16 tips on How to 70-341 Test Like a Badass [145 to 160]

70-341 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-341
Exam name: Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-341 Exam pdf Collection

Download of 70-341 free exam questions materials and preparation for Microsoft certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-341 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 exam Today!

2016 Apr 70-341 Study Guide Questions:

Q145. HOTSPOT 

You are attempting to resolve the database activation issue. You need to identify why the database copies are activated on EX3 instead of EX2. 

Which command should you use? (To answer, select the appropriate options in the answer area.) 


Answer: 



Q146. Your company has offices in Miami, Singapore and Montreal. An Active Directory site exists for each office. 

You have an Exchange Server 2013 organization that contains a server in each site. Each server has the Mailbox server role and the Client Access Server role installed. 

All users connect to the Miami servers to retrieve the public folder hierarchy. 

You need to create several public folders on the server in the Singapore office to meet the following requirements: 

. Ensure that the public folders are available if a single Mailbox server fails. . Ensure that the users in the Singapore office connect to their local server to retrieve the public folder hierarchy. 

Which actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Create a new public folder mailbox. 

B. Create a new public folder database. 

C. Run the Add-MailboxDatabaseCopy cmdlet. 

D. For each mailbox in the Singapore office, run the Set-Mailbox cmdlet and specify the –defaultpublicfoldermailbox parameter. 

E. Run the Set-PublicFolderDatabase cmdlet. 

F. For each public folder mailbox, run the Set-Mailbox cmdlet and specify the –defaultpublicfoldermailbox parameter. 

Answer: A,C,D 


Q147. You need to recommend which task is required to prepare Active Directory for the planned Exchange Server 2013 implementation. 

What should you recommend? 

A. On any domain controller in the Paris office, run setup.exe /preparead. 

B. On any domain controller in the Amsterdam office, run setup.exe /preparead. 

C. On any domain controller in the Paris office, run setup.exe /preparealldomains. 

D. On any domain controller in the Amsterdam office, run setup.exe /preparedomain. 

Answer: B 


Q148. Your company has a main office and a branch office. 

You have an Exchange Server 2013 organization. 

The company recently built a new meeting room in the branch office. 

You need to ensure that the meeting room is available by using the Room Finder feature in Microsoft Outlook. 

Which cmdlet should you run? 

A. Set-MailboxCalendarConfiguration 

B. New-Mailbox 

C. Set-CalendarProcessing 

D. New RemoteMailbox 

Answer: B 


Q149. DRAG DROP 

You have an Exchange Server 2013 organization. 

You need to recommend a solution to ensure that users can access their mailbox by using IMAP4. 

The solution must meet the following requirements: 

The users must be able to download their email messages from multiple devices. 

The users must be able to look up their SMTP server from Outlook Web App. 

All IMAP4 connections must be audited. 

What should you recommend? To answer drag the appropriate recommendation to the correct requirement. Each recommendation may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



pdfcollection.net

Regenerate 70-341 free download:

Q150. An administrator recommends removing EDGE1 from the implementation plan and adding a new Client Access server named CAS-8 instead. 

You need to identify which anti-spam feature will NOT be available on CAS-8. 

Which anti-spam feature should you identify? 

A. Connection Filtering 

B. Sender Filtering 

C. Content Filtering 

D. Recipient Filtering 

Answer: A 


Topic 2, Contoso Ltd

Overview

General Overview

Contoso, Ltd., is a scientific research and supply company that has offices along the east coast of North America. The company recently completed an upgrade to Exchange Server 2013.

Physical Locations

The company has three sales offices and a research office. The sales offices are located in Atlanta, New York, and Montreal. The research office is located in Miami.

Existing Environment

Active Directory Environment

The network contains one Active Directory forest named contoso.com. The Miami office has its own domain named research.contoso.com.

Each office is configured as an Active Directory site. Each site contains two domain controllers that run Windows Server 2008 R2 x64. All of the FSMO roles for contoso.com are owned by a domain controller in the New York site. All of the FSMO roles for the research.contoso.com domain are owned by a domain controller in the Miami site.

