[Certified] 70-346 Microsoft exam cram 65-80 (Mar 2016)

70-346 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-346
Exam name: Managing Office 365 Identities and Requirements
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-346 Exam pdf Collection

Pinpoint of 70-346 exam answers materials and keys for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-346 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-346 Study Guide Questions:

Q65. Your company deploys an Office 365 tenant.

You need to ensure that you can view service health and maintenance reports for the past seven days. 

What are two possible ways to achieve this goal? Each correct answer presents a complete solution. 

A. Run the Microsoft Online Services Diagnostics and Logging (MOSDAL) Support Kit. 

B. View the service health current status page of the Office 365 admin center. 

C. View the service settings page of the Office 365 admin center. 

D. Subscribe to the Office 365 Service Health RSS Notifications feed. 

Answer: B,D 


Q66. DRAG DROP 

You are the Office 365 administrator for your company. 

Users report that their passwords expire too frequently, and they do not receive adequate notice of password expiration. 

Account passwords must remain active for the longest duration allowed. Users must receive password expiration notifications as early as possible. 

You need to configure the password expiration policy. 

How should you set the policy on the password page of the Office 365 admin center? To answer, drag the appropriate duration to the correct location. Each duration may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q67. A company plans to deploy an Office 365 tenant. You have two servers named FS1 and FS2 that have the Federation Service Proxy role service installed. 

You must deploy Active Directory Federation Services (AD FS) on Windows Server 2012. 

You need to configure name resolution for FS1 and FS2. 

What should you do? 

A. On FS1 and FS2, add the cluster DNS name and IP address of the federation server farm to the hosts file. 

B. On FS1 only, add the cluster DNS name and IP address of the federation server farm to the hosts file. 

C. On FS1 only, add the cluster NetBIOS name and IP address of the federation server farm to the LMHOSTS file. 

D. On FS1 and FS2, add the cluster NetBIOS name and IP address of the federation server farm to the LMHOSTS file. 

Answer: A 


Q68. DRAG DROP 

You implement Office 365 for an organization. 

You must create the correct DNS entries needed to configure Office 365. 

Which DNS entries should you create? To answer, drag the appropriate DNS record type to the correct purpose. Each DNS record type may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q69. DRAG DROP 

You are the Office 365 administrator for your company. The company has two administrators named User1 and User2. 

Users must be able to perform the activities as shown in the following table: 


You need to grant the appropriate administrative role to each user. 

What should you do? To answer, drag the appropriate role to the correct user. Each role may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



70-346 sample question

Far out 70-346 pdf exam:

Q70. An organization prepares to implement Office 365. 

You have the following requirements: 

. Gather information about the requirements for the Office 365 implementation. 

. Use a supported tool that provides the most comprehensive information about the current environment. 

You need to determine the organization's readiness for the Office 365 implementation. 

What should you do? 

A. Run the Windows PowerShell cmdlet Get-MsolCompanylnformation. 

B. Run the OnRamp for Office 365 tool. 

C. Install the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

D. Run the Office 365 Deployment Readiness Tool. 

Answer: B 


Q71. You are the Office 365 administrator for your company. The company synchronizes the local Active Directory objects with a central identity management system. 

The environment has the following characteristics: 

Each department has its own organizational unit (OU). 

The company has OU hierarchies for partner user accounts. 

All user accounts are maintained by the identity management system. 

You need to ensure that partner accounts are NOT synchronized with Office 365. 

What should you do? 

A. Configure OU-based filtering by using the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

B. In the Windows Azure Active Directory portal, configure OU-based filtering. 

C. Configure user attribute-based filtering by using the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

D. In the Windows Azure Active Directory portal, configure user attribute-based filtering. 

Answer: A 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj710171.aspx 

Company has OU hierarchies for partner user accounts so OU-based filtering should be fine. 


Q72. Your company has an Office 365 subscription. You need to add the label "External" to the subject line of each email message received by your organization from an external sender. 

What should you do? 

A. From the Exchange Control Panel, add a MailTip. 

B. From the Forefront Online Protection Administration Center, set the footer for outbound email. 

C. Run the Enable-InboxRule cmdlet. 

D. From the Exchange Control Panel, run the New Rule wizard. 

Answer: D 

Explanation: 

Option B also will do if that mentions "Inbound email". But here it says outbound email, so D is the current answer. 


