through the Group Policy setting Configure Background Sync. . In auto offline mode, all reads and writes go to the local cache. No synchronization occurs. . In manual offline mode, all reads and writes go to the local cache. No synchronization occurs by default, but background synchronization can be enabled through the Group Policy setting Configure Background Sync. 


Q164. - (Topic 3) 

You work as an administrator at Contoso.com. The Contoso.com network consists of a single domain named Contoso.com. 

Contoso.com has a domain controller, named ENSUREPASS-DC01, which has Windows Server 2012 R2 installed. Another Contoso.com domain controller, named ENSUREPASS-DC02, has Windows Server 2008 R2 installed. 

You have deployed a server, named ENSUREPASS-SR15, on Contoso.com’s perimeter network. ENSUREPASSSR15 is running a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2. 

You have been instructed to make sure that ENSUREPASS-SR15 is part of the Contoso.com domain. 

Which of the following actions should you take? 

A. You should consider making use of Set-Computer Windows PowerShell cmdlet on ENSUREPASS-SR15. 

B. You should consider making use of Get-Computer Windows PowerShell cmdlet on ENSUREPASS-SR15. 

C. You should consider making use of Test-Computer Windows PowerShell cmdlet on ENSUREPASS-SR15. 

D. You should consider making use of Add-Computer Windows PowerShell cmdlet on ENSUREPASS-SR15. 

Answer: D 

Explanation: 

Add-Computer – Add the local computer to a domain or workgroup. 


Q165. - (Topic 3) 

You perform a Server Core Installation of window Server 2012 R2 on server named Server1. 

You need to add a graphical user interface (GUI) to server1. Which tool should you use? 

A. the Add-WindowsFeature cmdlet 

B. the Install-Module cmdlet 

C. the setup.exe command 

D. the Add-WindowsPackage cmdlet 

Answer: A