Updated 70-321: Exambible real answers from 39 to 57

70-321 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-321
Exam name: Deploying Office 365
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-321 Exam pdf Collection

Practical of 70-321 latest exam materials and bundle for Microsoft certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-321 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-321 Study Guide Questions:

Q39. Your company has a subscription to Office 365 for professionals and small businesses and uses Microsoft Exchange Online. 

You need to plan the implementation of Microsoft Lync services to meet the following requirements: 

-Automatically deliver voice mail messages to email recipients. 

-Support Enterprise Voice. 

-Minimize costs. 

What should you include in the plan? 

A. Deploy a Lync Server 2010 on-premises environment and a voice gateway. 

B. Use the Microsoft Lync Online features included in the subscription to Office 365 for professionals and small businesses. 

C. Purchase a subscription to Office 365 for midsize business and enterprises and use the Microsoft Lync Online features included in the subscription. 

D. Deploy an on-premises Microsoft Exchange Server 2010 Unified Messaging (UM) server. 

Answer: A


Q40. Your network contains three Active Directory forests named Forest1, Forest2, and Forest3. 

For the three forests, you plan to implement Active Directory synchronization to an Office 365 subscription. 

You need to identify what can be synchronized to Office 365. 

What should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. contacts 

B. computers 

C. role groups 

D. role assignment policies 

E. permissions 

F. groups 

G. users 

Answer: AFG 


Q41. DRAG DROP 

Your network contains a domain named contoso.com. 

You plan to migrate to Office 365. 

You purchase an Office 365 subscription. 

You need to ensure that the contoso.com domain name can be used for Office 365. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q42. You are moving mailboxes from Microsoft Exchange Server 2010 to Office 365. 

You need to identify which mailboxes are currently being moved. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you use? 

A. Update-MSOLFederatedDomain 

B. Convert-MSOLFederatedUser 

C. Test-OrganizationRelationship 

D. New-ProvisioningRequest 

E. Get-MSOLDomainFederationSettings 

F. Test-MigrationServerAvailability 

G. Test-Connection 

H. Get-IMAPSubscription 

I. Connect-MSOLService 

J. Complete-Migration 

K. Move-Item L. New-MoveRequest 

M. Get-MigrationStatus 

N. Export-MigrationReport 

Answer: M


Q43. DRAG DROP 

Your company has an Office 365 subscription and a Microsoft Exchange Server 2010 on-premises environment. 

You enable directory synchronization. 

You need to identify which tools must be used to perform the following tasks: 

-Assign licenses to online users. 

-Troubleshoot directory synchronization. 

-Create new mailboxes and in Microsoft Exchange Online. 

Which tool should you identify for each task? 

To answer, drag the appropriate tool to the correct task m the answer area. 


Answer: 



Q44. Your company has a site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. The site contains 500 MB of data. 

You accidentally delete the site. 

You need to recover the site as soon as possible. 

What should you do? 

A. Create a service request. 

B. Create a new site that has the same URL as the deleted site. 

C. Recover the data from the Recycle Bin of the site collection. 

D. Recover the data from the Recycle Bin of the site. 

Answer: C 


70-321 exams

Up to date 70-321 free practice exam:

Q45. Your network contains three Active Directory forests. 

Your company plans to migrate all users from the three forests to Office 365 and to deploy the Microsoft Online Services Directory Synchronization tool. 

You need to recommend a solution to ensure that you can synchronize the users from the three forests to Office 365. 

What should you include in the recommendation? 

A. Purchase three Office 365 subscriptions. 

B. Implement forest trusts between all of the forests. 

C. Implement external trusts between all of the forests. 

D. Deploy Active Directory Federation Services (AD FS) 2.0. 

Answer: A 


Q46. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You have an Office 365 account named Contoso_Admin that is assigned the Global Administrator role. 

You run the Convert-MSOLDomainToFederated cmdlet by using Contoso_Admin and you receive the error message shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that you can successfully convert the domain to a federated domain. The solution must minimize the number of rights assigned to users in the organization. 

What should you do before you run the Convert-MSOLDomainToFederated cmdlet? 

A. Add Contoso_Admin to the Domain Admins group. 

B. Add Contoso_Admin to the Enterprise Admins group. 

C. Run the Microsoft Online Services Directory Synchronization tool. 

D. Run the Microsoft Online Services Module for Windows PowerShell as the local Administrator. 

Answer: D 


Q47. HOTSPOT 

Your company uses Microsoft SharePoint Online. 

The development team creates a Web Part that uses custom code. 

You need to deploy the Web Part to SharePoint Online. 


What should you configure from Galleries? 

To answer, select the appropriate link in the answer area. 


Answer: 



Q48. DRAG DROP 

You are an administrator for a company named Contoso, Ltd. 

The company has a Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 (SP3) organization. The organization contains 250 mailboxes. 

All of the client computers on the network have Microsoft Office Outlook 2007 installed. 

You need to migrate all of the mailboxes to Office 365. The solution must use the minimum amount of administrative effort and must minimize the number of lost email messages. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q49. DRAG DROP 

Your network contains an Active Directory forest. 

