70-297 ebook(1 to 15) for IT specialist: Apr 2016 Edition

70-297 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-297
Exam name: MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-297 Exam pdf Collection

Accurate of 70-297 exam question materials and pack for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-297 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure exam Today!

2016 Apr 70-297 Study Guide Questions:

Q1. You are designing the configuration of the external DNS server to meet the business and technical requirements. What should you do? 

A. Configure the external DNS server to use the ISP's DNS server as a forwarder. 

B. Configure a stub zone for .com on the external DNS server. 

C. Configure a root zone on the external DNS server. 

D. Configure the external DNS server to use the default root hints. 

Answer: C 


Q2. You are designing an IP address management strategy to address the anticipated growth of the company and to meet the business and technical requirements. What should you do? 

A. Install one DHCP server in each branch office and in Sydney. On each server, create duplicate scopes that contain the necessary scope options. Configure the scopes to assign all of the available IP addresses to each office. 

B. Install one DHCP server in each branch office and in Sydney. On each server, create duplicate scopes that contain the necessary scope options. Configure the scopes to assign half of the available IP addresses to each office. 

C. Install two DHCP servers in each branch office and in Sydney. Authorize one server in each office. On each server, create duplicate scopes that contain the necessary scope options. Configure the scope to assign half of the available IP addresses to each office. 

D. Install two DHCP servers in each branch office and in Sydney. Authorize both servers in each office. On each server, create duplicate scopes that contain the necessary scope options. Configure the scope to assign half of the available IP addresses to each office. 

Answer: D 


Q3. You are designing a strategy of enforce the corporate security policy. Which action or actions should you perform? (Choose all that apply.) 

A. Configure a password policy that requires strong passwords 

B. Configure a password policy that requires all users to change their passwords once a month. 

C. Allow users in the branch offices to log on between the hours of 8:00 A.M and 5:00 P.M., Monday through Friday. 

D. Allow users in the retail outlets to log on between the hours of 6:00 A.M and 11:00 P.M., daily. 

E. Enable a policy that forces users to log off when their logon hours expire. 

Answer: ABCDE 


Q4. You are designing a DNS name resolution strategy to allow all users access to internal and external web sites. What should you do? 

A. Allow zone transfers to any DNS server. 

B. Create a new stub zone for the DNS zone on the DNS server. 

C. Configure the DNS server to forward all unanswered queries to a DNS server located at the ISP 

D. Add the DNS server located at the ISP to the list of name servers for the fourthcoffee.com DNS zone 

Answer: C 


Q5. You are designing the forest and domain structure to meet the business and technical requirements. 

Which structure should you use? 

A. A single forest with one tree, and one domain 

B. A single forest with one tree two domain 

C. A single forest with two trees, each with a single domain 

D. Two forests, each with a single tree and a single domain 

E. Two forests, each with two trees, with a single domain in each tree. 

Answer: A 


70-297 practice question

Abreast of the times 70-297 test question:

Q6. You are designing a client computer upgrade strategy for Contoso.Ltd. What should you do? 

A. Use the ldifde command to migrate user settings. 

B. Use the User State Migration Tool (USMT) to Migrate user settings. 

C. Create trust relationships between the Chicago domain and the San Francisco domain. Use the Active Directory Migration Tool (ADMT) to migrate user settings. 

D. Create trust relationships between the forest root domain and the San Francisco domain. Use the Active Directory Migration Tool (ADMT) to migrate user settings. 

Answer: B 


Q7. DRAG DROP 

You are designing a strategy for performing the migration of the internal network.You need to identify the actions that should perform to achieve this goal.What should you do? 

To answer,move the appropriate actions from the list of actions to the answer area,and arrange them in the appropriate order.(Use only actions that apply.) 


Answer: 


Q8. You are designing a VPN strategy to meet the business and technical requirements. Based on the current infrastructure, what is the maximum number of VPN connections that can be supported? 

A. 25 

B. 35 

C. 70 

D. 128 

E. 256 

Answer: B 


Q9. You are designing a forest and domain structure to address the concerns of Contoso, Ltd., and to meet the business and technical requirements. You want to use the minimum number of domains and forests that are required. Which domain structure should you use? 

A. one forest and two domains 

B. one forest and four domains 

C. one forest and three domains 

D. two forests and four domains 

E. two forests and three domains 

Answer: D 


Q10. You are designing the top-level organizational unit (OU) structure to meet the administrative requirements. What should you do? 

A. Create a top-level OU named Coho. Place all user and computer accounts that are assigned to the Coho Vineyard customer project in the Coho OU. 

B. Create a top-level OU namedNew York. Place all user and computer accounts from New York in the New York OU. 

C. Create a top-level OU namedChicago. Place all user and computer accounts from Chicago in the Chicago OU. 

D. Create a top-level OU named Sales. Place all user and computer accounts from the sales department in the Sales OU. 

Answer: A 


70-297 exam question

Download 70-297 exams:

Q11. You need to ensure that the network administrators are able to administer the NewApp database servers. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. 

Choose two) 

A. Create an organizational unit (OU) for all users who log on to any of the NewApp servers. 

B. Create an organizational unit (OU) named NewApp Users for the NewApp users. 

C. Create an organizational unit (OU) named NewApp Servers for the NewApp servers. 

D. Create a Group Policy object (GPO) for the NewApp Users OU to enforce the use of IPSec. 

E. Create a global group for all NewApp servers. Add this group to the NewApp Servers OU. 

F. Create a Group Policy object (GPO) for the NewApp Servers OU to enforce the use of smart cards. 

G. Use the account properties to force all users who have to log on to the NewApp servers to use smart cards. 

Answer: CF 


Q12. You are designing the Active Directory infrastructure to meet the business and technical requirements. You run ADSizer, and find that it provides a solution that contains only one domain controller for Amsterdam. 

What should you do? 

A. Place at least two domain controllers in Amsterdam. 

B. Configure the domain controller as a bridgehead server. 

C. Configure the domain controller as a global catalog server. 

D. Distribute the users among sites in ADSizer and recalculate the number of domain controllers. 

Answer: A 


Q13. You are designing for implementing Group Policy objects (GPOs) to meet the business and technical requirement. What should you do? 

A. Create one new GPO to enforce software restriction policies. Link this GPO to the domain. 

B. Create one new GPO to enforce software restriction policies. Link this GPO to the appropriate organizational unit (OU). 

C. Create one new GPO to enforce software restriction policies. Link this GPO to all organizational units (OUs). 

D. Create new GPOs to match the number of organizational units (OUs).configure these GPOs to enforce software restriction policies. Link this GPO to its respective OU. 

Answer: A 


Q14. You need to evaluate whether the currently available network bandwidth is adequate to run NewApp. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. 

Choose three) 

A. Use a debug version of NewApp to collect information about NewApp. 

B. Use Performance Monitor to collect data about the saturation of each WAN link. 

C. Use Network Monitor to analyze the data that is transmitted over the network for App1. 

D. Install SNMP on all computers that are connected to App1 to obtain information about App1. 

E. Build a test environment for NewApp to analyze how much bandwidth is required for NewApp. 

Answer: BCE 


Q15. You are designing a strategy for migrating domain user accounts to the new Windows Server 2003 Active Directory environment. You want to identify the minimum number of trust relationships that need to be manually created to perform this operation. Which design should you use? 

A. one external trust relationship 

B. two external trust relationships 

C. six external trust relationships 

D. twelve external trust relationships 

E. one two-way cross-forest trust relationship 

Answer: B 



see more 70-297 - MCSE Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure