70-284 testing bible(33 to 48) for IT learners: Apr 2016 Edition

70-284 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-284
Exam name: MCSA 2003 Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2003 Server
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-284 Exam pdf Collection

Best Quality of 70-284 brain dumps materials and study guides for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-284 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MCSA 2003 Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2003 Server exam Today!

2016 Apr 70-284 Study Guide Questions:

Q33. Your company has two Exchange Server 2003 servers named Server1 and Server2 on its internal network.  The network and the Internet are separated by a firewall.

You configure Server1 as an IMAP4, POP3,  and Microsoft Office Outlook Web Access (OWA) front-end server.  You install a Web server certificate on Server1.

You need to open TCP/IP ports on the firewall to meet the following requirements:

•  Provide access to IMAP4 over SSL,

•  Provide access to POP3 over SSL.

•  Provide access to the global address list (GAL) by using OWA Form-Based Authentication.

Which ports should you open on the firewall?

A. 80, 143, 993

B. 88, 443, 110

C. 443, 143, 110

D. 443, 995, 993

Answer: D


Q34. You are the Exchange administrator for your company. The Exchange organization contains a single server named Exch1. Exch1 runs Exchange Server 2003 and hosts all user mailboxes.  All remote users access Exch1 by using Microsoft Outlook Express 6. All internal users access Exch1 by using Outlook.

You create several new public folders. All internal users can successfully access the new folders, but some remote users cannot. All users can still  access their personal mailboxes.

You need to ensure that all remote users can access the public folders.

What should you do? 

A. Instruct the users who cannot access the folders to re-create their Outlook Express e-mail accounts as IMAP accounts.

B. Instruct the users who cannot access the folders to establish a VPN connection with the internal network before they open Outlook Express.

C. Modify the company firewall so that only SMTP, HTTP, and POP3 traffic is allowed to pass to Exch1.

D. Modify the company firewall so that NNTP is added to the list of protocols allowed to pass to Exch1.

Answer: A


Q35. Your Exchange organization contains an Exchange Server 2003 server.

You need to prepare your Exchange server to meet the following requirements:

•      E-mail messages sent to a domain named contoso.com must be limited to 5 MB.

•      E-mail messages sent to all other domains must be limited to 2 MB.

•      SMTP relay from authenticated clients must be enabled.

•      The least amount of administrative effort must be used.

What should you do?

A. Create one SMTP virtual server and one SMTP connector.

B. Create one SMTP virtual server and two SMTP connectors.

C. Create two SMTP virtual servers and one SMTP connector.

D. Create two SMTP virtual servers and two SMTP connectors.

Answer: B


Q36. Your organization contains the servers shown in the following table.

Server name Operating system Exchange version Exchange configuration

Server1 Windows 2000 Server Service Pack 4 (SP4) Exchange 2000 Server Back-end server

Server2 Windows 2000 Server SP4 Exchange 2000 Server Front-end server

You upgrade server2 to Exchange server 2003.

Users report that they fail to access the new version of Microsoft Office Outlook Web Access (OWA).

You verify that all users can connect to the front-end server.

You need to ensure that all users can access the new version of OWA.

What should you do?

A. Upgrade Server2 to Windows Server 2003.

B. Upgrade Server1 to Exchange Server 2003.

C. Create a new HTTP virtual server on Server2.

D. Create a new HTTP virtual server on Server1.

Answer: B


Q37. You are configuring a two-node Exchange Server 2003 cluster.

You install a Windows cluster as shown in the exhibit (Not available.)

You install Exchange Server 2003 on both cluster nodes.

You need to complete installing Exchange Server 2003 on the cluster.

What should you do? 

A. Move the Distributed Transaction Coordinator resource to the Cluster Group resource group.

B. Create an instance of the Microsoft Exchange System Attendant resource type and bring the resource online.

C. Create an instance of the Microsoft Exchange Information Store resource type and start the Microsoft Exchange System Attendant service on all nodes.

D. Configure the Cluster service to start up by using an account that has Exchange Full Administrator rights over the Exchange organization.

Answer: B


70-284 testing engine

Rebirth 70-284 sample question:

Q38. You are the Exchange administrator for your company. Exchange Server 2003 runs on two Microsoft Windows Server 2003 member servers. The company’s network consists of a single Active Directory domain. Two domain controllers are located in a single Active Directory site. Inbound SMTP mail from the Internet arrives on both Exchange servers. 