You need to implement Active Directory synchronization to an Office 365 subscription. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate acts from the list of actions to the answer area and arrange them m the correct order 


Answer: 



Q50. DRAG DROP 

A company named Contoso Ltd., has a Microsoft Lync Server 2010 on-premises environment and a Microsoft Exchange Server 2010 on-premises environment. Voice mail integration is enabled. The company wants to move some mailboxes to Microsoft Exchange Online. The company does not plan to use Microsoft Lync Online. You need to ensure that users can access their voice mail from the Exchange Online mailbox. The solution must minimize disruption to the users. 

What should you do? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 


70-321 exam question

Best Quality 70-321 free practice questions:

Q51. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The network contains a proxy server named proxy.contoso.com. 

Corporate security policy states that all communication from the internal network to the Internet must pass through proxy.contoso.com. You plan to use Office 365. 

Members of the help desk team will manage Office 365 settings by using Windows PowerShell from management computers that run Windows 7. 

You need to recommend a solution to ensure that the help desk team can manage Office 365 from PowerShell. 

What should you include in the recommendation? 

A. Open additional TCP/IP ports on the firewall. 

B. Modify the trusted sites in Windows Internet Explorer. 

C. Modify the proxy settings in Windows Internet Explorer, 

D. Configure the WinHTTP setting by using Netsh. 

Answer: D


Q52. Your company has five departments. 

The network contains an Active Directory domain that is synchronized to Office 365. 

Each user has an Active Directory account. The department property of each user account contains the work department of that user. 

You have a site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. The site has a news list that is displayed on the home page of the site. 

You need to ensure that when you create an item on the news list, you can specify which department will see the item on the home page. 

What should you configure from the User Profiles section in the SharePoint Online administration center? 

A. Term Sets 

B. Organization Profiles 

C. Audiences 

D. Policies 

Answer: C


Q53. DRAG DROP 

You plan to deploy Microsoft SharePoint Online. 

Your company identifies the following requirements for the planned deployment: 

-Users must be able to create pages based on page layouts. 

-Users must be able to edit Microsoft InfoPath forms in a web browser. 

You need to identify which features are required to meet the planned deployment requirements. 

Which features should you identify? 

To answer, drag the appropriate feature to the correct requirement in the answer area. 


Answer: 



Q54. Your company has a Microsoft Exchange Server 2003 organization and a Microsoft SharePoint Server 2010 server farm. 

The company uses mail-enabled public folders. 

You plan to migrate to Office 365. 

You need to recommend a solution to replace the mail-enabled public folders and their functionality. 

What should you recommend? 

A. SharePoint custom lists 

B. SharePoint document libraries 

C. archive mailboxes 

D. shared mailboxes 

Answer: B


Q55. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once more than once, or not at all. 

You implement a hybrid deployment of Office 365. 

You need to move 50 mailboxes to Office 365 overnight. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you use? 

A. Move-Item 

B. Connect- MSOLService 

C. Test-Connection 

D. New-ProvisioningRequest 

E. Convert-MSOLFederatedUser 

F. Complete-Migration 

G. Get-MSOLDomainFederationSettings 

H. Test-OrganizationRelationship 

I. Export-MigrationReport 

J. Update-MSOLFederatedDomain 

K. Get-MigrationStatus 

L. Get-IMAPSubscription 

M. Test-MigrationServerAvailability 

N. New-MoveRequest 

O. Get-MigrationBatch 

Answer: N 


Topic 2, Volume B 

49. DRAG DROP 

Your company has an Office 365 deployment. 

The company identifies the following security policy requirements: 

-Specific users must be prevented from sending email messages to external recipients. 

-Users must be prevented from sending email messages that contain ZIP files to external users. 

-All of the email messages sent to a specific distribution group must be saved to a central location. 

You need to identify which feature or service must be implemented to meet the security policy requirements. 

Which features or services should you identify? 

To answer, drag the appropriate feature or service to the correct requirement in the answer area. 


Answer: 



Q56. Your company uses Office 365. 

You purchase one subscription to Office 365 for midsize business and enterprises for all of the Office 365 users. 

You plan to share certain documents with the users at a partner company. The documents are stored on Microsoft SharePoint Online. The partner users will require only Internet access to the documents and will modify documents stored in the SharePoint libraries. 

You need to recommend the least expensive Office 365 subscription plan to provide the users access to the SharePoint Online content. 

Which Office 365 plan should you recommend? 

A. K1 

B. K2 

C. E3 

D. E1 

E. P 

Answer: E 


Q57. DRAG DROP 

Your company has a Microsoft Exchange Server 2010 on-premises environment. 

You plan to use Office 365. 

You plan to deploy cross-premises mail flow and cross-premises free/busy sharing between mailboxes on Microsoft Exchange Online and the Exchange on-premises environment. All email to and from the Internet will be routed from Office 365. 

You need to identify where the configurations for the planned deployment must be performed. 

Which configurations should you identify? 

To answer, drag the appropriate configuration to the correct location in the answer area. 


Answer: