Top 16 tutorials 70-346 for customers (17 to 32)

70-346 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-346
Exam name: Managing Office 365 Identities and Requirements
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-346 Exam pdf Collection

Refined of 70-346 exam answers materials and class for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-346 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Managing Office 365 Identities and Requirements exam Today!

2016 Apr 70-346 Study Guide Questions:

Q17. HOTSPOT 

You have an Office 365 tenant. A user named User1 has a mailbox. The user creates 

documents and saves the documents in a shared document library. 

User1 leaves the company. You must delete the account for User1. 

In the table below, identify when each type of data will be deleted. 

NOTE: Make only one selection in each column. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q18. You are the Office 365 administrator for your company. 

Users report that they have received significantly more spam messages over the past month than they normally receive. 

You need to analyze trends for the email messages received over the past 60 days. 

From the Office 365 admin center, what should you view? 

A. the Mail protection reports 

B. the Office 365 Malware detections in received mail report 

C. messages on the Message center page 

D. the Mailbox access by non-owners report 

Answer: A 

Explanation: 

Use mail protection reports in Office 365 to view data about malware, spam, and rule detections. 

If you're an Exchange Online or Exchange Online Protection (EOP) admin, there's a good chance you'd like to monitor how much spam and malware is being detected, or how often your transport rules are being matched. With the interactive mail protection reports in the Office 365 admin center, you can quickly get a visual report of summary data, and drill-down into details about individual messages, for as far back as 90 days. 

Reference: https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn500744(v=exchg.150).aspx 


Q19. DRAG DROP 

You have an Office 365 tenant. An organization is migrating from an Exchange organization to Office 365. 

Users report that Outlook does not display the availability of other users for meetings. You must determine whether an Office 365 mailbox can access the scheduling availability of a user with an on-premises mailbox. You must also run a test to verify that an on-premises mailbox can access the scheduling availability of a user that has an Office 365 mailbox. 

You need to conduct the tests. 

What should you do? To answer, drag the appropriate test to run to the correct mailbox test scenario. Each test may be used once, more than once or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q20. A company deploys an Office 365 tenant. 

You need to configure single sign-on (SSO) for all user accounts. 

Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Run the Windows PowerShell cmdlet Convert-MsolDomainToStandard. 

B. Run the Windows PowerShell cmdlet Enable-ADFSEndpoint. 

C. Run the Windows PowerShell cmdlet Convert-MsolDomainToFederated. 

D. Deploy a federation server proxy. 

E. Run the Windows PowerShell cmdlet New-ADFSOrganization. 

F. Deploy a federation server farm. 

Answer: C,F 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn194092.aspx 


Q21. A company deploys an Office 365 tenant in a hybrid configuration with Exchange Server 2013. 

Office 365 users cannot see free/busy information that is published from the on-premises Exchange Server. In addition, Exchange Server users cannot see free/busy information that is published from Office 365. 

You need to troubleshoot why users cannot access free/busy information from both Office 365 and Exchange Server 2013. 

Which tool should you run? 

A. The Hybrid Configuration wizard 

B. The Remote Connectivity Analyzer with the Exchange Server tab selected 

C. The Microsoft Connectivity Analyzer Tool 

D. The Remote Connectivity Analyzer with the Office 365 tab selected 

Answer: D 


70-346 torrent

Improved 70-346 study guide:

Q22. You deploy Lync Online for a company that has offices in San Francisco and New York. The two offices both connect to the Internet. There is no private network link between the offices. 

Users in the New York office report that they cannot transfer files to the users in the San Francisco office by using Lync Online.

You need to ensure that users in both offices can transfer files by using Lync Online. 

What should you do? 

A. Configure the firewall to open Transmission Control Protocol (TCP) ports 50060-50079. 

B. Configure the firewall to open Transmission Control Protocol (TCP) ports 50040-50059. 

C. Create a private network connection to share files. 

D. Upgrade all of the Lync Online clients to use Lync 2013. 

Answer: B 


Q23. You are the Office 365 administrator for your company.

Users report that they have received significantly more spam messages over the past 

month than they normally receive. 

You need to analyze trends for the email messages received over the past 60 days. 

From the Office 365 admin center, what should you view? 

A. The Mail protection reports 

B. The Mailbox content search and hold report 

C. Messages on the Message center page 

D. The Office 365 Malware detections in sent mail report 

Answer: A 


Q24. You are the Office 365 administrator for your company. 

Users report that they cannot sign in to Lync from their mobile devices, but they are able to 

send and receive Lync messages by using their laptop computers. 

You need to troubleshoot the issue. 

What should you do? 

A. From the Office 365 message center, confirm Lync settings. 

B. Use the Microsoft Connectivity Analyzer tool to confirm settings. 

C. Confirm Lync user licenses for the affected users. 

D. From the Lync admin center, verify the external access settings. 

Answer: B 


Q25. You have an Office 365 tenant that uses an Enterprise E1 subscription. 

You need to convert the users in the tenant to an Enterprise E3 subscription. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer: C 

Explanation: The Set-MsolUserLicense cmdlet can be used to adjust the licenses for a 

user..This can include adding a new license, removing a license, updating the license 

options, or any combination of these actions. 

Note: Switching plans manually means that you're completing the following separate 

procedures instead of using the switch plans wizard. The procedures are: 

Buy licenses for the subscription you're switching users to. 