You configure sender filtering to reduce the amount of junk e-mail that is received by company users. You specify a list of known junk e-mail senders in the blocked-sender list, users report that they still receive e-mail from these senders. 

You need to ensure that users do not receive messages from the blocked-sender list. 

What should you do on both Exchange servers’ SMTP virtual servers? 

A. Enable the filter on the servers’ IP addresses.

B. Assign relay permissions to only authenticated users. 

C. Configure the servers’ authentication settings to resolve anonymous e-mail. 

D. Configure the servers to perform reverse DNS resolution on incoming messages. 

Answer: A


Q39. You have an Exchange Server 2003 organization.

You create a new recipient policy named Sales_pol. You apply the policy to users in a department named Sales,

After one day you discover that a user from the Sales department named User1 fails to receive the policy settings. All other users from the Sales department receive the policy settings.

You need to ensure that User1 receives the policy settings.

What should you do?

A. From User1's desktop, modify the mail profile properties.

B. From Active Directory Users and Computers, modify the properties of User1.

C. From Exchange System Manager, modify the properties of the Sales_pol recipient policy.

D. From Exchange System Manager, modify the properties of the default recipient policy.

Answer: B


Q40. Your Exchange organization contains an Exchange Server 2003 server named Server1.  Storage for Server1 is configured as shown in the following table.

Storage Group Mailbox Store Database Files

Storage Group 1 Storel store1.edb Store1-stm

Storage Group 2 Store2 Store2.edb Store2.stm

You move 100 mailboxes from Store1 to Store2.

You discover that the size of the Store1.edb file remains the same.

You need to decrease the size of the store1 database files.

What should you do?

A. Enable circular logging for Storage Group 1.

B. Use the Ntbackup tool to run a normal backup of Storage Group1.

C. Configure the deleted mailbox retention time of Store1 to one day.

D. Use the Eseutil tool to perform an offline defragmentation of the Store1 database files.

Answer: D


Q41. You have an Exchange Server 2003 organization.  The organization has the recipient policies shown in the following table.


You discover that users in a department named Sales currently fail to receive the settings defined in the Sales Policy. 

You need to configure Exchange to meet the following requirements:

•      Members of the Sales department must receive the Sales Policy recipient policy settings.

•      AIl other users must receive the settings defined in the Normal User Policy.


You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort.

What should you do?

A. Select the Rebuild option for the Recipient Update Service.

B. Modify the priority of the Normal User Policy.

C. Modify the filter rules of Normal User Policy to include (department=*).

D. Modify the filter rules of Normal User Policy to include (department=Sales).

Answer: B


Q42. Your company has a main office and two branch offices named Branch Office 1 and Branch Office 2.

The network consists of a single Active Directory domain. The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit (Click the Exhibit button.)

Users in branch Office 1 report that when a new user account is created in Branch Office 2, the account only appears in the global address list (GAL) two days later. New user accounts created in Branch Office 1 appear in the GAL at Branch Office 2 one day later.

You need to ensure that user accounts created in both branch offices appear in the GAL no more than one day later.

What should you do?

Exhibit:


A. Modify the site link cost for SiteLink1 to 20.

B. Configure SiteLink1 to be availably every day from 03:00 to 06:00.

C. Modify the Recipient Update Service to run every day between 18:00 and 22:00.

D. Configure the Exchange Server server in each office to use the local domain controller for directory access.

Answer: C


70-284 practice test

Vivid 70-284 bundle:

Q43. You are the Exchange administrator for your company.  The network currently consists of a two-node Exchange Server 2003 active/passive cluster.  Three hundred HTTP client computers connect to the Exchange servers by using SSL.

Users report that the response time of their Microsoft Outlook Web Access screen refreshes is unacceptably slow. You add two more servers to the existing Exchange environment.

You need to ensure that your HTTP client computers have redundancy and acceptable client response times.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution, choose two.)

A. Join the new servers to the existing cluster.

B. Select the option to configure the new servers as front-end servers.

C. Configure the new servers so that they use Network Load Balancing.

D. Create an Exchange System Attendant cluster resource for each front-end server on the existing cluster.

Answer: BC


Q44. Your network contains a three-node Exchange Server 2003 active/passive cluster. The nodes are named Exchange1, Exchange2, and Exchange3.  The cluster hosts two Exchange Virtual Servers (EVS) named EVS1 and EVS2.

