How to pass Microsoft 70-347 Real Exam in 24 Hours [exam question 1-17]

70-347 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-347
Exam name: Enabling Office 365 Services
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-347 Exam pdf Collection

100% Correct of 70-347 simulations materials and paper for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-347 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Enabling Office 365 Services exam Today!

2016 Apr 70-347 Study Guide Questions:

Q1. You are the Office 365 administrator for your company. The company’s environment includes only Office 2013 and Windows 8. 

Users are not allowed to install applications on client computers. 

You need to enable Office Telemetry logging. 

What should you do? 

A. In Group Policy, enable logging in the User Configuration\Administrative Templates\Microsoft Office 2013\Telemetry Dashboard node. 

B. Create a .reg file that sets the registry values under the HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\OSM key to enable the Telemetry Agent to collect and upload data. Run the .reg file with standard privileges. 

C. In Group Policy, enable logging in the User Configuration\Administrative Templates\Microsoft Office 2013\Telemetry logging node. 

D. Create a .reg file that sets the registry values under the HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\15.0 key to enable Telemetry Agent to collect and upload data. Run the .reg file with standard privileges. 

Answer: A 

Explanation: The Telemetry Agent must be enabled using Group Policy or the registry.

.For production environments that contain hundreds or thousands of client computers, you can use Group Policy administrative templates..

You can use Group Policy to enable and configure Telemetry Agents. Download the Group Policy admininstrative template files from the Microsoft Download Center. The policy settings are available in the path User Configuration\Administrative Templates\Microsoft Office 2013\Telemetry Dashboard. 

Incorrect: 

Not C: Incorrect Group Policy Node. 

Not D: Incorrect Registry key. 

Not B: This would work, but it would require too much administrative effort. For production environments that contain hundreds or thousands of client computers, you should use Group Policy administrative templates. 

Note: Use the registry to enable and configure Telemetry Agent 

The easiest way to update the registry on a single client is to run a .reg file that sets the registry values that enable Telemetry Agent to collect and upload data. 

Telemetry Agent registry settings are located under HKEY_CURRENT_USER\Software\ Policies\Microsoft\Office\15.0\OSM key. 

Reference: Deploy Telemetry Dashboard 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/f69cde72-689d-421f-99b8-c51676c77717#configure 


Q2. A company uses Office 365 ProPlus. The company has a main office and a remote office. The remote office experiences occasional bandwidth issues. 

You must deploy Visio Pro for Office 365 to selected users in a satellite office that experiences bandwidth issues. 

You need to deploy Visio Pro for Office 365 to a specific set of users. 

What should you do? 

A. Download the installer to a local network share and use the Office Deployment Tool to deploy the application to client. 

B. Use the Office 365 portal to allow users to deploy Visio Pro. 

C. Use the Office 365 portal to allow users to deploy Office 365 ProPlus. 

D. Download the installer to each local machine and use the Office Deployment Tool to deploy the application to the client. 

Answer: A 

Explanation: 

To deploy Office 365 ProPlus from an on-premises location, such as a local network share, you'll have to use the Office Deployment Tool to download the Office 365 ProPlus software from Office 365. 

Reference: Determine the deployment method to use for Office 365 ProPlus 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/gg998766.aspx 


Q3. DRAG DROP 

Your company has an Office 365 subscription and uses Microsoft Exchange Online. Employees have archive mailboxes that have the default retention policy applied. 

A new company policy requires some existing mailboxes to have a retention policy that deletes only email messages in the Deleted Items folder after 90 days. Deleted messages must be recoverable. None of the existing retention tags meet the new requirement. 

You create an empty retention policy named Policy-90. 

You need to configure the retention policy and apply it to the mailboxes. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell script? To answer, drag the appropriate code segments to the correct targets. Each segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q4. HOTSPOT 

You manage an Office 365 tenant. You plan to deploy Office 365 ProPlus. You create the following deployment configuration file. 


Use the drop-down menus to select the answer choice that answers each question or to select the answer choice that completes each statement, based on the information presented in the code segment. 

NOTE: Each correct answer is worth one point. 


Answer: 



Q5. DRAG DROP 

An organization has an on-premises Exchange organization that consists of two Active Directory forests in an account and resource forest configuration. The resource forest hosts Exchange 2013. You plan to migrate to Exchange Online. 

You need to prepare for the migration. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions form the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



70-347 free question

Updated 70-347 book:

Q6. HOTSPOT 

Contoso, Ltd., has an Office 365 tenant. All employees have Exchange Online mailboxes. You create a shared mailbox named SharedMailbox1@contoso.com. 

You need to grant full mailbox access to User1@contoso.com for the SharedMailbox1 mailbox. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell commands? To answer, select the appropriate Windows PowerShell commands from each list in the answer area. 



Answer: 



Q7. HOTSPOT 

A company has an on-premises deployment of Microsoft Exchange Server 2010 with Service Pack 3. The company is migrating to Office 365. 

During the migration, users must be able to see availability information between the on-premises deployment and Office 365. 

You need to identify the appropriate mailbox migration strategy to use. 

Which migration strategies are supported for this scenario? To answer, drag the appropriate answer choices to the correct targets. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 



Answer: 



Q8. A company is upgrading its 3,000 client computers to Office 365 ProPlus. The company uses the Telemetry Dashboard to identify document compatibility issues. The Telemetry Agent is deployed to all client computers. The telemetry environment is described in the following table. 


You need to ensure that telemetry data is collected for more than 20 client computers at a time. 

What should you do? 