Q73. You are the Office 365 administrator for your company. A user named User1 from a partner organization is permitted to sign in and use the Office 365 services. User1 reports that the password expires in ten days. You must set the password to never expire. Changes must NOT impact any other accounts. 

You need to update the password policy for the user. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolPasswordPolicy 

B. Set-MsolPartnerlnformation 

C. Set-MsolUser 

D. Set-MsolUserPassword 

Answer: C 

Explanation:

Reference: 

http://onlinehelp.microsoft.com/en-ca/office365-enterprises/hh534387.aspx 


Q74. HOTSPOT 

You are the Office 365 administrator for your company. 

User1 leaves the company. You must delete the account for User1. 

In the table below, identify when each type of data will be deleted. Make only one selection 

in each column. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



70-346 exam

Download 70-346 real exam:

Q75. DRAG DROP

You are the Office 365 administrator for your company. Your company uses Office 365 for collaboration. 

You must reset the password for all of the employees in your company. 

You need to ensure that all employees create a new password the next time they sign in to Office 365. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell command? To answer, drag the appropriate Windows PowerShell segment to the correct location or locations. Each Windows PowerShell segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 


Q76. DRAG DROP

Contoso, Ltd., uses SharePoint Online and plans a new single sign-on (SSO) implementation that uses Active Directory Federation Services (AD FS). 

Your environment contains the following configurations: 

two servers named Server1 and Server2 

a partner collaboration website for the domain contoso.com that points to a SharePoint Online team site 

a hardware load balancer to use with Server1 and Server2

You need to install AD FS to support the environment. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q77. An organization plans to migrate to Office 365. 

You need to estimate the post-migration network traffic. 

Which tool should you use? 

A. Microsoft Online Services Diagnostics and Logging (MOSDAL) Support Kit 

B. Microsoft Network Monitor 

C. Lync 2013 Bandwidth Calculator 

D. Microsoft Remote Connectivity Analyzer can open and view Office documents. 

Answer: C 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh852542.aspx


Q78. HOTSPOT 

A company plans to synchronize users in an existing Active Directory organizational unit with Office 365. 

You must configure the Azure Active Directory Synchronization (AAD Sync) tool with password sync. 

You need to ensure that the service account has the minimum level of permissions required. 

Which two permission levels should you assign to the account for each task? To answer, select the appropriate permission level from each list in the answer area. 



Answer: 



Q79. Your company deploys an Office 365 tenant. 

You need to ensure that you can view service health and maintenance reports for the past seven days. 

What are two possible ways to achieve this goal? Each correct answer presents a complete solution. 

A. View the service health current status page of the Office 365 admin center. 

B. Subscribe to the Office 365 Service Health RSS Notifications feed. 

C. View the service settings page of the Office 365 admin center. 

D. Run the Microsoft OnRamp Readiness Tool. 

Answer: A,B 

Explanation: 

As an Office 365 admin, you can see whether there has been a service interruption or outage in your service on the Office 365 service health page. The Service health page shows status information for today, the past six days, and 30 days of history. 

Reference: View the status of your services 

https://support.office.com/en-us/article/View-the-status-of-your-services-932ad3ad-533c418a-b938-6e44e8bc33b0


Q80. You are the Office 365 administrator for your company. You have a server that runs Windows Server 2012. You plan to install an Active Directory Federation Services (AD FS) proxy server. 

You need to install and configure all of the required roles. 

Which two roles should you install and configure? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Web Server (IIS) 

B. AD FS 

C. Application Server 

D. Network Policy and Access Service 

E. Active Directory Certificate Services (AD CS) 

F. Remote Access 

Answer: A,D 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd807096.aspx


104 DRAG DROP

You are the Office 365 administrator for your company. You audit the Windows Azure Active Directory Rights Management configuration for the company. 

You need to view a log of the recent administrative commands performed against the Microsoft Rights Management Service. 

Which three Windows PowerShell cmdlets should you run in sequence? To answer, move the appropriate cmdlets from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: