Tips to Pass 70-297 Exam (46 to 60)

70-297 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-297
Exam name: MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-297 Exam pdf Collection

Precise of 70-297 exam prep materials and free demo for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-297 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure exam Today!

2016 Apr 70-297 Study Guide Questions:

Q46. You need to identify the types of inbound traffic that should pass through the perimeter firewall while maintaining the security of the network. Which inbound traffic should be allowed? (Choose all that apply?) 

A. VPN Traffic 

B. DNS Traffic 

C. LDAP Traffic 

D. HTTP Traffic 

E. HTTPS Traffic 

F. Traffic from the network address of 192.168.10/24 

Answer: ACDE 


Q47. You are designing a name resolution strategy for the retail outlets to ensure that the existing bandwidth is used efficiently. Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Configure the DNS server service on the terminal servers as caching-only servers. 

B. Configure multiple sites to have site links and set up a specific replication schedule. 

C. Configure the default site to have the subnets of Atlanta and the branch offices. 

D. Create a new DNS zone and configure zone transfers to name servers only. 

E. Create an application partition to be used for DNS 

F. Specify the scope of replication to be used for DNS 

Answer: DEF 


Q48. You are designing a group management strategy for users in the finance department. You need to identify the appropriate changes that need to be made to the current group management strategy. You want to accomplish this goal by using the minimum number of groups. What should you do? 

A. Add the finance users to the financeData group to which the necessary permissions have been assigned. 

B. Add the finance users to the financeGG group to which the necessary permissions have been assigned. 

C. Add the finance users to the financeGG group. Then add the financeGG group to the financeData group to which the necessary permissions have been assigned. 

D. Add the finance users to the financeGG group. Add the financeGG group to the financeUG group to the financeDat group to which the necessary permissions have been assigned. 

Answer: B 


Q49. DRAG DROP 

You are designing the Active Directory domain structure for the company. You need to create a diagram that shows the appropriate structure. What should you do? 

To answer, move the appropriate domains from the list of domains to the correct location in the answer tree.(Use only domains that apply.) 


Answer: 


Q50. You are designing a domain naming strategy for the new environment. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Register airlines.com as a new domain name. 

B. Register manifest.airlines.com as a new domain name. 

C. Register manifest.blueyonderairlines.com as a new domain name. 

D. Maintain the existing blueyonderairlines.com registered domain name. 

E. Use the UPN suffix of airlines.com for all new users. 

F. Use the UPN suffix of blueyonderairlines.com for all new users. 

Answer: DF 


70-297 free exam questions

Improve 70-297 free question:

Q51. You are designing a top-level OU structure to meet the business and technical requirements. Which top-evel OU or OUs should you use? (Choose all that apply.) 

A. ATC 

B. Paris 

C. Berlin 

D. Sydney 

E. Manifast 

F. Human Resources 

Answer: AB 


Q52. You are designing the DNS name resolution strategy for the internal network. What should you do? 

A. Configure all internal DNS servers to use the default root hints. 

B. Disable root hints on the DNS server inSeattle. Configure the Seattle DNS server to use the Dallas DNS server as a forwarder. 

C. Create a root zone on the DNS server inDallas. Configure the Seattle DNS server to use the Dallas DNS server as a forwarder. 

D. Create a root zone on the DNS servers in both Dallas and Seattle. 

Answer: B 


Q53. You are designing a DNS naming strategy for the proposed Active Directory environment. Which domain name or names should you use? Select all that apply. 

A. wideworldimporters.com 

B. newyork.wideworldimporters.com 

C. sanfrancisco.wideworldimporters.com 

D. east.wideworldimporters.com 

E. west.wideworldimporters.com 

F. seattle.wideworldimporters.com 

Answer: DE 


Q54. You are designing a strategy to provide Internet access to all users. What should you do? 

A. Configure Internet Connection Sharing on all client computers. 

B. Configure Automatic Private IP Addressing (APIPA) on all client computers. 

C. Configure one server as a Routing and Remote Access VPN server. 

D. Configure one server as a Routing and Remote Access NAT router. 

Answer: D 


Q55. You are designing a strategy for adding the additional hardware necessary to support Contoso, Ltd. What should you do? 

A. Add a T1 Wan Link Between Chicago and San Francisco. 

B. Add a T3 Wan Link Between Chicago and San Francisco. 

C. Add a Basic ISDN Connection between Chicago and San Francisco. 

D. Configure HighSpeed modems in Chicago and San Francisco to support demand-dial routing. 

Answer: A 


70-297 simulations

Download 70-297 tutorials:

Q56. You need to ensure that the sales representatives are provided with adequate NetBIOS name resolution. 

What should you do? 

A. Install WINS on the PDC emulator. 

B. Install WINS on servers in Atlanta and Seattle. 

C. Enable WINS lookup on the DNS server in Atlanta. 

D. Enable WINS on one domain controller in each office. 

Answer: D 


Q57. You are designing the placement of the PDC emulator role to meet the business and technical requirements. 

In which location should you place the PDC emulator role? (Choose all that apply) 

A. Los Angeles 

B. Paris 

C. Sydney 

D. Lisbon 

E. Barcelona 

Answer: A 


Q58. You are designing a DHCP strategy for the new Active Directory environment. 

Which two groups have the necessary rights to authorize the DHCP servers? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two) 

A. IT staff in Atlanta 

B. IT staff in Seattle 

C. DHCP administrators in all offices 

D. DHCP administrators in Atlanta only 

E. Members of the Enterprise Admins group 

Answer: AE 


Q59. You are designing a DNS strategy to meet the business and technical requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two) 

A. Create a dynamic reverse lookup zone for each subnet. 

B. Create a dynamic forward lookup for each domain. 

C. Install caching-only DNS servers in the branch offices. 

D. Enable the BIND secondaries option for each DNS server. 

Answer: AB 


Q60. DRAG DROP 

You are designing a strategy to provide the required security for the Payroll server.You need to identify the actions that you should perform to achieve this goal.What should you do? 

To answer,move the appropriate actions from the list of actions to the answer area,and arrange them in the appropriate order.(Use only actions that apply.) 


Answer: 



see more 70-297 - MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure