Improve 70-346: Pass4sure real answers from 33 to 48

70-346 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-346
Exam name: Managing Office 365 Identities and Requirements
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-346 Exam pdf Collection

Highest Quality of 70-346 vce materials and courses for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-346 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-346 Study Guide Questions:

Q33. A company has an Office 365 tenant that has an Enterprise E1 subscription. The company has offices in several different countries. 

You need to restrict Office 365 services for existing users by location. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer: A 

Explanation: 

The Set-MsolUser cmdlet is used to update a user object. 

Example: The following command sets the location (country) of this user. The country must be a two-letter ISO code. This can be set for synced users as well as managed users. Set-MsolUser -UserPrincipalName user@contoso.com -UsageLocation "CA" 

Note: Some organizations may want to create policies that limit access to Microsoft Office 365 services, depending on where the client resides. Active Directory Federation Services (AD FS) 2.0 provides a way for organizations to configure these types of policies. Office 365 customers using Single Sign-On (SSO) who require these policies can now use client access policy rules to restrict access based on the location of the computer or device that is making the request. Customers using Microsoft Online Services cloud User IDs cannot implement these restrictions at this time. 

Reference: Limiting Access to Office 365 Services Based on the Location of the Client 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh526961(v=ws.10).aspx 

Reference: Set-MsolUser 

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn194136.aspx 


Q34. DRAG DROP

A company plans to implement an Office 365 environment to manage email. 

All user accounts must be configured to use only a custom domain. 

You need to provision an Office 365 tenant for the company. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate 

actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



70 DRAG DROP

A company has an Office 365 tenant. You plan to use Office 365 to manage the DNS settings for a custom domain. You purchase the domain through a third-party provider. 

You create a custom website. You must host the website through a third-party provider at the IP address 134.170.185.46. You need to configure the correct DNS settings.

What should you do? To answer, drag the appropriate DNS record to the correct DNS target. Each record may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q35. DRAG DROP 

A company has a Windows Server 2008 domain controller and a SharePoint 2007 farm. All servers on the network run Windows Server 2008. 

You must provide single sign-on for Office 365 SharePoint sites from the company's network. 

You need to install the required software. 

What should you install? To answer, drag the appropriate action to the correct location. Each answer may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q36. You are the Office 365 administrator for your company. You configure new user accounts 

for User1 and User2. User1 has an on-premises mailbox. User2 has an Office 365 mailbox. 

Each user must be able to view the availability of the other user. 

You need to ascertain whether users can share their free/busy information. 

What should you use? 

A. Transport Reliability IP Probe (TRIPP Tool) 

B. Microsoft Remote Connectivity Analyzer Tool 

C. Business Connectivity Services 

D. Windows Azure Active Directory Rights Management 

Answer: B 


Q37. You use a centralized identity management system as a source of authority for user account information. You export a list of new user accounts to a file on a daily basis. Your company uses a local Active Directory for storing user accounts for on-premises solutions. You are configuring the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

New user accounts must be created in both the local Active Directory and Office 365. You must import user account data into Office 365 daily. 

You need to import the new users. What should you do? 

A. Use the Office 365 admin center to import the file. 

B. Create a Windows PowerShell script to import account data from the file into Active Directory. 

C. Use the Windows Azure Management Portal to import the file. 

D. Create a Windows PowerShell script that uses the MSOnline module to import account data from the file.

Answer: B 


70-346 practice test

Down to date 70-346 real exam:

Q38. HOTSPOT 

Fabrikam, Inc. employs 500 users and plans to migrate to Office 365. 

You must sign up for a trial plan from the Office 365 website. You have the following requirements: 

. Create the maximum number of trial users allowed. 

. Convert the trial plan to a paid plan at the end of the trial that supports all of Fabrikam's users. 

You need to create an Office 365 trial plan. 

How should you configure the trial plan? Select the correct answer from each list in the answer area. 


Answer: 



Q39. You are the administrator for a company named Contoso, Ltd. The company has an Office 365 subscription. 

Your need to prevent users from changing their user display name by using Outlook Web App. 

What should you do? 

A. Run the Set-MsolCompanyContactInformation cmdlet. 

B. Modify the default email address policy. 

C. Run the Set-MsolUserPrincipalName cmdlet. 

D. Modify the default role assignment policy. 

Answer: D 

Explanation:

Reference: http://help.outlook.com/en-us/140/ff852817.aspx 


Q40. You administer the Office 365 environment for a company that has offices around the world. All of the offices use the same Office 365tenant. 