A. Migrate the telemetry database to a computer that runs SQL Server 2008. 

B. Use the Registry Editor to trigger the data collection. 

C. Use Group Policy to set the MaxConnectionsPerServer setting to 100. 

D. Migrate the Telemetry Processor to a computer that runs Windows Server 2012. 

Answer: D 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj219431(v=office.15).aspx 

Telemetry Processor runs on one or more computers and collects inventory, usage, and telemetric data from the telemetry shared folder and imports the data to the telemetry database. Telemetry Processor is installed as a Windows service named “Telemetry Processor.” 

We recommend the following operating systems for computers that run Telemetry Processor: 

For production environments for best performance, we recommend these operating systems: 

.Windows Server 2008 

.Windows Server 2008 R2 

.Windows Server 2012 

.Windows Server 2012 R2 

For test or small production environments You can use computers that run Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 in test environments and in small production environments. 

There is a limit of 20 concurrent connections for client operating systems, but in small environments, the agent randomization setting should minimize any chances of more than 20 agents connecting at one time. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj863580(v=office.15).aspx 


Q9. Your company has an Exchange Server 2010 Service Pack (SP1) organization and a hybrid deployment of Office 365. You have two federation servers named Server1 and Server2. You manage Server1 and Server2 by using a user account that is a member of the Domain Admins group. You need to set the authentication method of the federation servers to forms-based authentication. 

What should you do? 

A. Modify the Web.config file in the %systemroot%\inetpub\adfs\Is directory. 

B. Modify the Global.asax file in the %systemroot%\inetpub\adfs\Is directory. 

C. From the AD FS 2.0 Management console, add a claims provider trust. 

D. From the AD FS 2.0 Management console, add a relaying party trust. 

Answer: A 


Q10. DRAG DROP 

Your company has an Office 365 subscription and uses Microsoft Exchange Online. Some employees have archive mailboxes that have the default retention policy applied. 

The default retention policy does not meet the latest company requirements. You create a retention policy named RetentionPolicy1 and apply the necessary retention tags to the policy. 

You need to apply the new retention policy to all archive mailboxes and ensure that the new retention policy tags are applied as soon as possible. 

Which three Windows PowerShell commands should you run in sequence? To answer, move the appropriate commands from the list of commands to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



70-347 practice exam

Certified 70-347 lab:

Q11. HOTSPOT 

You are the Office 365 administrator for Contoso, Ltd. 

An employee with the user name User1 has requested a secondary email address of Aliasl@contoso.com. 

You need to assign the secondary email address. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell script? To answer, select the appropriate option from each list in the answer area. 



Answer: 



Q12. Contoso, Ltd. has an Office 365 Enterprise E3 plan. Contoso uses the domain contoso.com for email and instant messaging (IM). 

Contoso requires that website visitors who go to http://contoso.com be directed to the company's Microsoft SharePoint Online public website. 

You need to configure Office 365 to redirect the website requests without affecting the company's email or IM. 

What should you do? 

A. In the SharePoint admin center, rename the public website to http://contoso.com. 

B. In the Office 365 admin center, change the domain purpose for contoso.com to SharePoint. 

C. On the authoritative DNS servers, add a CNAME record for contoso.com. 

D. In the Office 365 admin center, add a new subdomain. Then set up redirection for http://contoso.com to the subdomain. 

Answer: C 


Q13. Your company has an Office 365 subscription. A user named Test5 has a mailbox. You need to ensure that all of the email messages sent and received by Test5 are accessible to members of the audit department for 60 days, even if Test5 permanently deletes the messages. 

What should you do? 

A. Run the Set-User cmdlet. 

B. Run the Set-Mailbox cmdlet. 

C. Run the Set-RetentionPolicyTag cmdlet. 

D. Run the Set-MailboxDatabase cmdlet. 

E. Run the Set-RetentionPolicy cmdlet. 

Answer: B 


Q14. DRAG DROP 

You are the Office 365 administrator for your company. The company has multiple Microsoft SharePoint Online sites that are shared with external users. Individual documents have also been shared from other Microsoft SharePoint Online sites. 

The company recently ended collaboration with a vendor named Contoso, Ltd. 

You need to revoke all sharing with external users who log in with contoso.com accounts without affecting sharing with other vendors. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q15. Your company has an Office 365 Enterprise El subscription. 

The company wants to implement an enterprise document collaboration and social networking platform that allows users to upload documents from their computers and conduct informal polls. 

You need to implement a solution that meets the requirements. 

Which solution should you implement? 

A. Microsoft SharePoint document libraries 

B. Microsoft SharePoint surveys 

C. Microsoft Yammer 

D. Microsoft SharePoint newsfeeds 

E. Microsoft SkyDrive Pro 

Answer: C 


Q16. You are the Office 365 administrator for your company. Employees do not have local administrative privileges on client computers. 

The company has the following client computer software: 

. Windows 7 and Windows 8 

. 32-bit and 64-bit Office 2007, Office 2010, and Office 2013 

When accessing the corporate Microsoft SharePoint 2010 site, some users are unable to display SharePoint lists in the Datasheet view. 

You need to ensure that all users can display SharePoint lists in the Datasheet view. 

What should you do? 

A. Upgrade to the latest version of Office 365 ProPlus. 

B. Force a reinstallation of Office by using Group Policy and specifying a network location. 

C. Uninstall the 64-bit version of Office and then install the 32-bit version of Office. 

D. Upgrade all Office 2007 and Office 2010 versions to Office 2013. 

Answer: C 

Explanation: 

A 64-bit version of the Datasheet component is not available for Office 2010. 

http://support.microsoft.com/kb/2266203/en-us http://support.microsoft.com/kb/909506 


Q17. DRAG DROP 

A company has an Office 365 tenant. You plan to implement Skype for Business Online for all users. You are evaluating client and conferencing policies. 

You need to identify the default limits for file transfers and users to configure the appropriate policies for users. 

What are the default limits? To answer, drag the appropriate limits to the correct feature. Each feature may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 




see more 70-347 - Enabling Office 365 Services