One domain controller in each site is configured as a global catalog server. All of the domain controllers are configured as DNS servers.

The functional level of the forest and domains is Windows Server 2008 R2.

Network Infrastructure

All client computers are configured to connect to the DNS servers in their respective office only.

Contoso.com has a standalone certification authority (CA) on a server that runs Windows Server 2008 R2.

All offices connect to the New York office by using a high-speed WAN link.

Email Infrastructure

The Exchange Server 2013 organization contains four servers in the New York office. The servers are configured as shown in the following table.


All external access for the contoso.com organization is provided through an Internet link at the New York office. Load balancing is provided by using DNS round robin. All inbound and outbound email for the domain is routed through a mail appliance in the New York office.

The Exchange Server 2013 organization contains four servers in the Atlanta office. The servers are configured as shown in the following table.


The file share witness for NY-DAG is on a file server in the Atlanta office.

The Exchange Server 2013 organization contains two servers in the Montreal office and two servers in the Miami office. The servers are configured as shown the following table.


All external access to the organization of the research.contoso.com domain is provided through the Internet link at the Miami office. Load balancing is provided by using DNS round robin. All inbound and outbound email for the domain goes through an email appliance in the Miami office.

All Exchange Server 2013 servers run Windows Server 2012 Standard.

All users have Windows Phone devices that connect to the Exchange organization by using Exchange ActiveSync.

User Issues

You discover the following user issues:

Some users report that, intermittently, they fail to connect to their email from their Windows Phone device.

Some users from the New York office report that some searches from Outlook Web App return incomplete results.

Some of the users in each office report that they fail to access their mailbox during the maintenance period of the Active Directory domain controllers.

You verify that all of the remote users can connect to the network successfully by using a VPN connection, and can then launch Outlook successfully.

Partnerships

Contoso recently entered into a partnership with a company named A. Datum Corporation.

A. Datum has a main office and four branch offices. The main office is located in Toronto.

A. Datum has a messaging infrastructure configured as shown in the following table.


Requirements

Planned Changes

Contoso plans to deploy a hardware load balancer in the New York office. The load balancer must bridge all SSL connections to the Exchange servers.

You plan to deploy two new Exchange Server 2013 servers in a virtual server environment in the Miami office. The servers will host a few mailboxes as part of an evaluation of resource utilization for virtualized Exchange servers.

You also plan to deploy a high availability solution for Mailbox servers in the

You plan to replace the email appliance in New York because of recent power outages.

Business Requirements

Contoso identifies the following business requirements:

Minimize the hardware costs required for a load balancing solution.

Minimize the software costs required for a load balancing solution.

Minimize user interruptions if a service fails on a Mailbox server.

Minimize user interruptions if a service fails on a Client Access server.

12. HOTSPOT 

You are evaluating a DAG design for the New York and Atlanta offices. 

You need to ensure that all of the users in the New York and Atlanta offices can access their mailbox if the WAN link fails. 

Which DAG design should you deploy? 

To answer, select the appropriate DAG design in the answer area. 


Answer: 



Q151. HOTSPOT 

You have an Exchange Server 2013 organization that contains three moderated distribution groups named DG1, DG2, and DG3. DG3 is a member of DG2. 

You need to exclude from moderation the email messages sent from the members of DG3 to the members of DG1. The solution must maintain moderation for the email messages sent from all other users. 

What command should you run? (To answer, select the appropriate options in the answer area,) 



Answer: 



Q152. DRAG DROP

You are evaluating the planned deployment of the additional Exchange Server 2013 servers. 

You need to meet the technical requirement for installing all of the anti-spam agents and for enabling antimalware filtering. 

What should you do? (To answer, drag the appropriate servers to the correct locations. Each server may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 



Q153. You need to recommend which type of group must be used to create the planned department lists. 

Which type of group should you recommend? 