You need to ensure that all users can access the services that are available in their regions. 

Which setting or service should you update? 

A. User location settings 

B. User licenses 

C. Service usage address 

D. Rights management 

Answer: A 


Q41. You are the Office 365 administrator for your company. The company uses Active Directory Federation Services (AD FS) to provide single sign-on to cloud-based services. You enable multi-factor authentication. 

Users must NOT be required to use multi-factor authentication when they sign in from the company's main office location. However, users must be required to verify their identity with a password and token when they access resources from remote locations. 

You need to configure the environment. 

What should you do? 

A. Disable AD FS multi-factor authentication. 

B. Configure an IP blacklist for the main office location. 

C. Disable the AD FS proxy. 

D. Configure an IP whitelist for the main office location. 

Answer: D 


Q42. A company has an Office 365 tenant that has an Enterprise E1 subscription. 

You use single sign-on for all user accounts. You plan to migrate all services to Office 365. 

You need to ensure that all accounts use standard authentication. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer: E 

Explanation: 

The Convert-MsolFederatedUser cmdlet is used to update a user in a domain that was recently converted from single sign-on (also known as identity federation) to standard authentication type. 

Reference: Convert-MsolFederatedUser 

https://msdn.microsoft.com/sv-se/library/azure/dn194101.aspx 


70-346 testing engine

Downloadable 70-346 answers:

Q43. DRAG DROP 

Fabrikam Inc. plans to use the domain fabrikam.com for Office 365 user identities, email addresses. Session Initiation Protocol (SIP) addresses, and a public-facing home page. 

Single sign-on (SSO) between Office 365 and the on-premises Active Directory is NOT required. 

You need to configure the Office 365 plan. 

Which four Windows PowerShell cmdlets should you run in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.


Answer: 



Q44. HOTSPOT

A company plans to deploy an Office 365 tenant. 

You have the following requirements: 

Administrators must be able to access the Office 365 admin center. 

Microsoft Exchange Online must be used as a Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) relay for a line-of-business application that sends email messages to remote domains. 

All users must be able to use the audio and video capabilities in Microsoft Lync 2013.

You need to configure the ports for the firewall. 

Which port should you use for each application? Select the correct answer from each list in the answer area. 



Answer: 



Q45. Your company has an Office 365 subscription. You create a new retention policy that contains several retention tags. A user named Test5 has a client computer that runs Microsoft Office Outlook 2007. You install Microsoft Outlook 2010 on the client computer of Test5. Test5 reports that the new retention tags are unavailable from Outlook 2010. 

You verify that other users can use the new retention tags. You need to ensure that the new retention tags are available to Test5 from Outlook 2010. 

What should you do? 

A. Instruct Test5 to repair the Outlook profile. 

B. Modify the retention policy tags. 

C. Run the Set-Mailbox cmdlet. 

D. Force directory synchronization. 

Answer: A 


Q46. DRAG DROP 

You are the Office 365 administrator for your company. 

You must configure a trust between the on-premises Active Directory domain and the Office 365 environment by using Active Directory Federation Services. 

You need to assign the correct certificate to the description of your on-premises server environment below. 

Which certificate types should you assign? To answer, drag the appropriate certificate type to the correct test description. Each certificate type may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q47. You have a legacy application that needs to send email to employees. The legacy 

application runs on a client computer. 

The legacy application must send email by using IMAP through Exchange Online. 

You need to identify the correct host name and port information. 

Which settings should you use? 

A. Imap.office365.com and port 993 

B. Imap.office365.com and port 143 

C. Outlook.office365.com and port 993 

D. Outlook.office365.com and port 143 

Answer: C 

Explanation: 

For Office 365 for business, use the following settings. 

IMAP4 

outlook.office365.com 

993 implicit 

Reference: Use POP or IMAP to connect to Office 365 for business or Microsoft Exchange accounts https://support.office.com/en-US/Article/Use-POP-or-IMAP-to-connect-to-Office-365-forbusiness-or-Microsoft-Exchange-accounts-44f951cc-2041-47ed-b674-506889ca9d8b


Q48. DRAG DROP 

A graphic design agency has an Office 365 tenant. The agency uses only computers that run the Apple Macintosh operating system. Some users have Microsoft Entourage 2008 for Mac, and some have Microsoft Outlook for Mac. 

All users report that they cannot access Exchange Online to check their email. 

You need to run test connectivity for all users to identify the problem. You need to use the Microsoft Remote Connectivity Analyzer and the credentials of the users. 

What should you do? To answer, drag the appropriate test to run to the correct email client. Each test may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: