[Practical] 70-400 Microsoft test engine 69-85 (Apr 2016)

70-400 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-400
Exam name: TS:MS System Center Operations Manager, Configuring
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-400 Exam pdf Collection

High quality of 70-400 exam cram materials and testing material for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-400 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS System Center Operations Manager, Configuring exam Today!

2016 Apr 70-400 Study Guide Questions:

Q69. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. Your company has 10 Microsoft SQL Server 2005 computers and 5 SQL Server 2000 computers. Currently, you do not receive alerts for long-running SQL S2005 agent jobs. You need to monitor the job duration of only the SQL 2005 agent jobs. What should you do?

A.

A. Enable the agent proxy for agents on all domain controllers.

B. Configure the agent action account to run as a domain account on the domain controller.

C. Install the Active Directory Helper Object on the domain controller.

D. Install the Active Directory Helper Object on the Management Server.

Answer: C


70-400 free draindumps

Actual 70-400 pdf:

Q79. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You need to reduce the data retention period for reporting data. What should you do?

A. Reduce the values for database grooming in the ReportingServer database.

B. Increase the values for database grooming in the ReportingServer database.

C. Reduce the values for database grooming in the OperationsManagerDW database.

D. Increase the values for database grooming in the OperationsManagerDW database.

Answer: C


Q80. You deploy System Center Operations Manager 2007 with a single Management Group. You need to back up the minimum components required to recover your Management Group. What should you do?

A. Back up the OperationsManagerDW database. Back up the SDK encryption key on the Root Management Server.

B. Back up the OperationsManager database. Back up the SDK encryption key on the Root Management Server.

C. Back up the OperationsManagerDW database. Back up the management packs on the Root Management Server.

D. Back up the OperationsManager database. Back up the management packs on the Root Management Server.

Answer: B


Q81. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You deploy agents to all Microsoft Windows 2000 Server computers and Windows Server 2003 computers in your Active Directory environment. You import a sealed management pack from a third-party software vendor. A specific monitor in this management pack runs on all Windows computers by default. You need to configure this monitor to run on only Windows Server 2003 domain controllers. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Disable the monitor for all Windows Server 2003 computers.

B. Enable the monitor for all Windows computers.

C. Enable the monitor for all Windows Server 2003 domain controllers.

D. Enable the monitor for all Windows 2000 Server domain controllers.

E. Disable the monitor for all Windows computers.

Answer: CE


Q82. Your companys System Center Operations Manager 2007 environment 

contains the following servers:

a Root Management Server (RMS)     

an Operations Database server     

a secondary Management Server

You need to move the Operations Manager database to a new Microsoft SQL Server computer named 

SQLServer1. You also need to configure the RMS to communicate with SQLServer1.

What should you do?

A. Detach the Operations Manager database, copy it to SQLServer1, and attach it to SQLServer1. Update the registry on SQLServer1 with the RMS name, and restart the Operations Manager services.

B. Detach the Operations Manager database, copy it to SQLServer1, and attach it to SQLServer1. Update the registry on the RMS with the SQLServer1 name, and restart the Operations Manager services.

C. Run the Operations Manager 2007 SETUPOM.exe command on SQLServer1. Update the registry on SQLServer1 with the RMS name, and restart the Operations Manager services.

D. Run the Operations Manager 2007 SETUPOM.exe command on the RMS. Update the registry on the RMS with the SQLServer1 name, and restart the Operations Manager services.

Answer: B


Q83. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install agents on all of the companys Microsoft Windows XP Professional client computers. You import the Windows Client 2000/XP Operating System Management Pack on the Management Server. You need to generate alerts for one of the Windows XP Professional client computers. What should you do?

A. Using the Operations Console, remove the agent from the client computer, and add the agent to agentless 

managed devices.

B. Using the Operations Console, move the client computer to the Business Critical Client computer group.

C. Import the Microsoft Information Worker Management Pack.

D. Remove and then re-import the Windows Client 2000/XP Operating System Management Pack.

Answer: B


Q84. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install a Windows Client Operating System Management Pack. You need to collect information about operating system version and applied service packs from all client computers. You need to achieve this goal by using the minimum configuration possible. What should you do?

A. Implement Crash and Hang Monitoring.

B. Implement Collective Client Monitoring.

C. Implement Business Critical Client Monitoring.

D. Import the Microsoft Information Worker Management Pack.

Answer: B


Q85. You deploy System Center Operations Manager 2007 at your company. The company has three Microsoft Exchange Server 2003 computers. You need to ensure that the Exchange administrators are able only to override the configuration of rules and monitors.  What should you do?

A. Create a user role that is based on the Author profile. Add the Exchange administrators to this new role.

B. Create a user role that is based on the Advanced Operator profile. Add the Exchange administrators to this new role.

C. Add the Exchange administrators to the Operations Manager Operators user role.

D. Add the Exchange administrators to the Operations Manager Administrators user role.

Answer: B



see more 70-400 - TS:MS System Center Operations Manager, Configuring