You need to ensure that Exchange1 only hosts an EVS if either Exchange2 or Exchange3 fails.

What should you do?

A. On both EVS1 and EVS2, configure a failover threshold of two.

B. On both EVS1 and EVS2, configure the setting to prevent failback.

C. Configure Exchange2 as the preferred owner for EVS1. Configure Exchange3 as the preferred owner for EVS2.

D. Configure Exchange2 and Exchange3 as possible owners of the clustered Exchange System Attendant resource

Answer: C


Q45. You are the Exchange administrator for your company. The Exchange organization contains a single Exchange Server 2003 computer.

Users at your company frequently exchange e-mail with another company. A new security agreement between the two companies specifies that all e-mail containing proprietary information must be encrypted when it is transmitted across the Internet. The other company does not have a public key infrastructure.  The other company's management refuses to use a commercial certification authority (CA) to obtain certificates for its users.  However, they are willing to purchase a small number of certificates for their servers.

You need to ensure that e-mail transmitted across the internet complies with the new security agreement.

What should you do?  

A. Obtain digital certificates for each user in your company. Instruct each user to send digitally signed messages to all users at the other company.

B. Configure your Exchange server to use Transport Layer Security (TLS) when it connects to the mail server at the other company. Instruct the e-mail administrator at the other company to configure its mail server in the same way.

C. Configure your Exchange server to use IPSec to encrypt all outgoing SMTP traffic.

D. Configure the Exchange HTTP virtual server to require SSL connections.

Answer: B


Q46. You are the Exchange administrator for your company. The network consists of a single Active Directory domain.

The mixed-mode Exchange organization consists of two administrative groups named London and Paris. The company's Paris site contains a computer that runs Exchange Server 5.5.  The London administrative group contains a computer named Mail1 that runs Exchange Server 5.5 and computer named Mail2 that runs Exchange 2000 server.

Mail2 fails and is replaced with a new computer named Mail3 that runs Exchange Server 2003.  You create an SMTP connector on Mail3.  When you view the site configuration in the Exchange Administrator account on Mail1, you notice that the new SMTP connector is not shown.

You need to ensure that configuration changes on the Exchange server 2003 computers are replicated to the Exchange server 5.5 computers.

What should you do?

A. Create a new site Replication service on Mail3.

B. Replicate the system folders for the London administrative group to Mail3.

C. Create a new Active Directory Connector (ADC) recipient connection agreement for the London site.

D. Modify the directory replication connectors between the London and Paris sites to use Mail3 as the bridgehead server in the London site.

Answer: A


Q47. An employee named User1 has a user account in a domain named Contoso. User1 has an Exchange Server 2003 mailbox.

User1 plans to travel to a partner company named Fabrikam, Inc. and work from its offices for one year. User1 is assigned a mailbox on the Fabrikam Exchange Server 2003 server.

You need to ensure that all e-mail messages sent to user1's Contoso mailbox are automatically sent to User1's Fabrikam mailbox.

What should you do on the Contoso Exchange server?

A. Delete User1's user account and mailbox. Create a new mail-enabled contact that has an e-mail address of User1@fabrikam.com.

B. Create a new mail-enabled contact that has an e-mail address of User1@fabrikam.com. Configure User1's Contoso mailbox to forward all mail to the new contact.

C. Add the e-mail address User1@fabrikam.com to User1's mailbox. Create a new SMTP connector and configure a fabrikam.com address space on the new connector.

D. Remove the e-mail address for contoso.com from User1's mailbox.  Add the address User1@fabrikam.com. Create a new SMTP connector and configure a fabrikam.com address space on the new connector.

Answer: B


Q48. Your organization contains two Windows Server 2003 servers named Server1 and Server2 that run Exchange Server 2003.  Server1 is configured as a back-end server.  Server2 is configured as a front-end server and is the only server that is accessible from the Internet.

Users frequently access their mailboxes from public computers by using Microsoft Office Outlook Web Access (OWA).

You need to ensure that idle OWA sessions are automatically closed.

What should you enable?

A. digest authentication on Server1

B. digest authentication on Server2

C. form-based authentication on Server1

D. form-based authentication on Server2

Answer: D



see more 70-284 - MCSA 2003 Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2003 Server