18 tips on How to 70-323 Test Like a Badass [37 to 54]

70-323 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-323
Exam name: Administering Office 365
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-323 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-323 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administering Office 365
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-323 Exam.

2016 Apr 70-323 Study Guide Questions:

Q37. You subscribe to Office 365. 

You plan to implement single sign-on. 

You need to deploy Active Directory Federation Services (AD FS) to a server for the planned implementation. 

Which deployment methods should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. On a server that runs Windows Server 2008 R2, download and install AD FS 2.0. 

B. On a server that runs Windows Server 2008, download and install AD FS 2.0. 

C. On a server that runs Windows Server 2008, install the AD FS server role. 

D. On a server that runs Windows Server 2008 R2, install the AD FS server role. 

Answer: AB


Q38. DRAG DROP 

You need to ensure that users can use their Windows Live ID to connect to your Microsoft SharePoint Online sites. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q39. Your company uses Office 365. 

You need to retrieve a list of all the mail-enabled objects in Office 365. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you use? 

A. Get-MSOLUser 

B. Get-MSOLContact 

C. Get-RoleGroupMember 

D. Get-Group 

E. Get-Recipient 

F. Get-LogonStatistics 

G. Get-MailContact 

H. Get-RemovedMailbox 

I. Get-Mailbox 

J. Get-ManagementRoleAssignment 

K. Get-MailboxStatistics 

L. Get-User 

Answer: E


Q40. Your company uses Microsoft SharePoint Online. 

The company has a site collection for the marketing department. 

You are a site collection administrator for the site collection. 

You need to receive an email notification when the marketing site consumes more than 5 GB of storage space. 

What should you do? 

A. From the SharePoint Online administration center, modify the resource usage quota for the marketing site collection. 

B. From the site settings of the marketing site collection, create a new site content type. 

C. From the SharePoint Online administration center, modify the storage quota for the marketing site collection. 

D. From the site settings of the marketing site collection, create a new site policy. 

Answer: C


Q41. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has two separate business units named A. Datum Corporation and Contoso, Ltd. 

The company has one Office 365 subscription. 

All users at Contoso have an email address that uses the contoso.com suffix. All users at A. Datum have an email address that uses the adatum.com suffix. 

The business units have the following configurations: 

-The email infrastructure of Contoso is hosted entirely on Office 365. 

-The email infrastructure of A. Datum is a hybrid deployment of Office 365 that uses single sign-on. 

The A. Datum network contains three servers. The servers are configured as shown in the following table. 


You install a new certificate on Server1 and Server2. 

You need to ensure that the A. Datum users continue to use single sign-on. 

Which cmdlet should you use? 

A. Start-OnlineCoexistenceSynch 

B. Set-MSOLDirSyncEnabled 

C. New-MSOLLicenseOptions 

D. Start-Job 

E. Convert-MSOLDomamToStandard 

F. Set-MSOLDomainAuthentication 

G. Set-MSOLUserPrincipalName 

H. Set-MSOLUserPassword 

I. Add-MSOLGroupMember 

J. Confirm-MSOLDomain 

K. Update-MSOLFederatedDomain 

L. Set MSOLGroup 

M. Set-MSOLDomainFederationSettings 

N. Add-Member 

O. Set-MSOLUser 

Answer: K


Q42. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has an Office 365 subscription. 

All user mailboxes are hosted on Microsoft Exchange Online. 

Corporate security policy states that all administrative users must be assigned the minimum number of permissions. 

You need to ensure that an administrator named Admin5 can configure federation for Microsoft Lync Online. 

To which role or role group should you add Admin5? 

A. Global administrator 

B. Billing administrator 

C. User management administrator 

D. View-Only Organization Management 

E. Organization Management 

F. Help Desk 

G. Service administrator 

H. Password administrator 

I. Discovery Management 

J. UM Management 

K. Records Management 

L. Recipient Management 

Answer: A


70-323 test preparation

Replace 70-323 actual exam:

Q43. Your company deploys Microsoft Lync Server 2010. 

Users have external access to the Lync on-premises environment. All of the users use contoso.com as their SIP domain. 

You implement Microsoft Lync Online by using the contoso.onmicrosoft.com domain name. You add a user named User to Lync Online. 

User1 cannot view the presence information of Lync on-premises users. Lync on-premises users cannot view the presence information of User1. User1 can view the presence information of Office 365 users from other companies. 

You need to ensure that all of the users can view each other's presence information. 

What should you do? 

A. Add a service location (SRV) record for contoso.onmicrosoft.com to an internal DNS zone. 

B. Change the SIP address of all of the users to use the contoso.onmicrosoft.com domain name. 

C. Run the New-CsAllowedDomain cmdlet. 

D. Run the New-CsHostingProvider cmdlet. 

Answer: D


Q44. Your company uses Office 365. 

You need to prevent users from initiating remote wipes of mobile devices by using the Office 365 portal. What should you modify? 

A. the Outlook Web App mailbox policy 

B. the Exchange ActiveSync device policy 

C. the default role assignment policy 

D. the Exchange ActiveSync Access settings 

Answer: B


Q45. Your company has a hybrid deployment of Office 365 that uses single sign-on. 

The company uses the contoso.com SMTP domain. 

You have a server named ADFS_Server5 that has the Active Directory Federation Services (AD 

FS) 2.0 server role installed. 