A. Universal Distribution 

B. Dynamic Distribution 

C. Global Security 

D. Universal Security 

Answer: A 


Q154. HOTSPOT

A school has 200 students and 10 classes. Each class has 20 students. Each class has one teacher. The school has five administrative staff members. 

You need to design an Exchange Server 2013 organization for the school. The design must meet the following requirements: 

Students must be able to view only the email addresses of the other students in their class, the teacher of their class, and the entire administrative staff. 

Teachers must be able to view only the email addresses of the students in their class, all of the other teachers, and the entire administrative staff. 

The administrative staff must be able to see the email addresses of everyone. 

Everyone will use Microsoft Outlook 2013 to view a list of all the users. 

You need to identify the minimum number of address lists, global address lists, Offline Address Books (OABs), and address book policies required for the design. 

How many of each should you identify? (To answer, select the appropriate numbers in the answer area.) 



Answer: 



70-341 pdf

Pinpoint 70-341 free samples:

Q155. HOTSPOT 

You have an Exchange Server 2013 organization. 

You enable single item recovery for all users. 

A user named User1 accidentally deletes important email messages sent from a user named User2. User1 reports that he cannot locate the email messages in his Deleted Items folder. 

You need to recover the items. 

What command should you run? (To answer, select the appropriate options in the answer 

area.) 



Answer: 



Q156. You plan to deploy an Exchange Server 2013 organization. 

You need to recommend a solution to ensure that a user named User1 can access email messages by using Exchange ActiveSync on an Android device. 

The solution must prevent all other users from using Android devices to access email by using Exchange ActiveSync. 

What should you recommend doing first? 

A. Run the Set-CasMailbox cmdlet. 

B. Create a device access rule. 

C. Modify the Quarantine Notification settings. 

D. Create a mobile device mailbox policy. 

Answer: B 


Q157. HOTSPOT

Your company has an Exchange Server 2013 organization. All servers have the Client Access server role and the Mailbox server role installed. 

The DNS Manager is shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. 



Answer: 



Q158. You have an Exchange Server 2013 organization that contains 5,000 mailboxes. 

A user named User1 tests several Windows Phone devices. 

You need to ensure that User1 can connect more than 20 Windows Phone devices to his 

mailbox, 

Which cmdlet should you run? 

A. Set-ThrottlingPolicy 

B. Set-MobileMailboxPolicy 

C. Set-ActiveSyncMailboxPolicy 

D. Set-CasMailbox 

Answer: A 


Q159. You have an Exchange Server 2013 organization that contains two Edge Transport servers. The Edge Transport servers are configured to perform recipient filtering. 

You deploy a new Edge Transport server named Edge3. 

You need to ensure that Edge3 performs recipient filtering. 

What should you do? 

A. Create a new Edge Subscription for Edge3. 

B. Run the Set-TransportConfig cmdlet on Edge3. 

C. Export the Edge Subscription from an existing Edge Transport server and import the Edge Subscription to Edge3. 

D. Run the ExportEdgeConfig.ps1 and the ImportEdgeConfig.ps1 scripts. 

Answer: D 


Q160. You have an Exchange Server 2013 organization that contains two servers named EX1 and EX2. 

EX1 and EX2 are the members of a database availability group (DAG) named DAG1. DAG1 contains two mailbox databases named DB1 and DB2. DB1 is active on EX1. DB2 is active on EX2. 

A disk on EX2 fails. DB2 fails over to EX1. 

Users who have mailboxes in DB2 report that Microsoft Outlook can no longer connect to 

the Exchange Server organization. 

You discover that DB2 is dismounted on EX1. 

When you attempt to mount DB2 on EX1, the operation fails. 

You need to identify what prevents DB2 from mounting on EX1. 

What should you do? 

A. Run the Resume-MailboxdatabaseCopy cmdlet. 

B. Run the Update-MailboxdatabaseCopy cmdlet. 

C. Run the eseutil.exe command and specify the A parameter. 

D. Run the eseutil.exe command and specify the/mft parameter. 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/70-341-pdf.html