Verify the subscription is ready to switch users to. 

Reassign user licenses 

Remove unneeded licenses from the subscription you're switching from. 

Cancel the original subscription (if switching all users). 

Switching only some users isn't supported by the switch 

Reference: Set-MsolUserLicense 

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn194094.aspx 


Q26. A company named Fabrikam, Inc. is deploying an Office 365 tenant. You install Active Directory Federation Services (AD FS) on a server that runs Windows Server 2012. 

The company's environment is described in the following table:


You must obtain a certificate from a certification authority and install it on the federation servers. 

You need to specify the subject name for the certificate. 

Which name should you specify? 

A. fs.fabnkam.com 

B. serverl.fabrikam.com 

C. fabrikam.com 

D. server2.fabrikam.com 

Answer: A 


70-346 practice exam

Validated 70-346 software:

Q27. DRAG DROP 

A company deploys an Office 365 tenant. You install the Active Directory Federation Services (AD FS) server role on a server that runs Windows Server 2012. You install and configure the Federation Service Proxy role service. Users sign in by using the Security Assertion Markup Language (SAML) protocol. 

You need to customize the sign-in pages for Office 365. 

Which pages should you customize? To answer, drag the appropriate page to the correct customization. Each page may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.


Answer: 



Q28. Your company has a hybrid deployment of Office 365. You need to create a group. The group must have the following characteristics: 

Group properties are synchronized automatically. 

Group members have the ability to control which users can send email messages to the group.

What should you do? 

A. Create a distribution group and configure the Mail Flow Settings. 

B. Create a dynamic distribution group. 

C. Create a new role group. 

D. Create a distribution group and configure the Membership Approval settings. 

Answer: D

Explanation: 

Message Approval 

Use this section to set options for moderating the group. Moderators approve or reject messages sent to the group before they reach the group members. Messages sent to this group have to be approved by a moderator This check box isn't selected by default. If you select this check box, incoming messages are reviewed by the group moderators before delivery. Group moderators can approve or reject incoming messages. 

Group moderators 

To add group moderators, click Add. To remove a moderator, select the moderator, and then click Remove. If you have selected "Messages sent to this group have to be approved by a moderator" and you don't select a moderator, messages to the group are sent to the group owners for approval. 

Senders who don't require message approval 

To add people or groups that can bypass moderation for this group, click Add. To remove a person or a group, select the item, and then click Remove. 

Select moderation notifications 

Use this section to set how users are notified about message approval. 

. Notify all senders when their messages aren't approved. This is the default setting. Notify all senders, inside and outside your organization, when their message isn't approved. 

. Notify senders in your organization only when their messages aren't approved. When you select this option, only people or groups in your organization are notified when a message that they sent to the group isn't approved by a moderator. 

. Don't notify anyone when a message isn't approved. When you select this option, notifications aren't sent to message senders whose messages aren't approved by the group moderators. 

Reference: http://help.outlook.com/en-us/140/ms.exch.ecp.editdistributiongroup.aspx 


Q29. DRAG DROP

Contoso Ltd. plans to use Office 365 services for collaboration between departments. Contoso has one Active Directory Domain Services domain named contoso.local. You deploy the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

You plan to implement single sign-on (SSO) for Office 365.

You need to synchronize only the user accounts that have valid routable domain names and are members of specified departments. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

 

Answer: 



Q30. A company has an Office 365 tenant. The company uses a third-party DNS provider that does not allow TXT records. 

You need to verify domain ownership. 

What should you do? 

A. Create an MX record. 

B. Create a CNAME record. 

C. Create an A record. 

D. Create an SRV record. 

Answer: A 

Explanation: 

Add a TXT or MX record for DNS verification. 

Reference: Change nameservers to set up Office 365 with any domain registrar 

https://support.office.com/en-us/article/Change-nameservers-to-set-up-Office-365-with-anydomain-registrar-a8b487a9-2a45-4581-9dc4-5d28a47010a2


Q31. An organization implements single sign-on (SSO) for use with Office 365 services. You install an Active Directory Federation Services (AD FS) proxy server. 

Users report that they are unable to authenticate. You launch the Event Viewer and view the event information shown in the following screen shot:


You need to ensure that users can authenticate to Office 365. 

What should you do? 

A. Re-enter the credentials used to establish the trust. 

B. Verify the federation server proxy is trusted by the federation service. 

C. Re-install the Secure Sockets Layer (SSL) certificate for the federation service. 

D. Verify network connectivity between the Federation Service Proxy and federation server. 

Answer: A 


Q32. A company migrates to Office 365. 2,000 active users have valid Office 365 licenses assigned. 

An additional 5,000 user accounts were created during the migration and testing processes. These users do not have any licenses assigned. 

You need to remove the Office 365 user accounts that do not have any licenses assigned by using the least amount of administrative effort. 

Which Windows PowerShell command should you run? 

A. Get-MsolUser -All -EnabledFilter "DisabledOnly" | Remove-MsolUser -Force 

B. Get-MsolUser-EnabledFilter "DisabledOnly" | Remove-MsolUser -Force 

C. Get-MsolUser -All -UnlicensedUsersOnly | Remove-MsolUser -Force 

D. Get-MsolUser -UnlicensedUsersOnly | Remove-MsolUser–Force 

Answer: C 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn194133.aspx 



see more 70-346 - Managing Office 365 Identities and Requirements