A power failure occurs at the data center. 

Power is restored at the data center. 

You need to verify that AD FS functions on ADFS_Server5. 

What should you do? 

A. Run the Test-MapiConnectivity cmdlet. 

B. Connect to https://ADFS_Server5.tailspintoys.com/adfs/ls/default.aspx. 

C. Connect to https://ADFS_Server5.contoso.com/adfs/fs/federationserverservice.asmx. 

D. Run the Test-Connectivity cmdlet. 

Answer: C


Q46. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has an Office 365 subscription. 

All user mailboxes are hosted on Microsoft Exchange Online. 

Corporate security policy states that all administrative users must be assigned the minimum number of permissions. 

You need to ensure that an administrator named Admin1 can create custom administrator roles for several regional help desk users. The custom roles will be used to manage Exchange Online. 

To which role or role group should you add Admin1? 

A. User management administrator 

B. Recipient Management 

C. Service administrator 

D. View-Only Organization Management 

E. Records Management 

F. Billing administrator 

G. UM Management 

H. Discovery Management 

I. Global administrator 

J. Help Desk 

K. Password administrator 

L. Organization Management 

Answer: I 


Q47. Your company has an Office 365 subscription. 

You need to ensure that all email messages sent by users in the company contain a disclaimer. 

What should you do? 

A. From the Exchange Control Panel, modify the default role assignment policy. 

B. From the Exchange Control Panel, run the New Rule wizard. 

C. From the Exchange Control Panel, add a MailTip. 

D. Run the Enable-InboxRule cmdlet. 

Answer: C


Q48. Your company has an Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) organization and a hybrid deployment of Office 365. 

Microsoft Exchange Server on-premises users report that they cannot view the free/busy information of Microsoft Exchange Online users. 

You suspect a certificate problem. 

You need to identify whether a certificate problem is causing the issue. 

Which PowerShell cmdlet should you use? 

A. Test-FederationTrust 

B. Test-MRSHealth 

C. Test-SystemHealth 

D. Test-CasConnectionUser 

Answer: A


70-323 exam cram

100% Guarantee 70-323 preparation:

Q49. DRAG DROP 

Your company has a site named Site1 that is hosted on Microsoft SharePoint Online. 

You need to ensure that each user can fulfill the requirements shown in the following table. 


The solution must minimize the number of permissions assigned to each user. 

Which permission should you assign to each user? 

To answer, drag the appropriate permission to the correct user in the answer area. 


Answer: 



Q50. DRAG DROP 

You plan to deploy a Microsoft SharePoint Online environment. 

Your company has three groups named Group1, Group2, and Group3. 

The company identifies the following requirements for the planned deployment: 

-Users in Group1 must be able to share documents. 

-Users in Group2 group must be able to tag content and assign ratings to documents. 

-Users in Group3 must be able to navigate to their user profile and track their colleagues' activities. 

You need to identify which permission must be assigned to each group to meet the deployment requirements. 

Which permissions should you identify? 

To answer, drag the appropriate group to the correct permission in the answer area. 


Answer: 



Q51. HOTSPOT 

You are planning a hybrid deployment of Office 365. 

You configure all email sent to the company from the Internet to be sent to Office 365. 

You need to ensure that all of the email sent to recipients hosted on the Microsoft Exchange 

Server on-premises environment is routed to the internal network. 

What should you modify from the Forefront Online Protection Administration Center? To answer, select the appropriate option in the answer area. 


Answer: 



Q52. Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. 

A user named User1 has a personal site. The personal site has a Shared Documents library that contains 500 MB of data. 

User1 accidentally deletes the personal site. 

You need to recover the personal site in the minimum amount of time. 

What should you do? 

A. From Microsoft SQL Server Management Studio, run a query that uses a RESTORE DATABASE statement. 

B. Instruct User1 to open the intranet site and click My Site. From Site Settings, open the Recycle Bin and recover all of the content to its original location. 

C. Run stsadm.exe and specify the restore operation. 

D. From the Office 365 portal, create a service request. 

Answer: D


Q53. Your company deploys Microsoft Lync Online. 

You deploy the Microsoft Lync 2010 client to all client computers. 

All users log on to the local domain. 

You need to prevent users from modifying the Advanced Connection Settings on the Lync 2010 client. 

What should you do? 

A. Deploy a Group Policy object (GPO) that uses the Communicator.adm administrative template. 

B. Deploy a Group Policy object (GPO) that removes all of the members of the local Administrators group. 

C. From the Lync Server Management Shell, run the Set-CsClientPolicy cmdlet. 

D. From the Lync Server Management Shell, run the Set-CsUserServicesConfiguration cmdlet. 

Answer: C


Q54. DRAG DROP 

You plan to deploy Microsoft SharePoint Online. 

Your company has three users named User1, User2, and User3. 

The company identifies the following requirements for term store management: 

-User1 must be able to create new term set groups and assign users the Group Managers role. 

-User2 must be able to create new terms in term sets and assign other users the right to modify the terms in term sets. -User3 must be able to create new terms in specific term sets. You need to identify which permission must be assigned to which user to meet the term store requirements. 

Which permissions should you identify? 

To answer, drag the appropriate user to the correct permission in the answer area. 


Answer:




see more 70-323 - Administering Office 365